- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Mikor lesz a boxmeccs? Látni akarom Peti hörcsögmozgását élesben
-
Ijk
nagyúr
válasz
deniro2 #7151 üzenetére
Figy, attól hogy valaki szegény családból jött nem feltétlen kell hogy retkes, igénytelen, elhanyagolt legyen, bagózzon, és ráadásul még a személyisége is visszataszító legyen. Most Annamariról volt szó.
Elmész egy vidéki kis faluba, ahol szegények vannak, persze van 3 kocsma, a vegyesboltban a cigaretta, meg a hajós szeszesital a slágertermék, a kölkök meg csipszet esznek ebéd helyett, iskolaidőben meg az utcán téblábolnak. Elég sok ilyen települést megjártam már, csak azt írom le amit láttam, tapasztaltam. -
Ijk
nagyúr
Nem fogok politizálni, de hány gyerek is volt pontosan? Tudom hogy jó dolog gyereket vállalni, de ilyen körülmények között minek, főleg ennyit?
Volt szerencsém már látni jónéhány "nehéz helyzetben" lévő családot, a legtöbbnél azért cigarettára, meg italra mindig futotta. És ugye ilyen helyeken mindig valamelyik szülő, netán mindkettő le van százalékolva.
Nem fogok ítélkezni felettük, de jellemző, hogy a 16 éves anyukák ilyen helyekről kerülnek ki. Az óvszert pedig szerintem mindenhol árusítják, legalábbis ahol cigit lehet kapni ott gumit is. -
Ijk
nagyúr
válasz
runner 125 #7124 üzenetére
Amikor a tujával mentek vizitbe a tésvírhez, azután már meg sem lepődöm. Kíváncsi vagyok hányszor volt a téli cudar hidegben parkettatüzelés a nappali közepén
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #6621 üzenetére
Csabikának az átlag embert tekintve krva jó fizikuma van. Boxnál a helyében 1-2 percig csak védekeznék, mert ezek a majmok ennyi idő alatt simán kifulladnak a parasztlendítésektől, utána meg elég őket megpöckölni
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #6619 üzenetére
Pedig az reális. Elég szálkás a gyerek, az izom pedig jóval sűrűbb a zsírnál
-
Ijk
nagyúr
Imádom ezeket a villaszavakat. "Legtávolabb áll tőlem, konfliktusom, szeretethiány, kétszínű..."
-
Ijk
nagyúr
Péter és Vera tökéletesen összeillenének, mindkettő ostoba, gusztustalan ember. Az más kérdés, hogy egy nap alatt megfojtanák egymást
-
Ijk
nagyúr
Szerintem rettentő szánalmas. Nem kedvelem a gyereket, de undorító dolognak tartom, hogy a láthatóan nem kickbox fizikumú embernek többen nekiesnek, az meg hogy ha egy földön fekvőt rugdosnak az mindennek a legalja. És az a baj hogy ilyen emberi hulladékokkal van tele a világ.
-
Ijk
nagyúr
Azt a nyamvadt rézvezetéket méterben mérik, a többi kit érdekel?
-
Ijk
nagyúr
válasz
runner 125 #5236 üzenetére
Kíváncsi vagyok Shadi hol folytatja a dzsihádot Attila ellen. A kúltévén fog felszólalni, vagy hol a francba?
macikos:
-
Ijk
nagyúr
Ez az Shadi, így kell elegánsan távozni!
-
Ijk
nagyúr
Ez az eredmény azért borítékolható volt. Szerintem Pétert 95-5-el hagyta volna kint.
Shadi még most is szánalmasan magyarázkodik, ennyire nem tud veszíteni. Vicc ez az ember
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #5212 üzenetére
Én megmondtam hogy ezt a tetves hörcsögöt kellett volna kivinni.
-
Ijk
nagyúr
A vv5 legnagyobb rejtélye: A kacsa mi a faxt keres még a villában?
Eszter második párbaja következik ez a hülye pedig még mindig hápog. -
Ijk
nagyúr
Eszter bebizonyította újfent, hogy nem sok esze van.
-
Ijk
nagyúr
Krva csalódott vagyok, a törpe és a genya diadala ez.
-
Ijk
nagyúr
válasz
runner 125 #4776 üzenetére
Remélem kiviszi az ügyvédasszony.
Hát ha bent lennék a villában eddig az lenne a legnagyobb csapás hogy a rémségek közül táncolni kellene valamelyikkel, testi kontaktusba lépni. -
Ijk
nagyúr
Vera most már kétség kívül egy despota. Rettenetes egy nőszemély.
-
Ijk
nagyúr
válasz
runner 125 #4594 üzenetére
Frászt, Annamarit lesed táltott szájjal, mikor villant. A villa Aphrodité-je.
-
Ijk
nagyúr
Eszter helyében beígérném a két hülyének hogy kiviszem Shadit, pár apró szívességért. És kivinném a mickey-egeret
-
Ijk
nagyúr
Nézem a tegnapi összefoglalót, épp azt tervezi Stan és Pan, hogy miért Esztert jelölik meg.
Hát ezt a két hülyét, te jó ég. -
Ijk
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4301 üzenetére
Milyen családi erkölcsi morálról beszél?
UFO1: Gergő szerintem ha nem a villában vannak már ütött volna.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #4298 üzenetére
Sheri szegény buta mint a csirke, de legalább relatíve jólelkű, nincs benne az a fajta aljasság, gonoszság, mint Kingában.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #4240 üzenetére
Akkor majd tovább tevékenykedünk bölcs kommentelőként a fórumokon.
-
Ijk
nagyúr
Shadival egyetértek, a kaja nálam szent dolog. Mondjuk ilyen hisztit nem vágtam volna, csak Attila tányérját magam elé húzom
Egyébként hova lett Seherezádé?Lilu reakciója az online kérdésre
-
Ijk
nagyúr
Csabi szarban van.
-
Ijk
nagyúr
Vajon hogy néznek majd ki ezek a nők 20-30 év múlva? Dia is olyan mint akit most szabadítottak fel valami munkatáborból, beesett arc, zörgő csontok, az a kevés ami van rajta leginkább csak zsír, ezért petyhüdt az egész teste. És ha ez még nem lenne elég, szívja a cigarettát, meg ész nélkül szolizik.
-
Ijk
nagyúr
Hát ez gyönyörű.
Attila a zseni új taktikája... -
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3729 üzenetére
Claudiot is be kellene küldeni pár napra, biztos nem lenne unalmas a helyzet
-
Ijk
nagyúr
válasz
King Unique #3669 üzenetére
Ostobaság az egész. Mindig sikerül kihozni valami összeesküvés elméletet, akármi történik az az rtl érdeke. Ők annyiban manipulálnak, ahogy a műsort szerkesztik. Az pedig csak a bentiek csökkent értelmi képességeit indikálja, hogy mindenki Eszter ellen fordult, megalázták, mocskolták. Borítékolható volt hogy visszaküldik az emberek.
-
Ijk
nagyúr
Diának nincs segge.
-
Ijk
nagyúr
Olyan mulatságos ahogyan Attila és Péter konspirálnak. Zseninek képzelik magukat, pedig mindkettő ostoba.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Mexildos #3410 üzenetére
Azért szemétkednek vele már hetek óta mert nyilvánvalóan intelligensebb náluk, és ezt egyszerűen képtelenek elviselni. Az irigy, ostoba nő bármilyen eszközt hajlandó bevetni. Mivel tiltott a fizikai erőszak a villában, így a másik fegyverükhöz nyúlnak, a gátlástalan, arcátlan mocskolódáshoz.
-
Ijk
nagyúr
Úristen. Erre nincsenek szavak.
Eszter miért érezte úgy hogy meg kell mutatnia gazella tesét? -
Ijk
nagyúr
A két féreg semleges maradt, de a prostituált pártját fogják. Borítékolható a kiesése.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3349 üzenetére
Francot van teste, szilikoncsöcs és unintelligens lófej.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3201 üzenetére
A nőiességhez intelligencia kell.
Balázs megint ötpercet kapott -
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3081 üzenetére
Bizony nehezen tudja megemészteni a magas érzelmi intelligenciával bíró playmate-apáca kör, hogy Eszter tönkretette Veronika és Krisztofel költeménybe illő szerelmét.
-
Ijk
nagyúr
Péter aztán befenyített, gondolom Eszter félelmében telerakta a bugyit.
Pff, micsoda online kérdés. -
Ijk
nagyúr
Kinga értelmi képessége még a szőke nős viccekre nézve is sértő.
-
Ijk
nagyúr
Egyébként marha jó szociológiai műsor sok szempontból. Most tekintsünk el attól hogy a játékosok többsége azon a szellemi szinten mozog, mintha eltávolították volna a szürkeállományát.
Nem tudom mi az oka, de itt is bebizonyosodik, hogy a nők képtelenek egymás mellett meglenni egy bizonyos intelligencia szint alatt. Ha nem lennének kamerák, akkor ezek kinyírnák egymást.Xirtam: Azt tegyük hozzá, hogy ezeket a képződményeket nem nevezném nőnek. Tehát baromi nagy hiba lenne ezekből általánosítani a valódi nőkre. Egyetlen nő van bent, Eszter. Csak rendkívül ostoba szegény, sorra követi el a bakikat, de a legnagyobb hiba az volt hogy bement és kockára tette a karrierjét. Látszik rajta, hogy művelt, artikuláltan, választékosan beszél a többiekhez képest, de sajnos ostoba.
-
Ijk
nagyúr
Most néztem meg a tegnapiból néhány videót.
Milyen szánalmas banda ezzel a gyenge bábprodukcióval.
Kinga is egy igazi féreg, élményfürdő, koktél, de már azon agyal a másik guminővel, hogy tudna minél nagyobb fájdalmat okozni a bentieknek.
Péter meg egy aljas kis törpe, a testi frusztráltsága a mások iránti gonoszságban vetül ki.Az hogy mindenki összezár Eszterrel szemben, egyre biztosabb hogy ez a fegyver is visszafelé fog elsülni, lassan azt mondom bárkit kivihet, kint hagyja. De a Veronika-Kinga-Dya trióból nyugodtan válogathat.
-
Ijk
nagyúr
Ezek az emberek egyszerűen ízléstelenek. Vannak olyanok akik egyszerűen képtelenek látni mi a szép.
A plasztikának addig van értelme, amíg valamiféle testi torzultság javítható vele. De úgy látszik hogy inkább a test eltorzítására használják fel többségben. Ez már a jéghegy csúcsa, de az se semmi amikor valaki tetováltatja magát, vagy piercingeket lyukaszt a bőrébe, vagy még jobb helyekre. -
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2703 üzenetére
Egyébként a többi kurva mit dolgozott? Szerintem ennél az oltásnál lett nagy kuss midenkinél.
-
Ijk
nagyúr
válasz
runner 125 #2694 üzenetére
Óriási tapló, de néha jót röhogök rajta.
-
Ijk
nagyúr
Persze Fecó nyakbaakasztós feszülete 25cm és arany.
-
Ijk
nagyúr
Látom Esztert választották ki. Sima menet lesz, kiviszi a kacsa jar-jar keresztezést, aki ellen szavaz mindenki, mert ezt a biológiai képződményt már nem bírják az emberek elviselni.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2447 üzenetére
Örülök hogy Xabi lenyomta a sittes sörhast.
-
Ijk
nagyúr
Hát ezek krva szánalmasak.
-
Ijk
nagyúr
a kacsa intelligenciára 2-est kapott? Ez teljességgel lehetetlen, ugyanis még az 1 is sok, mert minősíthetetlenül alacsony.
Tyúkólban nincs béke.
-
Ijk
nagyúr
A kacsa produkcióján elhánytam volna magam a székben.
-
Ijk
nagyúr
Olyan szeretni való az olyan ember, akinek az önsajnálattól eltörik a mécses
-
Ijk
nagyúr
válasz
runner 125 #2125 üzenetére
Téged ki kérdezett, dagi?
-
Ijk
nagyúr
Most láttam hogy összeült az inkvizíció Eszter miatt
Én a helyében szimplán kiröhögtem volna a komplett erkölcsileg makulátlan bohóctársulatot. Gondolom Seherezádét meg elküldték előtte jó messzire, nehogy a végén a hóhért akasszák -
Ijk
nagyúr
Jövőhéten Esztike megy kifelé
A gazdatest hamar kilöki az anomáliákat -
Ijk
nagyúr
Ez a Seherezádé-Gergő kapcsolat is már indulásnál zátonyra futott. Egyik oldalt a buta p*csa, másikon a tipikus "férfi", aki egy romantikus piknikezést is halásznadrágban és egy rekesz sörrel tud elképzelni.
-
Ijk
nagyúr
A két marha éppen most növeli Csabi népszerűségét
Vááá a kacsán besírok
D
-
Ijk
nagyúr
A rút kiskacsa meg úgy bömböl, mintha valami hozzátartozója halt volna meg.
LoL, a vajda is -
Ijk
nagyúr
Úgylátom Krisztofer hagyott még egy végrendeletet, amivel még távollétében is felkavarja az állószart a villában
-
Ijk
nagyúr
Csabi ha nem tol el valamit nagyon, megnyeri a VV5-öt.
-
Ijk
nagyúr
Csaaaaaabiii
-
Ijk
nagyúr
Csabi olyan lámpalázas, hogy nem tud beszélni
-
Ijk
nagyúr
Shadi és a vasalódeszka esete
-
Ijk
nagyúr
Esküszöm mindenki hamisan énekel ebben az X-faktorban.
-
Ijk
nagyúr
Hajrá Csabi! Nem bánnám ha egy normális ember maradna a villában, a maradék hülye úgyis csinálja tovább a műsort.
-
Ijk
nagyúr
Na most csalódtam Attilában.
-
Ijk
nagyúr
Gyerekek én nemtom de ez a Seherezádé egyre csúnyább
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1306 üzenetére
Kicsit sem hatásvadász, gondolhatod hogy a retek foggal-körömmel próbálja tolni majd Krisztofert.
Ettől a kacsától végképp kikészülök, ez állandóan csak bőg.Jók ezek a szavazások, már jóhogy nem azt kérdezik meg, legyen-e holnap műsor.
-
Ijk
nagyúr
Van valami romantikus bája, ahogy Krisztofer letolt gatyával ecseteli hogy kit lehetne megdugni.
-
Ijk
nagyúr
A kacsa állandóan picsog valami miatt, de már rohadtul unom. Remélem ő megy ki legközelebb
-
Ijk
nagyúr
Mivan, átment műsor gólyatáborba?
Aktív témák
Hirdetés
- intel arc b580 12gb limited edition
- Microsoft Xbox Wireless White kontroller Tökéletes működéssel eladó.
- Samsung A15 128/4+4 GB okostelefon, 2-kártyás, független, gyári fólia
- Eladó új, bontatlan eredeti Xiaomi 120W gyorstöltő
- Microsoft Xbox Wireless Controller Nocturnal Vapor Special Edition kontroller Kiváló állapotban.
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest