- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Bukósisak, az életmentő extra!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
-
Krisz79
őstag
Valakinek 1 Idol S 0 perces okostelefon?
Keressen,ha érdekli.
K.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
supercow
őstag
köszi mindenkinek, megoldottam kölcsön usb hdd-vel.
a RAM még mindig eladó...
[ Szerkesztve ]
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
tome0001
senior tag
-
supercow
őstag
USB-SATA adapter-átalakító van valakinek? nem akarok külső házat venni, de ideiglenesen szükségem lenne egy usb hdd-re... akár kölcsön pár napra, sörért cserébe?
-
johniee
senior tag
1-2 gigás microSD esetleg valakinél elfekvőben?
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
Krisz79
őstag
Valakinek elfekekvőbe 478 proci esetleg?
Illetve Ddr1 ram? 1db : 512Mb 1db 1Gb kellene.
Akár csere is mehet innen:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
supercow
őstag
van egy eladó szett hibátlan CORSAIR XMS3 6GB (3x2GB) DDR3 TR3X6G1600C9
ára 15k lenne, nálam lehet átvenni, igény szerint próba.
zsíros ajánlatokat privátbanIn nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
keke69
őstag
válasz
zsolt19900 #3083 üzenetére
Milyen tipusú motor és mi a konkrét hiba?
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
van köztetek olyasvalaki aki ért a nagymotorokhoz? kérlek privizzetek rám ha van ilyen a fórumon, vagy ismerősi körötökben, köszönöm
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
radamsky
senior tag
winyok eladoak, sentinel ok semmi bajuk nincs
2 darab samsung 500-as sata II-es winyo hd502hj tipusu 8000 Ft/darab
1 darab Seagate Notebook 250GB 8MB 5400rpm SATA2 ST9250827AS 7000 Ftés eladová válik egy hp psc 2210-es multis nyomtato, teli szines és teli fekete patronnal, valaki olannak adnám el aki xp-t használ, az ár nincs kitalálva még
-
DeadMeat
nagyúr
Üdv!
Kis segítséget szeretnék kérni :
Van nálam egy i3 370m cpu és 1x1 gb, 1x2gb ddr3 ram, amiket valaki le tudna nekem tesztelni? Apró baleset érte a laptopot, ezek épnek tűnnek, csak nem tudom kipróbálni. Valaki esetleg ki tudna segíteni?
Esetlegesen meg is vásárolható teszt után.
Köszönöm előre is!Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Krisz79
őstag
A hirdetést találtam.
Az asztalimhoz használtam ezt a szettet.
Mivel szétbontottam a gépet ,igy a notimhoz szeretném használni.
Az sem baj,ha csak 2 hangszóró fog szólni. (külső 5.1 nincs tervbe.)
Hogy tudom a hangot előcsalni abból az egyetlen1 fülhalgató csatiból?[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
horush
addikt
válasz
Krisz79 #3072 üzenetére
Jack elosztóval ez nem fog menni, az ugyanazt a jelet dobja csak két felé, te pedig egy 5.1-es hangfalszettet vettél. Rendesen megoldani az 5.1-et csak külső (usb-s) hangkártyával lehet, de azok 5k körül kezdődnek.
Ha a szett tud egyébként virtuális hangelosztást, akkor fog szólni az összes ha a front kábelt bedugod a laptopba, de az nem rendes 5.1 lesz, csak sztereó szétosztva.[ Szerkesztve ]
-
batmab
senior tag
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!!!
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
Krisz79
őstag
Valakinek esetleg?
Nézz körül Nálam...
[link]http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
keke69
őstag
Sziasztok!
A monitor elkelt!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
batmab
senior tag
Üdv!
van egy pár dolog megint...
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Esetleg valakinek egy MONITOR?
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintetek ez a Blacktronic szerviz hétfőn nyitva lesz? Nem találok ünnepi nyitvatartást, remélem nyitva lesznek.szerk.:
Mindegy, alapból nincsen nyitva a szerviz hétfőn.
[ Szerkesztve ]
-
batmab
senior tag
Üdv!
Valakinek egy Pioneer SX-303RDS rádiós erősítő esetleg??
Csere is érdekel, pc cuccok, telefon esetleg.(telenoros, vagy független.)Köszöntem..
-
kiskakas
senior tag
Eladó motyók a fa alá!
Logitech X-140 aktív 2.0 hangfal. Realsys-es, 2012.06. havi, gar már nincs,de tavaly nyáron 1x, 1 hétre volt használva. Dobozában, realsyses számlájával 6k-ért eladó. (akkori ára 7k volt)
Kingmax 4GB ddr3-1333 sodimm noti ram, minimál használat, Dunawebtől vásárolt. Számla már nincs,de DWC matrica rajta, sztem bőven garos, olyan fél éves lehet. 9,5k az ára
Western Digital Scorpio Blue WD5000BEVT 500GB 5400 RPM 8MB Cache SATA 3.0Gb/s 2.5" notivinyo,
99%-os hdd sentinel szerint (299nap 18 ora mukodesi ido, 1359 elindulas, 4-5 napja ment le 100%-ról, spontán) Realsyses, de ott már nem garos. 9k az áraAsus Eee PC 1015B netbook, kb 1 éves, használatos,de esztétikailag elfogadható, fekete színű. (ezt mem és hdd nélkül kaptam,jelenleg ebben van a 4g ddr3 és az 500g wd vinyó). Usb3-as port, hdmi kimenet,dedikalt radeon HD 6250 vga. A gép néha fagyott előző tulaj szerint, én win7 64bit proffal kaptam, ezzel tényleg volt pár kékhalál,de most win7 32bit van rajta és durván 1 hét nyúzás után stabil (aida,hwinfo stress teszt, stb szerint). Xp drivereket is le lehet vadászni a netről,ezzel nem foglalkoztam. Gar nincs, lehet,h van még rá gyári gar,de mivel szét volt már szedve, nemtudom,ez érvényes e. Akkuja 6-7 órás.
Az alapgép mem/ram nelkul 35k, 1g rammal 160g hdd-vel 40k, 4g rammal 500g (hibas) hdd-vel 55k, kipróbálható,de ahogy írtam,gar nincs rá.Sapphire ATI HD3650 512m ddr2 pci-e dual dvi-i +svideo tv out videokártya - 2k
-
johniee
senior tag
Én is kérnék valamennyi pénzt, azért időbe telik az is, hogy szétszedjem, megnézegessem az alkatrészeket...
A 3k fedezi a bevizsgálást és ha nem jön ki belőle a javítás/alkatrész csere költsége, akkor beszélhetünk
többről, ha megéri még megcsináltatni."Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
Vasinger!
nagyúr
Én soha az életbe nem fizettem előre. Mindig utólag fizettem ki a bevizsgálást és adott esetben a javítást is.
Előlegnek nem elég az a valami amit beviszek javíttatni? Ha meg nem akarnám kifizetni a bevizsgálási díjat, akkor megtartják. Ez mindenhol így ment nálam.
[ Szerkesztve ]
-
-
johniee
senior tag
Bevittem a hangfalat a Blacktronic szervizbe, itt van a Tornádó Fitness-el szemben, a MOL kútnál.
3.000 HUF előleget kért. Pénteken derül ki a probléma."Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
supercow
őstag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
johniee
senior tag
Hey!
Genius SW-HF 5.1 5000 hangfalam vacakolt eddig is, néha nem volt hajlandó bekapcsolni.
Mostmár egyáltalán be sem kapcsol. Megbízható, olcsó elektronikai szakértőt tudna valaki ajánlani, aki megjavítja?"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
canniball
nagyúr
válasz
radamsky #3044 üzenetére
Ja, azt hittem DVB-C, ott csak a UPC saját dobozával vagy moduljával érhető el a szolgáltatás, PC-s kártya nincs.
Műhódas júpíszível nem vagyok képben, de szerintem ott még modul sincs nemhogy USB-s tuner, csak box.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
radamsky
senior tag
válasz
canniball #3043 üzenetére
mi a baj???
kb 4 éve nem vagyok az informatikába, igy keresek egy usb-s tunert ami jo az UPC mükoldas tévéhez
ergo össze akarom kötni setboxxal
a fene se ismeri ki magát már hogy milyen tuner a jo
régebben jobban tudtam
belegondolva napokat azzal töltöttem hogy akkor most milyen videjokártya is kell nekem
háát igen rokonszakmába dolgozom -
radamsky
senior tag
eladnák 1 darab 500 GB-os samsung winyot . Sata 2. Semmi baja nincsen, sentinel ok (leellenörizzük), természetesen, lehet hogy 2 darab is lesz
de 1 darab az biztos
irányár 8500 Ftugyanakkor
Seagate Notebook 250GB 8MB 5400rpm SATA2 ST9250827AS winyo is elado
semmi baja nincsen, nagyobbra cseréltemSentinel itt is ok leellenörizhető
irányár 7500 Ftkarácsony előtt érek haza, igy akkor nyélbe tudjuk ütni ha valakit érdekel valamelyik
Ritkán vagyok net előtt, privit hamarabb észreveszemInkább készpénz, de beszámitok USB tv tunert UPC-hez, illetve DDR3-as ramot
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Laptop hdd keresek sata , 120-160 gb méretben kéne. -
radamsky
senior tag
ddr3-as ramot keresek minimum 2 gb-os
7750 vagy 7770-es ati videjokártyát
1 terrás winyo is jöhet de 500 gb-os beszámitással lenne a legjobb, semmi baja a winyonak csak kicsi -
tome0001
senior tag
Van 2db PCI-os hálókártyám (500ft/db)
1db Geforce MX440-T8X 64MB-os AGP videókarim (1000 Ft)
1db Kingmax DDR1-es 512MB-os, 400 Mhz-s memóriám (2500 Ft)Mindegyik működőképes állapotban van.
Ha valakit érdekelne, dobjon egy privátot. Vácon belül elviszem bárhova. -
supercow
őstag
12V autó első ablaktörlő motort keresek, bontottat, sörért-csokiért.
ilyesmit:[ Szerkesztve ]
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Nincs véletlen valakinek RM Mobile One 945 laptoppal bármilyen tapasztalata, szétszedéssel kapcsolatban??
Üdv.: Aszti
-
supercow
őstag
Sziasztok van egy régi gépem ha érdekel valakit csak meghalt benne a Maxtor HDD és nincs kedvem foglalkozni vele
takarítás, cpu pasztázás, HDD kell neki. 1 éve még használatban volt WinXP-vel.
Biostar m7vit grand
Athlon XP 3200+ (nem 100%, de ezért nem szedem szét)
valamilyen gyári hűtő
2x512 ddr1 ram
nvidia 7300 gt ddr2
codegen 300w
Gaba ház
TEAC DVD3000-ért fogd és vidd, karácsonyi ajándék kistesónak vagy nagyinak fészbúkozni vagy mittomén
-
Samsonite 4 számos programozható lakat
Suzuki GS500 gyári sérült (5mm-es aszimmetria) kormány
1 pár 1W-os LED-es index (új)
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
Vasinger!
nagyúr
Valakinek innen valami esetleg?
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. Vannak eladó DDR2-es ramjaim gépfejlesztés miatt. http://hardverapro.hu/apro/kingmax_2gb_ddr2_1066mhz_ill_csx_2x1gb_ddr2_800mhz
-
johniee
senior tag
2x1 GB DDR2 Kingmax egyik haveromnál eladó.
Ha valakinek kell, PÜ"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
Sziasztok Keresek pár dolgot!
1, intel LGA-1156.os CPU -t i3-5xx, esetleg jó árban i5-6xx, i5-7xx is érdekelne!
2, 2x2.giga DRR3 1600.as ramot
3, Ati HD56xx-57xx, VGA -t esetleg nagyon jó árban HD7750.is érdekel(het)
sürgős! Akinek van valamije a fentiek közül dobjon meg egy PÜ -vel
[ Szerkesztve ]
-
Hosssszu
őstag
Hali!
Mobilinternet megosztásához keresek ütött-kopott telefont. Kijelző is lehet törött, csak annyira működjön, hogy be tudjam állítani a dolgokat.
Márka, oprendszer, kinézet mindegy. Lényeg hogy telenoros kártyát megegye, WPA titkosítást tudja, és az akksi legalább fél órát bírjon. Két-három eszközt kellene kiszolgálnia, torrent nem lesz használva, tehát nem kell erőmű.
Ajánlatokat inkább priviben. -
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Nincs véletlen valakinek egy 65 Wattos 3.42A-es, 19Voltos Asus laptop töltője?
Előre is köszi.Üdv.: Aszti
-
Biriboyka
senior tag
-
Biriboyka
senior tag
Valakinek nincs eladó házimozi erősítője? Digitális bemenet legyen rajta valamint lehetőség szerint olyan amire több készüléket lehet rácsatlakoztatni.
szerk: hangfal nem lényeges, az ár annál inkább!
[ Szerkesztve ]
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
batmab
senior tag
Üdv!
netgear wgr614v9 wifis router eladó, 3000ért vihető akár már ma...2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
tome0001
senior tag
Van egy gépfejlesztés során keletkezett CSX 1GB-os DDR2-es 800Mhz-s ramom, akinek kell 2 rugóért viheti.
-
supercow
őstag
válasz
radamsky #3017 üzenetére
- HP patront C6656A és C6657-est. Ez lehet felőlem ugyángyártot, vácon hol lehet kapni?? tanács is jo
http://www.pannon-toner.hu/
ingyen szállítás a városon belül, egyébként a Posta parknál vannak a postával kb szemben abban az utcában ami a mélygarázs és a piac felé megy.
Rendelem már onnan utángyártott patront Canonhoz, teljesen rendben volt minden.gázszerelő: Pepi-Gáz Bt - Petrásovits István tel 06-30-5232-495
Dunakesziről jönnek, 5000 a kiszállás, de korrekt és szépen dolgozik, az ember nyugodtan engedi be a lakásba.
Hibafelvétel minden nap 8-9 között vagyis akkor kell hívni mert utána elindulnak dolgozni és nem szereti felvenni.
Nálunk idén kétszer voltak ( tulaj és fia együtt dolgozik ), rendben volt minden.[ Szerkesztve ]
-
radamsky
senior tag
A fene enné meg gépelhetek ujra
tehát keresek
- T-mobilos telefont. Semmi flikkflakk csak telefonálásra kell, max sms irásra. Tipus egyelőre nem érdekel az akksija ne legyen tropa
- 2 GB DDR3-as ramot kingstoon de lehet kingmax is, vagy lehet más is de akkor meg kell néznem müködik e az alaplapba
- 22" TFT monitor, lehetőleg nem leharcolt és a felbontása a 1680x1050 az optimális
- keresek ujra videokártyát 4850-es vagy 5670-es vagy 7730-as 7750-es ajánlatokat meghallgatok, természetesen ezek ATI kártyák, NVIDIA nem játszik most
- Notebook winyot 500-ast Sata legyen (ha be lehet számitani egy 250-est nem fogok kardomba dölni)
- HP patront C6656A és C6657-est. Ez lehet felőlem ugyángyártot, vácon hol lehet kapni?? tanács is jo
egyelőre ennyi jut eszembe
nem mindig vagyok a gép előtt de igyekszem netet találni
privibe is jöhet az nekem könnyebb, de jöhet ide is
köszönömElég ellaposodott a váci forum
illetve keresek normális gázszerelőt a cirko javitáshoz. nem aranyárba dolgozik és föleg nem kiszállásra (eldobtam agyam a 10 ezer forintos kiszállási dijon), tud valaki telefonszámot dobjon meg vele
[ Szerkesztve ]
-
EyEsOnU
tag
Sziasztok, keresek helyben, jóárasított DDR3 RAM-ot. 1-2GB méretben.
-
johniee
senior tag
Keresek 5.5mmX2.5mm töltő csatlakozót (19V Toshiba notihoz), elég 10 cm vezeték is rá, a töltő felőlem halott is lehet, a csati a lényeg
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
Vasinger!
nagyúr
Valakinek egy AMD Phenom II X4 B55 Black Edition 3.2 GHz proci vagy egy Pioneer DVR-212D DVD író?
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Valakinek nincs véletlen egy gyári Intel hűtője??? Q9400-ra kéne.
Átvétel: Dunakeszi és környéke.Köszi mindenkinek.
Üdv.: Aszti
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki a környéken foglalkozik hangszórójavítással olcsón? Meg kéne nézni, hogy mi baja lett az egyik szatellit hangszórómnak, azt kéne kideríteni, lehetőleg nem horror áron.
-
tome0001
senior tag
Sziasztok.
Van pár eladó cuccom:
[panasonic_fs40_kompakt_fenykepezogep_garancias] 15e
[mercury_350wos_tap] 2e
[siluro_gerforce4_ti4200_64mb] 1,5e
[hp_laserjet_1000_nyomtato_szep_allapotban] 6eAz árak alkuképesek!
-
kiskakas
senior tag
1-2 napon belül kiderül,h ismerősnek kell e 15-17" közötti TFT, nem kell csúcstechnika, sima DSUB bemenetes bőven elég. valaki?
-
supercow
őstag
Sziasztok,
Digi műholdas tányér 2 csatlakozós (twin) fejjel, fali tartóval és 2 x 15m kábellel eladó itt helyben a városban. 5k a komplett cucc, még fel van szerelve de ha van rá vevő leveszem.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Armahun
addikt
Köszönöm, úgy néz ki sikerülni fog.
A piac mellett abban az üzletházban van egy.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
keke69
őstag
válasz
Armahun #3001 üzenetére
GSM boltok Vác
De hogy még működnek-e azt nem tudom![ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
Urak, van a környéken GSM szervíz?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Thinkpad T420 (i5 2nd, 8 GB, 120 SSD+ 320 HDD)
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest