- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Gergő_
őstag
válasz
mdraco #30635 üzenetére
az is szép volt, amikor mondták a szerencsétlen gyerekek, hogy nincs gyümölcs(pedig kert van) közben az apuka ábrázata kicsit a rothadó gyümölcsök nektárja utáni rajongást szemléltette.
Sajnos ez van...Tabáni feje elég hogyishívják
szerk
Sissi megint beletojt a gatyába? nagyon olyan feje volt... -
DJ WOKKY
addikt
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
mdraco #29183 üzenetére
Ne legyél paranoiás
Alek ezen kijelentésével fejeződött be a reklám előtti blokk és hát szerintem eléggé nagyképű volt,finoman szólva.
Bár igazából csak Bécit próbálja folyamatosan rossz színben feltűntetni Dika kihívása óta.
Meglátjuk mennyire sikerül.
Egyébként, ha valakit utálok az Éva...kenwood3 Most is te írtál rám,úgyhogy jól kbaszaharintasz velem
darál0w Az nem baj,ha te nem érted
-
hajtömeg
aktív tag
válasz
mdraco #28984 üzenetére
Én csípem ezt a műfajt érdekesnek találom.
Mondjuk nem vagyok fanatikus,sőt egyre inkább unom.
Nincsenek bent érdekes emberek,unalmas.
(Alek is a 3db poénjával amiket kezdetektől fogva ismétel)
Elismerem,hogy Alekoszon még lehet röhögni és semmi bajom vele,hogy te szereted, én nem,ennyi.
Érdekes belenézni mások mindennapjaiba,úgy is,hogy nem vagyok fanatikus. -
kenwood3
addikt
válasz
mdraco #27170 üzenetére
itt nem igazán van senki aki Bécit szeretné ha visszamenne
Béci szavazatait a tinipcsáknak köszönheti ill a liberális embereknek akiknek csak harmónia, béke és a takarítás kell...Nagyon sokan nem értik a műsor lényegét sajnos , mert ennek a műsornak a fő célja a szórakoztatás de Béci 1általán nem szórakoztató
(#27173) Boxer001 ha kiesne pezsgőt bontanék pedig évente 1x iszom , de ez megfelelő alkalom lenne rá -
kenwood3
addikt
válasz
mdraco #26839 üzenetére
hogy Oli szavaival fogalmazzak "ő nem a villába ment be, hanem oda engedték ki"
én most Dika szavaiból azt veszem ki , hogy nem Évát hívja ki
"a csúcson kell abbahagyni" magyarul erősebbet akar kihívni mint ő , és Évát nem tartja magátol erősebbnek
na most a visszajátszásból meglátja magát megint befordul -
runner 125
nagyúr
válasz
mdraco #25259 üzenetére
Bízom benne, h nem lesz elég neki az, amit az elevenszülők, a Holdról importált bodzából - vért izzadva - összekuporgattak neki, s még többre vágyik, ez által betölti majd a pigmentdús, afroszőrrel dúsított anuszával, a szappanfelszedő szerepét egy bájos büntetés-végrehajtó intézetben.
Ijk
-
pro70
senior tag
válasz
mdraco #23808 üzenetére
Na ennyi, de őt csak legjobban utálni kell most....kérdésre nem Dika a válasz szerintem hanem Éva.....Feltehették volna máshogy is azt a kérdést és akkor meg pláne Éva!
(#23818) darky@ Igaza van tisztán persze.......főleg ha a nyereményt nézzük.....ha lehetne ölni, kinyírná a többit a pénzért! Én részegen jobban csípem, tisztán egy undorító szürke kisegér!
Aktív témák
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Eladó félkonig! R9 5900X / X570 / 32 GB RAM / 1000W / Lian Li
- Asus, FHD, 8/128 Gb, dobozos, gyári jótállás, vilagító bill.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest