- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-11-15 16:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
Helló,
1. Igaz, amit az ügyfélszolgálat mondott.
2. Kapod a Kártyát vagy Kártyákat ( + 1 társkártya ) és onnantól a többi rád marad.
3. Kell egy tányér, hogy mekkora azt a környékeden utánna érdeklödsz (nekem Németországban 57 cm -es van ), Sokak szerint ez kicsi, nekem semmi bajom vele.
4. Kell egy fej ( LNB ) legalább 2 kimenetellel ha 2 TV - re szeretnéd. Megfelelö hsszúságú koax kábel.
5. Vagy veszel saját beltérit, vagy ha a TV-d tudja kezelni a Kártyát, akkor Modult veszel.
6. A csatorna kiosztásnak semmi köze a Kártyás verzióhoz. Nekem 2 Kártyám van ( 6 - 7 éve ?? ) semmi gond ha éppen valamit " pakolni kell ". Ha 6X+ - nál fiatalabb vagy, akkor már a kisújjadban fog lenni
Egyelöre talán ennyi.
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
Ha megkaptad mindkettöt ( Kártya + Modul ) beleteszed a kártyát a Modulba.
Itt megtörténhet, hogy valamit fordítva teszel, vagy a Kártyát a Modulba vagy a Modult a TV - be.
Ezzel lehet biciklizel egy kicsit ( vagy nem )
A tányértól az antena a TV- be megy a megfelelö helyre.
A keresésnél ( TV ) kivállasztod a Thor Müholdat és elindítod a lekeresést.
Ha minden jól megy, lesz vagy 1000 ( vagy több is ) csatorna.
Innentöl vagy tudsz szerezni a TV- hez csatornalistát, vagy kenyérgözössen egyenként kiszeded magadnak és sorbarakod azokat, amiket nézni szeretnél.Egyelöre ennyi. Ha kérdés van, nyugodtan, ha tudok, segítek
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
Nekem ezek vannak:
Mindkettö jó, az elsöt [itt megtalálod]
Kb. 1,5 éve vettem én is ott egy másodikat tartaléknak
( annyi különbséggell, hogy nekem a csehektöl jött ). Ja Németországba. -
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
1. UPC nem ad Modult, neked kell megvenni.
2.Mióta UPC - van ( 7 éve ? ) csak Kártyáim vannak ( 1 + társkártya ).
3. Volt / van TV - ben és saját boxban. ( TV - ben Sony , Samsung, saját box. TechniSat )
4. Nem azért mert Kártyáim vannak, de sosem ellene szolgabox.
5. Természetesen ha új csatorb´na jön, vagy pakolgatnak, akkor neked kell kenyérgözzel azt megoldani ( számomra nem téma, van aki ere is túl kényelmes ). -
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
Nem tudom te vagy esetleg mások hogy vannak vele, de a fórum ( topik ) neve, címe ez :
UPC Direct (műholdas TV)
Tehát aki ezt a 4 szót nem tudja értelmezni
....szóval, nem részletezném 
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
Bocs kifutottam a szerkesztési idöböl
Továbbá ez is érdékes:
Külföldön tudom nézni a szolgáltatást?
Igen, az EU-n belül a szolgáltatás elérhető, de fontos, hogy az applikációt letölteni és telepíteni Magyarországon kell.
Mondjuk ez nem igaz, mert én Németországban gond nélkül letöltöttem IOS Táblagépre az aplikációt, majd kb. pár hét után Iphone 7 - re is ( az Iphonra 7 - re azonnal nem jelent meg az aplikáció ) -
molvany
aktív tag
Az elején, amikor bevezették, akkor 5 - röl volt szó ( ha jól emléksem ).
Itt az van, hogy : Egy időben maximum 5 eszközön nézheted a műsorokat.
Hogy ez most konkrétan azt jelentheti, hogy egy elöfizetéssel ?
Vagyis ha több beltéri van vagy pl. 2 Kártyát takar az elöfizetés az egynek számítódik ? Az az egy elöfizetés + 4 eszköz ? -
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
Ha online fizeted, akkor is nyoma kell hogy legyen. Mert ha fizetsz is valamit, akkor is megvan, hogy kinek, miért, stb.
De ahogy én eddig leszürtem, te itt csak nyavajogsz és attól lustább vagy minthogy utánna nézz, mi és hogyan.
Valahogy azt várod, hogy a fórumtagok oldják meg helyetted.
További sok szerencsét
Ja, én is online fizetem és elérhetö minden adat
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
Mint már írtam, engem a retek klub sem így sem úgy ( HD ) - ban nem érdekel, nem érint.
Kivételesen most néztem volna az X faktort, de óránként egy zeneszám a többi reklám, így nem hogy meghozták a kevem a csatorna nézéshez, hanem még jobban megerösítettek abban, hogy továbbra se érdekeljen.Azonban a Film+ HD már engem is érdekelne, ugyanis én is sokat nézem.
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
A kérdésre kérdés : Ez az " íratok " mit akar jelenteni
Ez most " írhatok vagy írtatok akart lenni ? Vagy esetleg egy harmadik ? -
molvany
aktív tag
Ha már lesz szerzödésed, érdemes egy fiókot létrehoznod. Már csak azért is, mert azzal tudod használni a nemrégen életbe lépett UPC Direct now - ot is. Vagyis + 5 alkalmazáson tudod még nézni a müsort a TV - mellett ( Mobilon, Táblagépen ).
-
molvany
aktív tag
A szerzödés ugyan az ( én is anno forgalmazónál vásároltam, nála írtam alá a szerzödést ).
Hogy akkor mindját kifizettem-e az elsö havidíjat, vagy késöbb jött, már nem tudom.
Most nem vagyok biztos benne, hogy elöre vagy utólag fizetem a számlát. Kb. a hónap elején jön a Díjnet értesítés és a hónap végén kerül levonásra ( 25 - 26. - án ).
A Díjneten keresztül fizetem, de a csoportos beszedést ( nekem az van ) ha nem tévedek a Bankodnál kell kezdeményezned. -
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
Iphone Mobilon valakinek már sikerült ?
Iphone 7 - de még nincsen alkalmazás ( app ) -
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
Ìzlések / pofonok.
Nekem mióta Directem van ( 6 - 7 éve ha nem tévedek ) azóta TV - Modul - Kártya. Akkor vettem a forgalmazótól a két kártyához 2 Modult. A mai napig üzemelnek.
Kb- 1 éve az egyik Sony TV - m valamiért nem akarta elfogadni ( addig a pontig müködött benne ) a Modult a Kártyával.
Vettem egy beltérit, átraktam bele ugyan úgy 1 az 1 - ben ahogy a TV - ben volt és müködött és müködik a mai napig.
Tehát a kb. 7 éve használt Modulok a mai napig teszik azt amit kell. Vagy én vagyok szerencsés vásárló a Modullal, vagy neked nem volt szerencséd a vásárlással.
Ja, a Modulok voltak Samsung TV - ben ( az volt az elsö a párosításuk ) majd jöttek a Sony - k. -
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
Amikor én tag lettem, akkor max. 2 Kártyát ( mint Kártyás szerzödés ) lehetett igényelni.
Nem igen foglalkozok vele, hogy most milyen koncepciók vanak, de fórumokat olvasgatva most is csak 2 Kártyát lehet igényelni Kártyás szerzödéssel.
Sajnos arra nem tudok válaszolni, mi a megoldás ilyen opciónál a 3 TV - igénye
-
molvany
aktív tag
Kb. 6 - 7 éve van Directem. Kezdettöl fogva Kártyás. Mindig is TV - ben ( TV - k ben ) használtam öket ( Társkártya is van ).
Kb. egy éve valami történt a Sony TV - vel, nem akarta a Modult felismerni és mivel már nem volt rajta garancia, inkább javítás helyett vettem beltérit ( maga a TV - a Modulfogadón kívül teljesen rendben volt / van ).
Vettem egy Technisat Beltérit.
100% - ban elégedett vagyok vele. A csatornaváltás valamivel gyorsabb mint a Modullal, de biztos vagyok benne, lenne aki ezt a " gyorsaságot is véleményezné "
Sok funkciója van a Beltérinek, külsö merevlemezre vételezhetek vele ( ez is egy opció volt a kivállasztásánál ).
Igen, most egy távval több van, de számomra nem akkora gond. Ìgy is van három távirányító, mivel a Német kábelnek is a beltéri távirányítója ott van. Meglehet szokni
Tehát végszónak: a nem szolgáltatói " beltéri ( vel ) jól müködik ". -
molvany
aktív tag
A mai " rohanó világban " mindent azonnal akarun ( sokszor már mire kigondoltuk - kissé irónikussan
)
Aki eltudja fogadni, hogy alig pár másodpercel tovább tart a váltás, mint mondjuk beltéris váltásnál, az " csak Kártyás " változatban teljes mértékben ki van szolgálva.
Igen, egyszerübb, kevesebb táv, kevesebb elektromos eszköz, kevesebb kábel, stb.
Csak a magán véleményem: ne legyünk már annyira kényelmesek, hogy ezeket a dolgokat ne tudjuk elfogadni. -
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
Ezzel szerintem ( minden bántás nélkül ) egy olyat kérdezél, hogy kell az autóba üzemanyag is, vagy elég csak az autó kulcsát a megfelelö helyre tenni,elfordítani, indítani és már gurul is.
Természetesen kell a TV - be Koax kábel, ugyanis nem légböl kapott jellel müködik, hanem a Parabolától érkezö, megfelelö jellel Koaxon keresztül.
Nem tudom, volt e - már szó róla, de a Kártya mellé kell Modul is ( párosítva használható a TV - ben ).
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
Tapasztalatom ilyen antennával nincsen, csak képeket nézegettem

Èn is Németországban nézem, kissé északkeletre töled, egy hagyományos tányérral ( nem is nagy, csak 56 cm , tehát relatív kicsi ).
Visszatérve te esetedre, érdekes, hogy az esöcseppek " ráülnek ". A dölés szögnek köszönhetöen elméletileg ilyennek nem szabadna megtörténnie, legalább annyire, hogy ez bezavarjon a vételbe ( szerintem )
Talán egy kis finomítás az antenna beállításon segíthet. Egy próbát megér.
Nálam csak akkor megy el, ha valóban rendesen esik az esö, amikor direktben elöröl kapja a csapadékot, vagy ha a szatelít irányában komoly felhök láthatóak ( de ezeknek már igazi fekete felhöknek kell lennie ).
Talán még egy gondolat: nem tudom milyen régi az antennád, lehet gyárilag valami olyan bevonat van még rajta, ami miatt a vízcseppek megtapadnak.
( jó, ez tényleg egy enyhén extrém tipp )
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
A TECHNISAT TechniStar S2+ 133 € volt. MO - on nem tudom mennyi az ára
Nekem fontos volt a vételezés funkció, de 100% - ban kielégíti az igényt és eddig ( igaz alig pár nap ) de megvagyok elégedve.
Két kártyaolvasója van, egyik csak Kártya a másik Modul kártyával. Annyi hátránnyal ( gondolom számodra ) hogy csak egy Tunneres. -
molvany
aktív tag
Ha csak Kártyás szerzödésed van, akkor semmi gond ( vagy olyan Kártya, ami nincsen párosítva beltérivel, ha jól tudom )
Nekem a hétvégén valami oknál fogva a Sony TV-m nem akarta a Modult a Kártyával tovább elfogadni ( valószínü TV probléma, de ez egy másik téma ).Vettem egy TECHNISAT TechniStar S2+ - t ( igaz, nem egy olcsó mulatság, bár nem is kimondottaan drága )
Ebbe beletetettem a Modult a Kártyával és szó nélkül müködik.
Természetesen a csatornákat le kellett kerestettni, mivel az Astra volt benne elöprogramozva gyárilag -
molvany
aktív tag
Elöször is nem a hálószoba adja meg a tányér helyét ( vagy irányát )
Az Astra Mühold kelet 19,2° - on van. Azért ez a Mühold, mert a Német csatornák java része ( legalább is ami valamire való ) ezen a müholdon van, vagyis innen nézhetö Parabola antennával.
Vagyis ez egy több Müholdból álló " csoport ", de a lényeg, az Astra 19,2°
Hogy ez a te esetedben melyik szobaablakból megoldható, azt nem tudom, ezt neked kell kifürkészned.
Tiszta rálátás ( sem szomszéd ház, magyasabb lombos fa, stb ) -
molvany
aktív tag
Kártyás szerzödésem van, tehát nem beltirivel párosított. Valami oknál fogva az egyik Modulomat ma ( mától ) nem szereti a Sony tv - m. Mivel társkártyám van, a másik tv - böl áttettem a Sony - ba. Ez így most ( még ) müködik, azzal, hogy a HD csatornák 1 - 2 - 5 perc után már nem, kiírja hogy nincsen hozzá jogosultságom. Megjegyzem, hogy van HD csomagom.
Ja, az a Modul, Kártyával, ami a Sony - ban nem müködött, az a másik TV - ben müködik ( egy Toshiba )Az egyik Modul ( ami nem jó most a Sony - ban ) smit skylink Modul
A másik Modul egy AlphaCrypt LightHajlok arra, hogy a hiba a Sony tv - ben lehet ( nem olvastam még utánna, majd ..... ).
Annak ellenére, hogy a Sony egy 2018 - as modelTudnátok ajánlani néhány Beltérit ? Túl sok igényem nem lenne, lehessen benne a Kártyát használni ( Modullal vagy annélkül ) és lehesen vele felvételezni ( akár külsö HDD - re is )
Kösz.
-
molvany
aktív tag
Nálam az egyik Kártya a Watt25 fórumtárs álltal belinkelt Skylink modulban van. A másik Kártya egy AlphaCrypt Light Modulban van. Mindkettö már ha nem tévedek, 4 éve. Sokáig Samsung TV - k - ben voltak, jelenleg az egyik egy Sony - ban , a másik egy Toshiba - TV - ben.
Ìzlések, pofonok, de személy szerint nekem sosem kellene beltéri ( ha van megoldás TV - ben használni ) -
molvany
aktív tag
4 - 5 éve vaan UPC - m és Kártyás ( csak Kártyás, beltéri sosem volt semmilyen ) Tehát Kártya, Modul, TV - ben. + Társkártya, tehát 2 TV - ben ugyan azzal a megoldással.
Miveel nem volt sosem Beltérim, nincsen összehasonlítási lehetöségem. Tény, hogy így " korltoltabb " a lehetöségek összege.
Pl. nincsen Teletext ( nem is hiányzik ), csatorna váltásnál állítólag lasabb mint a Beltireseknél ( ezt fórumok olvasásából tudom ). Ez sem zavar. Ha csatorna " pakolás " van, nekem kell megkeresni, pakolgatni, nem megy automaatikusan mint a Beltériken ( ez sem szempont )Tehát a saját véleményem, hogy nekem ez így nagyon jó. Kevés felesleges kábelozás, egyenesen a TV - be és ennyi. Talán az is szempont nekem, hogy Külföldön használom, tehát gyakorlatilag semmi " kötödés " MO - felé ezen a téren ( esetleges Beltéri defekt, stb )
-
molvany
aktív tag
Igen

Ennyire egyszerü a dolog. Ha megtudod oldani a Kártyást, akkor azt ajánlom ( lehet azért mert én azokat használom
)
Természetesen olyan TV - nek is kell lennie.
A Tányértól ( fejtöl ) a kábel a TV - be és kész.
Annyi, hogyha csak Kártya, akkor kell hozzá venni Modult. -
molvany
aktív tag
Már kb 10 éve Németországban nézem ( kezdetben Digi, 4 éve UPC ).
Nekem Kártyám van Modulban a TV - ben ( fökártya és társkártya ).
Kinn a Balkono van egy tányér és ennyi.
Beltérivel / Box - al is ugyan így megoldható.Nekem a Kártyás megoldás a jobb ( bár Digi idöben beltérim volt ). Egyik anyósomnál MO - on, a másik nálam.
-
molvany
aktív tag
Nem kimondott UPC téma, de mivel azom van ( Kártya - Modulban a TV - ben ) így részben itt is feltehetem a kérdést.
Tehát hogy lehet egy ilyen kombinációban HDD - re felvételezni, ha nincsen a TV - ben beépitett PVR ( Personal Video Recorder )
Módosítanám a kérdést: Lehet annélkül egyáltalán ?
-
molvany
aktív tag
Üdv,
MI a megoldás a Teletexre Modul és Kártya esetében ?
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
" Csak Kártyával " is még elérhetö mind a 4
-
molvany
aktív tag
Pedig nem ártana egyeseknek egy kis " gyerekszoba illemet megtanulni, ide hozni a fórumba ". Nem kell szégyelni azt ha megtiszteljük a másikat azzal, ha beköszönünk neki, vagy esetleg egy levélírás végén odabiggyesszük a becsületes nevünket. Természetesen a legteljesebb jószándékkal írtam ezt

-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
-
molvany
aktív tag
A fórumtárs ezzel a mondattal kezdte a kérdését itt a fórumban :
" Szeretnék UPC Direct műholas előfizetést kötni "
Ez szerint, a TV - je ( saját maga linkelte be a tipusát ) Kártya / Modul variációban nem alkalmas arra, amire szeretné ( elképzelte ), csak külsö + beltérivel. Tudtommal ezt is írtam.
Nem tudom, minek szóltál bele ? Max. csak azért, hogy gyüjtögesd a hozzászóládaidat
-
molvany
aktív tag
"Amennyiben a TV - d nem tudja a kártyát ( Modult ) kezelni, marad a beltéri."
Igen ezt írtam. Amivel ( ha tudsz értelmezni egy mondatot ) lezártam a Modul témát. Mondjuk a fórumtárs, akinek írtam, érdekes módon meg is értette mit jelentett ez a mondat ( mégha nem is szerel 17 éve )

Na ebbe a mondatba kötöttél TE bele. A többi már a mai ebédem levese

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Óra topik
- Crimson Desert
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest