Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-15 16:19:12

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11601) Mike88 válasza kinder93 (#11600) üzenetére


Mike88
senior tag

Pedig szerepel! Letölthető dokumentumok --> Általános szerződési feltételek (a legújabb) --> 95. oldal. Fél percem tényleg ráment, mire megkerestem hányadik oldal... :) Mindenesetre tény, hogy közölhetnék ezt a honlapjukon ennél frekventáltabb helyen is. Nem csak azt, hogy a teljesen új előfizetők milyen kombinációban és mennyiért fizethetnek elő a csomagokra. Már csak azért sem, mert minden negyedévet egy erős mínusszal zárnak, így nem tudom milyen új előfizetőkre pályáznak, ha egyszer az fogy, nem növekszik.
Na mindegy, lényeg, hogy a netboard-os fórumon megy ez a stílus, ahogy egymáshoz szóltatok, nem én vagyok a rendfenntartó, de ne legyen már itt is ez, annyira fullasztó...

1-3. hónap 990 Forint, 4. hónaptól 1490 Forint.

Visszatérve az előfizetők számának csökkenésére....
A now szolgáltatásuk az indulása óta csak rosszabb lett, kérdés, hogy az előfizetők között lesz-e olyan, aki leakarja mondani emiatt a szolgáltatást, amit jogilag nem tehet meg hűség mellett, mert valójában nem a now szolgáltatásra fizet elő ekkor, hanem a medium HD vagy a plus HD műholdas szolgáltatásra, amihez jár a now szolgáltatás. Azonban ez úgy van kommunikálva, hogy a now szolgáltatásra fizet elő, ami pedig a vásárló megtévesztése! A now szolgáltatás az ÁSZF-ben nincs is definiálva, nincs hozzá egy csatornakiosztás, hogy mit kap a pénzért cserébe, mi van valójában eladva! Ha csak 1 olyan előfizető van, aki nem hagyja ezt annyiban, és feljelenti Őket, ebből lehet jogi problémája a cégnek, mert meglátásom szerint ez aggályos. Aki a now szolgáltatásra fizet elő, az vegye ezt figyelembe, és ha ismerőseitek fizetnének elő, akkor figyelmeztessétek Őket erre, hogy ez egy olyan előfizetés, ahol kötelességet kell vállalnia (a hűség miatt!) azonban ezért cserébe a now szolgáltatás tekintetében semmi nem garantált. Sem a csatornák száma, annak minősége, sem pedig a csatorna kínálat. Bármit megtehetnek, kivehetnek, betehetnek, levihetik a bitrátát a béka segge alá, az sem gond ha náluk van hiba hetekig és ezért nézhetetlen, semmit nem kell garantálniuk!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.