Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz radamsky #4592 üzenetére
A Telefon Stúdió régebben foglalkozott javítással, nem tudom most, hogy állnak ezzel. Ők vannak ugye most a közjegyző mellett, a mélygarázs bejáratánál, régebben meg a Postával szemben a Peti bolt mellett voltak, meg a Vörös házzal szemben is volt egy üzletük.
Redmi Note 7-et nem, de Redmi Note 5A Prime-ot szedtem szét többször akkucsere miatt, az sima liba, csak körbe pattintós volt.
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz radamsky #4021 üzenetére
Milyen nyamvadt az a gép? aminek 500w os táp kell!
Ne marhulj már egy szarrá tuningolt i7-4790K + egy legmagasabb gyári OC.n futó GTX1070 Elmegy 300W al játékok alatt, hová kéne neked 500W?
amúgy meg lehet 500W os táp ami 12Volton csak 300W ot tud cseszheted az 500W ot mikor a gépek 90% ban a 12Voltot terhelik!
Amúgy ha esetleg érdekel van egy eladó hibátlan karcmentes Corsair VS450W os tápom! 400W felett tud 12.Voltos ágon, és egy ágas, nincs szétbontva 2-3.felé!
-
supercow
őstag
válasz radamsky #3940 üzenetére
Van egy réééégi ASUS 5770 CuCore kártyám, megkereshetem ha gondolod. Nemrég még használtam, szóval biztos megy. És el kell érte jönni a Kőhíd utcába Talán még régebbi játékok is elfutnak rajta közepes felbontásban és medium beállításokkal.
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
-
canniball
nagyúr
válasz radamsky #3044 üzenetére
Ja, azt hittem DVB-C, ott csak a UPC saját dobozával vagy moduljával érhető el a szolgáltatás, PC-s kártya nincs.
Műhódas júpíszível nem vagyok képben, de szerintem ott még modul sincs nemhogy USB-s tuner, csak box.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
supercow
őstag
válasz radamsky #3017 üzenetére
- HP patront C6656A és C6657-est. Ez lehet felőlem ugyángyártot, vácon hol lehet kapni?? tanács is jo
http://www.pannon-toner.hu/
ingyen szállítás a városon belül, egyébként a Posta parknál vannak a postával kb szemben abban az utcában ami a mélygarázs és a piac felé megy.
Rendelem már onnan utángyártott patront Canonhoz, teljesen rendben volt minden.gázszerelő: Pepi-Gáz Bt - Petrásovits István tel 06-30-5232-495
Dunakesziről jönnek, 5000 a kiszállás, de korrekt és szépen dolgozik, az ember nyugodtan engedi be a lakásba.
Hibafelvétel minden nap 8-9 között vagyis akkor kell hívni mert utána elindulnak dolgozni és nem szereti felvenni.
Nálunk idén kétszer voltak ( tulaj és fia együtt dolgozik ), rendben volt minden.[ Szerkesztve ]
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
radamsky
senior tag
válasz radamsky #2810 üzenetére
Barabone Pundit paraméterei
Asus barabone pundit P1-AH2/DP a tipusa a képe lenn van fehér szinű
M2N8L alaplap
Nvidia chipsetes
ugye nvidia videjokártya
2x512 MB ddr2 kingmax ram
A szokásos kimenetek, illetve ugye beépitett kártyaolvasok
LG DVD olvaso
egy Wifis PCI kártya
TV kimenet
Hangkimenet stb stbennek igy ára kompletten 17000 Ft Winyo nincs hozzá
ami még kérhető
500-as winyo +8000 Ft
1 TB winyo + 13000 Ft
15" BENQ TFT +3000 Ft
Logitech Webkamera +3000 Ft
sima hangszoro mint az uj +1500 Ft valami egyszerű logitechA gép müködöképes semmi baja nincs, csak akié volt havonta max 1x kapcsolta be. Anno hasonlot használtam Multimédiás PC-nek XBMC programmal
Azt hiszem minden info feltüntetve , ha vakait érdekel és valami kimaradt sikitsatok
egy kis winyot bele és kész is a gép, vagy lehet nagyobbat pl a fent felsoroltakatJön majd ujabb gép is holnap kapom meg az pöppet erösebb
-
nagyúr
válasz radamsky #2301 üzenetére
Ha kicsit komolyabbra vágysz épp van egy ilyenem a többi kérdésedre is tudok választ priviben érdeklődj...
-
supercow
őstag
válasz radamsky #2293 üzenetére
Nekem a Kőhíd utcában kb 3 hónapja, a 2 ünnep között kötötték be a 2Mb ADSL helyett 25Mb VDSL-t, eddig iszonyat jó, stabil és elégedett vagyok, ráadásul 100Ft-nál olcsóbb lett
Modem: fehér Huawei HG610 "Home Gateway", 4 Ethernet port, a szerelő elmondása szerint elbír 2 TV-t de ahhoz nem 25 hanem gyorsabb csomagot kéne rendelni (50 vagy75?), 1 TV-hez elég a 25Mb ami a legkisebb csomag ha nem töltöget az ember durván... Nekem nem kell IPTV ezért erről többet nem tudok.
Simán kicserélték az ADSL modemet erre és kész, routerem egy TPLink 1043ND és teljesen stabil, semmit nem kellett változtatni a beállításokon.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
keke69
őstag
válasz radamsky #2295 üzenetére
A ping az elég magas 7-10 A sebesség az 27/12 de változó a 25/10 az eddig mindig megvolt.
Mivel cod4-k multiba el kell mondjam ha teljes sávszélességgel megy a feltöltés 1,1.2 mega akkor a pingem olyan 15 és 20 között van.
Ip tévém nincs arról nyilatkozni sajos nem tudok!Üdv: Karcsi
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
supercow
őstag
válasz radamsky #2211 üzenetére
konzolos bolt és szerviz volt a Galcsek utcában. az oldal már nem elérhető ( ez volt: www.xbox360konzolshop-vac.hu ) amikor ott szervizeltettem a Wii-t akkor ez volt a száma: 06/70/236-3758 próbáld meg.
eladó ps3 nincs, én is karácsony előtt vettem, online rendeltem a http://www.gameshop.hu/playstation3/gepek oldalról, de akkor még olcsóbb volt.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Lawboy
tag
válasz radamsky #1591 üzenetére
Ok csak rosszra kattoltam rá.
Vácon/Pesten eladó 1:8800GTS 512MB OC
Üdv!
-
Lawboy
tag
válasz radamsky #1588 üzenetére
MP3:256MB-os(Rosz de használható pendriveként. nem kell hozzá semmi.)Thomson Lyra
MP4 1GB os nem kapcsol be de ha van kábeled hozzá akkor jó Pendrivenak.)(Head music van ráírva.Ugyan az a csati mint a másiknak
MP4 1GB ConCorde nem kapcsol be de pendrivenak használható.de ha van kábeled hozzá akkor jó Pendrivenak
Eladó.Ki mennyit ad ére egybe/külön.[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
nagyúr
-
radamsky
senior tag
-
nagyúr
válasz radamsky #989 üzenetére
semmi csak egy trágya író, majd ha letesztelsz kb 30.féle írót 50.féle lemezzel és csinálsz vissza olvasási minőség tesztet rájössz hogy az LG. a legszarabb író ami létezik arról nemis beszélve hogy olyan hangos mint egy porszívó
jut eszembe van is egy csere LG csodám ha valaki cserélni akar mehet azis LG GH22NS30 (S-Ata fekete) 3.lemez lett megírva vele és 2X lett XP.telepítve róla ennyit volt használva összesen akár ezt is oda adom egy normális IDE.íróért!
[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
válasz radamsky #899 üzenetére
A kutya az egyetlen "megoldás", ezt mondták a rendőrségen is..de ha vkinek kicsi a kertje??
A 4db szék egyébként ilyen volt:
Ha esetleg gyanusan olcsón felbukkan és látja valaki.. respect..
(ismerősnek a Gombási / Radnóti sarkáról (Plusszal szemben) az emeletesek sarkáról lopták el 2 héten belül 2!! céges autóját.. Ott még este is van forgalom, közvilágítás.)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest