- Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #22699 üzenetére
Ezt jó tudni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #22398 üzenetére
Nem is meséltem nektek.
Úgy döntöttem inkább e-mailben keresem meg a gyártót az iPonnal való szerencsétlenkedés helyett. Kb. 2-3 üzenetváltás után küldtek nekem teljesen ingyen egy vadi új, komplett front panelt a kis ~2x2cm-es nyák helyett. 2014. 12. 30-án adták fel, s az előbb hozta a postás. Ilyen supporttal sem volt még dolgom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F e Z o
veterán
A fene se gondolná, hogy ennyi különbség van, hogy hova dugok egy 16gb-s Sandisk Ultra pendrive-ot. 2800-ért szerintem ajándék volt.
USB 2.0
USB 3.0
(#22687) radi8tor1 : Mini-ITX-em volt, de csak letöltőgépnek, lapim van 2 is (Gericom Masterpiece, Thinkpad X61 tablet), de amire lecserélném az asztali gépem, az árban igencsak 300k felett van. Különben is, már annyi pénzt belöltem a vízembe....
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
smiti
veterán
Egy kis családi hangkeltő: MODE COM MC-SHF120U
-
Cheesy
őstag
(#22683) sephi
Nem cseréltem rajta semmit ki.
(#22684) smiti
Direkt fejhallgatóhoz vettem igen. 40 Ohm-os a fejesem, itt 3 profil közül lehet választani:
(#22685) Mercutio_
A jó vételre elvileg lecsaptam, főleg, ha nem féltéglát kapok a csomagban. De utánvétes, így felbontom előtte... de lehet nem is működik
-------------------------------------
Az egészet az indokolja főleg, hogy a következő gépnél lentebb akarok menni szabványban. ATX-ről mATX/ITX fele. Jelenleg 3 kártya van az alaplapon: VGA (rátakar egy PCI-E-re...), hangkártya, TV-kártya (LEADTEK PxDVR3200 H). Utóbbiből is létezik már jó külsős megoldás, de az ami nekem van egyrészt elég jól tartja az árát, másrészt jónak is számít. Csakhát a kisebb alaplapokban általában a VGA-nak van slot és slussz...
www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz Cheesy #22682 üzenetére
U7 az U1-emet le kell valamikor cserélnem rá, csak legyen valami jó vétel aprón.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Cheesy
őstag
Amire kell arra tökéletesek, köszönöm!
Ha mégis kötekedni kellene (de ez a terméknek szól, nem Neked!): jó lett volna, ha elől van a kikapcsoló gomb, vagy a hangerőszabályzóval is ki lehet kapcsolni. Mivel a hangkártyán 1 kimenet van, ezért egy jack hosszabítóról megy és ha átváltok fejhallgatóra, akkor át kell dugni. De ez az állapot sem tart sokáig, mert jövő héten érkezik ez.
Utána pedig lesz egy eladó Asus Xonar DGX hangkártyám...www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
-
Bjørgersson
félisten
(lány – USA)
Ma első alkalommal mentem el a szemöldökömet gyantáztatni. A recepciós első kérdése az volt hozzám, hogy “bajuszgyanta?” Mondtam, hogy nem, szemöldök. Leültetett. Megérkezett a kozmetikus, rám nézett, és megkérdezte, hogy “bajuszgyanta?”
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
föccer
nagyúr
válasz Cheesy #22677 üzenetére
Asszonya is otthon volt 2 hétig és most pótolták az egész évet?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Cheesy
őstag
-
smiti
veterán
válasz philoxenia #22674 üzenetére
Szerinted mitől ilyen barna az ábrázata?
-
smiti
veterán
Jó reggelt Mindenkinek, és egyúttal megragadnám az alkalmat, hogy Boldog Új Évet Kívánjak!
-
Cheesy
őstag
válasz Bjørgersson #22664 üzenetére
Most már az a kevés bűntudatom is eltűnt, hogy a gif-et kb. 10x néztem meg és közben nevettem hangosan
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
God mode ON
www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
Nini, egy marsu nagyon eltűntél ördögfióka, vagy csak átmentél te is readonly-ba?
Amúgy BUKÉ mindenkinek!
embe:Van már valami normális megoldás a tab átparticionálására? Nem ilyen SD-re irányítós /pakolósra gondolok, hanem recovery vagy app-os átméretezés mint egyes mobiloknál.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
siskad
őstag
Sziasztok! 2015 alkalmából én is csatlakoznék. B.U.É.K. Első 2015-ös hsz.
-
Bjørgersson
félisten
Boldog új évet!
-
eszakas
senior tag
B.U.É.K.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Sdi
addikt
B.Ú.É.K.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
embe
nagyúr
Boldogabb új évet mindenkinek!
-
radi8tor
MODERÁTOR
BUÉK srácok!
⭐ Stella
-
F e Z o
veterán
Amelyik 1 hete még 21k volt? Haver is visszavitte, s megvette újra, így spórolt 6k-t. Egyébként nem kicsit pörög a topicja 1 hónap alatt 3k hozzászólás.
(#22647) kovy29 : Engem már rég nem izgat a szilveszteri buli, ugyanolyan nap, mint a többi. Most is szoliban vagyok, s lassan keresem a füldugót, mert gondolom a szandaiak megint végigpetárdázzák az éjszakát.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
embe
nagyúr
Én éppen a 2 napja 15eFt.-ért vásárolt akciós TESCO-s tablettel próbálok zöld ágra vergődni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Cheesy #22646 üzenetére
Nem szeretem a szilvesztert, utóbbi három évben itthon voltam mindig. Ha sörözni akarok a barátokkal, akkor megbeszéljük és elmegyünk sörözni, nem kell ahhoz ilyen mondvacsinált kötelezőünnep, mint a szilveszter.
-
Cheesy
őstag
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #22643 üzenetére
Jah, hogy most jössz Pöstre. Pálinkám van bőven, valami lavór is akad.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #22641 üzenetére
Én Pesten lakom.
üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
Kösz, nagylelkű vagy. Hozzatok kaját. piát, meg valami puskát a lépcsőházban lakó kisebbségiek ellen és felőlem.
Nehogy komolyan vegyétek. Se világítás, se főtés nincs a lakás nagy részében.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz föccer #22637 üzenetére
Dettó.
(#22636) Cheesy: Értem.
(#22638) marsu: Címet elküldöd priviben?
[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
Pacsi földlakók!
Boldog Szilveszteri bulit mindenkinek!
Azért, hogy ne üldögéljen senki otthon unatkozva, ezért meghívok mindenkit mondjuk föccer-hez szilveszteri házibuliba!
BÚÉK!
Press any key to continue ...
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #22635 üzenetére
Is-is. Egyrészt nem szeretem az ilyen partyzást, nem vagyok egy bulizós fajta, másrészt meg nem is nagyon lenne most kivel.
üdv, föccer
-
Cheesy
őstag
válasz Speed® #22633 üzenetére
Keresztanyura inkább nem? ←~(o `▽´ )oΨ
Csapat csak Debrecenben van, oda is K-.hu teljes területésről szétszórtan kell összecsődíteni a népet és akkor valakinél 1-2 albiban meghúzza magát kb. 12 ember
Pár évig csináltuk. Utána meguntuk az ilyenkor 1,5x-es áron dolgozó hering-kocsmákat, a kurvahideget, a másnap-éhesen-kelsz-de-nincs-mit-enni-és-közben-másnapos-vagy effektet. Így később szoktuk bepótolni.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
Kedv vagy lehetőség híján nem mentek sehova?
(#22633) Speed(R): Egymás után fél-fél óra? Jöhet!
(#22634) Mercutio_: Nem szabad ám elkapkodni a dolgokat...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #22630 üzenetére
Elvileg már 1/4 órája kiléptünk az ajtón, valójában a csajok még a hajukat csinálják
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #22626 üzenetére
Nem tervezzük..inkább rád gondoltunk
-
Cheesy
őstag
⌒(o^▽^o)ノ゚
Digitalizálom azt a soksoksok képet ami itthon van, a diákkal tegnap végeztem.
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
föccer
nagyúr
Jelen. Új SSD belakása van beütemezve, illetve majd törölgetem a részegen felpakolt képeket innen a fórumból.
üdv, föccer
-
Bjørgersson
félisten
Van még, aki otthon tölti a szilvesztert?
-
föccer
nagyúr
válasz F e Z o #22627 üzenetére
Be voltak baszva bulllliba egy szórakoztak. Vagy valami ilyesmi rémlik.
üdv, föccer
-
Bjørgersson
félisten
-
F e Z o
veterán
-
Bjørgersson
félisten
Vajon Speed(R) és Janoska megint tiltja egymást, mint tavaly?
-
F e Z o
veterán
válasz Mercutio_ #22624 üzenetére
Egy régi zalman zm-rs6f lesz rákötve, ami szinte csak játékra van használva.
H2O über alles!
-
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #22619 üzenetére
Azt viszont már nem hinném. De meg lehet Tőle kérdezni, hátha tévedtem.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
F e Z o
veterán
válasz philoxenia #22616 üzenetére
Köszi, megpróbálom. Ahogy fórumban olvastam a chipset szállt el nagy valószínűséggel, legalábbis a bga-zós topicban ezt írják, hogy túlmelegszik, konstrukciós hiba ennél a sorozatnál.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
Szolnokon ki foglalkozik laptopokkal hardweresen? Lenne egy Asus K51AC, bekapcsol, de se kép se hang. Melegszik, egy idő a venti is forog. Bios nullázva, töltést veszi, de semmi, ha kiveszem belőle ramot, szintúgy semmi.
H2O über alles!
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #22611 üzenetére
Nekem elég szar volt ez az évem, mondhatni csalódásokkal teli. Szóval innen kb csak felfelé tudok jutni.
üdv, föccer
-
radi8tor
MODERÁTOR
Lassan itt a szilveszter. Átgondoltátok már magatokban az évet, hogy mit kellene jövőre jobban csinálni?
⭐ Stella
-
Cheesy
őstag
válasz F e Z o #22608 üzenetére
2012.02 hóban vettem a RAMjaimat LeC-től: 2x4 GB Kingston KIT, 12.500 HUF/KIT
Most a legolcsóbb ajánlat 23k ugyanebből...www.vakbelmutet.hu
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #22606 üzenetére
Persze, egyszer árvíz, egyszer gyárleégés, de 2 éve már aranyárban adják a ramokat, hogy 15 gyárat felépíthetnek a haszonból. 2 éve vettem 11k-ért postával a 2*4gb corsair vengeance-t LeC-től, több mint egy éve 20k fölött van nála.
H2O über alles!
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #22606 üzenetére
Az szerintem abszolút nem indokolhatta az ilyen áremelkedést. Ha jól rémlik, akkor több gyártó kartelezéssel tartotta alacsonyan a RAM árakat és most ennek isszuk a levét.
-
Bjørgersson
félisten
-
Cheesy
őstag
Mióta letek ilyen drágák a RAM-ok? Most nézem egy 16GB kit Kingston HyperX Fury 45k pénz.
www.vakbelmutet.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óvodások homokozója
- Yettel topik
- Apple asztali gépek
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest