- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kaboska #7469 üzenetére
Csinálj egy csatornatelepítést, akkor lehet meglesz.
Mi most 12 év után adtuk le a szolgáltatást és a philips 4101 szürke beltéri a 12 év alatt tökéletesen működött jó minőségű adással. A 6010-es beltéri meg akkora ratyi, hogy aki tudja cserélje le! Nekem meg is halt, de a kimenő adásminőség vmi borzalmas. Ráraktuk egy új tv-re és amíg nem dugtam a tv-be a szobaantennát azt hittem ilyen gyenge képernyője van a tv-nek. Hat nem, a beltéri volt a xar. Kerülendő! -
-
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
kaboska #3603 üzenetére
Hivatalosan Light\Medium csomag mellé nem jár Hd box! Direct+ mellé szoktuk adni ahova általában mindenki igényli az 1 hónapos Try and Buy Hbo Maxpackot , itt megy az Hbo Hd szóval itt már minimális értelme van a Hd-s boxnak.
Ettől eltérő esetekben régi Humaxot\Dsr41\Dsx6010 et adunk.Amennyiben valaki prémium csomag nélkül( Hd , Hbo pack\maxpack) kéri a meglévő boxának cseréjét(Hds Humaxra) 2500Ft a csere ami a következő számlán jelenik meg. -
válasz
kaboska #3235 üzenetére
Ez azért van, mert az MKV az egy úgynevezett "konténer" formátum. Ez azt jelenti, hogy az MKF fájlban nagyon sokféle kódolású audio és video anyag lehet. Hasonlóan a fiókhoz: egy fiókban is lehet zonki, alsógatya, bizbasz, attól még a fiók fiók. Ha a box éppen nem támogatja azt a kódolást, amit az adott MKV fájl tartalmaz, akkor az a fájl az adott boxon nem lesz lejátszható.
-
zgyorik
tag
válasz
kaboska #3187 üzenetére
ez mondjuk nagyon terület függő rálátás a műholdra,A tányér védettsége az időjárással szemben,stb.
Volt már olyan esetem amikor egy fenyő törzsére kelett felszerelnem a tükröt a konzollal és csapást kelett vágni a fenyő ágai között de megoldottam mert az ügyfél az első én is abból élek ha megvan elégedve az ügyfél a minőséggel. -
Diego2002
tag
válasz
kaboska #2473 üzenetére
Szia! Pont ma reggel néztem át a HD csatornákat, hogy mi megy, és én is ezt tapasztaltam az RTL Klub HD-nál, nagyon szaggatott képileg, hangilag...
Ezért is merült fel bennem, hogy megnézzem mekkora a jelerősség, de nem igazán találtam.
Philips DSR 8111-nél ezt hol lehet megnézni?
-
sonique
őstag
válasz
kaboska #2289 üzenetére
azért a upc-s szerelökkel is vigyazni kell
mert nekem pl bizonygatták hogy az a kartya amiket most adnak
ICE kártyák csak és kizárolag akkor tudom hasznalni
ha irdeto ci+ os camban hasznalom és nem megy cryptoworks modban.
//és a HD csatornak is csak evvel /irdeto ci+/ nyilnak//valami cryptoiredeo hybridröl beszélt
és hogy igy egyben van
bementem hozzajuk egy géppel meg egy smargo usb kártya olvasoval
beaktivalt nekem egy uj kártyát és lass csodat elindult cryptomodban és minden müködött az összes HD csatorna is .... -
LNx
tag
válasz
kaboska #2239 üzenetére
Ezeknek a halos parabola antennaknak van ertelme, tenyleg sokat jelent, hogy kevesbe kap bele a szel? Hetvegen jonnek UPC Direktet kotni, a szervizes azt mondta, hogy sajat parabolat is felrak/beallit ha arrol van szo. 60 centiset raknak mindenhova, megeri beszerezni egy 90-eset? 7-8000 Ft korul vannak ahogy lattam. Elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Toshiba A660 laptop (15,6/i5/4GB/300HDD/Magyar) - Akku X
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Ideapad U310 laptop (13/i5-G3/4GB/128SSD) - Akku X
- HP Elitebook 8570P laptop (15,6/i5-G3/4GB/128SSD/AkkuX) - Kis hiba
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!