Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BE4GLE #29907 üzenetére
Az első értelmes beszélgetésre való törekvés tőled felém itt.
A kereszténység a mindennapjaink része, a maga teljességében. (itt az emberiség a teljesség része). Ebből a megfontolásból nem engedem kirekeszteni magam a kereszténységből, azaz kiállok magam és Krisztussal való kapcsolatomért. (korábban kell felébrednie bárkinek, hogy éket tudjon ezen a világomon verni).
Amiben hiszek, de közösségi, az antropozófusok közössége valós közösség amihez az odaát lévő antropozófusok az itteniekkel mindennap együtt élnek. (ők valósan kommunikálnak mindennap egymással, ez a jövő, hogy az odaát lévőkkel kommunikáljunk).
Ha az itt létem (vallás topik) nem lenne fontos számomra, hülye lennék ha itt lennék. (ha figyeltél akkor láthatod, hogy megfontoltabb vagyok mint máshol). Mint már mondtam görög katolikusnak kereszteltek. (nevelő nagyanyám jóvoltából). Ha közösséget akarnék választani az evangélikusok "barátja" lennék. Miért? Mert volna mit beszélgetni (legtöbbet a János evangéliumról).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest