Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-15 16:19:12

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10051) castiels válasza 19ati93 (#10050) üzenetére


castiels
addikt

Igen én is így látom.

(#10052) rosszcsont88 válasza 19ati93 (#10050) üzenetére


rosszcsont88
tag

kapacitást igényel ,uj TP(frekrencia),encoder stb, mire luxembourgba ér a jel 1/3ra csökentenék a képminöséget ...

[ Szerkesztve ]

(#10053) 19ati93 válasza rosszcsont88 (#10052) üzenetére


19ati93
senior tag

mooz dance vagy mi a neve meg travel channel, m5 és m2 is HD, aztán a fenét nem érdekelnek ezek

még a Travel úgy ahogy elmegy..

Aminek van értelme HD-ban azok a sportadók, meg Discovery - Nat Geo/History félék. + jöhetne pár filmes csatorna, csak 1db HBO HD-ben elég gyászos.

(#10054) rosszcsont88 válasza 19ati93 (#10053) üzenetére


rosszcsont88
tag

cseh/szlovákiá-ból gyenge pering HBO-nak ... jó lenne ,ha feladná müholdra ahol a szolgáltatók tudnák továbbitani az előfizetök részére !! ugy mint discovery teszi
annak sincs értelme mpeg2 DVB S jel-en HD csatornát adni 1600bit-en

(#10055) Kispotter92


Kispotter92
kezdő

Sziasztok!
Nálunk a faluban van egy teljesen használhatatlan kábel tv szolgáltatás. Már nagyon rég le kellene váltani, de a probléma az, hogy 5 tv van 2 szintes ház. Eddig ez miatt nem váltottunk, de most már elég. Csak az UPC-nél van lehetőség 4 TV re a többi szolgáltatónál 3 van maximum így csak az UPC maradt. 1 tv-t lehet nélkülözni talán. Ami nem tiszta és már teljesen belekavarodtam mennyibe kerülne ez nekem? Mert már az oldalon is 3 féle összeg jött ki. Valamint a 4 tv-re mennyi lenne pluszban a díj havonta? Elég lenne 3 beltéri, mert az egyik tv DVB-S2 így oda csak kártya kellene. Meg lehet így oldani? Valamint az egyszeri beüzemelés díj mennyi lenne összesen? Egyébként komolyan kiszedik azt a pár csatornát amit olvastam és jövőre nem is lesz?

(#10056) humigabi válasza Kispotter92 (#10055) üzenetére


humigabi
aktív tag

Szia!

Elvileg egy címen csak egy féle (beltéris vagy kártyás) előfizetés lehet. Mivel a 4 tv-t csak a beltéris előfizetéssel tudod megoldani, 1 fő + 2.-3.-4. beltéri, más .lehetőséged nincs. De így a teljes kiépítés és a tányér + négyes fej költsége a UPC-é, nem a tied (kártyásnál te állod).
A pontos költségeket pedig az ÁSZF-ben megtalálod, - mint "új előfizető" - az az irányadó.

:DD

humigabi

(#10057) Santino válasza humigabi (#10056) üzenetére


Santino
aktív tag

Szerintem a tányér, a fej, a kábel nem a UPC költsége, hanem saját tulajdon (ergo megveszem). Legalábbis nekem így szerelték anno. Ha felmondanám a szerződést, akkor a beltérin vagy a kártyán kívül minden marad nálam, hiszen az enyém.

Asus RT-N18U & FreshTomato Firmware 2020.6 K26ARM USB AIO-64K-NOSMP

(#10058) Kispotter92 válasza humigabi (#10056) üzenetére


Kispotter92
kezdő

Most magyarul ha 1 db tv hez kártyát kérek nem beltérit akkor drágább lesz az egész? És ha a 4 beltérit kérem de én kiveszem a kártyát és berakom a tv be ha lehet egyáltalán ilyet így működhet? Mekkora költség lenne egyébként ha én állnám kb?

(#10059) humigabi válasza Santino (#10057) üzenetére


humigabi
aktív tag

Igen, igazad van, a tányérért meg a fejért valóban fizetni kell, a kártya meg a beltéri a UPC-é.
Nekem már nagyon rég volt, hogy telepítették, a többit azóta meg magam csináltam.

:DD

humigabi

(#10060) humigabi válasza Kispotter92 (#10058) üzenetére


humigabi
aktív tag

Bocs, ha félrevezettelek, a tányér és a fej fizetős, csak a kártya meg a beltéri a UPC-é.
Sajnos ha beltérit kérsz, hiába rakod át a tv-be, mivel párosítva van a beltérivel, csak azzal működik.
Free Sat kártyát tudsz csak a tv-be rakni, amit a kártyás előfizivel adnak, azzal működik.

Földi digitális nem megoldható?

:DD

humigabi

(#10061) Kispotter92 válasza humigabi (#10060) üzenetére


Kispotter92
kezdő

De járható lenne csak abba 40 valahány csatorna van ez az egyik a másik, hogy az indulo költség az eszközök miatt olyan horribilis ár lenne, hogy csak na.. meg a havidíj sem kutya 3500 Ft szerintem ár érték arányban nem nyerő.. A legnyerőbb nekem a UPC jön ki bárhogy számolom.

Diginél csak 3 TV lehet sajnos 3300 Ft lenne a csomag a plusz beltérikkel 4200 Ft szerelési díj meg 10 ezer. Gondoltunk arra is, hogy 2 előfizetés, de akkor valahol összesen 20 ezer lenne a szerelés meg a 2 előfizu összesen havi 8 ezer körül az sok. Aztán van még a telekom csak számomra a weboldala nagy homály, mert bár találok olyat, hogy sat tv csatorna lista megrendelést nem találok az Istenért sem. Olyan mintha már nem lehetne új előfizetést műholdra csak IPTV az van ott mindenhol. Egyébként a vezetékes telefon, és az internet is telekom nálunk, csak szerintem az IPTV jelentősen levenne a sebességéből amit úgy szintén nem szeretnék 70/25 Mbps a sebesség ami itt faluhelyen szerintem nem is rossz. Valamint a telekom a legdrágább 5200 Ft a csomag havonta plusz még gondolom itt is van eszközbérlés, meg szerelési díj és nem tudom adnának-e de valami kedvezmény lenne rá biztos, de szerintem még úgy sem érné meg valamint itt is csak 3 tv-t lehet használni. Kedvezményt azért majd megkérdezem bent, de ma voltam arra annyian voltak mint az oroszok..

De a UPC-nél megtaláltam az ÁSZF-ben mindent plus HD TV 4000 Ft/ho és a plusz 3 mediabox 2200 FT lenne havonta. Így összesen 6200 Ft lenne és meglenne az összes TV re. Szerelési díj pedig 4 TV re 10 000 Ft lenne ha nem kérünk DVR-es felvevős beltérit, de mivel elvileg most adnak 1 évig ingyenes DVR szolgáltatást ami 1000 Ft lenne havonta így legalább az egyik box lehetne DVR-es és így a szerelési költség 2000 Ft-al lenne drágább így 12 ezer lenne a szerelés. Bár ilyenkor nem tudom ha van ajándék DVR szolgáltatás nem-e adnának alapból egy DVR-es boxot ajándékba. De nem tudom ez majd akkor kiderül és részlet kérdés. Így sajnos hiába tudja a TV-m nekem is kellene box, de nem érdekel mert váltani kell, mert ami most van ez nem szolgáltatás.. Az kicsit aggaszt, hogy kiszedik a film+ meg stb csatornákat, de olvastam valahol, hogy nem biztos, de mivel benne van az ÁSZF-be így szerintem tényleg kikerülnek sajnos.. De nem érdekel majd nézünk mást..
Ja és amit elfelejtettem még új előfizető esetén a belépési díjat valamint a beltéri letéti díjat elengedi az UPC. Bár tulajdonképpen akkor a belépési díjat nem is értem miért van, de mindegy.. :)

(#10062) rosszcsont88


rosszcsont88
tag

megújult a upc direct weboldala
jobban átlátod az egésztet
upc direct

1 elöfizetés csak 4 beltériegység lehet bérelni max (beltéri elöfizetés)
plus HD 3990 Ft/hó¹+2200FT 4 beltéri ,
5. tvre beállitasz mindigtv-t
100cm tányér, 4-es - 8as fej, mindegyik szobába lehuzni a kábelt
digitális földi antenna , külön 5. tv-re
forgalmazók 60cm tányérokat szoktak szerelni!!

elöfizetés kártya 1 fö kártya + 1 társ kártya !
ehhez kell megvenned a beltériegységet ,fej és tányár ami tied lesz fent a falon!
szerelést és beállitást neked kell megoldanod!
lemondáskor beltérit és kártyát kell leadni !
DVR nem éri meg !

telekomnál már csak IPTV lesz , régota mondogatják a kábeltv-t is kifogják löni !
4K tv nézése inkább felejtös,combo csomagba gondolkoznak 1 kábelen ,
üveg kábel nem sok helyen van kiépitve !
nagyon vékony 0,2mm üvegszál, nagyon rossz minöségbe közvetitik tovább mpeg4es adást müholdon és iptv-n, együl digitális kábel tv a szép képminöség.

[ Szerkesztve ]

(#10063) Kispotter92 válasza rosszcsont88 (#10062) üzenetére


Kispotter92
kezdő

Már meg is rendeltem elviekben. Még majd a szerelő hív egyenlőre egy nő hívott, hogy hívni fog majd a szerelő. Mondta elég speciális a kérésem, mert kell az okta fej a 8 as. Sajnos édesanyám szerette volna a DVR-t így lesz is. Ajándékba adják, de a DVR képes beltéri bérlése 1000 Ft/ho szóval vicces (Ajándék nesze neked)
De viszont nem értettem a nő mit karattyol. a szerelési díj azt tudom 12 ezer ft, de elkezdte magyarázni milyen drága és milyen ritka az ilyen fej. Most a fejet is nekem kell kifizetnem ügye nem? Még valami.. Az egész ház össze van csövezve szóval padlásról le lehet mindent fűzni ahova kell. De nem csak lefűzve van, de benn is a koax kábel mindenhol. van esélyem arra, hogy nem fűznek újra és ezt a koaxot használják fel? Vagy műholdas rendszernél nem is koaxot használnak? Jó lenne ha nem kellene újra rángatni mindent.

(#10064) humigabi válasza Kispotter92 (#10063) üzenetére


humigabi
aktív tag

Ha jó fej szerelőt fogsz ki, szerintem meg tudod vele beszélni a kábel kérdését. Ha jó minőségű, nem hiszem, hogy feltétlen ki akarná cserélni. De minek az okta fej?

:DD

humigabi

(#10065) Kispotter92 válasza humigabi (#10064) üzenetére


Kispotter92
kezdő

Mert a felvevős egységhez 2 kábel kell sajnos. így a 4 tv kábele + 1. És vagy 4 es fej van vagy 8-as. Viszont ha már DVR külső merevlemezre menti? Vagy ezeknek van belső merevlemezük? És a felvételeket gondolom csak ugyanazon az eszközön tudom majd lejátszani amin felvettem mi? :/

(#10066) NyalokAA válasza Kispotter92 (#10065) üzenetére


NyalokAA
aktív tag

Sok fejfájástól óvod meg magad , ha nem kérsz dvr szolgáltatást csak dvr readyt
A felvevős beltéri nagyon elavult konstrukció + a sima beltérik is tudják ezt csak kell rá egy pendrive\külső winyó és tudod a műsort szüneteltetni felvenni meg minden egyéb szépség...
így nem kell okto fej se és nemfogod a winyós beltérit se 2 havonta cserére hordani ahol is lehet kapsz egy még rosszabbat... :(

[ Szerkesztve ]

(#10067) Kispotter92 válasza NyalokAA (#10066) üzenetére


Kispotter92
kezdő

Valóban megnéztem a beltérik használati útmutatóját és tényleg tud felvenni szinte mindegyik! :) Már sajnos csak hétfőn tudom lemondani, de lehet szombaton megpróbálom felhívni őket. Biztosan örülnek, hogy berendeltettem velük az octa fejet most meg lemondom, de ez van azt mondta a nő még lehet változtatni mindenen! Gondolom így majd csak azt lehet felvenni ami éppen megy és nem lehet felvételkor mást nézni, de gyakorlatilag ez nem is érdekel, mert ha felvétel van az azért van nyílván, mert nem vagyok otthon. Köszi, hogy felnyitottad a szemem! :D
Még valami lenne. Ügye egyik tévére nem jut beltéri, ez a konyha, de mivel vagy csak a konyhában van nézve vagy a nappaliban így azt találtam ki, hogy a nappaliban lévő TV-t összekötöm HDMI-vel a Scartot meg egy rf modulátorral, és elküldöm a koaxon a jelet a konyhára. Úgy is van itthon ilyen modulátorom. A kérdés csak annyi, hogy a beltéri ad-e ki képet mindkettő kimeneten vagy mindig csak egy megy? Meg a távirányítás lesz még érdekes, de megpróbálom úgy belőni, hogy menjen a konyhából is valahogy. Nappaliból nyílik a konyha, de ajtó sincs meg semmi..

(#10068) lszlogal


lszlogal
senior tag

Sziasztok!

Egy elég hülye kérdésem lenne. Hétfőn tervezek besétálni egy UPC D viszonteladóhoz, és kihozok egy kártyát, és egy viszonylag normális műholdvevőt.

Játszadoztam már az antennával, de az istnennek sem tudom belőni thorra. DVB-S/2 tuneres TV-m van, amiben nem tudok real time jelszinteket nézni.

A kérdésem a következő: Ezekben a boxokban van olyan lehetőség, hogy real time tudjam nézni a jelszinteket? Bemegyek, gondolom aláírok egy szerződést, kihozom a kártyát, és gondolom a csekket majd küldik.

(#10069) tkomlosi válasza lszlogal (#10068) üzenetére


tkomlosi
aktív tag

Nekem munka után 2000Ft-ert beallitotta egy szerelő műszerrel.
Real time jelszintet mutato eszköz nélkül nem fogod tudni beallitani a legjobb pozíciót

(#10070) rosszcsont88 válasza Kispotter92 (#10067) üzenetére


rosszcsont88
tag

HD boxon nincs RF modulator, (kaon,humax HD boxon )
csak HDMI van upc boxon,1 kimeneten ad jelet az HDMI

(#10071) rosszcsont88 válasza lszlogal (#10068) üzenetére


rosszcsont88
tag

beállitó müszerre van szükséged ,
AB CRYPTOBOX METER DVB-S2
AMIKO MULTI TRACKER 2
SATLINK WS-6933

(#10072) lszlogal válasza rosszcsont88 (#10071) üzenetére


lszlogal
senior tag

Köszi. :) Emiatt nem fogok venni, ismerősömtől kölcsönkérem, neki van. Marhadrágák ezek a cuccok. Azért lenne jobb nekem a box, mert akkor nem kellene mindig elkéregetnem.

(#10073) rosszcsont88 válasza lszlogal (#10072) üzenetére


rosszcsont88
tag

box méröje nem sokat fog mondani neked, mivel összes rosszul mér !

(#10074) lszlogal válasza rosszcsont88 (#10073) üzenetére


lszlogal
senior tag

Kb. 10 éve nagyapámnál úgy állították be a DIGI SAT-ot, érdekes, működik. Egy 50 centis antenna van fent. Igaz akkor még az Intelsat műholdat használták, később álltak át thor 6-ra. De thoron is ment, pedig az a tányér kevés neki elvileg (gyakorlatilag is, mikor elborult, konkrétan nem volt adás). Nyilván a box nem műszer, nem mér pontosan, de 40.000 ft-ot nem ér nekem, hogy egyszer beállítsam. Akkor inkább kérek valakitől, hogy belőjjem azt az antennát. Más: mekkora tápfesz kell egy sima, mezei TIRAX twin LNB-nek? Többet képes leadni a TV-m, fejből meg nem mondom mekkorákat.

(#10075) Kispotter92 válasza rosszcsont88 (#10070) üzenetére


Kispotter92
kezdő

De nem a boxon van a modulator hanem nekem van külön. ÉS mivel láttam a legtöbb UPC boxon van HDMI is meg Scart is így gondoltam azt a nagy TV-re rákötni a HDMI-t direktbe, a scartot meg az rf modulátorral összehozni és egy koaxon elküldeni a konyhai TV-re ahol 1 csatornán be lenne állítva a modulátor frekije.

(#10076) garga01 válasza rosszcsont88 (#10073) üzenetére


garga01
senior tag

Lehet, hogy a upc-s boxok mérője nem jó, de én egy optibox-al már rengeteg antennát beállítottam. Kicsi tv-vel, nagyba ki lehet tenni a jelmérőt, látod is és még sípol is hozzá (gyakoribb sípolás > egyre nagyobb jel)

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!

(#10077) garga01 válasza Kispotter92 (#10075) üzenetére


garga01
senior tag

Elvileg kellene a scarton is jelnek lennie, de akinek szolga boxa van, majd megírja. Így működhet az rf modulátor, de jobb megoldás egy AV jelátlövő, azzal jobb minőségű a kép és az át tudja lőni a távirányító jelét is. Persze ha van rálátás a boxra, akkor nem kell az infra átlövő. Meg ha nem nagy a táv, lehet azt is, hogy egy hosszú rca kábelt lefektetni a set top box és a konyhai tv közé, nálunk volt 2 szoba között így megoldva egy ideig, hogy 1 stb-ről ment 1 tv.

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!

(#10078) makoss


makoss
addikt

Üdv!

Én UPC Direct+ csomagban vagyok, tegnap nyomkodtam a csatornákat mikor átsiklottam úgy a 172 környéki csatornákon ahol normális esetben semmi nincs, hogy nem tudom mit kerestem mikor 2 erotikus csatorna volt aktiv.
Na most tudomásom szerint ehhez a csomaghoz nem jár erotikus csatorna, ez most megint átmenetileg ingyenes lett, vagy az ügyfélszolgálaton nyomtak el valamit? :R
Ugyanis pár napja felhivtak, mivel jó néhány éve hűséges előfizetőjük vagyok, prémium csatornákra próbáltak rávenni, hogy akció keretén belül fizessek elő reklám mentes mozicsatornákra.
Nem mint ha hiányozna bármi is, de mostanában ha kell valami, minden az nCore-on van.

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#10079) csab2 válasza makoss (#10078) üzenetére


csab2
veterán

Két szex csatorna, a Private Gold és a Hustler este 10 és reggel 6 között nézhető, nincs lekódolva.

[ Szerkesztve ]

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#10080) csab2


csab2
veterán

Tököm tele van azzal, hogy az új előfizetők megint olcsóbban kapják azt a csomagot, mint én, aki már vagy 15 éve hűséges előfizető vagyok.
Azelőtt volt arra lehetőség, hogy ha aláírtam 1 vagy 2 év hűséget akkor én is az új előfizetőknek járó havidíjat kaptam. Most ez nincs. :((( :((( :(((

Érvényben van még az a szabály, hogy ugyanarra a címre 3 hónapig nem lehet előfizetést kötni?

[ Szerkesztve ]

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#10081) BornToBePuli válasza csab2 (#10079) üzenetére


BornToBePuli
aktív tag

Mióta?

Read only felhasználó

(#10082) makoss válasza csab2 (#10079) üzenetére


makoss
addikt

Érdekes.
Mióta van ez igy?
Feszt dolgozon, netezek, dolgozom, netezek, tévét már ritkábban nézek, ha igen, hireket, filmeket nCore-ról leszedetteket nézem ha van időm.
#10079: Ezt már én is megfigyeltem. Hülye szokása a UPC-nek, engem is érdekellnének pld a HD adások :(

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#10083) humigabi válasza makoss (#10078) üzenetére


humigabi
aktív tag

Ezt nekem is feldobták telefonon, mondtam a hölgynek inkább a 15 év folyamatos előfizetés, az egyszer sem késedelmes fizetés miatt inkább a havidíjat csökkentsék, ne mozicsatornát adjanak.

:DD

humigabi

(#10084) makoss válasza humigabi (#10083) üzenetére


makoss
addikt

:K Jaja igaz! No meg azt a kqrva beltérinek a bekapcsolási idejét csökkenthetnék már azzal, hogy vagy frissitenék az eszközüket, vagy cseréljék ki, mert marha lassú!

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#10085) Kispotter92 válasza garga01 (#10077) üzenetére


Kispotter92
kezdő

Majd meglátjuk remélem fog adni jelet. Tudom, hogy romlik a minőség, de a konyhába olyan kicsi a tv, hogy erről kár is beszélgetni.. :) Lényegtelen ez a kis veszteség mosogatás közbe tökéletes lesz. Már csak valami infra jelátlövő kellene, de olyan drágák arra gondoltam, hogy valahogy optikai kábellel nem lehetne-e megoldani.. :F Vagy valahogyan olcsóbban ha vezetékezni kell sem annyira gáz..

(#10086) rosszcsont88 válasza makoss (#10078) üzenetére


rosszcsont88
tag

FilmBox Pak 2 hónapig ingyen
Aktív Pak 2 hónapig ingyen

(#10087) rosszcsont88 válasza lszlogal (#10074) üzenetére


rosszcsont88
tag

12V / 18V os a tuner , feszültséggel nem kell foglalkoznod!!
kár is nagyobbat ráadni mert akkor a tv készülék antenna kimenet tunerjávat b@ol ki !
nagyobb tényér kell ennyi a titka, nem kell semmilyen jozsibácsi erösitö kutyafüle !
15-18db 100/85% kell lenni a jelerőségnek(100cm)
nyilván kisebb antennánál 60cm ? 10-11db 100/60-70% a jel azért megy el hamar a szignál !
nagy eső -2, -3db fog elvinni ,akkor kicsi antenán nincs kép, de nagy még van

[ Szerkesztve ]

(#10088) lszlogal válasza rosszcsont88 (#10087) üzenetére


lszlogal
senior tag

A TV adja neki a tápot. Ott van a beállítási lehetőség. :)

(#10089) Kispotter92 válasza rosszcsont88 (#10086) üzenetére


Kispotter92
kezdő

Viszont az, hogy van mostanában nézegettem az UPC honlapját és már nem látom azt a lehetőséget, hogy HD Plus előfizetés estén HBO MAxpakk van fél évig ingyen ajándékba fél évig pedig 1490 FT ért. Ki vehették? Pedig az megérte volna azért mert jelenleg csak a HBO Go- ért fizetek 1490-et ráadásul kaptam e-mailt, hogy drágulni fog. Már csak Medium TV-nél van fél évig sima HBO Pak ajándékba Plusnál nem látok ilyet. Mikor felhívtam őket, hogy megrendeljem az UPC-t akkor még volt, de ügye szerződés addig nincs amíg a szerelő itt nincs. Ilyen esetben járhat még az akció?

(#10090) makoss válasza rosszcsont88 (#10086) üzenetére


makoss
addikt

Az Aktív Pak este 22:00-től megy, eddig ok, de a FilmBox Pak mikortól? Mert az nem megy.

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#10091) rosszcsont88


rosszcsont88
tag

weboldalon láttam 2hó aktiv és filmbox 2honapig ingyen
https://www.upcdirect.hu/muholdas-tv/plus-hd-tv/

(#10092) csab2 válasza BornToBePuli (#10081) üzenetére


csab2
veterán

Mit mióta?
Hogy hűség vállalása esetén nem adják annyiért a szolgáltatást, mint az új előfizetőknek, vagy hogy ugyanarra a címre nem lehet 3 hónapig újra előfizetést kötni?

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#10093) BornToBePuli válasza csab2 (#10092) üzenetére


BornToBePuli
aktív tag

Ahogy a hozzászólásodban van: két szexcsatorna este 10 és reggel 6 között nincs lekódolva.

Read only felhasználó

(#10094) csab2 válasza BornToBePuli (#10093) üzenetére


csab2
veterán

Ja, bocs, elnéztem.
Válaszom: nem tudom, én is meglepődve tapasztaltam. Utána olvastam is valahol, hogy így van.

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#10095) csab2 válasza csab2 (#10080) üzenetére


csab2
veterán

Erre valaki?
A 3 hónapos tiltásra gondolok. Létezik még?

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#10096) NyalokAA válasza Kispotter92 (#10089) üzenetére


NyalokAA
aktív tag

Simán ráteszed a scartot meg a hdmit és mind2 menni fog .

(#10097) The Goth válasza csab2 (#10095) üzenetére


The Goth
tag

Kb. két hónapja hívtam emiatt én is az üfsz.-t. A hölgyemény ragaszkodott hozzá, hogy így nem lehet. Szóval azt mondanám, hogy még létezik. Arra mondjuk kíváncsi leszek, ha januártól tényleg kikerülnek azok az RTL-es csatornák, és esetleg megindul egy lemondási hullám, akkor is így fognak-e ehhez ragaszkodni.

"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"

(#10098) makoss válasza rosszcsont88 (#10091) üzenetére


makoss
addikt

Az a filmbox csatornák közzül melyik pontosan?
Azt amiket én tudok, mind kódolt. :F

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#10099) pvil


pvil
tag

Üdv Mindenkinek!

Tud nekem valaki segíteni abban, hogy milyen beállításokra ( szoftverre ) lenne szükségem, hogy a meglévő VU+ Zero-t tudjam UPC direkt kártyával használni?!

Köszönettel: pvil

(#10100) The Goth válasza makoss (#10098) üzenetére


The Goth
tag

Ez csak új előfizetőknek van, az előfizetéshez adott ajándék. Meglévő ügyfeleknek nem jár.

"A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.