- Fórumok
- Lokál
- Való Világ 5 [csak kulturáltan!]
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
pro70
senior tag
-
wrox
őstag
-
UFO1
senior tag
-
Stafni
aktív tag
-
veze
őstag
-
Stafni
aktív tag
-
RI/OS
addikt
-
UFO1
senior tag
-
pro70
senior tag
-
kukinyo
addikt
-
veze
őstag
akárhogy is van valahogy az ilyen jatekokban mégis az "érdekes szabolcsok" meg milok, jerzyk jutnak el a döntőig meg ne adj isten meg is nyerik. talán mert a nézök jobban szimpatizalnak ezekkel a karakterekkel mint itt a fórumozók, és ők vannak többen

nem is baj ez, így a kerek az egész
ha csak csupa érdekes ember lenne bent, már nem is lenne érdekes..
kit lehetne akkor fikázni?

-
pro70
senior tag
-
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
-
pro70
senior tag
-
pro70
senior tag
Ha nagyon unatkoztam be-beszagoltam logoutra, de javarészt ide phostam csak, ill. trollkodtam sokat hardveraprón (10=1hsz
) ..Lényeg, tisztába vagyok vele hogy tudnék "pikkpakk" őstaggá válni
..Mikor már szenyór lettem, gondoltam dobom ezt a nicket....kis kötsög hajtömeg beregelt pro700-zal
...Van pár pozitív értékelésem, talán amiatt nem kótyavetyélem el 
-
UFO1
senior tag
-
deniro2
senior tag
-
kukinyo
addikt
-
UFO1
senior tag
-
Ijk
nagyúr
Figy, attól hogy valaki szegény családból jött nem feltétlen kell hogy retkes, igénytelen, elhanyagolt legyen, bagózzon, és ráadásul még a személyisége is visszataszító legyen. Most Annamariról volt szó.
Elmész egy vidéki kis faluba, ahol szegények vannak, persze van 3 kocsma, a vegyesboltban a cigaretta, meg a hajós szeszesital a slágertermék, a kölkök meg csipszet esznek ebéd helyett, iskolaidőben meg az utcán téblábolnak. Elég sok ilyen települést megjártam már, csak azt írom le amit láttam, tapasztaltam. -
Expulso
tag
ez hiányzott nekem. végre látni némi értékrendet is a mai világban, köszönöm az előző pár hozzászólást. igaz eddig javarészt csak azért olvastam a topikot, mert hogy jól esik ezeken a "bohócokon nevetni, de néha azért nem árt elkanyarodni kicsit a valóban "ésszel megáldott világba.

még jó hogy ma este viszonylag empatikus/demokratikus hangulatban vagyok..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
-
kukinyo
addikt
-
Ijk
nagyúr
-
kukinyo
addikt
Keress rá a meccsre youtube-n,hátha akad meccse.
Nem lehetett rossz boxoló ha megverte a Tammer torna győztesét és csak csalással tudták Tyson-t kihozni győztesnek.Kellet neki az induló profi karrierjéhez.Ez egy nagyon színvonalas torna volt annak idején.
Egy szóval nem beszéltem profi boxról az ő esetében.Talán 88-89-ben visszavonult,akkor itt még nem volt profi sport.Hidvégi más tészta. -
darál0w
Jómunkásember
-
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
Az oké, hogy ne azért bántsák, mert másban alulmaradtak (szópárbaj), de ez sport amit ők csinálnak.
Egy két embertől lehetett hallani, (Vera) hogy csak azért ütné meg Pétert, hogy fájjon neki.
Na ezzel én sem értek egyet.Viszont ami Attiláélkat illet, ők had bokszolják csak le. Ha ügyes Attila, akkor úgy is kivédekezi és kijátssza a másikat, mert a fizikális adottsága megvan hozzá.
Ezzel nem csak fizikálisan nyer, de lelkileg is mérhet egy csapást.
Csak sajnos Attila megijedt tegnap a pofonoktól, ezért hozta fel ezt a kis szócsatát, amiben mondjuk igaza volt, hogy csak azért ne verjék meg, mert szóban ő ügyesebb.Verjék meg sportban, taktikusan, technikásan. De ezt ő nem tudná elfogadni, itt is baj van vele ilyen téren.
-
darál0w
Jómunkásember
-
wrox
őstag
-
pro70
senior tag
-
King Unique
titán
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
Ijk
nagyúr
-
veze
őstag
-
dnelb
veterán
-
veze
őstag
-
runner 125
nagyúr
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Lokál
- Való Világ 5 [csak kulturáltan!]
- (téma lezárva)
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Garmin topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"