- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz
HuaweiU8500 #2114 üzenetére
Blackview P2 ennek 80ezer ft felett van az ára, most néztem. Ér ez ennyit?
-
Norby86
őstag
válasz
Hm, ez a telefon nem is lesz rossz így első ránázésre.
Kiváncsi elszekmennyire fogják optimalizálni, illetve neki is lesz e kamera lencse hibája mint sajnos ennek, hogy oldalt elhomályosodik a fotózott kép.
Amugy esetleg azt nem tudja valaki aki ért hozzá és szaki az android világában hogy a billentyűzeteket (bármit is töltök a telefonra) miért lövi ki folyamatosan hol böngészés hol messenger használata közben? Random bezárja a billentyűzetet ugyanis és általában vele együtt magát a programot is. Olyan mint ha a háttérben a memória kezelése a telefonnak nem hagyná a memóriában az appokat hanem kilövöldözné. Pedig 1,5 giga általában szabad, szóval érthetettlen ez számomra. Viszont minap olvastam egy másik telefonnal kapcsolatos tesztet amiben 6 giga ram volt és ott is ugyanez a probléma hogy túl hamar kilövi a háttér appokat a telefon. Annál a készüléknél valami patch-el megoldották hogy a háttérfolyamatokat ne lőjje ki olyan hamar, csak ha már tényleg ellfogy a memória. Itt ennél a készüléknél ezt nem lehet valahogy megoldani? Mert ez a folyamatos billentyűzet bezárogatás nagyon idegesítő megmondom őszintén. :/ Van amikor 5-10 másodpercenként is ujra és ujra bezárja ha elkezdek írni messengerben pl.
-
whisky71
tag
válasz
Most néztem, eBay-en 67 AUD egyben a digitizer+LCD. Viszont nem hiszem, hogy én nekiállnék kicserélni.
Mindenesetre most írtam nekik, meglátjuk, mit válaszolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest