Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Modern Quake, érdekességei ellenére ha körbeugrálsz a pályákon meg cafatokra robbantod az ellenfeled akkor hasonló érzéseket kelt mint régen. Bár inkább modern arena shooternek nevezném, mert szinte minden eddigi egyesül benne. Modern UT is egyben, hiszen egyes karkaternek UT-s mozgása van: Clutch UT99, Doomboy UT2003, Nyx UT2004.
Sajnos ez egy olyan műfaj, ami halott. Régen népszerű volt, amíg nem volt más. Sokan úgy emlékeznek vissza, mintha milliók játszottak volna ezekkel minden este százezer szerveren, pedig nem. itt egy pillantkép, kevesebb mint 1 évvel a Q3/UT megjelenése után:

Ebből mint már tudjuk, csak a HL/CS pályafutása ívelt felfelé, köszönhetően annak hogy nem hagyták úgy ahogy 99-ben volt, hanem még évekig variálták a játékmenetet (pl. képzelem mi lenne ha még most is így ugrálnának), kitapogatózva hogy mi működik és mi nem.
Az 1v1, legyen FPS vagy RTS egyszerűen túl nehéz és stresszes az embereknek, pl ha esporttá válik egy ilyen játék akkor jellemzően több ember nézi mint ahányan játszanak vele, míg ez áltailában fordítva van máshol, ahol egy nagy közönség kisebb részét érdekli a magas szintű játék.
Az Overwatch is tulajdonképpen csak egy Quake1 Team Fortress továbbgondolva, de nem pár ezer ember kedvére tervezve, hanem milliókéra. Deathmatch vonalon meg talán a HALO volt a legsikeresebb továbbgondolás, csak az sok PC játékosnak kimaradt.
A Quake már nagyon sokszor meghalt, az Unreal is. QC se hiszem hogy sokra viszi, de legalább próbálkoznak, ugyanaz mint régen kevés, de olyan hisztis játékos bázisa van a régi játékoknak, akik (szerintem már nem is gamerek, de) a legkisebb eltéréstől is oldalakat rinyálnak, rossz hírét keltve a az újabb próbálkozásnak. Így ebből nem lesz semmi, mert senki se akarja hogy legyen valami. -
D@niel
addikt
én már eltemettem. nem arról van szó, hogy rossz a hang, gyenge a grafikus motor, nincsenek klasszikus fegyverek ...
hanem maga az unreal érzés, a lelke nincs már meg ebben, de az előzőben sem volt meg, azért is írtam, hogy meg néztem változott-e a fejlesztői csapat
a 2004-es verzióval bármikor egész nap tudnék még mindig játszani
UT +18-as karikával volt, a mostani csillámpóni, full overwatch az egész, fél percig bírtam gameplayt nézni twich-en ennek, mese
no, nembaj, 6-10 éves korosztályban sokan vannaknem fricska képpen mondom, de a QC-ben ugyan az az aprítás meg tudott maradni, mint ami anno megvolt a 3. részben, amire azt mondták amikor látták, hogy játszol, hogy "húúú ez micsoda már???" és egyből leült játszani, vagy pedig "na jó, én ezt nem bírom nézni ..."
amikor megb .... a játék
ez már nem sajnos
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Elméletileg.
A különbség, hogy F2P alapból egy csempilyont (Ranger) kapsz és mindenféle ládákkal, zsákokkal, küblikkel és szamovárokkal nyithatsz random újakat (nem túl gyakran), vannak olyan sipkák és csadorok, amik csak a fizetősöknek elérhetőek, ill. F2P nincs Custom Game.
-
Termigáßor
aktív tag
Persze elég régi a gépem, - már évekkel ezelőtt fejleszteni kellett volna, csak mások lettek a prioritások. - , viszont ugyanezen a konfigon (Xeon x5460 @ 4GHz + Radeon HD7950 + 8GB RAM) a QC már folyamatos 60+ fps, az UT4 viszont 30 - 40 körül kínlódik, csak a félkész low-poly pályák folyamatosak.
De mindegy ez úgy látszik egyéni probléma. Viszont a térhangzás borzalmasan gyenge. Annyira nem lehet érzékelni az irányokat, hogy kétszer is megnéztem, nem fodítva van-e rajtam a füles.
Azt látom, hogy eltöketlenkedik az egészet.. mintha nem csoportosítanának elég erőforrást a projektre.
A QC nekem se tetszett elsőre, de jó irányba fejlődik. Látszik, hogy figyelembe veszik a beérkező feedback-eket. Az engine is jobb lett és a fegyvereken is sokat javítottak. Egy szerver browser viszont nagyon kellene. Ez a sorsolásos játékindítás nagyon nehézkes.
-
Termigáßor
aktív tag
Jól érzem, hogy ezt megölte a Quake Champions? Sürgősen össze kéne kapni magukat az Epicnél. Vagy már el is engedték?.. A performancián is kellene csiszolni mert a QC motorja sokkal folyamatosabb gyengébb gépeken is.
A UI-t kb fél éve nem javítják, pedig 2cm(!) -rel van eltolódva az egér kurzor megjelenítése. Van amire rá se lehet kattintani emiatt. Pl. a bezáró gombra sem, ALT + F4 -el tudok csak kilépni.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Metal topik
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest