- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
-
Benhill
senior tag
válasz
kabelmania27 #115683 üzenetére
Köszönöm a válaszaid, az lenne a kérdésem meg, hogy a modem, modem üzemmódba nem működik, az normális-e? Mert esetleg a technikusnak majd megemlítem azt is.
-
cocka
veterán
Hmm.. én ezekből a "Google leállásokból" semmit nem tapasztaltam, viszont most vettem észre, hogy megváltoztatták a DNS szerverek IP-jét. Eddig valami 213. meg 246 meg valami 53 meg 54 számok rémlettek, most viszont 80-nal kezdődnek.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Benhill #115682 üzenetére
Köszi a képet, ez egy régi osztó, ezért a technikus valószínűleg cserélni fogja újabbra.
Ha tudod nélkülözni a tévé adásokat megpróbálhatod osztó nélkül (ha nem ér el a kábel a modemig akkor F toldót tegyél az osztó helyére) direktbe rákötni a modemet ha úgy javul a helyzet akkor osztóhiba okozza a szakadást.
Amennyiben nem nálad van a hiba a technikus külső hálózati javítást kér. -
Benhill
senior tag
válasz
kabelmania27 #115681 üzenetére
Osztórol is van képem pont, ami lentebb látható.
Modem oldalán van modem üzemmód, de azt nem használom, mert azon egyáltalán soha nem működik az internet és a telefon sem. Ilyenkor csak modem reset segít, igy vissza áll router üzemmódra.Router üzemmód, wifi off ahogy én használtam (remélem jól, nem érzem magam kasunak hozzá)
-
kabelmania27
félisten
-
Benhill
senior tag
válasz
kabelmania27 #115679 üzenetére
-
Benhill
senior tag
válasz
kabelmania27 #115677 üzenetére
-
Benhill
senior tag
válasz
kabelmania27 #115675 üzenetére
Tools/Network status?
Azon belül mit kell nézni? downstream/upstream?
Egy kolleginával ma már beszéltem, úgy látja hogy 80x volt szakadás 2 nap alatt.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Ezkijez #115668 üzenetére
Üdv!
Minden csatornán akadnak az adások vagy csak bizonyos frekvencián?
Nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító.
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség.
Esetleg ha van a tv menüjében auto jelszint szabályozás vagy csillapítás akkor annak ki/be kapcsolása esetleg segíthet. -
unravel
őstag
Zugló : TV, internet OFF
-
tonyrulez
őstag
Ennek a margójára, ezért nem tudtam péntek reggel GPay-el fizetni harmadjára sem.
-
Ezkijez
csendes tag
Sziasztok,
azzal a problémával küzdök, hogy akadozik/pixelesedik a TV adás képe, a hanggal nincs gond. CI kártyát használok, így a koax kábel a TV-hez van csatlakoztatva. Ez egy Sony Android TV, a TV szerint a jelerősség 100/100. Más forrásnál nincs ilyen gond.
Van bármilyen javaslat, hogy hogyan találhatnám meg a probléma forrását?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Inhouse
őstag
válasz
balazs1956 #115653 üzenetére
Nálunk Invitech VDSL van és szóltak a munkatársak, hogy a telefonokon nincs net Wifi-n keresztül. DNS baj volt, DHCP-vel nem volt jó az addig működő net. Alapból a router IP-je a DNS, majd ő megoldja, de ez tegnap nem sikerült neki. Érdekes módon statikusra állítva és a DNS-hez a google 8.8.8.8 IP-t megadva jók lettek, mind az Androidos, mind az Iphone telefonok. A gépek vezetékes kapcsolaton működnek fix IP-kkel, ott nem volt gond.
Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 6 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G7, 850 G8, 830 G8 x360
- 9 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest