Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-15 16:19:12

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11285) Mike88 válasza Gaben92 (#11283) üzenetére


Mike88
senior tag

Azért majd ahhoz biztos kapsz valakitől egy hozzáférést, ha arról van szó, hogy nem működik... :) Én is adnék, csak nem tudok, 5 felhasználási hely van.
Egyébként a Skandináv országokban nem jellemző a szinkron! Feltételezem azért, hogy tanulják egymás nyelvét és tanulják az angolt, mindig is igyekeztek egy közösség lenni Angliával együtt. Ez egy eléggé rossz példa, a szerbek, horvátok meg pénzt nem voltak hajlandók áldozni a szinkronra. A legtöbb európai ország a szinkront favorizálja. Ennek úgy volna értelme valóban, ha választható lenne, magyar és eredeti hangsáv és minden csatornán lenne bekapcsolható magyar felirat. Erre nincs hajlandóság, még a "prémium" HBO csatornák esetében sem. Engem nem érdekelnek a természetfilm csatornák, de hogy azon felirat legyen, hát az eléggé nonszensz, egy olyan tartalomnál, ahol valóban a képre koncentrálna mindenki... Netflix számomra azt az "élményt" hozta el, hogy életemben először hallhattam angol szinkront. Hát az valami elképesztően botrányos. :D Jól illesztenek szájra, azzal nincs gond, meglepett mennyire jól, de a legtöbb esetben olyan, mint amilyenek nálunk voltak anno az amatőr szinkronok, ahol nem volt hozzá megfelelő orgánum, kellő átélés...

más...
Srácok valaki letudja írni nekem lépésről-lépésre úgy, mint egy nagyon hülyének, (mivel nem teljesen tartozik ide, így privátban) hogy miként lehet a UPC Direct kártyát használni Alien 8900-asban? Vettem egyet használtan, én ebből az e2 őrületből kimaradtam, sokáig hagyományos amiko boxokat használtam, majd az androidos Amiko-t (az egy erős tévút volt). Mivel bedöglött az egyik amiko, így gondoltam ha veszek valamit használtan, akkor inkább már legyen egy alien, mégha régi is. Homeshare is érdekelne egyúttal, mert két kártya van, azonban 3 box, igaz a hagyományos amiko most a szerver és maradhatna akár így, de az néha leáll, messze nem tökéletes.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.