Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A könyvelő szakma halott?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ázsia Expressz 5
- Asszociációs játék. :)
- Te mennyit költesz havonta kajára?
- Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #21288 üzenetére
Lehet most kellene eladnom a kölök R7 260X-ét ?
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #21285 üzenetére
Nagyon várod.
Én meg csak lesek, hogy a valuta árfolyam miatt hogy emelkednek most az árak. -
smiti
veterán
Sziasztok!
Tudnátok gyorsban segíteni ?
Egy G3220 procinak mi lenne a TJ.max amit be kellene állítani a Core tempben hogy a valósághoz közelítsen az eredmény?
Az Itt található TCASE 72°C lenne?
-
Bjørgersson
félisten
Mikor mutatják be az új GTX-eket?
-
Speed®
titán
válasz
radi8tor #21283 üzenetére
Ez már a tulaj feladata lesz..most már csak abban bízok, hogy a beszámolt VGAra szüksége lesz, mert akkor legalább ennyivel beljebb vagyok az utódkeresésben..csak tudnám, mi a tökömre tegyem fel az ACX/760 hűtést..még 1 760at ilyen áron nem fogok találni mostanában vagy az is döglött lesz
-
Speed®
titán
válasz
Vigneau #21280 üzenetére
A beszámolt VGA a másik félnél hibátlanul, ez itt teszten..pénz még nem mozgott, így volt megbeszélve. Meg üzleteltünk már..csak nem ezt vártam..nem volt benne a pakliban, hogy egy relatíve új motyónál erre számíthatok..ezért sem érdekelt a garitéma..de így esélyes, hogy vissza az egész lesz..aminek nagyon nem örülök.
-
Speed®
titán
válasz
radi8tor #21276 üzenetére
Én még a 85+os bronze megoldásokkal is bőven elvagyok..jelenleg egy SS Stridert hajtok félgázon, hangja semmi..és fillérekért vettem
A tervezett GTX760 OEM viszont úgy tűnik döglött
Most pakoltam be, friss WHQL, 2Dben el-elszálló illesztő, HWgyorsítással böngészőben krikszkrakszok, 3Dben totál kuka, pöttyözés-csíkozás, minden van..roppantmód szomorú, még egy EVGA ACX hűtőt is vettem előre, ezek szerint a polcra
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mercutio_ #21275 üzenetére
80 Plus Titanium-ról még nem tudok nyilatkozni. Talán az nem olyan, mint Platinum, de lehet még rosszabb.
Amúgy a boltban, ahol vettem a Seasonic-ot azt mondták nem a táp hibája, hanem az alaplapgyártók nem fordítanak elegendő energiát az alaplapok zavarszűrésére. Ettől az érzékenyebb tápok zenélnek.
Hogy ez mennyire igaz azt nem tudom, mivel kikapcsolt állapotban is ciceregtek a tápjaim (más hangon, halkabban).
80 Plus Gold is bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
-
Speed®
titán
válasz
Törzsúr #21269 üzenetére
Hovatovább, a gyártó felé azért megérne egy kommunikációs próbát a dolog..mert az rájuk sem vet jó fényt, hogy ismert/elismert problémával sem foglalkoznak garancián belül, miközben alaposan megkérik a termék árát..
Azt meg nekem ne mondja senki, hogy egy passzív tápnál nem alapvető/elvárható műszaki/működési feltétel a néma üzemEz nonszensz.
-
Törzsúr
senior tag
válasz
philoxenia #21268 üzenetére
De ez nem cicereg, hanem zizeg. Borzasztó!
Olyan mint egy "Tesla Coil" -
Törzsúr
senior tag
válasz
philoxenia #21264 üzenetére
A ventilátor megoldást jelenthet a problémára?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Törzsúr #21253 üzenetére
Nem biztos hogy a tápból jön a hang egyébként egy házban össze-vissza verődik a hang ami becsapós lehet.
Az oka azok a kis szürke/fekete téglák valamelyike (vrm), amelyekben a tekercs van rosszul elhelyezve, vagy kiöntés nélkül (vagy nem tökéletesen van kiöntve/szigetelve). Így néz ki kibontva:
A lapon könnyen tudod ellenőrizni a kis kockákat, egy fa vagy műagyag pálcikával a tetejüket nyomkodva. A hang megváltozik vagy megszűnik arra az időre amíg nyomva tartod (de ne izomból nyomkodd!!!).
Azzal, hogy megnyomod őket változik a rezonancia számuk így a hang megszűnik vagy frekvenciát vált. Ha jól van szigetelve akkor is rezeg csak akkor az ember számára nem érzékelhető frekvenciatartományba esik.[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Lenovo T420 laposról esetleg tudtok valamit? Közel 3 évesen 128 GB SSD-vel I5 procival megér 45k-t? Elvileg 6 hó gari is van, dokkoló, táska egérrel?
-
Törzsúr
senior tag
Sajnos valószínű nem cserélik a tápomat, arra hivatkozva, hogy nem hibás, csak zizeg. Linkeltek is emailben egy PH!-s olvasmányt, amiben leírják, hogy nincsen semmi baja csak hangos!
Kell valakinek egy zizegő 400W-os Seasonic táp? Full passzív!- Nincs hangja
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
A szombati pekingi Formula E közvetítéséről van valakinek információja? Online TV - link -, időpontok, stb.?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
F e Z o #21238 üzenetére
Nem is a pénz, hanem a lustaság, meg az előző házban még éppen elfértek egymás alatt. Na de a héten legkésőbb pénteken úgyis kell mennem Debrecenbe, aztán veszek majd, 500 Ft körül van darabja. Gondolom tökmindegy milyen márka van ráírva (DeLock, Equip), különbség nem igazán lehet köztük.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Vigneau
félisten
Milyen az az LGA1150-es CPU, ami Costa Rica magos? Ezeknek nem Haswell a gyűjtőneve?
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #21236 üzenetére
200-300 magyar forint egy egyenes-egyenes sata kábel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #21236 üzenetére
HDD a lényeg, ssd-nek nem árt a meleg, az bírja akár 75 fokig is lazán.
-
Bjørgersson
félisten
Átpakoltam már azóta legalulra, így viszont az SSD csak legfelülre fér be, mert ilyen idióta L-végű kábelt adtak az alaplaphoz és nem tudom őket egymás fölé rakni. Vennem kellene két egyenesvégű kábelt, aztán meg lenne oldva a probléma.
Így egyébként az SSD 29°C, a HDD pedig 32°C, valamivel jobb.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #21226 üzenetére
A kép tanúsága szerint pont nem a venti keltette légáramban van a hdd ami melegszik. Oda tedd ahol a ventimotor nem takarja ki a légáramlatot.
-
föccer
nagyúr
Helló!
Nem tudna valaki péntekre kölcsön adni nekem egy elektromos kézifűrészt? Opcionálisan elektromos láncos is jól jönni. Némi 1000 éves, száraz fát kellene feldarabolni vele, hogy beférjen a kocsiba.
Előre is ezer hála.
üdv, föccer
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #21230 üzenetére
Én már rendeltem 2 darabot.
-
Bjørgersson
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #21223 üzenetére
Mert nem jó helyen van a hdd.
-
Bjørgersson
félisten
Érdekes egyébként, az SSD 26°C (28-29 helyett), a HDD viszont 34°C (szintén 28-29 helyett).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #21217 üzenetére
Hát ez nagyon
babamaci. Gratula. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #21217 üzenetére
Csajos gép.
-
smiti
veterán
válasz
Bjørgersson #21210 üzenetére
Na ha már mindenkinek ilyen van akkor el kell gondolkodnom a ház cserén .
-
embe
nagyúr
válasz
Jó kis ház, jó választás.
-
Cheesy
őstag
válasz
Szép házikó, kedvem lenne lecserélni az Ostrogot.
Úristen már több mint 1 éve nem költöttem a gépre semmit! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Unrar és úgy is tolj fotót. Így nem hisszük el, hogy van is benne vmi.
-
föccer
nagyúr
válasz
F e Z o #21207 üzenetére
Ex megtette. 42k-ért gyári fóliás, hibátlan, 500GB laptopot vett.
A gyári fólia az celux volt, az 500 GB a 160 GB-os HDD elnevezése volt (de az intézőben jól mutatott), a hibátlan meg khh. Szóval zörgött, ha megráztad. Amikor a szeretője ránézett, hogy kipucolja, a tft-je meghalt meg ilyenek.
Persze ezért is én voltam a hibás, de mindegy.
üdv, föccer
-
F e Z o
veterán
válasz
Bjørgersson #21204 üzenetére
Ez még mindig az olx.hu-s hírdetés? Nincs az a pénz, amiért onnan vagy hasonló oldalakról vásárolnék hardvert.
-
embe
nagyúr
válasz
Bjørgersson #21204 üzenetére
Én is kérdeztem a nyíregyi átvételt, de elzárkózott előle. Ha esetleg tudok vele valamit egyezkedni, akkor rád írok.
-
Speed®
titán
Akkor 750/750TI/660..amire lesz keret..utóbbi párosnál az ár ~azonos, inkább az a dilemma, mit értékel az ember..+20% tempót vagy -80W fogyasztást. Ha csak játékra kell és nem melóra, a 750TI jó kis kari lett szvsz.
Részemről az OEM 760al kapcsolatban vagyok bizakodó..igaz, hogy 1.5GB, de azon kívül teljesértékű..már szereztem is hozzá egy EVGA ACX hűtőt, kiütöm a TDP limitet belőle és meg sem állok 1200/7000+ig
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #21201 üzenetére
Utánvétnél meg kaphatsz egy téglával tömött dobozt.
Tényleg semmitől nem véd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!