- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Aktív témák
-
Expulso
tag
válasz
kukinyo #10016 üzenetére
ezt remélem ti sem gondoljátok komolyan, Vera hatalmas szájjal lett ám megáldva.
a nyakamat tenném rá, hogy nem vinné ki Attilát. Ez kb ugyanaz amikor tujánk beígérte hogy majd de felveszi a kesztyűt Péter meg Ati stílusával.már az első kihívásnál be volt az is fosva, hát még most hogy kivitte kacsát.. keményen felvette a kesztyűt.
Vera előbb vinné ki az Esztit, hogy Attilát miért nem vinné ki még épkézláb indoka is lenne a kis okosnak. méghozzá az, hogy az "anyukázós" téma miatt nagyobb eséllyel maradna kint Attilával szemben.
jó éjt
-
Stafni
aktív tag
válasz
kukinyo #9987 üzenetére
Voltam én, de nem szeretek mászkálni. Láttam a tengert is, de elég volt. A legkisebb kölköt még elviszem, de aztán nekem elég volt. Egy családi nyaralás 500e körül van. Nekem ennyit nem ér a világot lássak dolog. Egy jó ház kell, és annyi.
Inception: madarakat se látott?
Vagy a pultba élő állatot? Állatkertbe nem volt?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
kukinyo #9883 üzenetére
Oké leesett időközben, hogy Fecó az illető, csak nem írtam
Egyébként ha csak valaminek a kis valószínűsége is felmerül, akkor szerintem van alapja valamennyi, hogy igen is ezt gondoljuk.
Megtudni úgy sem fogjuk soha, de legalább addig is van miről beszélni és véleményt nyilvánítani.
Hisz pont erre való a topikKíváncsian várjuk a többiektől, hogy mit gondolnak erről
(#9885) kukinyo: ez a bezártság sok mindenre képes, szóval lehetséges.
-
runner 125
nagyúr
válasz
kukinyo #9876 üzenetére
..nem tudom, de az tuti, h az éjjeli "élő" vagy negyed órás csúszással van vetítve, magyarán most már nem az van mint a kezdetekben, h ha valami olyat elnyögnek, csak abban a pillanatban tudják leoffolni, hanem előre, h mit adnak le.. Nyilván, ha lett volna valami számunkra érdekes már az elejétől kivágják, szerintem..
-
-
-
GaborGh
őstag
-
veze
őstag
válasz
kukinyo #9713 üzenetére
szerintem egyről beszélünk, csak nem mindig értsük egymást
veze (#9611) "Ha 83 % csabát akarja látni, (bármilyen megfontolásból).. "
ezt a gondolatmenetet folytattam..
és ez nem csak csabára vonatkozik, esztire is vonatkozott, meg midenkire.. mert a nézettség a fontosPrien(#9714): szerintem is...
-
GaborGh
őstag
válasz
kukinyo #9729 üzenetére
Apropó kondíció, a csajok azok félelmetes formában voltak, főleg Sheri, aki megállás nélkül, mint egy cséphadaró ütötte Kingát, a fáradtság legkisebb jele nélkül és a 3. kör végére is olyan kipihent volt, mintha még csak most ért volna véget a bemelegítés, szóval le a kalappal...
Még valami olajbirkózást pluszban szívesen megnéztem volna a csajok részéről, amibe Voksán Virág is becsatlakozhatott volna a ring mellől, van neki is mit a tejbe aprítani...
-
GaborGh
őstag
válasz
kukinyo #9729 üzenetére
Na szerintem is ez itt a lényeg, hogy bármelyikük is győzött, izgalmas és látványos meccs volt, vérátömlesztésben sem volt hiány, szóval gratula, néhány hét alatt így felkészülni, jobban élveztem, mint a Tyson vs. Holyfield meccset, pedig ott még fülek is hulltak a porba...!
-
GaborGh
őstag
válasz
kukinyo #9719 üzenetére
Hát azért ez nem volt egészen egyértelmű, még a szakkommentárok is vitatkoztak az eseten, valamint Gergő is folyamatosan Csabára mutogatott, hogy Ő érdemli meg a győzelmet és ennek következtében Gergő lepődött meg a legjobban amikor neki lendült magasba a keze az eredményhirdetéskor...
-
veze
őstag
válasz
kukinyo #9708 üzenetére
szerintem pont ezt irtam.. hogy a nézettség érdekli és semmi más...
lehet hogy nem tőmondatokban fogalmaztam, de pontosan ezt írtam."tetszik vagy nem, egyetértenek vele vagy nem, de megmutatja hogy a nézők mit gondolnak, kit látnának ott bent szívesebben a két ember közül.
aztán baromira nem emberbaráti szeretetből meg szimpátia okán, de az megy vissza, mert az ültet le embereket a tv elé, akit bent akarnak látni. és csak ez számít semmi más." -
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
kukinyo #9288 üzenetére
Nagy az esély rá, hogy Attila találta ki. Tőle kitelik...
Az meg, hogy Csaba nem állt ki magáért, és nem tagadta... Egy kézen össze lehet számolni, mikor kiállt magáért... Itt is mindenki azt mondja, hogy csak tűr és tűr, nem szól vissza, pedig ott rúgják, ahol érik... Akkor meg...
-
ERPY
őstag
válasz
kukinyo #9288 üzenetére
Nem láttam, mivel az ilyeneket valamiért nem adja az retek, na nem mintha érdekelne, szal csak az iszonyatosan kretén KiVera megnyilvánulásokat sugározzák. Viszont mikor ezzel szembesítette Atti, nem tagadott, és nem állt ki magáért hogy ne lett volna igaz. Na meg ha ennyire nyomatják bent ezt a témát, akkor valószínű nem kitaláció. Számomra érdekes, mi lehet abban olyan fincsi, majd ha egyszer kikerül Csabika, remélem megkérdezik tőle. Esetleg recepteket is megoszthat.
Én már igazán egyébként azt várom, hogy lamantint kitakarítsák bentről, itt kint pedig kapja az ívet, mert a bunkósága megkívánja. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
kukinyo #9262 üzenetére
Hát ezen se fogunk összeveszni, ahogy látom.
Viszont meglátásom szerint -nem sok részt láttam- a szervezés is nagyon alja... Az első ilyen műsorokban -amellett, hogy viszonylag normálisabb emberek voltak- lekötötték szegény lakók figyelmét. Feladatok voltak, játékok, nem volt idő unatkozni. Most meg mintha belöktek volna x embert 6 hónapra, "oszt egyétek meg egymást" a mottó...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
kukinyo #9252 üzenetére
Elbaxta, de Csaba jól jött ki a dologból.
Az edd a fikát otthon táblával semmi bajom nem volt.
Maradjunk annyiban, hogy illemtudó ember nem mond ilyet, pláne nem nyilvánosság előtt.
Kellene, de tudod ez csak akkor fáj, ha a másik mondja... Lásd a tegnapiakat...
Csaba jól teszi, hogy csak tűr. Attiláék magukat minősítik ezzel az egésszel, és végső soron mindegy, hogy hányszor küldik ki párbajozni, a néző fogja eldönteni, hogy ki menjen vissza, nem pedig ők...
-
pro70
senior tag
válasz
kukinyo #9076 üzenetére
Látom nem tudod mikor kell abbahagyni...emlékszel mikor megakartad velünk osztani azt a dolgot amit meg is osztottál, de kiszedettem veled mert nem idevaló
...akarsz róla dumálni? ...Gondoltam
..Na haladjál szépen tovább és mostmár inkább azt mondom hogy hagyd abba az ivást
(#9077) mdraco
-
pro70
senior tag
válasz
kukinyo #9053 üzenetére
Örülök
Amúgy meg igenis tehet a kialakult helyzetről...néztem a nagy fsz fejét hónapokon át (muszáj voltam) ..Végre vége lett, gyökérszájúval feleséget kerestettek...annak is vége lett és ahelyett hogy baleset érte volna (cápatámadás) a nyaralásakor, kasu csigatévé is megtalálta....de most hála az égieknek, elpusztulni látszik
-
mdraco
őstag
válasz
kukinyo #9044 üzenetére
Hogy Attilát egyesek szidják, megértem, mert baxogatja tuját, verát stb, jogosan
De Alekosz még a villatársaknak se csinált semmi rosszat, nemhogy nézőknek, s szórakoztató volt.
Egyeseket inkább az zavarja hogy miért nem elégedett meg azzal amit a retektől kapott. Meg is érdemelte.
Többet akart, túlment... -
Stafni
aktív tag
válasz
kukinyo #9044 üzenetére
Engem zavar, ha valakinek van egy rakat pénze és figyelmetlenségből elszórja az egészet! Nekem olyan érzésem van, hogy semmi pénze nem marad meg, mert a TV2-től alig kap majd valamit. Az RTL-nek meg visszafizeti a nyereményét és még perelni fogják a miatt, hogy mennyi pénztől estek el!
Ha 10 e elmegy a levesbe engem az is bosszant. Olyan pénzt elherdálni amivel egy kényelmes életet lehet élni, na az már idegesítő!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged