- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
-
UFO1
senior tag
Azért erre ne vegyél mérget (VV1 Szabolcs) de majd meglátjuk.
Tyutyuka dömper hahahahaha -
MPowerPH
félisten
Nem kell szavazni, de az látszik, hogy nem értesz a boxhoz.
Parancsolj, ez a legjobb példa arra, hogy nem az erő számít. Igaz ez nem box... De ha a Sap tisztán eltalálja a srácot, akkor 3m magasan kirepül a ringből. Mégis szétverte a bengát.
-
MPowerPH
félisten
De ez boksz... Itt nem az ütőerő a minden. Csaba nagyon ügyes volt, Gergőn lehetett látni, hogy tehetetlen.
Danielssss: Ekkora baromságot...
Ez box, és az ütések számát és tisztaságát nézik. nem azt, hogy mekkora volt az ereje. Gergőnek is volt dagadt szeme, meg vérző orra.
runner 125: Én csak két évig boxoltam, de annyira már én is értek hozzá, hogy egyértelműen kijelenthetem, Csaba egyhangú pontozással kellett volna hogy nyerjen.
-
pro70
senior tag
Nem tudom eldönteni hogy színészkedik-e..Értem én, meg ő is elmondta sokszor hogy abba a kategóriába amibe indult, köcsögnek kell lenni, csak az nem stimmel, hogy a drámai pillanatokba (mostanába elég gyakran) összafossa magát...szvsz az nem színészkedés...örülnék ha meglepne
..Volt egy haverom akit úgy kellett kimenteni dunaharaszti vízisín mert "fuldoklott"...3-an 4-en ugrottunk a vízbe nehogy meghaljon...aztán kiderült hogy a kőér utcába úszott de akkor már vagy 6 éve
..ez így volt...aszittem felrugom a rohadékot
-
Xirtam
veterán
Szerintem semmi félreérthetőt nem mondott neki. Egyszerűen Attilának és Péternek ezért esett ez rosszul mert tudják, hogy folyamatosan manipulálták az embereket. És ez már nem úgy megy nekik mint ez elején. Mert átlátnak rajtuk.
De mind a kettő egy kétszínű fasz. Volt közük hozzá, hogy a Tuja kivigye a Cristofelt. Most meg ócsárolják szerencsétlen gyereket. Akinek annyi intelligenciája nincs, hogy megvédje magát. Ha olyat mondott volna Cris, amit nem szabad úgy is egyből kivették volna a villából.
Ez a véleményem.
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest