Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
emlekszem 3-4 kollegam rohant be hozzam felvaltva mikor tortent, hogy mondjam mi a velemenyem. en meg ultem es azon gondolkoztam hogy mit mondjak ami szerintem igaz, nem bantja meg oket, viszont mutatja hogy egyutt is erzek. olyan erzesem volt mintha az gondolnak en tobbet tudok ezekrol a tortenesekrol mint ok es most akkor megmondom a nagy igazsagot.
nagyon kinos volt annal is inkabb mert le se szartam, en dolgoztam es azzal voltam elfoglalva, ok meg a nagy hiszteriat hallgattak pl. hogy most gyorsan be kell zarni az ovikat meg a sulikat amerika-szerte (persze a tanaroknak tobb se kell, itt mar akkor sincs iskola ha veletlenul kodos a reggel).
vegul olyasmit nyogtem ki nekik hogy a legszomorubb az egeszben a verontas, es hogy haboru lesz, es az emberi elet kioltasa mindig a legnagyobb tragedia, mindegy hogy repulo, torony, bomba, puska, jogos vagy jogtalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest