Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
ERPY
őstag
Csak nekem tünt fel, hogy Kartofelen mindig ugyanaz a fehér nadrág van?
-
kenwood3
addikt
válasz
bajumbajum
üzenetére
nagyon jól viselkedsz hajjaj

-
bajumbajum
csendes tag
Csaba bírni fogja kondival és tán annyi esze is van,hogy megjegyezzen pár ütést.
Attila sem esélytelen,de remélem Gergő vagy Csaba szépen kiüti
-
Dyrtyho
őstag
-
Weeman1
veterán
Szép jó estét.
(#6311) DJ WOKKY
Láttam este,
csak gondoltam hátha valakinek megvan a részlet.
-
deniro2
senior tag
válasz
kukinyo
üzenetére
Fecónak szerintem kb. 1 perces kondija és -a zsír alatt- egy 60 kilós fizikuma van, szóval én pénzt nem tennék rá
Ha lesz legalább 3 menet, akkor Csabika lehet befutó, mert ott már fontos az állóképesség, bár hihetetlenül esetlen mozgása van a gyereknek... Petike szót sem érdemel, a másik kettőről meg nem tudom mit gondoljak, talán az edzések majd nyújtanak némi támpontot.
A csajok meg egy kutya, csapkodni fognak mind össze-vissza, aztán majd a "bírók" belelátnak valamit. Méretek fejvédőben és ilyen képzetlenül nem sokat fognak számítani.Egyébként, ahogy elnézem, szakmai felkészítést nem nagyon kapnak a srácok, úgyhogy szerintem burleszk lesz az egész, nem boksz...

-
wrox
őstag
-
-
wrox
őstag
Nem igazán hót meg Még abban a menetben KO-val nyert.

Szerintem Feco lesz a nyerő. Csajoknál meg biztos nem a kacsa.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kukinyo
addikt
Egyébként a boxban Fecóra tippelek.
Lányok közül pedig Eszter vagy Sehi.
Kérem a tippeket még most az elején. -
UFO1
senior tag
válasz
kukinyo
üzenetére
Jaaaa ez az ÉN véleményem nem tartottam senki torkához kést de elég jó emberismerőnek tartom magam és az utobbi időbeni megnyilvánulásai sztem engem igazolnak.

Más: ezt elhiheted nekem nem rizsázok, de egy Attika fan-tól nem várok mást majd jól megkapja.
Az uccsó képkocka nagyon komoly nyaktörés gyanús. -
pro70
senior tag
Dukai vs. Ati [link]

-
UFO1
senior tag
Mindenkinek
Mi a sz@r nemzeti ünnep van hogy idefstok délelőtt 53 hszt. én Attikát így képzelem el (alsó kép mert a képfeltöltés nem működött) kiskorában egy eminens árulkodós kisdiák akit mindenki utál sztem ezek a sebek szakadtak fel most benne.
Az hogy mostanra (elmondása szerint) felpumpálta magát sok koksszal nem változtat semmin ugyan az a nyápic kis fsz mint volt.
Az hogy szóban szokott visszavágni szerintem a bameg te hüle vagy (és egyéb cirkalmas káromkodások) és hasonló visszavágások szánalmasak értelmes érveket kevésbé hallottam a mocskos pofájából remélem kiütik mert egy nyápic kicsávo volt egész életében telefon vonalak mögül persze nagy a pofája stb.
Más: a boksz ha indulatból kezdesz egy mérkőzésnek tuti alulmaradsz itt az előre eltervezett taktika a célravezető (ami persze változhat) de csak higgadt fej hozhat győzelmet (ezt pár év küzdősport múlttal) bátran kijelenthetem tehát az fog nyerni aki higgadtan megtalálja a fontos kiütési pontokat „szinte” erő sem kell hozzá csak pontosság és gyorsaság.
Haj te nem mentél castingra aretekbe?
-
kukinyo
addikt
válasz
bajumbajum
üzenetére
Neked meg annyi

-
veze
őstag
válasz
bajumbajum
üzenetére
megy az agymosás rendesen

-
bajumbajum
csendes tag
A kettő egyébként nem zárja ki egymást, attól,hogy utáljuk még elismerem,hogy csinálja a fesztivált,bár szerintem abban sem túl jó.
Legalábbis számomra unalmasak a sablon szövegei.
Szerintem egyébként a szerkesztők is befolyásolnak bennünket,mindenkiről azt vágnak be,amit akarnak és azt hagynak ki,amit akarnak.
PL az egyik esti belevalóban mondta egy tanár,hogy a fiúk közt mekkora feszültség, rivalizálás van, meg,hogy valami feladatból hogy kiközösítették Attilát (az összes fiú).
Ezekből semmit sem látunk pl.Inception Ennyi...

-
kukinyo
addikt
válasz
bajumbajum
üzenetére
"ugyanazt hajtogatja mindenkinél"
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
bajumbajum
üzenetére
Csabánál épp készülőben van egy atomszerű alakítás, csak nehéz a kivitelezése ezt nézzük el neki

-
bajumbajum
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Erről van szó szerintem is.
Az,hogy valaki folyamatosan gyűlölködik, mindenkit elküld a fenébe engem nem szórakoztat.
Egyszer-kétszer elmegy,de hogy ugyanazt hajtogatja mindenkinél (tuja, te nem vagy normális, te bolond vagy , te nem érted amit mondok) az szánalmas.
Legalább vicces lenne...
Ha ezek a figurák kiesnének, akkor a többiek is megnyilnának kicsit.
Pl poénos volt,mikor Annamari humorizált Attilával, lenne benne tartalék ilyen téren szerintem
Itt egyedül egy igazán szórakoztató figura volt, Kris.
Őt meg jól kiejtették
, Csaba meg azóta is "csinálja a fesztivált" a házban,ahogy igérte... 
-
Dyrtyho
őstag
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
deniro2
üzenetére
Az oké, hogy ne azért bántsák, mert másban alulmaradtak (szópárbaj), de ez sport amit ők csinálnak.
Egy két embertől lehetett hallani, (Vera) hogy csak azért ütné meg Pétert, hogy fájjon neki.
Na ezzel én sem értek egyet.Viszont ami Attiláélkat illet, ők had bokszolják csak le. Ha ügyes Attila, akkor úgy is kivédekezi és kijátssza a másikat, mert a fizikális adottsága megvan hozzá.
Ezzel nem csak fizikálisan nyer, de lelkileg is mérhet egy csapást.
Csak sajnos Attila megijedt tegnap a pofonoktól, ezért hozta fel ezt a kis szócsatát, amiben mondjuk igaza volt, hogy csak azért ne verjék meg, mert szóban ő ügyesebb.Verjék meg sportban, taktikusan, technikásan. De ezt ő nem tudná elfogadni, itt is baj van vele ilyen téren.
-
kukinyo
addikt
válasz
Inception
üzenetére
Neked
Én például nagyon jókat tudok röhögni a próbálkozásain,okoskodásain.
Idáig semmi nem jött be neki.
(#6343) Motion_Blur: "Inkább legyenek kussban"
Akkor minek a műsor? Mit kellene nézni rajta? Kimegyek a Camponába és elnézegetem az akváriumot. A halak jobb műsort csinálnak mint a csendben lévők,odabent. -
mdraco
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen mert sokszor hallgatnak, minthogy vitatkozzanak, gyávák. Inkább nem csinálnak semmit.
-
kukinyo
addikt
válasz
Inception
üzenetére
Azokat kellene megsorozni akik jelentkeztek egy olyan játékra amit a tv-n keresztül az emberek szórakoztatására találtak ki és nem nyújtanak semmit.Ezzel elvéve a lehetőséget olyan emberektől akik valamivel szórakoztatnák is a népet.Egyhangú,unalmas,karakter nélküli arcok.Lehet hogy Attila egy nagy szemét láda,de akármi történik is a villában valamilyen módon mindig szereplője a dolognak.Igyekszik csinálni mindig a műsort,vagy így vagy úgy.Nem csak várja hogy meglocsolják (tuja).
-
Inception
tag
Szerintem az itt lévők többsége szívesen +sorozná Attila fejét

-
antikomcsi
veterán
válasz
bajumbajum
üzenetére
Mindegy, nem érted........
-
kukinyo
addikt
válasz
bajumbajum
üzenetére
Te beszélj csak a saját nevedben.,amíg beszélhetsz.
-
bajumbajum
csendes tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Az előadásmódot kéri számon Attila?
Pont ő?
Aki mindenkibe ott rúg bele,ahol a legjobban fáj?
Ez kb. olyan,mintha kacsa számonkérné másokon az intelligenciát
Mindenki azzal kezdte,hogy nem híve az erőszaknak,de ha már..., akkor Attillát ütné ki.
Szerintem ebben semmi durva nem volt,csak Attila nehezen viseli,hogy gyakorlatilag itt is mindenki utálja,mint a való életben.
Küldjenek be neki egy kutyát...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
antikomcsi
veterán
válasz
bajumbajum
üzenetére
Nem azon csodálkozik, hogy orrba vernék! Erről szó sincs.
Az előadás mód volt a többiek részéről méltatlan, és ezt tette szóvá.Hogy ki, kinek szimpatikus az szubjektív, de azért lássátok már a fától az erdőt.
-
mdraco
őstag
Ha nem lenne Attila, mit néznétek?

-
pro70
senior tag
válasz
bajumbajum
üzenetére
Na erről pofázok Hajtö... akarom mondani COLORB... vagyis bajumkám

(#6326) wrox
Yeaaahhh

Többiek
Annak mondom aki nem tudná rólam...Én egy igazi Attila-fan vagyok...vagyis mostmár csak voltam..ennyit szerettem volna...köszönöm hogy szántál rám időt

-
bajumbajum
csendes tag
Attilát nem értem.
Kezdettől fogva bunkón viselkedik, ő maga is elmondja sokszor interjúban,hogy "paraszt voltam", akkor miért csodálkozik azon,hogy mindenki orbaverné?
Neki is csak azért nagy a szája,mert tudja,hogy nem tehetik meg.
Az erőszak nem megoldás,de az ilyen kötekedő alakoknak nem árt néha egy pofon,hogy kicsit visszavegyenek magukból. Fog ő még kapni, ha kijön! Mint Shadi
-
deniro2
senior tag
válasz
DJ WOKKY
üzenetére
Elég primitív dolog, hogy, ha valaki verbálisan alulmarad, akkor erőszakkal próbálja megoldani a problémát. Teljesen igaza volt szerintem Attilának abban, hogy egy vitát szóban kell megoldani, ha így nem megy, akkor ahhoz kell férfinak lenni, hogy ezt elfogadja az ember.
Én imádom a bokszot, de ez a sport nem arról szól, hogy intellektuálisan frusztrált emberek ezáltal próbáljanak elégtételt venni másokon, saját gyengeségük miatt. -
pro70
senior tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
..Tegnap az a fej...nagyon szar volt a dumája is....Pityu kicsit alázta (nem volt nehéz) oszt el is kámpicsorodott..nem nagyon tetszett neki hogy kiröhögik..szar is mikor a fagyi visszanyal
...már nem az első gyenge megnyilvánulása...nálam a tegnappal el is vágta magát
Mától predátor a kedvencem 
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
szerintem nem. Ez volt a téma, hogy kinek boxolnának be, ha ez a téma akkor mindenki elmondja hogy kinek és pont.
Attila gerjesztett már épp elég feszültséget ahhoz, hogy ennyiszer hallja a nevét.
Az más kérdés, hogy szópárbajban tényleg verhetetlen szinte, de itt legyen férfi és viselje a kapott "ütéseket". -
antikomcsi
veterán
Tegnap csak úgy fél füllel hallgattam a műsort, de egy beszélgetést úgy nagyjából elcsíptem, a boxolásról, meg verekedésről volt szó, és szerintem azért Attilának igaza volt nagyrészt.
-
pro70
senior tag
Azt kell mondjam, Attila tegnap hatalmas nagy seggfej volt

Jöhetnek a "+1"-ek
-
Weeman1
veterán
Szép jó reggelt.
Nincs valakinek kép róla mikor a Veronika orrba vágja magát box közben?
Nagyon jó rész volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Futás, futópályák
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Samsung kuponkunyeráló
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Tesla topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha lesz legalább 3 menet, akkor Csabika lehet befutó, mert ott már fontos az állóképesség, bár hihetetlenül esetlen mozgása van a gyereknek... Petike szót sem érdemel, a másik kettőről meg nem tudom mit gondoljak, talán az edzések majd nyújtanak némi támpontot.

, Csaba meg azóta is "csinálja a fesztivált" a házban,ahogy igérte...
a többieket meg csak kevésbé utáljuk 
..Tegnap az a fej...nagyon szar volt a dumája is....Pityu kicsit alázta (nem volt nehéz) oszt el is kámpicsorodott..nem nagyon tetszett neki hogy kiröhögik..szar is mikor a fagyi visszanyal