Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #20999 üzenetére
Igen oda, amikor szerdán voltam még csak az üres konzolok voltak kint, de telepakolva biztos pofás lesz.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Eszerint nem olyan rossz választás van egy erősebb garis 3820-am (abban a GPU is nagyobb) mivel a 3620 is elég arra gondoltam azt meghirdetem mint ritkaságot, hátha elviszik annyiért, ami nekem is megéri, aztán ha mégsem ez a kicsi megy az apróra.
Crucifixet még nem vettem át, pénteken 10 perccel előttem zárt be ipon, holnap elugrom érte, de kipróbálni majd csak hétvégén, meg B85 lapban tuning sincs, max alulfeszelés szerintem
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
veterán
A WOT telepítő ~ 8GB ?
-
Mercutio_
félisten
AMD A6-3620 (4 mag, 65W, 2,2Ghz,turbóval 2,5) de a linx is írja alul a gflops értékek alatt.
Unigen tesztprogi ha lefut, akkor rendben az apu rész is, jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Felraktam a 0.6.4-et aminél alapból 772MB van beállítva, így 2-3 perc után belelendült, és most 100%-n tekeri mind a 4 magot
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Speed® #20980 üzenetére
Nem túl erős, max. 30%-ra megy fel, a frreki is 800-1600 között de előbbihez közel van. Ez az a linx amit smiti linkelt nem túl rég.
Egyébként érdekes képekbe lehet botlani a képhoston
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Speed® #20976 üzenetére
8GB fizikai, abból ~5,5 (nemsokára otthon leszek és tolok screenshot - okat.
-
Mercutio_
félisten
válasz Speed® #20974 üzenetére
Maximum ramot nyomtam neki, aztán start és szépen számolja az időt, ~15 percnél néztem Aida - val rá a 4 magos AMD 3620-ra.
-
Mercutio_
félisten
Hm, valami nem ekrek ezzel a Linx-szel, fut a program és aida64-ben azt látom, hogy a proci 800M-1600MHz között bóklászik, vagy ez is a tesztelés része?
-
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #20730 üzenetére
Ha tök üres a Linx képernyője, csak az eltelt idő lépked felfelé, akkor az azt jelenti, hogy semmi gond?
Ja, hogy ilyen szolitündér? Pedig lehetne belőle egy tök normális életvidám kis csitti-fitti.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #20969 üzenetére
Ja, hogy bodzaszedésből sikeres vállalkozó család tagja nincs több kérdésem
-
Bjørgersson
félisten
-
F e Z o
veterán
válasz Mercutio_ #20968 üzenetére
Biztos, én nem ápolok vele túl jó barátságot, pedig az egész családja spanom. Egyébként olyan napbarnított, mint kb a bakancsom talpa, ráadásul nem egy agysebész...
Itt gondolom még valami barnítóhülyeség is volt rajta.
(#20971) Mercutio_ : Nem, nem more...
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #20966 üzenetére
Nem volt gond elhiheted. Olyan csajszié a laptop, aki egy héten 3x ját Pestre Kétpóról rúdtáncolni tanulni.
H2O über alles!
-
Cheesy
őstag
Elkezdtem nézelődni a kompakt vízhűtések között, jaj nekem... De jó ahhoz az enermax Ostrog ház? Így a tetejére csavarozhatnám a radiátort, amit monduk 2-3 alacsony fordulatszámú venti hűtene felfelé fújva.
www.vakbelmutet.hu
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #20958 üzenetére
Még jó, hogy nem cola vagy valami cukros sz*r ömlött bele, igencsak tapadnának a gombok. Kétpón volt olyan, hogy 3 napos lapira ráöntöttek egy fütyülős valamit. Abból szervíz lett...
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #20957 üzenetére
Most kapcsolta be, több mint egy napig száradt, semmi baja nincs.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #20954 üzenetére
Még ha megmondaná a pontos típust és találnék róla videót, sem merné szétszedni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mercutio_
félisten
Persze, szigorúan
Most néztem rá Ha-ra, az azért dúrva, hogy gyakorlatilag az első 50 apró kiemelt hirdetés
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #20951 üzenetére
Pedig minden lapit szét lehet kapni. Ahogy linkelték is itt nekem pár hozzászólással korábban. Keress youtube videót róla, az segít, ha nem marad a józa paraszti ész és a szerencse.
H2O über alles!
-
Mercutio_
félisten
válasz robogos10 #20952 üzenetére
Ha csak fényképeknél, akkor nem kijelző pixelhiba, hanem a teló kamerájának szenzora pixelhibás. (Ha az azzal készült képeken jelenik csak meg)
-
robogos10
senior tag
Hellósztok
Jó régen jártam itt!
Srácok a telefonomon a napokban észre vettem 1 pixel hibát ez esetben ezt garanciára megjavítják?
Xperia SP 3 hónapos a készülék!
1 kis pötty van a lépen de csak fényképeknél jelenik meg! -
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #20949 üzenetére
Tavaly volt nálam a gép, hogy szétszedjem és kitakarítsam, de egyszerűen nem tudtam levenni, csak egy vagy két "takarót" az aljáról.
-
smiti
veterán
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #20945 üzenetére
Csak szét kellene szedni, mert a víz mindenhova beszopja magát.
H2O über alles!
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #20945 üzenetére
Ez AZ a keresztanyu?
Mert akkor küldd át, hátha még is tudok vele valamit kezdeniEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
Keresztanyum véletlenül beleborított egy kis vizet a laptopjába, mit lehet ilyenkor tenni? Szétszedni nem tudja, lehet még nekem se menne.
-
Mercutio_
félisten
válasz Speed® #20943 üzenetére
A gyerek gépe, ráment 4 napom mire a régi lementett cuccát átpakoltam, minden vackot beállítottam, és 2 hete ő is belakta, most már nem nyúlok hozzá, még a saját 1150-es rendszeremet se volt időm belakni
-
Mercutio_
félisten
válasz philoxenia #20941 üzenetére
No, asszem mehetek a win7-es topicba PAE és intVGA ügyben érdeklődni, VAGY ha létezik olyan ramdrive program ami tudja címezni az egész ram-ot és így a "felesleges" memóriát arra tudom használni az lenne az igazi, bár gyanítom ahhoz is kell a PAE
-
Mercutio_
félisten
válasz philoxenia #20934 üzenetére
Akkor újabb kérdés: Van valami registry trükk, hogy több ramot kezeljen a W7 HP 32bit, mert most kiírja, hogy 6GB ebből 2,36 elérhető vagy mi a pék.
Az intel 1007U proci Integrált VGA-ját használja a rendszer, annak van 512MB(?) foglalva biosban, na de hol a többi?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #20937 üzenetére
Azt jó drágán adta volna.
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #20935 üzenetére
Fractal Design Arc Midi R2 + Seasonic M12II 520 Evo.
smiti: Édesanyámék rendszergazdájától, azt nem tudom melyik nagykerrel van kapcsolatban.
-
smiti
veterán
válasz F e Z o #20935 üzenetére
Természetesen nem haragszom, az ilyen csipkelődés nemhogy belefér, de szerintem " alap " barátok közt.
Ha most elmegy akkor H97-PRO GAMER
lap lesz, de kb. nullával egyenlő az esély. Ha meg már megjelenik a broadwell akkor meg ráérek akkor kitalálni.Ha meg a Z97 lenne most az ASUS SABERTOOTH Z97 MARK 2 a szimpi.
-
F e Z o
veterán
Ne hari smiti, csak vicceltem. Eléggé pang a piac, a gtx660 is majdnem 3 hétre ment el 35k-ért.
(#20911) philoxenia : Ott a pont. A Millenium, 2000 és a vista is kimaradt az életemből.
(#20912) Mercutio_ : Nem volt lefrissítve a windows, s így is jelentkezett a probléma.
(#20927) smiti : Melyik gyártótól lesz a deszka? Miért nem várod meg a broadwell-t?
(#20931) kovy29 : Mit is akarsz rendelni pontosan?
Tegnap átklónoztam az ssd-m az 500-as wd blue-ra, tökéletesen működött este. Reggel hidegindításnál, nem indult a windows, felajánlotta a javítást, de nem tudta elvégezni. Most beleraktam a vertexem a notiba, tökéletesen repül. Beszéltem a tulajjal mehet ssd-ért a boltba. Szerencsére le van mentve az Ő rendszere is, így pikk-pakk kész lesz a gépe. Kb 15 órát foglalkoztam a gépével takarítás, tesztelés, telepítés, de szerencsére kész lesz nemsokára.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
philoxenia
MODERÁTOR
A Windows 64 bites verziójára való váltásban nincsen semmi rejtélyes. A Windows 32 bites változatáról nem válthat a 64 bites változatra. Ha egy 64 bites Windows verziót szeretne telepíteni egy számítógépre, amelyen a 32 bites verzió fut, akkor tiszta telepítést kell végrehajtania, ami formázza a merevlemezt, és töröl minden programot és fájlt. Innen:[link]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #20931 üzenetére
Honnan kaptad az árakat?
-
Mercutio_
félisten
Szakik, van arra valami egyszerű megoldás, hogy egy W7 home Premium 32bit-ből 64-bitest csináljak, vagy nem csak annyi, hogy bizonyos file-okat lecserél az ember?
-
Bjørgersson
félisten
Na megkaptam az árakat, táp 23k, ház 26k. Szerintem ebből iPon lesz.
-
föccer
nagyúr
Hm. Közben megjött az eyik illetékes válasza. Azt írja, hoy nemsokára (árhatóna) megoldódnak az ilyen és ehhez hasonl problémák/bugok.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Hoppá, azért ez érdekes. az összes hsz-ed között megtaláltam az adott hirdetéshez tartozó hsz-t, de a HA oldalán nyoma sincs. A hirdetéseid között 1 db aktív hirdetést látok. Hmmm. Jelzem a megfelelő helyen.
ps: ugye ez volt a hozzászólásod tartalma?
Szia!
Ha még aktuális a hirdetésed nekem akadna egy Fractal Design Arc Midi R2 ablakos verzió!
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
föccer
nagyúr
ctrl+F5? Eseleg kilépés/belépés? Inkognitó mód? Ha az sem, akkor kilépés, süti törlés, ctrl+F5, belépés?
üdv föccer
-
-
smiti
veterán
Nem tudjátok mi van a hardverApróval?
A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Megnyitottuk látványszervizünket Székesfehérváron és Veszprémben!
Úgy csinálnak, mintha megjavítanák, közben meg nem is?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #20912 üzenetére
Összeomlást okozhatnak az augusztusi Windows 8.1-es frissítések
Ez az augusztus nem jött össze a Microsoftnak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz philoxenia #20913 üzenetére
Egyelőre nekem is stabil maradt a rendszer vele.
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #20905 üzenetére
Nézd meg nincs-e fent ez a frissítés, és nem ez okozza-e
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #20908 üzenetére
Én azért kíváncsi vagyok mennyire foglalkoztak a felhasználói visszajelzésekkel.
(#20905) sephi:
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
Ősszel próbálhatjuk ki a következő generációs Windows-t
Kíváncsian várom.
-
F e Z o
veterán
válasz Speed® #20886 üzenetére
Akkor ez ok...
Telepítek erre egy rendszert magamnak, ha ott is szarakszik pár nap és kiderül, akkor rábeszélem haveromat egy 80-as intel ssd-re 11880-ért. Mivel képviselő testületi tag, s ezt a gépet is kapta, gondolom csak egy szavába kerül szólni a polgármesternek finanszírozza ezt neki.(#20900) kovy29 : Persze, mert idáig csak a hűtő szegmenst látta Smiti az apróban.
(#20906) Speed(R) : Az enyémmel is kipróbálom szerintem. Feleslegesen nem akarom anyagilag terhelni.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
embe
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest