Új hozzászólás Aktív témák
-
zschni
csendes tag
válasz
troller #2204 üzenetére
SMPlayer elviszi a linket (02.m3u8) 480p-ben, többé kevésbé folyamatos, de az már nézhető. Néha szaggat de ez nagyságrendekkel jobb, mint ami előtte volt. Tehát a megoldás, el kell indítanom a "külön playeres - listafájl nélküli" linket amit előtte adtam, mert médiaklikk m4 oldalról nem indul el (nem tudom miért). Onnan már lekéri a listafájlos linket, és azt már Firefox elem vizsgálata panelból már be tudom másolni SMPlayerbe. Nagyon köszönöm a segítséget, ismét bebizonyosodott, hogy a számítástechnika szóból az sz-t el kell hagyni.
-
zschni
csendes tag
válasz
troller #2201 üzenetére
Engedi persze, mindent mutat amit neked is, csak kb 10 másodpercenként karikázik (töltöget) 15-20 másodpercig... 720p-nél. Ahogy haladok visszafelé a felbontásban egyre folyamatosabb lesz, és 180p-nél teljesen folyamatos. Teljes képernyőn mindegyik felbontásnál nagyságrendekkel rosszabb a helyzet. 30 megás netem van, 10-20-as pinggel, a speedtest budapesti Magyar Telekom szerver felé, a szegedi Netsurf felé, meg terminálból a google.com felé is.
-
zschni
csendes tag
válasz
troller #2195 üzenetére
Fel lett telepítve az ubuntu-restricted-extras részeként. Minden más megy, ifirstrow.eu-n tudok is nézni versenyeket, megy az IMSA.tv meg a Blancpain GT series élő adása is. Igaz, hogy csak flash player 11.2.202.626, mert előtte a 242-es végű volt, csak jött hozzá kritikus frissítés nemrég a napokban. Valamint ugye a flash főverziószáma ubuntu (nekem MATE van) esetében 11nél megállt.
Próbálkoztam pepperflash-sel pl. meg minden marhasággal nemrég egy teljes hétvégén eredménytelenül.
A cél továbbra is az lenne, hogy VLC-ben lehessen nézni az MTVA csatornáinak élő adásait, de nincs olyan processzor itthon mely támogatná, az AES NEW Instructions-t... Így ezt az elméletet sem tudom tesztelni :/ -
zschni
csendes tag
Kipróbáltam a lejátszási listával (.../01.m3u8) az MPV-t, ezzel sem megy rendesen. Az nem lehetséges, hogy ARK Intel oldalon azt listázza a C2D E8400 processzoromra, hogy a new AES instructions nem támogatott technológia? Ez azért jutott eszembe mert itt írtátok, hogy titkosítotton jön az élő adás.
De ha böngészőbe bemásolom ezt a linket, hogy
http://www.mediaklikk.hu/player/player-inside-full2.php?streamid=mtv4live&userid=mtva&width=640&height=490
akkor bejön a player és 180p-ben lehet nézni, csak teljesen élvezhetetlen, meg olyan pixeles, hogy csóvát húz a labda, mint egy üstökös. Az élő adás a rendes mediaklikkes oldalon levő playerben meg el sem indul. -
zschni
csendes tag
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat, és hogy foglalkoztatok a problémával, a napokban kipróbálom őket, mihelyst lesz időm rá és visszajelzek.
-
zschni
csendes tag
Üdv, nem pontosan letölteni szeretnék, de mégis, azaz nézni az m4 streamet (EB), még hozzá VLC-ben. Durván két hete ez még megoldható volt, mostanra babráltak valamit, mert a tegnapi magyar meccs már nem ment.
Korábbi megoldás nagyvonalakban: "gamakszmédiáról" (oldal forrása) sikerült kinyernem egy IP címes m3u8 listát, abból kinyertem szövegszerkesztővel a chunklist elnevezésű legnagyobb felbontást kínáló nem tudom mit, hívjuk a link utótagjának, majd az említett oldal forrásánál talált ip címmel kezdődő link végére beillesztettem ezt. Megnyitottam VLC-ben és voilá, 720p-ben ment az m4stream hibátlanul. Ez a módszer más médiaklikkes élő adásoknál is hibátlanul működött.
Aktuális helyzet: "gamakszmédia" nem megy (a player az oldalon eddig sem ment, de nem volt lényeges), a rendszer azt írja, hogy amúgy nem is Magyarországon vagyok, pedig de. Ezen felül az összes elérhető m3u8 listával babráltak valamit, megváltozott a tartalma is, már nincsenek benne a chuncklist-es szövegek. Múltkor véletlen elindult a médiaklikkel a stream (egyébként nem indul, nem tudom miért), megnéztem mire hivatkozik a maximális felbontásnál (elem vizsgálata >> hálózat).
Valami ilyesmi:
http://c20.node61.cdn.connectmedia.hu/1002/216afbc30597fc92d506950c9a1069c6/57666910/01.m3u8.
Amit megtudtam, hogy a 01.m3u8 utótagú link a legnagyobb felbontást kínáló listafájl, de ha ezt akarom VLC-be illeszteni, akkor kb. megy 5 másodpercig és utána szakad, és van, hogy el sem indul, szóval ez a nézhetetlen kategória. Amit láttam még a hálózati forgalom elemzésénél (böngészőben), hogy a szerverről folyamatosan hex és ts kiterjesztésú fájlokat kér, amikkel nem tudok mit kezdeni, nem tudtam megnyitni, és ha átneveztem a kiterjesztést mpegre akkor sem működött. Ezekről a hex és ts kiterjesztésű fájlokról a 01.m3u8 listafájlban is szó van.
Szóval segítséget szeretnék kérni, hogy valami emberi minőségben tudjam nézni az EB meccseit élőben, streamen, VLC-ben, meg az autóversenyeket. Ubuntu MATE Xenial Xerust használok, 47-es Firefox-szal. Köszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- R.I.P. Aláírások
- Gyúrósok ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel