- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
whisky71
tag
(#1900) Meggyi001: Hát nekem csak nem akar előjönni. Biztos remeg az ujjam.
A patch-t sem raktam fel. 
(#1901) tatita: Ezt ma nekem is csinálta. Pedig egy hétig semmi. Én ma lekaptam az AVG-t, mert nem update-elt, illetve 2% scan után megállt. (A Play-es kommentek alapján ez több embernél jelentkezett az utolsó frissítés után.) Most felpakoltam a Kaspersky-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Gyúrósok ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kutya topik
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iphone 16 Pro 128GB 92% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 85% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 86% Akku Újszerű Kártyafüggetlen.1 Év Garanciával!
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A patch-t sem raktam fel. 
Meggyi001