Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Nekem is fent van, és tényleg nem patchelték. Most hogy megszűnt a Paragon, és a Fortnite nagyon sikeres lett, szerintem nem nagyon fordítanának rá időt. Nagyon remélem hogy nem törlik a projektet, mert jó lenne egy UE 4-es UT.
Nekem a jelenlegi is tetszik. Nyilván még csak Alpha verzió, de nem rossz, játszható, és mint láthatod, játszanak vele. Ha az Epicnél észnél vannak, még az esport hullámot is meglovagolhatnák egy jól eltalált UT-vel.Kérdés, jelen helyzetben mennyi energiát fordítanak rá a háttérben....

-
mcs
veterán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Gondolom azért is nyomattál boostert, mert annak volt a legkönnyebben megjegyezhető kombója, ami 4x hátra, bár a speed se bonyolultabb a 4x előrével.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fura módon a láthatatlanságnak botok ellen nem volt semmi értelme, mert még a novice fokozatúak is észrevettek úgy.Az új részben fegyók közül főleg a raksivető erősödött szerintem, mert a hatótávolsága is nagyobb lett. Még a link gunt érzem valamivel combosabbnak, viszont például a shock kombóval talán pontosabban kell durrantani, hogy elsőre is gyilkoljon. Amúgy monster killen felül nincs olyan további beszólás, mint például ludicrous kill?

-
Ragnar_
addikt
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Nem értem akkor mi lehet a gond. Neked sima Win10 van telepítve ? Semmi különösebb módosítás nincs az oprendszeren, mármint cuccok kikapcsolva, vagy éppen bekapcsolva, hogy optimális legyen ? Azért fura, mert ha ugye a VGA lenne kevés akkor azért 800x600-ban lowon azért illene nem laggolnia 760-al se, proci se annyira gyenge a 4mag 3GHz, és persze Win7 alatt FHD-ben kb. highon , amit alapból beállít a program sokkal lagmentesebb volt mint W10-en. Ez a Win8/Win10 eddig nem a legjobb játékra ahogy látom, vagy csak valami nincs jól beállítva, azért a konfigom se olyan régi, hogy azért ne futna rajta a Win10 optimálisan szerintem.
-
bundásss
tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
én már nem játszom vele. sajnos nagy különbség van 20 és 60 ms között az fps játékokban.
off:
szeretnék áttérni a játékfejlesztésre, ha végre a Valve kiadná a Source 2 motort.
ha már Half Life 3-at nem akarják megcsinálni. illetve lesz Killing Floor 2 és Dying Light developer tools. lehet azokkal is alkotok valamit.
de az Unreal Tournament 2004 TAM módját szeretném megcsinálni különálló játékként kisebb változtatásokkal. -
-
Akybron
aktív tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Haladok...
De még nem látom a fényt az alagút végén
UT2004-es Geometria kopizódik, textúra még kérdéses.Az editor tudja ugyanazokat a bugokat, amik már az első editorban is benne voltak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Erre jöttek rá új bugok...
Néha kifagy, néha indokolatlanul lyukas lesz a BSP, a pálya egyik oldalán nincsenek hangok, meg ilyen apróságok. -
igp
csendes tag
érdekes, a flak elsődlegest kb használhatatlannak tartom csak pár méterig érzem hatásosnak, a másodlagosa mondjuk tényleg nem rossz ( kb olyannak érzem ezt a fegyót mint UT99ben volt. )
4 link elsődleges találatba bármelyik UT-ban belehaltál(persze 100hp esetén). ez a fegyver volt a legnagyobb "op" az alpha elején. mármint az elsődlegesének volt rohadt nagy tűzgyorsasága kb nem érte meg másodlagost használni, de már visszavettek belőle, (még így is elég op) a másodlagost meg egy botránynak tartom ,hogy húz maga felé
(ezt tuti ki fogják venni)
az meg szerintem nem baj ,hogy kicsit erősebbek a fegyverek mert a pajzsok is nagyobbak. magyarul tápolásra ösztönöz a játék mert ha 100hp-val indulsz neki tényleg pár lövés és halott vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mentem egy kört azért, sokkal jobban adja mint 4-5 hónapja.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)