Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Geri0527
csendes tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Milyen igaz

-
Geri0527
csendes tag
Hehh Veronikát kitagadta az anyja csak azért mert megmutatta a cickókat

-
Weeman1
veterán
-
Geri0527
csendes tag
Attila nagyon nagy ász

-
b4zsi-
őstag
Péter még a Mikulással is nagyképű volt

-
bok92
addikt
Hát ez a mikulásos sztori elég gyerekes volt, persze fecó hozta a formáját..

Emberek a legfontosabbat senki nem mondta..Sehike ma nem nyerített

-
deniro2
senior tag
Persze, én ezt nem is vitatom, csak az kellene elfelejteni, hogy kizárólag a szegények isznak és dohányoznak, illetve megfontolni, hogy hova tünik több mázsa kokain, ha már, ugye azt csak a jómódúak engedhetik meg maguknak...
Egyébként szerintem egy értelmes, de szegény család sokkal jobb hely egy gyerek fejlődése szempontjából, mint egy gazdag, mert ott legalább megtanulja a gyerek a dolgok értékét. Persze valahol ez is sztereotipia, hiszen egy gazdag családban is nevelhetik jól a gyereket, de valahogy ez nem jellemző... Sőt, az sem jellemző, hogy egy szegény családban jól nevelik, de ott legalább a körülmények reálisabbak... -
kukinyo
addikt
Gergő meg törpegecz igazi idióta,bunkó paraszt.
Kitakarodhatnának már onnan a nagy mellényükkel együtt a qrva nyukba..
Mire verik magukat?
Annamari 1000-szer többet ért ezeknél emberileg. -
DJ WOKKY
addikt
Inkább bokszoljanak már

-
UFO1
senior tag
A Gergő meg a Petike jól oltották anomáliát.

Beszólni a Bunyósnak az nem semmi.
-
jegenye77
addikt
Ez tetszett:Még a szaguk is ugyan olyan volt.

-
RI/OS
addikt
Petike beszopta egy kicsit

Már ideje volt
-
b4zsi-
őstag
Attilán az a kaján vigyor hatalmas azt visszaakarom majd nézni

Petikém amatőr vagy

-
UFO1
senior tag
A Petike folyamatos bukóvári már-már vicces vagy inkább nevetséges.

(7162) Hát nem bánnám de jobb ott bent kiderültek a sumákolásai és mindenki szívatni fogja és azt jó lesz nézni mivel legjobb öröm a ...

-
runner 125
nagyúr
PÉTEEEEEEEEEER

-
mdraco
őstag
Jaj be gyerekesek

Peti megkapta

-
King Unique
titán
Ja,de az is majd,ha arra kerül sor,mit fog hozzá szólni...
,vam már anyja+apja akik normálisan neveli,szeretik,azt majd odaállít a Halál,"h én vagyok ám az igazi mutter,csak eddig sz@rtam rád, gyerekanyaként lepasszoltalak,tudod nem volt megoldható a dolog" lehet nem lesz kíváncsi rá a lánya. 
-
Ijk
nagyúr
válasz
deniro2
üzenetére
Figy, attól hogy valaki szegény családból jött nem feltétlen kell hogy retkes, igénytelen, elhanyagolt legyen, bagózzon, és ráadásul még a személyisége is visszataszító legyen. Most Annamariról volt szó.
Elmész egy vidéki kis faluba, ahol szegények vannak, persze van 3 kocsma, a vegyesboltban a cigaretta, meg a hajós szeszesital a slágertermék, a kölkök meg csipszet esznek ebéd helyett, iskolaidőben meg az utcán téblábolnak. Elég sok ilyen települést megjártam már, csak azt írom le amit láttam, tapasztaltam. -
b4zsi-
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Inkább a gyerekét keresse meg...
-
deniro2
senior tag
Persze, ebben is van valami, de egyrészt kétlem, hogy minden többgyerekes, szarul élő család alkeszekből és láncdohányosokból állna (szélsőséges sztereotipia szerintem), másrészt még mindig nem látom, hogy a jómódú, műcsöcsös családból származó degenerált gyerek miért kevésbé vicces, mint a nyomorult környezetből érkező társa... Személyes tapasztalatom, hogy a szegénységben felnőtt emberek egy része baromi frusztrál és ellenséges, de a nagyobb részük komolyan megtanulta, hogy mit jelent az emberség, pont azért mert tudja, hogy milyen a f@sz rossz oldalán állni, míg kinyaltseggű, jó helyre született emberek pedig túlnyomórészt sem az emberi értékekkel, sem pedig saját hibáikkal nincsenek tisztában...
-
Gyufaaa
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
(I)"nem volt,v mi 2004-5-ben"(/I) De! Megjelent a sátán és felcsinálta a halált. Ott a gumi sem segített.

-
King Unique
titán
Így van
,minek szülik bele a vak világba tucatjával,ha nem tudnak nekik megfelelő körülményeket biztosítani...
a segélyért,kiemelt családi pótlékért,mint hazánk braziljai... 
Aszittem vazzeg Annamariéknál bejön a szoc faktor,de örülük,h nem,Retek is látszott Verát akarja visszatolni...milyen szavakkal dobálózott a 22 éves Sigourney Weaver,ki ez,mint aki 3 könyvet írt már,azt a végén csak elsírta magát
Emberség meg hasonlók...azt 16 évesen csak lepasszolta a poronytyát,gumiról,tablettáról nem hallottak,nem volt,v mi 2004-5-ben 
(#7101) Dyrtyho: csak kamu,nem,v komoly
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
b4zsi-
őstag
Peti teljesítésének határa = megmozdul
-
Ijk
nagyúr
Nem fogok politizálni, de hány gyerek is volt pontosan? Tudom hogy jó dolog gyereket vállalni, de ilyen körülmények között minek, főleg ennyit?
Volt szerencsém már látni jónéhány "nehéz helyzetben" lévő családot, a legtöbbnél azért cigarettára, meg italra mindig futotta. És ugye ilyen helyeken mindig valamelyik szülő, netán mindkettő le van százalékolva.
Nem fogok ítélkezni felettük, de jellemző, hogy a 16 éves anyukák ilyen helyekről kerülnek ki. Az óvszert pedig szerintem mindenhol árusítják, legalábbis ahol cigit lehet kapni ott gumit is. -
Expulso
tag
válasz
deniro2
üzenetére
ez hiányzott nekem. végre látni némi értékrendet is a mai világban, köszönöm az előző pár hozzászólást. igaz eddig javarészt csak azért olvastam a topikot, mert hogy jól esik ezeken a "bohócokon nevetni, de néha azért nem árt elkanyarodni kicsit a valóban "ésszel megáldott világba.

még jó hogy ma este viszonylag empatikus/demokratikus hangulatban vagyok..
-
deniro2
senior tag
Van némi demagógia abban, amit írtál, de mégis alapvetően egyetértek. Én sem hiszem, hogy azokon kellene viccelődni, akik szarul élnek egy olyan országban, ahol a többség ugyanerre kényszerül. Persze nem kötelező 77 gyereket szülni, de azt sem hiszem, hogy azzal, hogy ők mindemellett képesek értékes életet élni, nevetségesebbek lennének, mint a karácsonyra műcsöcsöt kérő, soha egy percet nem dolgozó, hisztis, agyhalott liba, akinek a legnagyobb teljesítménye az életben, hogy jó helyre született... Már, ha jó hely egyáltalán, ahol ilyen selejteket nevelnek...

-
b4zsi-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem az is tetszik amikor a Lee boltra kivan írva: Mi öltözetjük a ValóVilág lakóit. Hát ott se vásároltam még

-
runner 125
nagyúr
..az a rész pont kimaradt, de akkor nem bánom.
_
Egyébként ez a DC márka vagy mi a pöcsöm hivatalos támogatója a Való Világnak?! Az összesen ilyen gönc van - gyanítom nem sejtik, h ezzel egy csöppet kifejezik a szociális hovatartozásukat, rajokkal már csak ezért is jóba lesznek idekint.
Ennél már csak a napi kétszer elhangzott "konfrontálódás" bsz fel. Rendkívül olvasottnak tűntek tőle, ... az első napon.
-
ERPY
őstag
Ez szerintem ne legyen humor tárgya. Sajnos nagyon sokan élnek hasonló körülmények között, elég baj ez ebben az országban. És nem biztos, hogy a saját hibájukból. Viktor elintézte, hogy a hitelesek egy része bedőljön, és lesz olyan család, akiknek lakni sem lesz hol. De ez a szemét politika.
Láttam én már hasonló körülmények közt élő családot, akikkel öröm volt együttlenni, mert bár nekik nem a 30 milliós autó stb. adta a boldogságukat, hanem az egymásra való odafigyelés és az önzetlen szeretetük. És meglehet nézni a már-már értékferdült jólétben élőket, akiknek a boldogságot a műcici, a menő autók, vagy hogy nem dolgozok, tartson el valaki jelenti.Zárszóként addig örülj, amig te ezen mosolyogsz, mert ha átéled már nembiztos hogy annyira vicces lesz.
-
Ijk
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Amikor a tujával mentek vizitbe a tésvírhez, azután már meg sem lepődöm. Kíváncsi vagyok hányszor volt a téli cudar hidegben parkettatüzelés a nappali közepén
-
Inception
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Én úgy tudom a gyámügy vette el
-
runner 125
nagyúr
Annamari 16 évesen már pulyát pottyantott?!
Nem is tudtam, azé' az szép..., persze egyszerre lemondott róla, nem kommentálom. -
törölt tag
Predi megérdemelte
És tényleg kizárás gyanus (juppá) 
-
UFO1
senior tag
Most nézem vissza a tegnapi összefoglaló feltűnt valakinek hogy Vera lekevert egy istenes fülest Petyának mikor kimentette őt a medencéből (2.rész 31,54) olyan kizárás gyanús.

(7114) Azért csattant rendesen.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ahha,a hivatalos facebookján kérdezte,hogy ki akar vele találkozni,és hogy aki akar,az adja meg a számát,és majd keresik a NekedValótól,én meg kapva kaptam az alkalmon,és megadtam a számomat,úgy hogy hülye lennék egy ilyen bulit kihagyni....

-
Dyrtyho
őstag
Most hívtak a NekedValótól...megkérdezték,hogy hány éves vagyok,hogy mivel foglalkozok,és hogy mi tetszik VV Dyába,és azt mondta a hölgy,aki hívott,hogy még hívni fog....remélem szerdán este benne leszek a NekedValóba

Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Bialetti kézi kávéőrlő
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,vam már anyja+apja akik normálisan neveli,szeretik,azt majd odaállít a Halál,"h én vagyok ám az igazi mutter,csak eddig sz@rtam rád, gyerekanyaként lepasszoltalak,tudod nem volt megoldható a dolog" lehet nem lesz kíváncsi rá a lánya.

Nem is tudtam, azé' az szép..., persze egyszerre lemondott róla, nem kommentálom.