- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Na!
Hát a helyzet az, hogy van otthon egy antenna. Amit a digi szerelt fel. Erről jön a digi műsor egy TV-re, STB-vel. Aztán nemrég lett egy UPC STB is a házban egy második TV-re. Ugyan erre az antennára van illesztve a UPC-s vevő. Mivel a Digi már lassan 3 hete képtelen a 3. TV-hez biztosítani a CI modult+a 2. előfizetést, ezért gondoltam utána járok hogy más szolgáltató tudja-e ezt? Mert ha igen, akkor nem várunk a Digire. Akkor csak annyi a dolgom hogy kiderítsem, a 3. TV kompatibils-s ezzel az Irdeto modullal? -
Watt25
veterán
Bár a UPC Direct tényleg azt írja, hogy CI+ kell
Hol is ír ilyet? (Szerintem sehol.)
Szerintem CI+ csak a plusz szolgáltatásokhoz kellhet, amit amúgy is csak bérelt box mellé nyújt a UPC
Tudtommal a CI és a CI+ között az a különbség, hogy CI+ esetén a szolgáltató akár műsoronként korlátozhatja a TimeShift-et, PVR-t. -
Laca0
addikt
válasz
z123456789 #7115 üzenetére
A "UPC Direct" (UPC DTH S.à r.l.) egy műholdas szolgáltató. Nyilván van némi köze a UPC-hez...
Műholdas szolgáltatást nyújt főleg saját beltéri egységekkel (bérlet).
Van viszont egy "UPC direkt kártya" szolgáltatása is, mely keretein belül csak (SMART) kártyát ad, amit saját boxba vagy CI vagy CI+ modulba lehet tenni.
Ennek az eszköznek-modulnak Irdeto kártya fogadására alkalmasnak kell lennie (mivel ilyen kódolású kártyát kapunk).
Bár a UPC Direct tényleg azt írja, hogy CI+ kell, a tapasztalt kollégák szerint a sima CI-vel is megy a tévé. Szerintem CI+ csak a plusz szolgáltatásokhoz kellhet, amit amúgy is csak bérelt box mellé nyújt a UPC. -
z123456789
addikt
Átirányítottam magam.
(Előzmény ld. lent!)
(#14237) Watt25
Szóval. Akkor most mi is a különbség? És ez a UPC direct a fantázia neve a UPC műholdas szolgáltatásának, vagy ez egy speckó műholdas szórás? -
Laca0
addikt
válasz
monster95 #7113 üzenetére
CI modult tévébe kell tenni, ha van ilyen fogadó nyílás rajta és a tévén van S2 SAT tuner.
Ha még nincs jobb választásod, akkor pl: Cryptobox 600HD jó választás lehet. Nekem 500HD-m van, de az nagyon jól működik. -
monster95
tag
Még egy olyan kérdésem lenne hogy egy ci modul nem elenne jobb váalsztás?A ci modul az hd-ban tud lejátszani?Elnézést ha hülyét kérdeztem.
-
monster95
tag
Thomson THS813 Irdeto
Ez? -
monster95
tag
ZIRCON T3000HD
Ez már jó? -
monster95
tag
Amiko HD8150
Ez jó?Ebe megy kártya? -
monster95
tag
Nekem egy ilyen set top boxom van Philips DSX 6010.Ha én vennék egy set top boxot akkor ebből a kártyát elfogadná az uj set top box?Ha igen akkor milyen set top boxot vegyek ami jo árban van?
-
monster95
tag
Sziasztok
A upc direct ad új set top obxot?
Van upc direct plus szolgáltatasom es hd tv-m.Viszont egy öreg set top boxom van amin csúnya a kép.A upc direct az kicserél ingyen egy hd-s set top boxra?
-
taki01
őstag
Kártyacsere lesz
Azon Ügyfeleink érintettek a kártyacserében, akik korábbi technológiával kódolt (Cryptoworks) smart kártyával rendelkeznek, és a UPC Direct elküldte számukra új kártyájukat postai úton.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest