- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gol
csendes újonc
-
koby11h
őstag
válasz
pungora96 #5289 üzenetére
Sajnos igen, A mi kis falunk letölthető, a Drága örökösök, Barátok közt pl. nem. Bár ezek között nem nagyon látom a különbséget - mind a három saját gyártás, színvonal is kb. azonos - mi alapján válogatnak...?
Amúgy nem vagyok hülye, tesóm nézi és ha kimarad én szoktam pótolni 1-1 részt, hát most belefutott.
-
pungora96
tag
-
-
pungora96
tag
Sziasztok!
Nem annyira vészes letölteni dolgokat az rtl mostról, nekem sikerült. Az ffmpeg nevű program kell hozzá, letölthető itt: [link] A letöltött zip-ből elég kibontani a bin mappát. A mappában üres területen shift+jobb klikk után powershell ablak megnyitása itt-re kell kattintani.
Ezután valami ilyesmi nyílik meg:
Ezután az rtl most oldalán az F12-vel vagy a jobb klikk vizsgálat segítségével be kell lépni a böngésző fejlesztői módjába. Ezután el kell indítani a letölteni kívánt műsort. A fejlesztői mód Network menüpontja alatt meg kell keresni a Manifest.m3u8 fájlt. Érdemes a keresőt használni.
Visszatérve az ffmpegre, a következő formátumban kell majd beírni a kinyert linket:
./ffmpeg -i link -c:v copy -c:a copy nev.mkv
A link helyére fog kerülni az m3u8 linkje ami tartalmazza a videó chunkokat. A c:v copy és c:a copy paramétereket érdemes használni különben letöltés közben elkezdi átkonvertálni és ezzel nagyon lelassítja a letöltést és megdolgoztatja a gépet.A link elkészítéséhez jobb klikk a Manifest.m3u8-ra, majd copy->copy link address. Ez az én esetemben így néz ki:
https://rtlhu.vod.6cloud.fr/videos/rtlhu/usp/mb_sd3/c/5/7/A-mi-kis-falunk_c12587011_A-mi-kis-falunk-4-e/A-mi-kis-falunk_c12587011_A-mi-kis-falunk-4-e_unpnp.ism/Manifest.m3u8
Ennek a hosszú linknek a végéről a Manifest.m3u8 a / jelig el kell távolítani, majd a Preview ablakban látható szöveges fájlból a #variants alól a legjobb minőséghez tartozó m3u8 fájnevet kell kimásolni. Tehát az esetemben ezt:
A-mi-kis-falunk_c12587011_A-mi-kis-falunk-4-e_unpnp-audio1=96000-video=1499949.m3u8
Ezt kell beilleszteni az előző link végére a / jel mögé. Ezzel kész is van a link:
https://rtlhu.vod.6cloud.fr/videos/rtlhu/usp/mb_sd3/c/5/7/A-mi-kis-falunk_c12587011_A-mi-kis-falunk-4-e/A-mi-kis-falunk_c12587011_A-mi-kis-falunk-4-e_unpnp.ism/A-mi-kis-falunk_c12587011_A-mi-kis-falunk-4-e_unpnp-audio1=96000-video=1499949.m3u8
Ezután már csak be kell másolni az ffmpegbe a fent leírtaknak megfelelően. A linket a powershell ablakba jobb klikkel kattintva lehet beilleszteni. A letöltési névben nem érdemes ékezetes betűket és szóközt használni, mert azzal csak gond van.
Ha minden jól ment akkor a letöltésnek így kell kinéznie:
A letöltött videó a bin mappában lesz, ahonnan a powershell indítva lett.
Jó töltögetést!
Üdv: András
-
gol
csendes újonc
Ha valakinek kell a Bátrak földje... pl. a 48.rész, itt van az RTL-ről
720p-ben mp4-ben leszedve
https://we.tl/t-MdTz1RnoKi
https://we.tl/t-MQXUeFUt1h
rar-t ki kell csomagolni.
jó szórakozást hozzá! -
Sz.Vicky
tag
Ezt sugallom mindenkinek, hogy ezt a módszert kéne csinálni, hogy logó és mindenféle franc nélküli videóképpel legyenek meg a műsorok!!!
Én magam is megpróbáltam, de sajnos nekem nincs olyan gépkonfigom, hogy kép és hangszaggatás-mentesen meg tudjam csinálni... :S :S :S :S :S -
czovi
csendes tag
válasz
segxpir #5273 üzenetére
Ezt RTLMost / RTLMost+ -rol sikerult letolteni? Milyen modszerrel? Meg tudnad osztani a trukkot? Ez 720p ennel jobb minosegben nekem ugy remlik korabban sem volt fent.
A NAVA verzion ott a RTL Klub logo, illetve akarmikor neztem, nekem is azt irta, hogy faradjak NAVA pontba. Rossz vicc.
-
neo81
senior tag
válasz
internetezoo #5277 üzenetére
Hogyan lehet letölteni nava-ról, ha a videóinál ilyet ír ki?:
"Korlátozott tartalom. Kérjük fáradjon be egy NAVA-pontba a teljes videó megtekintéséhez. A NAVA-pontok listáját ITT tekintheti meg."
-
internetezoo
senior tag
RTLMost-hoz:
A 6play.fr rendszerét használja, ott már 2019.december 2. óta DRM-s.
NAVA-n is fent van a Bátrak földje (47.rész): [link]
A Naváson van felirat, RTLmoston nincs, lehet reklamálni [mert nagyothalló vagyok/ van a családban és lemaradt a TV adásos változatról] [csak nem tudom, hogy a felirat kikapcsolja-e a DRM-t]
Jelnyelvi törvény a feliratozásról: [link] -
powers
tag
Sziasztok, RTL most-ról tud valaki lehetőséget letöltésre? utoljára még nodejst használtam,de látom az nem működik már.
Szerk.Most olvasom az 5270 es hozzászólást,akkor ezek szerint nem nyert -
stefi68
addikt
Van olyan Stream Recorder amin lehet a stream (és egyben a felvétel) sebességét növelni, pl. 2x 3x, ... ?
-
Sz.Vicky
tag
válasz
segxpir #5273 üzenetére
Nagyon köszi!
A többi részt is meg tudnád így csinálni?
Olyan jó lenne, ha a 80 részes sorozatnak nemcsak az első fele lenne meg...
Igen, sajnos kiválasztani nem engedi a HD minőséget, csak amíg kódolatlanul volt, addig le lehetett tölteni szimplán az m3u8 linkkel is...
-
Smithy
csendes tag
magukat a fájlokat most is le tudod tölteni, a gond azzal van, hogy titkosítva vannak. amíg nem törik fel a titkosítást, marad a screen capture, meg a rögzítés box-okkal, tunerrel stb.
egyebkent volt ha azt vesszük, pl az m3 is drm-el ad mindent egy ideje, csak még elérhető a drm nélküli forrás is
-
Smithy
csendes tag
Többen is jelezték, de nincs mit tenni.
2020.03.01. után megosztott rtlmost videók mind DRM védettek, közvetlen letöltésük egyelőre nem lehetséges. -
Akiii
tag
Youtube-dl-el se megy mar az Rtlmost. Lattam, h DRM statuszba raktak youtube-dl repojan valaki kerdezte. Maradt valami mas mod RTLmostra?
-
neo81
senior tag
válasz
internetezoo #5257 üzenetére
-
meto80
újonc
Kedves Mindenki!
Én is az rtlmost-tal küzdök...tudna vki segíteni? Eddig firefox VideoDownladHelper-rel ment könnyen, korábban...(forrás: https://www.npmjs.com/package/rtlmost-downloader)
- node.js letöltése: https://nodejs.org/en/download/
ilyen megoldásokkal ment, most Internet Download Manager 6.36 Build 7 -vel is próbáltam és persze firefox és chrome több féle addons -ával sem megy...max 500kb körüli rengeteg ki fájl részletet találnak, egybe semmi nem szedi...Akinek van ötlete itt vagy privátban megosztaná...illetve ha tudna részletes útmutatót adhatna...
Sajnos nem tudom hogy a többi hogy működik...
nekem laikusnak már sajnos a youtube-DL telepítés "programozása" is kínai!
Nagyon köszi, üdv!
-
karap
újonc
válasz
internetezoo #5262 üzenetére
Szuper, koszonom!
-
Sz.Vicky
tag
Valaki nem venné fel a Bátrak földjét a tegnapi, 44. résztől stream recorderrel vagy screen recorderrel vagy valami hasonlóval???
Nekem sajnos csak szaggatva tudja csinálni a gépem a felvételt...
És persze HD minőségben, bár a videó minőségét nem engedi kiválasztani (nemhogy inkább ilyen fejlesztéseken fáradoznának, minthogy a letöltést ellehetetlenítik...)
A HD linkje:
https://rtlhu.vod.6cloud.fr/videos/rtlhu/usp/mb_hd1/e/f/8/Batrak-foldje_c12590653_Batrak-foldje-44-res/Batrak-foldje_c12590653_Batrak-foldje-44-res_drmnp.ism/Batrak-foldje_c12590653_Batrak-foldje-44-res_drmnp-audio1=96000-video=3149850.m3u8 -
karap
újonc
Honnan szerzem ezt a linket, ami a cloud szerverre mutat?
-
neo81
senior tag
válasz
Ez a része hogyan jött ki?:
keyframes/Batrak-foldje_c12590653_Batrak-foldje-44-res_drmnp-video=1499931
-
cof
veterán
válasz
Persze, hogy nem. Ezért: drmnp....
Sajnos már a híradóból sincs nem drm védett stream, legalábbis én nem találok.
-
internetezoo
senior tag
https://rtlhu.vod.6cloud.fr/videos/rtlhu/usp/mb_sd3/e/f/8/Batrak-foldje_c12590653_Batrak-foldje-44-res/Batrak-foldje_c12590653_Batrak-foldje-44-res_drmnp.ism/keyframes/Batrak-foldje_c12590653_Batrak-foldje-44-res_drmnp-video=1499931.m3u8
.mpd részt átírni .m3u8-ra majd a benne lévő linkkel kipótolni. Látni a .TS fájlokat, de nem tölti le.
-
neo81
senior tag
Tudja valaki, hogy az M3 archívumában megjelent már az Indul a bakterház UHD-ben?
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
RTL Most-on megint mókoltak valamit.
Hogyan kell megszerkeszteni pl. egy ilyen
https://rtlhu.vod.6cloud.fr/videos/rtlhu/usp/mb_sd3/d/b/d/Alarcos-enekes_c12590727_Alarcos-enekes-4-res/Alarcos-enekes_c12590727_Alarcos-enekes-4-res_drmnp.ism/dash/Alarcos-enekes_c12590727_Alarcos-enekes-4-res_drmnp-video=799989.dash
linket, hogy YouTube-dl-GUI-val letölthető legyen? Esetleg HD-ben?
(Tudom, pfúj a műsor, de a többi videó linkje is valószínűleg ilyen lesz a jövőben.)
Privátba kérem az ötleteket, ha vannak. Köszönet értük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest