Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolja58

aktív tag

válasz MageRG #29405 üzenetére

Beleugatok a partvonalról ha már odavalóvá tettetek.
    Amíg Jézus meg nem jelenik testi valójában (nem álomként, nem látomásként), nem lehet eldönteni ezt a vitát.
    Egy egyszerű kérdés. Azokkal a tapasztalatokkal amik a stigmákat megélő emberekkel kapcsolatban köztudott, még is mit kezdetek? És csak, hogy fel forrósítsam a hangulatot. Van valaki aki hűen kommentálhatja Karsai Dániel utolsó óráit? Mert nekem a története igazából ezzel kezdődik. Miért? Mert azt állítom, az Isteni gondviselés attól az állapottól amit az eutanáziával el akart kerülni, megkímélte. Természetesen a bizonyságom indirekt természetű, azaz ha nem így lett volna a média a "ziccert" nem hagyta volna ki.
    Jézus az ember fejlődésének idők végezetéig tartó folyamatának csúcspontja. Nincs újabb fizikai testet öltés, azaz ami neked bizonyosság kritérium az nem jöhet létre. Ha bekövetkezhetne, minden egyéb lényeges dolog súlytalanná válna. Aki ezt a véleményt elsőként megszülte legalább annyira tisztában van vele mint ahogy leírtam. Ti csak átvettétek mint jó szolgák. De hogy visszautaljak tényekre. Az ember igen bonyolult lény. Test-lélek- szellem. Valamint fizikai-éter-asztrál -szellem lény. A fejlődés csúcsán lévő Jézus is rendelkezett éter, asztrál és szellem testel. Mivel ő a csúcs prototípus az anya páholyban ezeket a rész elemeket hétpecsétes lakat alatt őrzik és akinek leszületési feladatának teljesítéséhez szükséges, megkapja az éteritását vagy asztrális eszenciáját Jézus lényének. Mivel erről még hitbeli megközelítésed sincs, elmész a bizonyítékul szolgálható ember mellett. Szóval igen csak szegényesen élitek azt az ateista szerű életeteket. De ez nem ítélkezés mert az idők végezete még igen csak messze van és mivel Krisztus velünk (ti is benne foglaltattok) van az ideig, akár nektek is bemutatkozhat a ti elvárásaitok szerint is. Ezt én szívből remélem. :R

kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés