- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Messengerre fellépek és szórja a híreket.

Shadi és Dia egy pár.
Fogadunk januárban majd jön, h szakítottak?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stafni
aktív tag
Mi van? Ti nem dolgoztok?

Ezért tart itt ez az ország!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pro70
senior tag
válasz
kukinyo
üzenetére
Azt az aljasságot nekünk csinálta hogy fetrengjünk
(#8285) wrox
Ezért bizony...amúgy egy szürke kisegér lenne csak

(#8289)
Persze mert a marslakó kihozza belőlem az állatot...jelen esetben a hszgyűjtőt
Azt pedig hogy a tolvaj himihumi oldalakat felejtsétek el, már ezeréve megmondtam ill. megparancsoltam ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wrox
őstag
De miért csonka hír neked, hogy az nlcafeból linkel? Benne van, hogy Shadi Dya love? Benne. Akkor lenne csonka, ha csak ennyi lenne írva: VV Shadi összejött VV...-vel. részletek a blikken. Na erre elhiszem hogy reklamálsz.
Meg akkor azt is nevezhetjük hszgyűjtésnek, amit most te meg én csinálok, sőt, ezt még jobban. Vagyis te is saras vagy. 
kukinyo: Ezt mind a ketten tudjuk, hogy nem így gondolta.

-
bok92
addikt
vatafff...

[link]de gazdag lehet ez a shádi gyerek...
-
wrox
őstag
Azért mert oda van írva, hogy írta a Blikk, nem jelenti azt hogy csak ezért megyek a Blikkre, hogy megnézzem, mikor itt is el lehet olvasni (jelen esetben nlcafe). Az meg kit érdekel, hogy a mindig igazat író Blikk minek a hivatalos hírmondója. Szóval nem értesz.

kukinyo: Na azért az elég sunyi gusztustalan húzása volt, hogy a box után mondja neki, hogy azt hittem, hogy lenyomod, meg szép volt, utána meg rábeszéli a többit, hogy tegyék rá a jelet. Na dehát ezért szeretjük.

-
kukinyo
addikt
Itt már nem csak a Fecó és esküvője hanem az egész egy vicc.
Én már mindenkit utálok a villában kivéve Attilát.Nagy szemétláda de nem sunyi hátulról jövős
alak.Ami a szívén ,a száján.Összeférhetetlen.És ezt nagyon jól csinálja.
De legjobban a retket utálom.A fantázia hiányban szenvedő,minden kreativitást nélkülöző stáb elmehetne már a búsba. -
wrox
őstag
Mikor Fecó visszajött a tüdőszűrőről, látszott rajta, hogy teljesen képben van. Ott vigyorgott, mint egy balfasz, eleve minek vinnék el tüdőszűrőre, túl átlátszó volt.
Angelikának meg hirtelen nem fontos, hogy Fecóka másba tette a cuccot? Ja, vagy most már igazi tévésztár? Erősen vicckategória az a 70 ezerből élünk duma, piros bőrkanapé, mi? Meg hogy előadta már magát odabent, hogy kitalálta az esküvőt. Vagy az retek hazudik, vagy ő, mivel a elméletileg a retek kereste fel.
Másik Eszter igazi idióta. Mikor Attila elkezdte fűzni az embereket, hogy Csabára tegyék a jelüket, akkor Eszter ott sipítozott, hogy ha őt viszi ki, akkor kinyírja (gondolom Attilát). Erre ez a szellemi toprongy csak Csabára teszi a jelet. Vagy rábeszélték? Akkor még hülyébb, mivel ő simán beáldozható Attiláék szerint. -
veze
őstag
válasz
Weeman1
üzenetére
a lagzi most csütörtökön lesz nem? a párbaj meg vasárnap.
szóval ha kivinné fecot és kint is hagyhatná, mehetne legalább nászútra
amúgy meg csaba is tudja már elöre ahogy mind hogy esküvő lesz igy valeszeg nem is gondolkodik benne.
az mekkora lenne hogy feco a boldogitó igen helyett NEM-et mondana..elvégre őt nem kérdezték ki előre hogy igent mondana e.. minden lehet ugyebár ha nem beszélték meg...
Na ez is egy akkora kamu.. méghogy nem tud róla..egyik fő feladata az ügy kapcsán az lesz hogy megpróbálja hitelesen eljátszani a meglepetést
-
Weeman1
veterán
Pálinkás jó reggelt.
Mekkora poén lenne ha Fecót vinné ki a tuja párbajozni.
És ha még kint is hagyná hol lenne a lagzi?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Bár a retek ezt biztos nem hagyná)
-
UFO1
senior tag
Itt a tegnapi balhé vágatlanul 1,54,45 től kezdődik igazán de ezek az előzmények fontosak.

-
runner 125
nagyúr
Ki mit mond?!
..szerintem tuti Veronikát viszi ki.
Pláne akkor dőlt el bennem, amikor a torzított hanggal tolták a tanácsokat, Attila leszarta - el is 'árulta' magát, viszont lúzer Veronika lebukott.

-
Regirck
senior tag
BeleValóban elmondták 10x, hogy csütörtökön lesz az esküvő. Olivér ott nyugtatta Fecó haverját meg a ˝Zsugabubist˝, hogy ez természetesen még senki nem tudja!

Nehogy már előadja, hogy azt nem tudják mi lesz a héten. Szerintem meg kisebb kételyekkel már játék végéig tudják, hogy mikor milyen hét lesz stb... RETEK KERESKEDELEM HÜLYÉKKEL!
-
C4mp3r
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem tudom baratom linkelte skypeon

-
UFO1
senior tag
Sexterke kezd rájönni (élő) nincs neki haverja bent pedig 2 napja hogy verte magát itt látszik észt nem osztanak a jogi diploma mellé.

A predi show megy tovább bammeg szakadatlan megtűzdelve egy-két szr stb. toldalék szavakkal.

-
nicu71
addikt
kinga megint bömböl az ágyba a live-n
mindig ugyanaz... -
bendeguz76
aktív tag
a live-on predi megint szenved....

-
törölt tag
Am szerintetek,Predi És Alien Attila tudja tartani a száját?Mármint fecó esküvője miatt?
-
RI/OS
addikt
Nekem mindegy, nekem az lenne a lényeg, hogy Csaba valahogy kiessen.
A többi ember nem téma bent, én Attilának "szurkolok"
-
Motion_Blur
félisten
válasz
üzenetére
Reméljük Eszterkét, aki mögé majd felsorakozik szinte mindenki és pont ezért fog vissza jönni Csaba fölényesen.
Mondjuk az se lenne rossz ha még bent maradna Esztike aztán egyszer csak ráeszmél arra hogy mégse "fogadták be" és egyik pillanatról a másikra rápakolják az összes jelet. Megérdemelné..
-
törölt tag
Szerintem Veronikát,ha van egy kis esze

-
törölt tag
Szerintetek kit visz csaba párbajozni?

Hujujuj kingával megy a veszekedés
holnapi összefoglaló ütni fog. -
törölt tag
"A ,mogyórót rejtegeted te pufi?Azért vagy ilyen dagadt!"
Hatalmas

-
runner 125
nagyúr
Ezt a második felét tegnap páran láttuk élőben, úgy egybe az egész nagyobbat ütött.

-
Motion_Blur
félisten
marha szórakoztató a gyűlölködést nézni...
-
bok92
addikt
hutyutyutyutyutyutyutyúú

-
törölt tag
Most nézem énis.Szerintem télleg eleget "bünhődött".
Most megy Vera vs VV villa

-
törölt tag
Szerintetek Csaba büntetését feloldják?

-
McCartman
őstag
már lassan ott tartok , hogy Vera is szimpatikusabb , ő legalább egyéniség. (bolond
)persze Kingát senki sem tudja űberelni.. péklapát+faszkorbács duó vastagon kijárna neki , hogy érezze a törődést és rádöbbenjen hol a helye.
Tegnap este megosztotta róla Motion a gondolatait , csak sajnos hamar törölték , osztom a véleményét.
-
UFO1
senior tag
Azért erre ne vegyél mérget (VV1 Szabolcs) de majd meglátjuk.

Tyutyuka dömper hahahahaha
-
runner 125
nagyúr
Kattog már a Sehike is.
-
RI/OS
addikt
Szerintem ez a Vera-Fecó-Csabás klikk nagyon hamar le fog amortizálódni egy Csabára, ha így folytatjuk, mert a többiek mind az Attila féle klikkhez húznak. És mikor majd a 3-asból csak a Csaba marad, gyakorlatilag közellenség lesz, őt fogják folyamatosan megpakolni, nem hiszem, hogy 6-7 párbajról mindig visszajön.
Ebből az aspektusból nem tartom olyan erősnek őt már, sőőt...
-
UFO1
senior tag
Jáj apa most jön, apa most jön, ez a költöztetés nagyon nagy lesz este már láttam remélem nem vagdosták szanaszét.

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
runner 125
üzenetére
hatalmas arc

-
RI/OS
addikt
fecóka kezd belebukni a kétszínűségébe szépen lassan

-
DJ WOKKY
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
újra a régi

-
McCartman
őstag
Eszter egy szánalmas véglény. Undorító , ahogy próbál csontig benyalni Attiláéknak akik le se szarták.
Remélem Csaba ki meri vinni mert akkor kint is hagyja. -
runner 125
nagyúr
Attila.

-
RI/OS
addikt

Attila egy beteg állat 

-
bok92
addikt
bazd milyen hangok...

csaba földlakó, fika evő...

-
Prien
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Még a végén nem fogom bánni, ha Esztit viszi ki a Csabi...

-
UFO1
senior tag
A Predi fej ide fej oda de most jól beszél.

A senkiháziak meg lehúzhatják magukat!
Rios a G-s szavad töröld!!!!!! a szótáradból.

-
Motion_Blur
félisten
Esztikéből végleg kiszerettem
nyomorult lett... -
RI/OS
addikt
Ja.
Attila meg a Peti a szemét [moderálva] mi?
Eszter, Veronika, Sehi?

8212: én kezdem megkedvelni
[ Módosította: 7 ]
-
darál0w
Jómunkásember
hijjjj de pofonvágnám a királylányt...
-
DJ WOKKY
addikt
Péter és Atti már rájöttek, hogy ez nekik csakrossz, mert megkedveli így Fecót

-
Prien
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lehet, hogy a Blikk nyomozói már ráálltak a témára

Eszti meg télleg hülyül megfelé...

-
Motion_Blur
félisten
Angéláról nincs valami "anyag"?

Petike és Attika reakciója mindent elárul arról hogy milyen emberek ezek...
-
UFO1
senior tag
Biztos feloldják a büntit (Csaba) a szavazás meg hát a retek majd intézi elvégre jön a jézuska.

Jáj de rossz kötelező tüdő szűrés!

Attika, Petike pfffujjj!

-
Prien
addikt
Na, melyik lesz a nézettebb, Feco esküvője vagy Alekoszé amott?

-
vikvuk
senior tag
á, lehet szavazni a feloldásról, puha ez az egész
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

már tuti unalmas, de én imádom a nőt

nehogy visszatolja megint.