Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
mani8106
üzenetére
Remek akkor elemezzük az általad írtakat esetemben:
Előbb box kikapcs
Miután nincs is áram alatt, ez úgy nagyjából ki is hagyható. Amikor pedig már áram alatt van, akkor eleve pirosan világít a led, tehát ki van kapcsolva.
és aramtalanit
Igen, ez az egy dolog, ami ér valamit, mert így van esély arra, hogy a következő áram alá helyezéskor némi várakozás után be is fog kapcsolni. De még ezután sem lehetek ebben teljesen biztos.
majd modem aramtalanit
A normális bekapcsolódáskor offline is el kéne indulnia. Tehát a modem alapból kiesik a képletből. Főleg hogy ezt a hibát nettel IS meg net nélkül IS produkálja.
Aztán mehet a boxra egy gyári is
És ezt minden áram alá helyezéskor és bekapcsolással szenvedéskor játsszuk el? Jópofa.

Nem inkább nekik kéne megoldani, hogy ne a user szívjon a bekapcsolással?
-
kezo0
addikt
OK, akkor hallgass a szerelőkre, ha azt érzed biztosnak, de azzal szerintem csak feleslegesen szívatod magad.

Sosem nyúltam még a service gombhoz, mégis, bármilyen nyűgje volt eddig ennek a szerencsétlen boxnak, azt mindig megoldotta egy sima áramtalanítás. És két ilyen box is van nálam.
Azt jól gondolom, hogy a service gombos indítással elvész minden egyedi beállítás, pl. a csatornasorrend és a rejtett csatornák? -
mani8106
junior tag
Ez így van. Nem akart mert nem volt érdeke akarata annyit fizetni mondjuk nem is reklámozzák h nem tudod attekerni a reklámot
Napokban zarul amúgy a Voda felvásárlása háát érdekes idők jönnek
Csóró Direct One létezése maga egy vicc még a saját előfizetőik is azt hiszik h a vodához tartoznak aztán boszen hivogatjak a 1270et
-
pjen
félisten
válasz
mani8106
üzenetére
Én mégpróbáltam nem ment. Igaz egy generáció. Abban teljesen igazad van, hogy minden szerződés más. Pont ez a lényeg, ha a DIGI tudott olyan szerződést kötni a voda is tudott volna, csak nem akart. A DIGI t behúzod egy hatlakásos sorház elején veszel egy erősítőt és 3 K ért hat lakásban van Tv. Érdekes nem érdekli a szolgáltatót. Mégis van egy csomó reklám. A Direkt One ről még nem is írtam.
-
mani8106
junior tag
Minden szolgáltató egyéni szerzodest köt x időszakra egyéni feltételekkel. Valószínűleg lett volna az a pénz amiért engedi attekerni az rtl de ez a vodanal jelenleg nem játszik. Adnak. Van olyan hely ahol fsz laknak a szulok emeleten az uj generacio es kulon szerzodes kulon nettel tvvel egy címen. Megoldhato cc elintezi
-
pjen
félisten
válasz
mani8106
üzenetére
Utána jártam, 1 címre nem adnak két előfizut. Ha a Tv társaságok nem engedik akkor a DIGI nek, a prime telekomnak például miért is? Ez egy üzlet. Valószínű a reklámozók többet fizetnek ha nem lehet át tekerni, felvenni. A vodának se lett volna kötelező ez a rendszer, csak ezen több a haszon.
-
mani8106
junior tag
-
cof
veterán
válasz
cocka
üzenetére
A másik probléma meg ugye az az ilyen vásárolt boxszal, hogy kártyáról csak 1 napos EPG van, tehát a linuxos box hiába látna előre 2 hetet, ha a kártya nem támogatja bukó.
Ez nem gond, mert saját boxnál már amelyik komolyabb olyan EPG forrást állítasz be amilyet akarsz. Sokan grabbelnek is maguknak, láttam 1 hetest is.
Itt a Vodanál tényleg azért nincs értelme az ilyen drága boxnak mert úgysem lehet kihasználni az egy időben csak egy csatorna kikódolása miatt.
-
cocka
veterán
válasz
cbalogh342
üzenetére
Esetleg annak lehet értelme, hogy veszel egy olcsóbbat, ami szintén fogad CI+-os kártyát és azzal csak azt veszed, amit a vodkafon TV médiabox nem képes felvenni.
Bár így majdhogynem bukod a hordozhatóságot.
-
cocka
veterán
válasz
Toth_Jani
üzenetére
amiben 2 kábel tuner van.
Nyilván nem tesznek egy TV-be FBC-s tunert, ami egyszerre akár 8 csatornáról is képes lenne venni.
A másik probléma meg ugye az az ilyen vásárolt boxszal, hogy kártyáról csak 1 napos EPG van, tehát a linuxos box hiába látna előre 2 hetet, ha a kártya nem támogatja bukó.
-
Kicsirics77
veterán
Ping 2000ms éljen a vida és az ő remek eszközei és hálózata,remélem ha holnap ujra lesz krimpelve akkor megoldódik.
-
-
pjen
félisten
válasz
cbalogh342
üzenetére
A vodával tele leszel korlátozásokkal. Tudom, van mindkettő. A boxal mindent felvehetsz és visszanézhetsz amit a voda enged. A kártyával mindent felvehetsz, csak azt Túdod nézni amit felveszel és csak azon a Tv n ahol felvetted. Boxot vagy kártyát max 3 at adnak.
-
cbalogh342
csendes tag
válasz
cbalogh342
üzenetére
Igen jelenleg az van csak váltani szerettem volna mert a DIGI nagyon gyenge minőségű a TV szolgáltatás.
-
pjen
félisten
válasz
cbalogh342
üzenetére
Ez akkor lenne hasznos, ha DIGI s lennél.
-
-
Kicsirics77
veterán
Na hála istennek nehogy már elmúljon a nap hülyeség nélkül.
Egyszer csak visszaesett a netsebesség 100 alá,a ping meg 300ms átlag ujraindít minden a helyzet nem változott,sőtt még rosszabb lett.
Üsz felhív, szerintük minden a legnagyobb rendben,jelszintek jók,nem hagytam annyiban,holnap jön a technikus,mondom magamban megnézem már a koaxot a modemben bár hozzá sincs nyúlva mert a szekrény tetején van,erre széthullot a rákrimpelt F csatlakozó,mondjuk így meglett a hiba,viszont a net továbbra is f@s.
De legalább holnap csak ennyit kell a technikusnak csinálni. -
cocka
veterán
válasz
mani8106
üzenetére
Múltkor leírtam már, hogy nem ér semmit.
Nálam a modem újraindításának nincs értelme, mivel a net full stabil.
A box használatbavételét úgy kezdem, hogy áram alá helyezem, aztán ha eltűnt kedvenc kis jelképük, akkor vagy méltóztatik bekapcsolni (akár az oldalán lévő gombbal is) vagy nem.
Ez a baszunk bekapcsolni szindróma csak a box többszöri áramtalanítása után javul meg. Legalább 2-3-szor el kell ezt játszani, mire végre felfogja, hogy be kéne kapcsolódni.Ja ehhez még annyit: a problémának semmi köze a nethez, mert offline is illene rögvest bekapcsolnia, vagy ha tudnám, hogy áram alá helyezés után várni kell 30 másodpercet és utána TUTIRA mindig bekapcsol, akkor nyilván ezt teljesíteném.
-
cocka
veterán
válasz
Digger
üzenetére
bekapcsolják jónéhány másodpercig látszólag nem történik semmi
De, megjelenik fekete háttér előtt a fehér illus uroborosz, aztán eltűnik. Ezután illene a távirányítóra vagy az oldalán lévő gombnyomásra bekapcsolnia, de az esetek mintegy felében ez nem történik meg. Akkor se ha vársz ezután legalább 1 percet.
-
cocka
veterán
válasz
cbalogh342
üzenetére
Valószínűleg meglenne a kódolt adások felvételének hordozhatósága is. VISZONT!
A kártya egyszerre csak egy adást tud kikódolni, tehát max. azonos frekvencián lévőkből tudnál többet felvenni, miközben valamelyiket szintén ugyanarról a frekvenciáról vagy a kódolatlanok közül nézed.
Tehát elvileg miközben egy kódoltat veszel, addig nem tudsz másik frekin lévő kódolt csatornán futó műsort sem venni, sem nézni.
A kódolatlanokkal persze azt csinálsz, amit akarsz. Talán ma még kódolatlanok a Filmbox prémium csatornák, honlaptól gondolom azok is újra kódolva lesznek. Ezenkívül a kódolatlanok: közmédia, Galaxy 4, helyi TV-k kifújt.
-
mani8106
junior tag
válasz
Digger
üzenetére
Mondjuk a leírtak alapján nem biztos h a box hibája nem kellene orrba szájba nyomkodni a gombokat. Ha a tv be van kapcsolva először jön egy homokóra majd Voda logó eközben vált pirosrol fehérre. Az egy dolog h mi a véleményem magáról a boxrol meg a folyamatrol ami kell ahhoz h újra normálisan működjön viszont az is tuti h a használata meghaladja az átlagos userek szellemi szintjét, idehaza biztosan.
-
Digger
senior tag
válasz
Nikaré
üzenetére
Kimentem a helyszínre, be tudtam kapcsolni és néhány dologra rájöttem.
Óriási hibája a boxnak, hogyha bekapcsolják jónéhány másodpercig látszólag nem történik semmi, pedig már közben bootol a kütyü. Szerintem az lenne a normális ha a bekapcsolás után a led azonnal színt váltana, jelezve, hogy elindult a folyamat. Már bootolt és én türelmetlenül nyomkodtam a gombot, mert nem változott semmi, így aztán már ki tudja milyen állapotba került.
Egy 32 colos LG TV-re van kötve. A Voda boxon kikapcsoltam az energiatakarékos módot, hogy ne kapcsolja soha ki, de ez így is kikapcsol néha. Előtte a MinDigTV box így működött, ezért az apósomnak elég volt a TV-t kapcsolni.
Az lenne az igazi, ha. A Voda box be tudná kapcsolni a TV-t. -
Toth_Jani
őstag
válasz
woodworm
üzenetére
Ne rakd ki a második képernyőre hanem küld át, a média átjátszása eszközre menü ponttal ha van valamilyen hálózat.
Nálam még a TV-t is bekapcsolja hozzá, igaz ez nem a Voda TV érdeme.
Viszont a küldő eszköz képernyőjét sem szabad kikapcsolni mert azonnal letiltja a lejátszást. -
cbalogh342
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek ezzel a készülékkel működne a tv szolgáltatás és a felvételeket más készüléken is lehetne nézni?
Köszi előre is a segítségetek.
[link] -
-
Digger
senior tag
Apósomnál az év végén kötötték be a netet és a tv-t.
A kapott box tipusát sajnos nem jegyeztem föl.
Pár napja egy áramszünet után nem bírtam bekapcsolni. Kikapcsolt állapotban az elején pirosan világit a LED, bekapcsolva fehérnek kell lennie. Aztán a sokadik gombnyomásra elindult.
Ma telefonált az öreg, hogy megint nem tudja bekapcsolni. Most nem volt áramszünet. Mi a frász lehet ez?
Valami ötlet? -
qqzs
őstag
Vodafone tv appot lehet valahogy castolni vagy mas módon tévén vagy vetítőn nézni? Android képernyő castolaskor csak a hang megy át. Mintha direkt tiltva lenne a kép. Laptoprol meg azt is tiltja hogy masodik kepernyore kirakjam. Ennek mi ertelme? Pl elmegyek nyaraloba ahol nincs elofizetes es 15 colos laptopon nezzze a csalad?
-
nicu71
addikt
Jól kicsesztem magammal.A decemberi díjat átutaltam,de kiderült hogy a banki alkalmazás visszapattintotta,én meg észre se vettem.Késedelmes díjfizetés miatt buktam az e-packot,ugyhogy most az áremelés meg még ez is.Ugye csak az adott hónapra vesztettem el az e-kedvezményt,ha jó leszek akkor a kövi hónapban már rendben lesz?
-
Ledi
aktív tag
válasz
antal750
üzenetére
Nekem is ilyen van az Internet Pro csomag része. Tavaly kötöttem akciósan 0 Ft/hó áron.
És valóban jár mellé a havi 72 óra ingyen mobilnet + ha probléma van az otthoni nettel további 72 óra. Ez utóbbihoz már be kell jeleni a hibát a 1270-en.
Ahogy korábban írtam május óta összesen 2 alkalommal lehetett aktiválni a 72 órás opciót az appból. De mivel én még az alap havi 5 GB se használom fel nem csinálok belőle problémát.
-
adika4444
addikt
válasz
ddany7
üzenetére
Ideális esetben az IPv4 és IPv6 dual stack működik, azaz egymástól függetlenek, külön működnek. Az oprendszerek jellemzően az IPv6-ot preferálják, ha valami nem érhető el v6-on, akkor mennek v4-re. Lehet nyilvános IPv4-es cím, meg tetszőleges (/64, /56, /48) subnet. ez a felállás a DIGI-nél és a Telekom-nál is.
Aztán van a Vodafone, ex UPC, ahol az IPv6-ot egy DsLite nevű megoldással implementálták. Ez azt jelenti, hogy ha aktív a v6, akkor a teljes IPv4-es forgalom tunnel-ezve van a v6-ba, ennek hozománya, hogy nincsen modem mód és nincs porttovábbításra sem lehetőség IPv4-en, hisz már az eszköz sem kap nyilvános címet.
A probléma tehát, hogy a Vodafone-nál vezetékes fronton nem a legjobb az implementáció és számos esetben, a tunnel miatt adott szolgáltatások nehezen, vagy egyáltalán nem működnek. Emiatt ilyen általános tanács, hogy hiba esetén ki kell kapcsoltatni az IPv6-ot, mert így szűnik meg a tunnel-ezett v4.
-
ddany7
csendes tag
5-ik napja játszák el ugyanazt. Délután 4 után meghal a net, központi hibára hivatkoznak. Másnap írnak egy SMS-t, hogy elhárították, majd délután 4-kor ismét 0 a feltöltési sebesség, és ismét központi hibára hivatkoznak.
Ez így belefér a szerződésbe? Mit lehet kezedni velük? -
cocka
veterán
válasz
Piftuka
üzenetére
Két szóból álló szóösszetétel, de három szótag: vo-da-fone
Mondjuk nem tudom mi az a voda, talán víz. De úgy mond brit a cég, akkor miért szlávos az előtag?
fone meg gondolom hang, de a vízhang max. annyit jelent, amikor megnyitod a csapot és hallod, hogy relatíve hangosan jön a víz.
-
ddany7
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Egyébként kíváncsiságból, de miért ez a standard válasz, hogy kapcsoltassa ki az ember az IPV6-t? Szimplán annyi, hogy csak IPV4-el érhető el a csak modenm üzemmód, vagy van más oka is?
-
Michell
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Üdv,
Nem látok üzemmód változtatási lehetőséget.(A modem kezelőfelülete már legalább egy hónapja módosult.) Se a haladó, se az admin részben.
Azt látom, hogy IPv6, de akkor ezt én nem tudom módosítani.
Már ha elérik.
Mindenesetre köszönöm a gyors választ. -
Michell
tag
Sziasztok,
Én sajnos most hosszabbítottam, mert évekig nem volt problémám, de tegnaptól folyamatos, az akadozás, amit fentebb sokan írnak:
(Hosszabításnál technikai módosítás nem volt. 500 MB UPC örökölt. Bár a nem használt sima telefon ki lett kapcsoltatva).Azóta véletlenszerűen egyes oldalakat csak 2.-3. próbálkozásra érek el (timeout).
(A voda sebességmérés is jó ha 4.-re lefut.)
Tracert -el annyit látok, hogy amikor már a voda hálózatán belül van, ott van egy kiugróan magas ping :
5 20 ms 20 ms 15 ms catv-89-133-5-89.catv.fixed.vodafone.hu [89.133.5.89]
6 48 ms 58 ms 20 ms apn-80-244-106-119.vodafone.hu [80.244.106.119]De itt is véletlenszerűen. Ilyesmivel persze ügyfélszolgálaton át sokra nem fogok menni.
Csak technikai "érdekességképp".

-
kenwood
veterán
válasz
R a y
üzenetére
A fekete nem ugyanolyan rossz,mint a feher,hanem ugyanaz, csak mas a burkolat rajta

Hetkoznapi hasznalatra lenyegeben tokeletes az eszkoz, tobb szazezer darab uzemel belole csak az orszagban ugy 5-10 eve.
Kicsit nagyobb lenne a vihar,ha minden elofizetot napi szinten erinto hibaja lenne.
En kb. 1 ev (netto jatekido ) League of Legendset letoltam vele. Feltunt volna,ha minden jatekban gondok vannak
Ha a csere utan is gaz van nalad, akkor vagy olyan peches vagy,hogy lecsereltek a rosszat egy gyari hibasra, vagy ami valoszinubb : mashol van a gond, nem a te modemednel. -
kabelmania27
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Előfordul, hogy fw frissítésnél átáll router módba.
-
R a y
senior tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Maradt ipv4. De tegnap már a fekete doboz üzemelése során tettem egy hibabejelentést, akkor az ügyfsz-os hölgy áttette ipv6ba, de úgy sem volt jó. Visszakérte ipv4be, szóval fekete doboz ugyan olyan rossz mint a fehér CB.
Én tavaly májusig tényleg megelégedéssel használtam a szolgáltatásukat, és díjemelésig is nagyon jó áron kaptam az 500as netet és a tvt (4590 Ft). -
Piftuka
veterán
válasz
ddany7
üzenetére
Érdekes, hogy fentebb többen Budapestre, budapesti szerverre gyanakodnak, de én másik megyében lakom, és úgy látom többeknek a Balaton mellett is van ilyen problémája...
Én úgy tudom, megyéken belüli elosztóközpontok felelnek a teljes terület településeinek szolgáltatásáért, tehát nem egyetlen helyen lévő szerverről/szerverparkról lehet szó.Mindenesetre kérlek, írd meg, hogy mit reagáltak a panaszodra, és mi lett az ügyintézés végeredménye!
-
-
Janaboy
veterán
válasz
zzola
üzenetére
Igen, az jogos de a szóbeli tájékoztasas nem megfelelő, akkor eleve az egész szerződés sem feltétlenül érvényes.
Mind1, úgyis tudom hogy nincs mit tenni, de ez akkor is jó nagy szemétség volt a részükről.
Azért hátha ranez majd a fogy védelem hogy mennyire volt ez jogos. -
zzola
titán
válasz
Janaboy
üzenetére
Inkább abbanj higgy, amit elolvasol a saját szemeddel.
Egyébként a számlalevél alján ott volt az emelés értesítő és az alábbi mondta is:
"Jelen díjkorrekció felmondási jogot nem keletkeztet."Egyszóval erre hivatkozva nem lehet felmondani az előfizetést, pontosabban fel lehet, kötbérrel.
-
gregory91
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
A lépés egyszerű,ehhez nem is kell IT szakembernek lenned.

Addig nem kell net amíg a routerbeállításait akarod elérni.
"A vodás modemen le lehet tiltani valahogy a wifit? Tehát csak hogy a Tendáról menjen."
Talán a vezetéknélküli beállításoknál(nekem nincs az a szhhr még a régi van *kopp-kopp-kopp).Ha végig zongorázod a beállításokat megfogod találni.Ne pánikolj, amíg nem kattintasz a mentés gombra nem állítsz el semmit se. -
cocka
veterán
válasz
ddany7
üzenetére
Várjatok már! Ez nem két külön probléma?
Tehát van ez budapesti szerver, ami szarakszik, de azért feltehetően nem minden lekérés ugyanazon a szerveren megy át.
Tehát az egyik az ominózus szerver probléma, a másik meg az amikor valakinek semmilyen weboldal nem akar emberi idő alatt betöltődni.
-
R a y
senior tag
Délután cserélték a fehér connectboxomat egy fekete akármire. 500 mbites net. Nekem tavaly május óta kezdőtek a problémák.
Szóval amikor délután kicserélték a modemet, úgy tűnt, hogy jó lesz. Aztán eltel 2-3 óra és kezdőtek a jól ismert dolgok. Tudjátok, amikor rányomsz egy hivatkozásra és a megnyíló oldalnál a favicon csak forog forog és csak forog........Na hagyjuk a témát, most estére ez a helyzet:

Szerintem nincs mit hozzáfűzni a dolgokhoz, elfogyott a türelmem. A szerződésem most februárban jár le, de lehet meg se várom a hűség végét (jogalap: 22/2020. (XII. 21.) NMHH rendelet 26. § (3) bekezdése illetve, az elektronikus hírközlésről 2003. évi C. törvény 134. § (15) vagy (15b) bekezdése; https://njt.hu/jogszabaly/2003-100-00-00 https://njt.hu/jogszabaly/2020-22-20-3H) és megyek a digihez, mert ez röhej.
-
ddany7
csendes tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Ugyanez itt is. November végén hosszabbítottam, ugyanolyan csomagon (500net). December vége felé itt-ott lassulás, 2023 óta minden nap egy rakás szar. Folyamat központi hibát mondanak, javítják, akkor jó is lesz egy 3-4 órára, majd ismét 0.05 Mbit/s feltöltés, és nem megy a böngészés. Én ma tettem panaszt, és mondtam, vizsgáljuk meg milyen módja van ennek a hűségnek a törlésére, mert ez így nettó becsapás.
-
djsilas
tag
Bár ma már digitális jelet is átküldünk rajta, de alapvetően a koax kábel az analóg világ terméke, annak minden előnyével és hátrányával. Természetesen minden egyes toldás veszteséget okoz, ezt számításba kell venni. Sőt, vannak olyan szerelvények, amik jól dokumentáltan különböző csillapítással rendelkeznek, válaszd a magadnak megfelelőt. Csak hát ezt sokan nem tudják, aztán meg megy a csodálkozás... "Mikrós" antennák kábelét toldani és megvágni pedig egyenesen szentségtörés volt anno, de szerencsére már az is elmúlt!
Elhiszem az általad említett esetet, de nem csodálkoznék, ha ilyen esetben kiderülne, hogy a falban/padlásban/dobozban/akárhol már van 3 elosztás meg 2 toldás szintezés nélkül, találomra, ahol épp szükségszerűnek tűnt. Én csakis 3x árnyékolt RG6-ot húzok évek óta, szintezve/csillapítva, ahogy illik. Mármint ahol lehet, természetesen, hisz' van amit az sem tud, vagy rosszabb, mint pl. az RG59. -
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Az elmúlt hónapokban még viszonylag vállalható mértékig, ill. ideig voltak időről-időre megjelenő belassulások.
Az ünnepek alatt ez fokozódott, 3 napja az itt már sokatok által említett katasztrofális belassulás tegnap tetőzött.
- Az oldalak betöltése rendkívül lassú, vagy állandóan megszakad.

- Fél óráig tartott bejelentkeznem a MyVodafone fiókba számlabefizetés céljából, mert "timed out"-tal elszállt az oldal. Amikor végre el tudtam indítani a fizetést, akkor a SimplePay oldala nem töltődött be, és sorolhatnám napestig...
- A Netbank-om kliens alkalmazása sem tudta elérni a központi szerverüket...
- Online játékban "megfagyott körülöttem a világ"; a szerveren nyilván történtek az események, csak a megfelelő, hálózat irányából a számítógépemen futó programban nem replikálódtak le.
Ráadásul szinte biztos vagyok benne, hogy tegnap délután központilag újraindították a modemet (újabb szoftverfrissítés volt?), mert éppen ezt a topic-ot olvastam, amikor hirtelen pirosan villogni kezdett a Connect Box minden visszajelző lámpája, és jó 10 percig nem boot-olt vissza a modem.
Mi a búbánatos fene történik náluk szerver oldalon?

Aktív témák
- Autós topik
- Hardcore café
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest