- Fórumok
- Lokál
- Való Világ (csak kulturáltan!) - Archívum 1.
- (téma lezárva)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Smile8822
senior tag
-
b4zsi-
őstag
-
Regirck
senior tag
Figyeljétek meg írni fog egy könyvet a börtönéletről (amit persze nem ő ír csak elmondja, hogy mi történt vele az írónak) és kiadja. Sok barom megveszi majd és hoppá Bucinak megint lesz pénze party-drogokra és luxuskocsira.

kukinyo: A pisztolyon sincs ravasz, hanem elsütő billentyű!

-
kukinyo
addikt
-
Weeman1
veterán
-
DJ WOKKY
addikt
-
pro70
senior tag
-
C4mp3r
addikt
-
Regirck
senior tag
Szerintem a Dia fog kiesni, de ő is érzi nagyon, a lányok közül. Fiúk közül nehéz megjósolni mert a Csabára számított mindenki (egy megbeszélt taktikából, mert egyedül volt).
Attila - gyerekként viselkedik és mégis nagy játékosnak tartja magát
Gergő - nekem nem szimpatikus, hogy egy olyan nővel kavar akinek van Claudio-ja (ez mondjuk a Serin is múlik) magyarán ha megcsalnak a csaj a hibás mert engedte el, de a pali is lenézendő
Qba - nekem tetszik az amit csinál, mert röhögök rajta. Bár szerintem az életben elkerülném
Péter - túl beképzelt és ez lesz a veszte, hogy eltaktikáza magát (vagy már meg is történt, mert megalakul Qbai csapat)
Fecó - már nem is nagy dumás (ő már elérte a célját, mert Angelikáját visszakapja szerintem, de a nyerésre nincs esélye)Egyértelmű marad a Bandi - szegény szerencsétlen, hülyén is néz ki a TV-ben és ő nem tud csajozni amit bevágnának, hogy megismerd.
Akkor szerintem Bandi - Dia (bár nem szoktak a jóslataim bejönni)
-
pro70
senior tag
-
C4mp3r
addikt
-
Gyufaaa
veterán
Én bírom az agyát. Szerencsétlen, mint egy kisgyerek, mikor kellemetlen szituba hozzák. Nem szeretne senkinek rosszat és senkivel rosszba lenni. "Madárlelkű". Jó arc.
Más: Visszanéztem a videót, amikor csípte a bőrét Dyának a "kádban", amivel a qbai bekente.
A kis ribi adta magát a gyeriknek rendesen. Kemény fából van a csávó, hogy nem verte be neki a lécet! Respect. Nagyon kérette magát a csöppcsibe

-
Motion_Blur
félisten
-
DJ WOKKY
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
-
Stafni
aktív tag
-
vikvuk
senior tag
-
kukinyo
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)