Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz Intruder2k5 #4551 üzenetére
Telekom azért vette meg,mert a DIGI építi az optikát.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Lajosnagy17 #4552 üzenetére
A Kalásznet a Telekom leánya? Vagy mi van most, mit vett meg a Telekom?
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz Intruder2k5 #4553 üzenetére
Kalásznet 100%-ban a TELEKOM tulajdona. Vidanet,Kalásznet mindkettő a Telekom tulajdonában van.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Lajosnagy17 #4554 üzenetére
OK, akkor be is írtam a Telekom topik keresőszavai közé, mert eddig nem volt ott csak a Vidanet. Rákerestem az előbb a Kalásznet-re, de csak egy darab egy hozzászólásos törölt topikot dobott a kereső.
-
l.skywalker
félisten
válasz Intruder2k5 #4555 üzenetére
KalászNET – Bemutatkozás (kalasznet.hu)
"Az eredményes működésnek köszönhetően 2011-ben a Magyar Telekom Nyrt. vásárolta meg a céget és vált annak 100%-os tulajdonosává, ami lehetőséget teremtett mind a tevékenységi kör területi kiterjesztésére, mind pedig a cég által üzemeltetett kábeltelevíziós hálózatok jövőbemutató műszaki fejlesztéseinek elindítására."
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
kuthim
tag
válasz Intruder2k5 #4551 üzenetére
Engem is csak addig erint amig be nem kotik a Digi optikat. Kabelteve elofizetesem van naluk.
A Digivel mar megkotottem a szerzodest, a bekotesre varok szeptember 9. ota. A 30 napos hatarido mar lejart. -
supercow
őstag
Tudja valaki hol lesz ez az új CECZ raktár amiről mostanában cikkeznek? Egyik cikk sem említ konkrét helyet csak “ipari parkot”.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
MODERÁTOR
válasz supercow #4558 üzenetére
Állítólag a Toperini Ipari Parkban, de szerintem az inkább az ipari park és a vasút közötti terület lesz, a régi sittlerakó, amit pár éve befedtek már földdel.
Jelentős mértékű adomány érkezik a Vác környéki egészségügyi intézményekbe
Nem véletlen, hogy pont városunk intézményei kapják ezt az 550 kartonnyi védőeszközt, illetve fertőtlenítőszert. Ugyanis attól a kínai cégcsoporttól érkezik mindez, amelyik éppen a napokban jelentette be, hogy a Toperini ipari park területén raktárbázist készül létesíteni.
Forrás: https://vaci-naplo.hu[ Szerkesztve ]
-
supercow
őstag
válasz Intruder2k5 #4559 üzenetére
Köszönöm az infót, az elég közel van. Remélem helyi Banggood raktár is lesz
Ha már ennyire benne vagy a témában, nem tudod esetleg mi lesz / mit terveznek a régi orosz üzemanyagraktár területén Máriaudvaron? Nyáron elkezdték kipucolni, mostanra teljesen ledózeroltak mindent, még a növényzetet is. Tippeltünk lakóparkra, raktárra.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
MODERÁTOR
válasz supercow #4560 üzenetére
Nem tudom. Lakóparknak mondjuk érdekes lenne, szerintem ott még vannak a földben tartályok is, mert ugye itt az oroszok üzemanyagot tároltak. Amúgy az épület még megvan bent, nincs ledózerolva, legalábbis a múlt héten amikor bekukkoltam még állt. Még nyáron hallottam olyan pletykát, hogy a vásárt akarják oda kiköltöztetni, de szerintem ez már csak azért sem igaz, mert szerintem a terület magánkézben lehet, tehát ahhoz előbb meg kéne vennie a városnak. Régebben ugye pár évig használta a MOL, de ők is hamar leléptek onnan, azóta már többször is ki volt írva, hogy eladó.
-
BSOD
senior tag
A samsung hová fog települni?
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #4561 üzenetére
Még ehhez annyit hozzá, én azon se lepődnék meg, ha azon a területen talajcserét kéne csinálni bármiféle építkezés előtt, és talán ezért sem kapkod érte senki, már sok éve.
-
BSOD
senior tag
válasz Intruder2k5 #4563 üzenetére
Valami olyasmit hallottam, hogy Vác-dél kap egy fincsi szennyvíz tározót/feldolgozót(?) . Bővítik a vízműt hozzá (?) és ezért bővítik a 2-est is, hogy bírja a kamionforgalmat. A gödi szennyvizet (nem a kommunális szennyvizet, hanem az igazán ütős cuccot) ide hozzák, de Komárom is "megnyert" valami jó kis szennyező samsung beruházást.
Úgy tűnik, a kakaszagot el fogja nyomni valami kevésbé bio...Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
MODERÁTOR
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Ki hová jár fodrászhoz Vácon? Ha valaki látta a vonatkozó Al Bundy részt, akkor valami hasonló a cél. Tehát egy konzervatív, tapasztalt fodrász. Annyi, hogy nekem nő is megfelelő, de ne legyen túl fiatal, picsogós. Semmi extra nem kell: oldalt és hátul gép, felül ollóval egy kis forma. A mostanában terjedő borbélyszalonoktól idegenkedem, így az nem opció.
(Bp-n nyírtak eddig, de a HO miatt már elég macerás összehangolni, hogy nagy ritkán, amikor bemegyek az irodába, akkor épp rendeljen a fodrász és legyen is kapacitása)
-
l.skywalker
félisten
válasz albiosz #4567 üzenetére
Én már ezekbe a modern borbélyokba jártam a vírus előttig, azóta magamnak nyírom:
Foglalj Időpontot Online » Borbély Műhely « 2600 Vác, Zrínyi u. 3. (borbelymuhelyvac.hu)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MODERÁTOR
válasz albiosz #4567 üzenetére
Üdv!
A COVID előtt a Széchenyi utcába jártam a CREDO-ba, a Csocsaj pékséggel szembe. Van egy férfi is, illetve jó néhány hölgy fodrász is, én eddig bármelyiknél is voltam, elégedett voltam vele. De tavaly tavasszal pont akkor kellett volna mennem amikor lezárták a szolgáltatásokat, így aztán vettem a LIDL-ben egy hajvágót, azóta jobbára magamnak túrom le, hátul szokott kicsit besegíteni a párom, mert amit nem látok tükörben sem, azt nem szívesen vágom.
-
albiosz
őstag
válasz l.skywalker #4568 üzenetére
Köszi, de ez nagyon nem az én világom. Az online időpontfoglalás mondjuk menő.
#4569Intruder2k5: köszi, megnézem. A retro külső biztató.
#4570axlfsi: köszi neked is. Nem is emlékeztem, hogy van ott fodrász a méteráru mellett.
-
supercow
őstag
Digi mozgást láttátok mostanában?
-
MODERÁTOR
válasz supercow #4573 üzenetére
Nem tudom érint-e, de ha igen akkor időben érdeklődd meg, hogy adnak-e publikus IP címet az előfizetéshez, mert ilyen mikrós szolgáltatóknál szokás, hogy csak NAT-olt cím van. Ez ugye annyit jelent, hogy nincs aktív mód torrentezéskor, nem tudod elérni távolról az otthoni hálózatodat, megosztott file-okat, kamerákat, egyebeket.
-
supercow
őstag
válasz Intruder2k5 #4574 üzenetére
Köszönöm a figyelmeztetést, rákérdezek de ezeket a dolgokat per pillanat nem használom. Munkához VPN, a többi nem érdekel Igaz jó lenne de nem halok bele ha nincs. Megtartom az Invitel DSL vonalat is a Digi/IPTV miatt, a routerem tud load-balancingot 2 WAN kapcsolaton.
Úgy tűnik van fix ip cím de nem tudom publikus-e, a https://acetelecom.hu/hu/lakossagi-internet oldalon alul a Gyakori kérdések részben említik.
-
l.skywalker
félisten
válasz Intruder2k5 #4574 üzenetére
Illetve online játékok esetében sem lesz nyitott feltétlen a NAT.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MODERÁTOR
-
supercow
őstag
válasz Intruder2k5 #4577 üzenetére
Tegnap volt felmérni egy ember. Megmutattam mit-hova kérek, fotózott kettőt, azt mondta hogy majd hív az ügyfélszolgálatos nő az időponttal, de persze nagyon időjárás-függő a szerelés. Nálam nem kell tetőre menni és szépen rálátni a Máriaudvari toronyra (Sanyi bolt udvarán áll). Egy kb 40 centis tányért szerelnek fel, PPPOE kapcsolatot kell felépíteni a routerben, a publikus fix IP külön fizetendő (kb 3000 Ft/hó), alapból NATolt.
-
kiskakas
senior tag
Eladó lett egy nagyon megvigyázott Huawei P20 Lite telefon. Karcmentes, patika, első tulajos, eredeti számlával, hátulján is fólia volt.
-
supercow
őstag
válasz supercow #4580 üzenetére
Gyors beszámoló: felhívott az ügyfélszolgálatos és megint elmondta hogy nagyon sok a munka és ezért az semi biztos hogy idén bekötik, az is lehet hogy csak januárban. Pedig reméltem hogy az ünnepek alatt már nem kell annyira számolgatnom a megabiteket.. Ez van majd lesz valami, talán kiépítik mielőtt megjön a digi
-
Vasinger!
nagyúr
Toshiba SATELLITE L30-134
Laptop hátizsákok/válltáskák/tokok
Geox és Frank Walker 43-as cipők!
Sandisk MP4 lejatszo
Lego Technic taviranyitos autoBarkinek innen valami? Ha barmelyik erdekelne akkor Dec 30-ig nagyon kedvezmenyes aron adom oket. A hirdetesben szereplo arat ne vegyetek fixnek
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Vasinger! #4582 üzenetére
Ugyanitt 5s is eladó jó áron:
Független iPhone 5s 16GB szép állapotban -
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Laptop eladó (Vácra, vasútállomásra el tudom vinni): [link] -
keke69
őstag
Ha valakit esetleg érdekelne: [JBL LIVE 400 Bluetooth fekete mikrofonos fejhallgató ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
johniee
senior tag
Sziasztok! Keresek 8-16GB vagy végső esetben 32GB MicroSD kártyát jó áron ki mit tud ajánlani a fiókból?
[ Szerkesztve ]
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
supercow
őstag
3 nappal a határidő előtt megvolt az ACE Telecom bekötés, egy kis küzdelem árán sikerült bevezetni, a 30Mbps sebességből valójában 25 körül van stabilan, de így is jobb mint az Invitel DSL. Ezzel talán kibírom az optika bekötésig.
-
supercow
őstag
Voltam mobil ügyben a Digi Ponton tegnap de rákérdeztem az optikára, még mindig nem tudják mikor lesz kész. Nincs mit tenni, várunk. Már aláírtam az 1 évet az Ace Telecommal szóval most mindegy.
Más: Digi Mobil nekem használhatatlan, most megyek át Vodához mert nincs térerő a környéken (Máriaudvar - Gödöllői út), mindig kínszenvedés a hívás, bejövőket dobálja, sokszor "a hívott szám nem elérhető" üzenettel nem is lehet minket hívni. Hiába olcsó ha nem tudom használni.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
radamsky
senior tag
Nem vagyok képbe kérdezek.. tud valaki olyan boltot amelyik telefon javítással foglalkozik??
gyerkőc Xiomi Note 7 hátlapja elvált elengedett a ragasztó szerintem.. telefon közepén.. ilyet se láttam még soha, pedig tokba volt vagy nyugodtan essek neki ragasszam én össze??
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz radamsky #4592 üzenetére
A Telefon Stúdió régebben foglalkozott javítással, nem tudom most, hogy állnak ezzel. Ők vannak ugye most a közjegyző mellett, a mélygarázs bejáratánál, régebben meg a Postával szemben a Peti bolt mellett voltak, meg a Vörös házzal szemben is volt egy üzletük.
Redmi Note 7-et nem, de Redmi Note 5A Prime-ot szedtem szét többször akkucsere miatt, az sima liba, csak körbe pattintós volt.
-
radamsky
senior tag
Telefon kész.. köszi a tippet, mélygarázsnál megcsinálták
2 kérdésem lenne még hátha valaki tud segiteni.. költözünk és felmerültek a kérdések
Régi konvektor van a lakásba.. lecserélném egy ujra (2db van).. tud valaki szakembert erre, parapetes a lelkem
A másik kádat cserélnék, erre is keresnék megbizható szakembert, valaki használ Ariston elektromos boylert 100literest?? Vélemeny kellene
Ha tudtok légyszi
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Eladó [Thinkpad T460S makulátlan újszerű] 14" notebook ritka szép állapotban 3 hónap garanciával.
240Gb SSD,8Gb RAM,jogtiszta Win10 stb stb..
105000 FtDPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest