Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
válasz
fordfairlane #772 üzenetére
valaki elobb mont a hoigy sehol se vagyunk
most akkor mivan? -
tiv61us
őstag
válasz
fordfairlane #769 üzenetére
hat akkor egyrol beszelunk
ennek meg az az ara hogy lecsekkolnak
ahogy valaki irta a magyar rendor is megteheti minden ok nelkul minden percben
itt mondjuk nem de ez mas lapra tartozik -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fordfairlane #776 üzenetére
Húsz éve Berlinben, még hihetetlen volt a gondolat is, hogy három-négy év múlva újra egyesül Németország. A világ változik....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Amikor például a németek vízummentességet kaptak, az adattárolás messze nem ezen a szinten állt szerintem. Mire mondjuk Észak-Korea vízummentességet kap, ad abszurdum már azonosító chippel engednek be majd sok helyre.
-
Integra
titán
válasz
van pár jóbarátom külügyben, és soha nem voltak diplomáciai gondok jelen kormány alatt velük és meg is oldottak minden ilyet.
ez egy egyszerű sólyom kukacoskodás volt, ennyi, nyugodtan betudhatod ennek.
ugyanolyan pitiáner szurkálás mint hogy ő nem ment el arra a nagy népi hurrára.
se több, se kevesebb -
Integra
titán
válasz
fordfairlane #765 üzenetére
nézd, tiv elmondta, ha akarnak kérnek.
szabad világ, mész akkor adsz, ha nem akkor meg nem.
megmondom őszintén én nem tudom rossz néven venni hogy az ex-szoci országokat nem a németek vagy a britek szintjén kezelik, ez van, elkell fogadnunk.
nekünk még legalább 40 év mire oda jutunk ahol most ők vannak. vagy még több.
nekem nincsen takargatni valóm, beszélem a nyelvüket, most is amerikai a főnököm/eim, hol érdekel ez?
könyörgöm, eddig is kitudtak bármit deríteni bárkiről ha akartak, ezután se lesz ez másképp, csak most már legalább az arcodba nyomják azt, hogy öcsi mindent tudunk rólad.. -
tiv83us
veterán
válasz
fordfairlane #764 üzenetére
Es akkor jonnenek a Nemetek ugyanezzel, hogy "ha Magyarorszagtol nem ,akkor tolunk miert?".
Mindenkitol es kesz. De komolyan eddig duplan kellett leadni /kezdve a pesti nagykovetsegen, $100 elleneben a vizum beadasakor, majd mostmar csak a beutazaskor az amerikai hataron/, de ha ez ennyire gaz, akkor tenyleg nem kotelezo utazni /minden rossz indulat nelkul/.
En is szivesen megneznem E-Koreat, de soha az eletben nem kapnek vizumot, de ha kapnek is, hat alaposan belegyurnenek a hatterembe, igy nem is megyek
Az meg Magyarorszag dolga, hogy mennyire mukodik egyeutt a terrorizmus megelozeseben, gondolom tudtak mar elore milyen papiroknak kell megfelelni, mikor kervenyeztek, majd elfogadtak a vizummentesseget. /Pl, hogy az allampolgarainak egy reszenek az adatait keres elleneben ki kell adni/. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fordfairlane #764 üzenetére
Pontos ismereteim nincsenek a témában, de könnyen lehet, hogy a hat új csatlakozó országtól kért adatközlést bevezetik az összes vízummentesen beengedett állampolgár anyaországára. Ha eddig még nem lenne így. Szerintem kár kurucoskodni. Az igazoltató rendőr nálunk is a munkáját végzi.Vele sem érdemes kötekedni, ha nem vagyok sáros, simlis nincs mitől félnem. Ha már az igazoltatás tényét /az USA-ba beutazóknál ezt az ellenőrzést én így fogom fel/ sértésként fogom fel, a hozzáállás a másik oldalon is keményebb lesz, mert okot feltételeznek mögötte.
Tildy: Aki benne van az adatbázisban legalább könnyebben azonosítható bármi baj esetén. Ha valakiről az a feltételezés, hogy bűnöző, ujjlenyomat nélkül is megtalálható nálunk. Annyi adatot tárolnak már rólunk, hogy eggyel több nem oszt, nem szoroz...
-
tiv61us
őstag
válasz
fordfairlane #758 üzenetére
ezt nem tudom, mar bocs hogy a fiam helyett valaszolok
de most ez a legfontosabb?
ha nem kell vizummentesseg mennyetek sorbaallni heteket varni fizetni stb
nem gond -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fordfairlane #755 üzenetére
Sok nyugati ország állampolgára lehet eleve terroristagyanús, hiszen pl. Mo-on alig él iszlám vallású állampolgár, míg nyugaton több országban van komoly közösség. Szerintem könnyen előfordul, hogy a beutazót tüzetesebben ellenőrzik, akkor is, ha Nyugat-Európából utazik. Az ujjlenyomat mindössze sok egyéb azonosítónál gyorsabb és egyértelműbb.
-
Integra
titán
válasz
fordfairlane #754 üzenetére
az érveket elmondtam sólyommal kapcsolatban, erre tereltél.
hát ennyi.
lehet az én vitastílusom vitatni, ez egy dolog. aki pedig buta az buta.
te pedig buta vagy. -
tiv83us
veterán
válasz
fordfairlane #755 üzenetére
Az orszagba valo erkezeskor kivetel nelkul mindenkinek le kell adni az ujjlenyomatat /az orcadat is lefenykepezik/, kiveve az amerikai allampolgaroknak. /Bar ebben nem vagyok 100%-ig biztos, meg allampolgarkent nem utaztam be az orszagba, ugyhogy nem tudom annal a pultnal mi folyik, mikor belepnek./
-
Integra
titán
válasz
fordfairlane #750 üzenetére
akkor arra is emlékszel gondolom tisztán, hogy hogy választották meg őt közt.elnöknek, jól gondolom? hát persze.
jobban tennéd, ha legalább ebben a kérdésben csöndben maradnál akkor..
ha pedig nem, valszeg újra megkell kérdőjeleznem a szellemi épségedet. -
tiv61us
őstag
válasz
fordfairlane #749 üzenetére
minden orszag eldontheti kit mikor milyen modon enged be
es mindenki eldontheti hova akar menni
ez nem tul bonyolultlehet ha a tomo utcai 16 emeleteseket romboltak volna le Te is ugyelnel ki jon es ki nem Magyarorszagra
-
Integra
titán
válasz
fordfairlane #745 üzenetére
mi? a butaság? vagy te sem emlékszel már?
-
Integra
titán
válasz
fordfairlane #738 üzenetére
persze hogy nem, ez csak a sólyom féle standard activity volt, hogy ebbe is beszól, nyílván az értelmesebbek még emlékeznek az ominózus hisztijére amit levágott végtelen nagy arccal, hogy ő nem fog usába utazni és ujjlenyomatot adni, hogy mit képzelnek ezek az amerikaiak, ő a sólyom, szóval arra várhatnak ítélegnapig....
nem kicsit csinált magából hülyét.. (akkor is)
Új hozzászólás Aktív témák
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest