- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Hydra SR
üzenetére
A gond csak az, hogy egy zsúfolt szórakozóhelyen nincs sok lehetőség arra, hogy komozíciót állítgassak, hogy a fényekre figyeljek. Pedig hidd el, igyekszem.
Meglehetősen zavaró tud lenni mikor épp beállok fotózásra, két szexi csajszi pózol ezerrel, erre egy debil csávó elkezdi a vállamat rángatni hátulról, hogy őket is fotózzam le.

Én pedig hiába ügyeskedek, akkor is stroboszkópozna a gép ha már mester lennék. Persze nem vagyok. (Meg még egy darabig nem is leszek...) A nép pedig továbbra sem fogja tudni hogy épp mikor exponálok.

A célom pedig nem a galériákba készülő művészfotó, hanem egy tűéles portré, lehetőleg úgy, hogy valamennyire látszódjon hogy hol is van.

"Azért egy beállított képet meg kéne oldani vaku nélkül, ott nem fognak elszaladgálni vagy hirtelen mozdulatot csinálni az emberek..."
Attól még hogy beállított, még nincs elég fény, így hosszú záridő... Szóval kell oda is a fénybeli segítség. Valóban nem fognak elszaladni, de őket is és engem is érnek lökések...
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest