- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
-
lj510126
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem ahttps://video.mno.hu/embed/231893
linken található videó letöltésében?
Köszönöm! -
Ricsx
tag
Sziasztok,
Tud valaki segíteni, h tudnám letölteni az rtl mostról a videókat? Van megoldás?
-
törölt tag
Mega egy jó opció pl. Tárhely, és csoport létrehozása kapcsán is, bőven több egy egyszerű tárhelynél.
Én amúgy azt is meglepőnek tartom, hogy ez a topic egyáltalán létezik
komolyabb dologra választ úgy sem fog itt találni senki... -
Smithy
csendes tag
valami mainstreamebb, könnyen elérhető platform szerintem jobb lenne, nem elbújni akarok, hanem szabadabb és cél orientáltabb diskurzust folytatni, esetleg egy táblázatot kitenni, hogy melyik magyar oldalra mivel menj/ne menj rá (ez szvsz megszüntetné a felesleges kérdéseket is)
írhattam volna időt és munkát is, de ha saját dropboxot használsz az is a tiedből foglalja
-
cocka
veterán
Ha nincs ilyen, akkor talán itt lenne az ideje létrehozni.
Tudom fapados, de szerintem az IRC a legalkalmasabb erre. Azt a kutya nem nézegeti szvsz.
saját költségükön (hosting) néha amivel segítenek azokon akik erre nem lennének képesek,
Hát én ezért nem fogok hostolni semmit, max. feltöltök egy olyan tárhelyre, amit nem én hostolok.
-
madrac
senior tag
Ez profi! Köszönjük! Ehhez képest én amatőr vagyok a témában, csak egy json parsert kezdtem el hegeszteni python-ban, hogy majd át tudjam emelni az adatokat valamilyen formában adatbázisba. Legalábbis ez volt a terv. Tanulni jó. Tapasztalatom nincs benne.
Én is néztem a viasat-ot, de csak egy szürke videóig jutottam...
Szintén vevő lennék egy cenzúra mentes fórumra.
m3_program_2020-01-22.json -
cof
veterán
Szerdán megyek a gyerekkel könyvtárba. Nava pont ha kell valakinek valami, ide jöhet, egy órát tervezek csak szórakozni a gépnél, szóval csak óvatosan.
-
Smithy
csendes tag
Akit érdekel az alábbi címen talál egy "m3 archívum" archívumot, egy kereshető szöveges adatbázist a közzétett anyagokból: //m3.devs.space/
Itt hosszabb idő elteltével is meg lehet találni az anyagok azonosítóját.
Elég fapados de naponta frissül magától, 21-ei jsontól kezdve vannak meg benne az anyagok (a 22.-it elfelejtettem letölteni, ha valakinek megvan elküldhetné, bár elég nagy az átfedés az elérhető tartalmak közt, így sok minden nem hiányozhat)==========
Továbbra is érdekelne, ha létezik valamilyen értelmes témába vágó platform ahol esetleg 21. századi formában lehetne kommunikálni, és nem kell a cenzor elöl is külön bujkálni
Ha nincs ilyen, akkor talán itt lenne az ideje létrehozni.
Elég sok információ vész el azáltal, hogy nincs egy gyik / wiki vagy sticky post ahova a leggyakoribb dolgokat ki lehetne írni, ezért van az h 100* is külön kell megkérdezni aztán pedig megválaszolni pl. hogy a viasat drm védett ezért közvetlen rippelés felejtős...A másik, hogy szvsz amikor csak lehet, nem halat kéne osztogatni, hanem megtanítani az embereket horgászni...
Ne csak pillanat megoldásokat keressünk, hanem a megszerzett tudással hozzunk létre eszközöket amiket átlag felhasználók is tudnak használni.
Nyilván ha egy kevésbé technokrata felhasználó választhat a között, hogy egy 8 lépésből álló, több programot igénylő pm-ben meg darabokban elmagyarázott folyamatot végigcsinál, vagy helyette csak beböfög egy linket aztán valaki letölti, majd újra feltölti neki és kap egy másik linket akkor az utóbbit fogja preferálni. Ez azonban hosszú távon idő és erőforrás pocsékolás.Ne értsetek félre, rispect a feltöltőknek, gyak. közszolgálatot látnak el igyen és saját költségükön (hosting) néha amivel segítenek azokon akik erre nem lennének képesek, Azonban ennek végső soron csak az e-penis duzzasztása az egyetlen hozománya, ráadásul ha valaki inaktívvá válik akkor elérhetetlenné válik az a tudás is amit a közösség szolgálatába állított korábban.
TLDR:
Sok magyar videós oldal esetén van megoldás a tartalom letöltésére, de az átlag felhasználók által könnyen kezelhető eszközökből hiányzik a támogatás ezekhez (pedig megvalósítható)
A közösség által megtalált módszereket azaz a kollektív tudásunkat vigyük át egy értelmes és modern kommunikációs platformra, ahol korlátok nélkül összegyűjthetjük / megoszthatjuk ezeket az információkat, és ezek alapján idővel az átlag felhasználók kezébe adható eszközök manifesztálódhatnak. Mindez persze elsődlegesen magyar tartalmakra koncentrálva. -
Smithy
csendes tag
tud valaki a témában releváns discord / gitter /akármi csatorna létezéséről?
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Innen szeretném letölteni a videókat, de a Video Downloadhelperrel a letöltött állománynak se hangja, se kép rajta. Mivel tudom ezeket letölteni? -
madrac
senior tag
videós módszer alapján simán megy a link szerzés, ffmpeg-el letöltés. most néztem meg.
-
Aureal
őstag
m3.hu-n most hogy lehet m3u8 playlistet kinyerni? Nem is találom semmivel... m4s fájlok vannak, meg hasonló és yt. gui dl-el is hiába próbálom, semmi!
[ADÁS] -
madrac
senior tag
úgy látom a dátumos linknek nem sok értelme van sajnos, mert korábbi dátumra is csak a tegnapi programot hozza...
nem tudom, hogy milyen kiszolgálón lenne jó megcsinálni, ahonnan elérhetőek más külső linken lévő erőforrások is, mint ezek a json állományok... ja, meg persze cron szolgáltatás is kellene, ha jól sejtem... -
Smithy
csendes tag
az a gond, hogy nem nagyon lett archiválva...
de szerintem még nem késő elkezdeni, ha valakinek van rá affinitása az alábbi linkek közül valamelyiket el kellene kezdeni napi szinten rögzíteni:
archivum.mtva.hu/m3/program-guide?start=2020-01-21 és / vagy
archivum.mtva.hu/m3/daily-programezekben benne vannak a linkek illetve cím / leírás és minden egyéb infó ami megjelenik JSON formátumban
a hasznos adatokat adatbázisba kell rögzíteni és egy egyszerű webes felületen listázhatóvá / kereshetővé tenni -
madrac
senior tag
Köszönöm az infókat m3.hu-ról ffmeg letöltéssel kapcsolatban. Tökéletesen működik. Sajnos mindig elég szűk az egyszerre elérhető tartalom az oldalukon, hacsak nem tudja az ember a régi oldal címét ahol hiába azt írja, hogy nem elérhető videó, az anyag ugyanúgy letölthető a szokott módszerrel... Engem az érdekelne, hogy nem tudja-e valaki hogyan lehetne elérni korábbi filmek oldalait, azonosítóit? Van-e valami módszer esetleg a google-n kívül...
-
Great_Muta
tag
válasz
Great_Muta #5174 üzenetére
youtube-dl frissítése megoldotta
-
furulya
csendes tag
válasz
Great_Muta #5172 üzenetére
Pl ez: [link]
#4858, én ott tanultam. -
Great_Muta
tag
Hello! Talán már unalmas de újra M3.hu...valamiért nem sikerül leszedni pl ezt:
[link]
FFmpeg felrakva, link beírása után lefut hibaüzenettel: -
Mikemend
senior tag
válasz
Mikemend #5170 üzenetére
Már tárgytalan
Van egy tuti program erre, akit érdekel, ide kattintson.
-
Mikemend
senior tag
Érdeklődnék, hogy van-e Udemy grabber, ami a megvett tanfolyamokat egyben is le tudja tölteni, nem csak egyenként?
Plusz felirattal is?
-
bias_head
csendes tag
válasz
internetezoo #5167 üzenetére
-
internetezoo
senior tag
Ezen tud vki proxyt kinézni?
https://ferencesgimnazium.hu/wp-includes/Requests/ -
weman
csendes tag
válasz
Inhouse #5163 üzenetére
Megpróbálom mindenképpen, csak leghamarabb hétvégén lesz időm kipróbálgatni a dolgot, ezért akarok előre infókat gyűjtögetni tőletek, hogy mit tudtok ajánlai a problémámra.
Nem ledegradálás képpen írtam a progiról ezt a hasonlatot, mivel egy elég összetett programról van szó. Arra értettem, hogy nem kellene, hogy megröcögjön tőle a gépem, hiszen elviekben nincs nagy gépigénye. -
weman
csendes tag
Köszi a választ! Igen, tudom, hogy védettek sajnos az anyagok rajta. Mondjuk ezen a netflixes dolgon én is már elgondolkodtam, hogy azt hogyan szedik le? Biztos erre is lenne módszer, mondjuk megmondom az őszintét nekem ennyi utánajárást nem ér meg a dolog. 8 gb ramom van a gépezetben, elviekben elég az ilyen jellegű munkálatokhoz, vagyis régebben is készítettem már hangvágást 1-2 filmhez, akkor megbirkózott vele a gép. Ha jól emlékszem Soundforge-t is volt módomban használni, mondjuk azzal csak zajtalanította/ tisztítottam régebbi vhs szinkronokat. Egy olyan filmnek kellene a szinkronja ami nincs fent sehol. Igazándiból 3 szinkron készült a filmhez, ez a legújabb ami nekem kellene. Végső célom pont ez, hogy egy tripla szinkronos torrentet készítsek belőle
-
Inhouse
őstag
annyira egyszerű kis progi, mint a faék.
Hát, nem láttál még mindent belőle az biztos.
8-10 sávon csinálok vele műsorhoz zenét, effektekkel...
Ne analóg módon rögzítsd, biztos van más program is ami tudja ezt a közvetlen digitális rögzítést. Illetve, megpróbálhatod újra, hátha volt egy bug, amit javítottak és már használható nálad is az Audacity. -
cof
veterán
Analógra semmiképp se alakítsd át, mert utána ugyis digitális formában rögzíted.
Mivel DRM védett letölteni nem lehet, biztos van rá megoldás mert a Netflix-ről is kerülnek ki videók.
Valami hangrögzítő program kell neked ami direktben veszi a hangot, én régen Sony Soundforge-t használtam, és szigorúan wav-ba mert az tömörítetlen, és vágni is könnyű a hangot, memória az nem hátrány ha sok van, legalább 2-3 GB.
Mi kell egyébként onnan ami nem elérhető pl. torrent oldalon, szerintem nincs olyan vagy nagyon kevés anyag van.
-
weman
csendes tag
válasz
Inhouse #5160 üzenetére
Köszi a segítséget! Az a probléma, hogy a laptopom nem igazán csípi az Audacity-t valamiért. Régebben próbáltam használni hangvágásra, de nagyon behúzta a gépemet, pedig annyira egyszerű kis progi, mint a faék. És így sztereóban tudnám vele elvileg rögzíteni a hangot? Ha tudnám az analóg kimeneten rögzíteni a hangot, akkor az jobb minőséget eredményezne? Esetleg más alternatívát is tudnátok ajánlani, ha az audacity nem jönne be?
-
weman
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy horizon go-ról milyen módon tudnék videót lementeni?
Nem is főként a videóra lenne szükségem, csak a szinkronra. Van erre valami megoldás, hogy jó minőségben le tudjam menteni stereoban a hangot egy videó alól? Tudom, hogy közvetlen az oldalról nem lehet lehúzni semmit, ezért légyszíves ajánljatok nekem valami progit, vagy módszert amivel ezt meg tudom csinálni. -
Sz.Vicky
tag
Sziasztok!
Kérem, aki tud, segítsen!
Van egy kiváló mini vígjáték sorozat az RTL Most Plusszon, a Galéria Paródia.
60 db. 2-3 perces részből áll.
A sorozat azonban csak az RTL Most Plusszon érhető el.
De ez nem is lenne gond, mert jogosult vagyok a szolgáltatást igénybe venni. De a videók olyan erős DRM kóddal vannak lekódolva, ami miatt nem tudom letölteni a sorozat részeit.
Példának bemásolom a 23. részhez tartozó adatokat, hátha valaki tud kezdeni valamit velük a letöltéshez!
Az oldal URL címe:
https://www.rtlmost.hu/galeria-parodia-p_15345/galeria-parodia-23-resz-c_12553515
Lejátszási lista:
https://rtlhu.vod.6cloud.fr/videos/rtlhu/usp/mb_hd1/d/0/d/Galeria-Parodia_c12553515_Galeria-Parodia-23-/Galeria-Parodia_c12553515_Galeria-Parodia-23-_drmnp.ism/Galeria-Parodia_c12553515_Galeria-Parodia-23-_drmnp-audio1=96000-video=3149934.mpd
vagy:
https://rtlhu.vod.6cloud.fr/videos/rtlhu/usp/mb_hd1/d/0/d/Galeria-Parodia_c12553515_Galeria-Parodia-23-/Galeria-Parodia_c12553515_Galeria-Parodia-23-_drmnp.ism/Galeria-Parodia_c12553515_Galeria-Parodia-23-_drmnp-audio1=96000-video=3149934.m3u8
A licenszfájlok adatai:
status String OK
license String 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
supported_tracks Array
internal_status Integer 139
message_type String SERVICE_CERTIFICATE
client_info Array
content_owner String castlabs
content_provider String castlabsstatus String OK
status_message String
license String 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
license_metadata Object
content_id String CmMKTQgBEhD2iU+cr3ygvtUVLX+IKWp8GghjYXN0bGFicyIkZXlKaGMzTmxkRWxrSWpvaVkyeHBjRjh4TWpVMU16VXhOU0o5MgdkZWZhdWx0EAEaENDC4HKLTx7Jgkt/Jp/91i4=
license_type String STREAMING
request_type String NEW
supported_tracks Array
[0] Object
type String SD
key_id String 9olPnK98oL7VFS1/iClqfA==
make String Google
model String ChromeCDM-Windows-2
security_level Integer 3
internal_status Integer 0
session_state Object
license_id Object
request_id String 0MLgcotPHsmCS38mn/3WLg==
session_id String 0MLgcotPHsmCS38mn/3WLg==
purchase_id String
type String STREAMING
version Integer 0
signing_key String rNslRcieWz6aeWoRj83ugdxiAx5Tl7bNVZI7E0PVtg+czlqV6lrgstG22rOoAyEyezT3NzdGQQBqBPM7nth8sQ==
keybox_system_id Integer 13701
license_counter Integer 0
drm_cert_serial_number String ZWEyZTY5OGQ5NWIyODQ0MTQyMmY0OTk3ZDZmZmQ1NDUwYQ==
device_whitelist_state String DEVICE_NOT_WHITELISTED
message_type String LICENSE
platform String chrome
device_state String RELEASED
pssh_data Object
key_id Array
[0] String 9olPnK98oL7VFS1/iClqfA==
content_id String ZXlKaGMzTmxkRWxrSWpvaVkyeHBjRjh4TWpVMU16VXhOU0o5
client_max_hdcp_version String HDCP_V1
client_info Array
[0] Object
name String architecture_name
value String x86-32
[1] Object
name String company_name
value String Google
[2] Object
name String model_name
value String ChromeCDM
[3] Object
name String platform_name
value String Windows
[4] Object
name String widevine_cdm_version
value String 4.10.1440.18
platform_verification_status String PLATFORM_SOFTWARE_VERIFIED
content_owner String castlabs
content_provider String castlabs
system_id Integer 13701
oem_crypto_api_version Integer 0
Várom a segítségeteket.
Előre is köszönöm szépen!
Üdv.: Vicky
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest