Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Csáó de rég "láttalak", nem is tudtam hogy ezt a topicot is olvasod
...... De most nézem, a G+-on egy power van a kezedben? Eddig nem is vettem észre
Most az kék vagy fehér? Kettő telót is láttam.-----------------------------------------------
Más, mindenkinek: Unalmamban fel flesseltem ezt: FeraDroid Engine v0.21_beta5 - Ultimate Android Catalizator, aztán hogy a mi romunkon müködik e,és van e valami hatása, az még kérdéses. Egyelőre nézegetem, hogy változott e valami a "motorház alatt". Asszem BusyBox kell hozzá (de ebben nem vagyok biztos), és persze root + twrp. Most olvasgatom a hozzászólásokat az XDA-n. A flash mindenesetre szépen lefutott.
(#941) SharpSA: Oké
(Most vissza kell szokjak a kopogtatásra a tesztelés miatt, elég volt hozzá 1-2 hónap, hogy leszokjak róla, pedig imádtam)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...... De most nézem, a G+-on egy power van a kezedben? Eddig nem is vettem észre
Meggyi001