Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
Üdv!
Nem tudjátok csinálnak-e Vácon valahol micro sim vágást? (Ingyen lenne a legjobb )
Köszi előre is!
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Van már GSM bolt/szerviz Vácon? SIm vágás, adatmentés kellene.
-
albiosz
őstag
válasz Intruder2k5 #4005 üzenetére
Szia!
Köszi! Ezt javasoltam én is az ismerősnek. Nem tudom adatmentés alatt mire gondolt. Felhő + sd-vel szerintem gond nélkül megy. Hacsak nem halott telefonról kell adatot menteni.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Szintén szakit keresek. Kadparaván, fürdőszoba szekrény és mosdó felszereléshez.
-
albiosz
őstag
Nálunk decemberben kötötték be a netet, új igény volt. Hívtam őket január végén, hogy szívesen fizetnék, de nem jött számla. Azt mondta az ügyfélszolgálat, hogy van rá példa, hogy hosszú hónapokig nem jön számla. Majd egyszer kapok és a fizetési határidővel ne foglalkozzak, fizessem, amikor tudom.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Telefon kijelzőcserét csinálnak valahol Vácon? Xiaomi Redmi 4X az alany.
-
albiosz
őstag
válasz l.skywalker #4399 üzenetére
Köszi, írtam nekik. Délután hívom, ha nem válaszolnak.
#4400 Intruder2k5: Köszi neked is! Elnézek majd arra.
Írtam még pár helynek, eddig egy válasz jött: 20e, az már szinte gtk, szóval lehet inkább új vásárlás lesz.
-
albiosz
őstag
válasz Intruder2k5 #4402 üzenetére
Nem mernék nekiállni sajnos, így marad a szerviz. Őket is megértem, áfa béfa céfa stb. után valószínűleg reális is a 20e, ami oké egy 100+e-s készüléknél, de esetünkben nagyjából a telefon értéke. Kár érte, kiváló ügynök volt.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
A kommunális adó tényleg 20e Vácon? :-O Ti mennyit fizettek? Ma jött egy levél, hogy tudomást szereztek róla, hogy a tulajdonunkba került a lakás (új építés, mostanra lett albetét stb., de már 1,5 éve benne lakunk) és szíveskedjünk küldeni bejelentő lapot, hogy a T. Hivatal kiszabhassa az összeget. (Az mondjuk külön érdekes, hogyha tudják, hogy a miénk, akkor minek bejelentgetni, miért nem küldik egyből a csekket...)
60 lakásos társasház egyébként. Született váci vagyok, sorházban nőttem fel, ott nem tudom fizettünk-e ilyet (majd utánajárok), utána tettem egy pesti kitérőt és Újpesten egy Forintot nem kértek hasonló társasházban lévő lakástulajdon után.
-
albiosz
őstag
válasz l.skywalker #4494 üzenetére
2x10, nem? Hasonló dátumokkal, mint a gépjárműadó.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Ki hová jár fodrászhoz Vácon? Ha valaki látta a vonatkozó Al Bundy részt, akkor valami hasonló a cél. Tehát egy konzervatív, tapasztalt fodrász. Annyi, hogy nekem nő is megfelelő, de ne legyen túl fiatal, picsogós. Semmi extra nem kell: oldalt és hátul gép, felül ollóval egy kis forma. A mostanában terjedő borbélyszalonoktól idegenkedem, így az nem opció.
(Bp-n nyírtak eddig, de a HO miatt már elég macerás összehangolni, hogy nagy ritkán, amikor bemegyek az irodába, akkor épp rendeljen a fodrász és legyen is kapacitása)
-
albiosz
őstag
válasz l.skywalker #4568 üzenetére
Köszi, de ez nagyon nem az én világom. Az online időpontfoglalás mondjuk menő.
#4569Intruder2k5: köszi, megnézem. A retro külső biztató.
#4570axlfsi: köszi neked is. Nem is emlékeztem, hogy van ott fodrász a méteráru mellett.
-
albiosz
őstag
Sziasztok! Bevált fogorvost tudtok ajánlani a környéken, aki a napokban is rendel?
-
albiosz
őstag
válasz l.skywalker #4704 üzenetére
Munkaidőben szállítanak, nem? Ha egyáltalán...
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Felesleges külső CD/DVD olvasója nincs valakinek?
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Energetikai tanúsítvány készítésre tudtok helyi erőt esetleg? Ha jól értelmezem, akkor január 1-től akkor sem érvényes a korábbi, ha még nincs 5 éves.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Érdekes lehet valakinek benzines fűnyíró? Ha igen, feldobom HA-ra.
Eszembe se jutott volna itt hirdetni, de múltkor kaptam a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest