- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
HBV is found in blood, seminal fluid, and vaginal secretions. The risk of transmission is increased in these situations:
* Sexual contact with an infected person.
* Living in the same household with an infected individual.
* Contact with infected blood or seminal fluid and contaminated needles, including tattoo/body piercing instruments.
* HBV-infected mother to her newborn at time of delivery (prenatal blood tests for HBV should always be done if there is a suspicion of HBV).a fertozottol kaphatsz, csak iszonyu valoszinutlen, hogy azert mert nem mos kezet az etteremben szaras utan. kozos fogkefe, borotva, pohar, drogos tu, ilyenek lehetnek a fertozesi lehetosegek.
amire te gondolsz az a hepatitis 'a', ami vidaman terjed a kezmosas nelkuli szituacioban. a hepatitis 'a' viszont nagyon enyhe, kezeles sem kell, egyszeruen elmulik nehany het utan es kesz.
a 'b'-be (a 'c'-be meg foleg) bele lehet halni, viszont ahhoz a kajadat be kell vigye a pincer a mosdoba magaval es ra kell khm, aztan fel kell neked szolgalja es neked meg kell enned hogy elkapjad. akkor is csak talan. szoval ne dolj be a medianak, de ne is egyel a fura izu hambibol!----
van aki szeret allatkertben elni van aki nem szeret. a lenyeg nem ez, hanem az, hogy lassa az ember a keritest, ami azon tul van, es hogy mi a helyes es mi nem.felre ne erts, en is boldog vagyok. nekem is van csodas kis csaladom meg hazam, es ha fokukac erre akarna jonni hat hajra, fozunk egy jo pinceportkoltet a bogracsban. de latni kell, hogy nem azert vagyok boldog mert amerikaban ilyen idiotak a torvenyek es a bennszulottek azt hiszik hogy szabadsagban elnek (de csak a hulyebbje, errol mar meggyozodtem), hanem mert van felesegem, hazam meg bogracsom.
nekem nincs uj hazam. nekem egyetlen hazam volt van es lesz, azt nem lehet lecserelni, az nem ceruzaval van rafirkalva egy papirfecnire. nekem ez az igazi belso beke es egyensuly.
mert a magyar forumokon irogatni az amerikai felsobbrendusegrol onellentmondasos, te nem igy latod? ugy hangzol mintha allando lelkiismeretfurdalasod lenne azert mert nem talalod a helyedet es onmagadnak kellene bizonygatnod mennyire boldog vagy az uj hazadban, mennyire tokeletes minden a kedves felesegeddel aki nem tudja mi az a futrinka utca, a turo rudi, vagy hogy milyen erzes a kokardat kituzni. nem mintha ezek szamitananak egyenkent, de osszeadodik, nem? biztos otthon vagy amikor otthon vagy es nem csak eljatszod a szerepedet? nem fog kipukkanni a lufi es mikor felsohajtasz hogy hu vazze de kifaradtam, akkor senki sem fogja erteni korulotted hogy mirol van szo?
nem akarlak tamadni, csak szeretnem ha irnal meg errol, mert kivancsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest