- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
fejtáp = LNB (ez a fej neve rövidítve) power vagy ilyesmi (de ha kódolt csatornákat ír, akkor már ne bántsd
akkor alapbeállításokkal indult.
Ha kódolt, akkor se bántsd az antennát, hiszen vesz.. (=Persze leht hogy van rajta javítanivaló, de előbb juss túl a kódoláson.)
Nekem egyébként saját beltériben megy a UPC, kb. 20ért vettem (Fergason Ariva 100HD) , HD-s, én csak a kártyát fizetem, minden az enyém... (Persze akad itt még 3-4 beltéri....)
Üdv: StMiklos -
sonique
őstag
ezek a csatornak nézhetöek ingyenesen probald megtalálni valamelyiket
esetleg 11900.00mhz en digi tv-s 1 Music Channel ?!?!?!?nem is gondoltam hogy még1x kifizeted ezt az összeget egy masik camért
hanem probald meg kicseréltetniszerk: akkor marad az alkudozas a kereskedövel
de sztem ne add fel csak a mudul tipusa volt rossz valasztas nem ci+ kelett volna és maradni kellett volna
a crypto kodolásnal ...de az uj kartyaval is megy a crypto szal ne add fel
-
sonique
őstag
amit linkeltél modul ott is vetted ?!?!
mert naluk pl lehet kapni ilyet
ha naluk vetted probald meg kicserélni ilyenre biztos belemennek
és evvel kiprobalniszerk: remélem a kép a valos terméket jelöli mert a leirásban ezt nem mondjak a lényeg
hogy hiába van mind2 kodolás rá irva ebben cryptoworks modban titkositas nélkül sima CI ként kell mennie
a kártyádnaka ci+ nal ugy rsa key kell ami modulba behelyezett kartyaval generál
a te tv-d is valahol itt akad el sztem
-
sonique
őstag
UPC ugyfélszolgalatra ne hallgass
pl egy aphacrypt classic kartya biztos hogy megy cryptoban is
vagy mascom gyartmany cyrptoworks
viszont nem olcso de alphacrypt kartya is csinalhato belöle késöbba lényeg a mostani kartyad egy hybrid ice - irdeto/cryproworks kártya ami képes müködni mind2 modban
@stmiklosi
nem a jelerösségel lesz a gond sajnos hanem a ci+ rendes támogatottság hiányával
@vollti
FTA csatornak gond nélkül be jönnek ?!?!
-
stmiklosi
tag
Akkor a TV nem alkalmas rész törölve...
A jelszint viszont valamiért kevés., ugyan a különböző eszközök elég össze-vissza értékeket adnak, de ez kevés.
Szabadon vehető csatorna (ezeket mindig talonban tartom kétes esetekre) A PokerChanel a 12418MHz transzponderen, Vertikális, 28000-es symbol rataval.
Talán visszatenném a beltérit, és akár kártya nélkül próbálnám. Ha jön valami, akkor legfeljebb kódolt feliratot kapsz, de a Poker anélkül is jön..
Üdv: StMiklosBe van kapcsolva a fejtáp, mert annak kikapcsolhatónak kell lennie?
Az univerzális fejeknél még be kell állítani az oszcillátorfrekvenciát is (nem minden készüléknél) -
sonique
őstag
a tv vel van a baj nem a kartyaval
sajnos evvel az lg tv vel problémás a ci+ cam + kartyak tamogatása
miért nem volt jo a régi cryptos kártya ?esetleg az uj ice kartyat probald ki egy cryptos cam ban
ha ugy elindul minden fasza mert az nem igényli a ci+ camotegyébként elöször a camot kell berakni majd par perc mulva a kartyat
-
stmiklosi
tag
Beüzemelték (aktiválták) a kártyát?
Amikor én vettem, csomagból ki, telefon az ügyfélszolgálatnak vagy kinek, bemondta kódot ezt azt, elindították, benyomta egy beltéribe és amikor kihúzta már működött.
Itthon persze már ment. 4 év alatt egyszer kellett ujraindítást kérnem, Volt 1 óra kb.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest