Új hozzászólás Aktív témák

• D4rkm4n

őstag

válasz Hydra SR #557 üzenetére

A gond csak az, hogy egy zsúfolt szórakozóhelyen nincs sok lehetőség arra, hogy komozíciót állítgassak, hogy a fényekre figyeljek. Pedig hidd el, igyekszem.

Meglehetősen zavaró tud lenni mikor épp beállok fotózásra, két szexi csajszi pózol ezerrel, erre egy debil csávó elkezdi a vállamat rángatni hátulról, hogy őket is fotózzam le. :(((

Én pedig hiába ügyeskedek, akkor is stroboszkópozna a gép ha már mester lennék. Persze nem vagyok. (Meg még egy darabig nem is leszek...) A nép pedig továbbra sem fogja tudni hogy épp mikor exponálok. :(

A célom pedig nem a galériákba készülő művészfotó, hanem egy tűéles portré, lehetőleg úgy, hogy valamennyire látszódjon hogy hol is van. :)

"Azért egy beállított képet meg kéne oldani vaku nélkül, ott nem fognak elszaladgálni vagy hirtelen mozdulatot csinálni az emberek..."

Attól még hogy beállított, még nincs elég fény, így hosszú záridő... Szóval kell oda is a fénybeli segítség. Valóban nem fognak elszaladni, de őket is és engem is érnek lökések...

Új hozzászólás Aktív témák