Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
.DLL
veterán
Sziasztok!
Éjfél elmúlt, de még mindig azt írja, hogy 0 hátralévő UP-ok száma, illetve nincs már több UP-od mára. Holott ma még egyet sem használtam el. o_O
(P.H.)
-
Tamagocsi123
tag
Igen nállam is ez van, nincs upp lehetöseg másik nap és azt irja nincs több pedig nem hasznàltam!
Felhasználónak - 114 pozitív 0 negatív értékelése van az oldalon.
-
Grg
tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már, de a régi HA-n szerintem jobb volt az, hogy a hirdetések kezelésekor látszódott az is hogy hányan nézték már meg az adott hirdetést.
Most elég macerás, hogy egyenként kell végignyitni ehhez a hirdetéseket, elférne még egy ilyen oszlop -
janeszgol
félisten
A másik topicból rögtön rákattintottam az anyázásra.
De nem azért jöttem. Frankó ötletnek tartom azt, amit már felvetettek: legyen nappali mód (fehér és szürke háttér közül lehessen váltani, nekem a szürke kell) és egy éjszakai (fekete alapon fehér írás). Mondjuk én az éjszakait utálom, de az Amoledes kollégákra gondolva szükséges.Ha volt már, akkor bocsi.
-
aktív tag
-
vlevi
nagyúr
Jóreggelt!
Nem tudom, felmerült-e már javaslatként, de pl. a HDD, SSD hirdetések között a méreteket én legszívesebben átszabnám. Szerintem nem szerencsés pl. az SSD-nél a 97-256GB felosztás, mert így nem tudok keresni sem 100-120, sem 240-250 körüli SSD-t, azért, mert mindkettő ugyanabba a csoportba tartozik.
Talán jobb lenne egy olyan méret felosztást kitalálni, ami jobban szétválasztja az átalánosan használt méreteket. -
HÁZIGAZDA
ingyenes, kézi up számláló elvileg javítva
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
válasz kewixtv #6147 üzenetére
a design lesz még finomhangolva (ha a funkcionális dolgokkal kész vagyunk). a kommentedből sejtem, hogy láttál már css-t, de azért az, hogy valami flat vagy drop-shadow stílusú, na, az nem jósági kategória. a leírt dolgokból jópár elsősorban a te preferenciáidról szól, nem pedig valami objektív arculati hiba (van olyan is, egy részük bocsánatos, egy másik részük majd kikupálódik).
az adatlapi spacingekkel a címnél egyetértek, picit kiszellőztetjük majd.
-
VinoRosso
veterán
Lehetséges, hogy a privátok még nem működnek?
-
bzoley
veterán
Közvetve szinte bármelyik? Tudod, felhasználói igény. Már sokszor úgy láttam, hogy ami neked tetszik, az jó. És hát izlés terén mintha nem állnál a helyzet magaslatán, persze lehet hogy tévedek, és nálam van a hiba.
De a lenti példa is mutatja, hogy pár apró felhasználói módosítással mennyivel élhetőbbé tehető az oldal.
Ettől függetlenül tudom, hogy kuss és alkalmazkodni kell, de tartom, hogy nem csak az számít véleménynek, amiből patakban folyik a nyál, mert az még kevésbé visz előre.[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
ó, te jó ég, ne haragudj, de ennek se értelme, se időnk nincs rá. ellenben ügyesen kitértél a válasz elől, ugyanis NINCS olyan nagy látogatottságú oldal, ahol te a fórumban diktálod le, hogy milyen legyen az arculat. nincs. egy sem. de még olyan sem, ahol ilyen topikok és így mennek, mint nálunk arculatváltáskor.
ez a weboldal pedig, amit minden egyes arculatváltásnál betalálsz ugyanezzel a felütéssel, mégis itt fórumozik, mégis odafigyel és hát elég sokat változtat, akár. ráadásul pont én menedzselem ezt, jellemzően, ha már az én ízlésemet fikázod, meg pont rólam írod, hogy minden visszajelzést letojok.
[ Szerkesztve ]
-
maxika2004
őstag
-
Lackooo84
nagyúr
válasz maxika2004 #6169 üzenetére
Ja, hogy az újnál ott van a dátum is?? Ha nem zoomolok rá nem is látszik... Szerintem a háttér és sok egyéb szöveg is ordít a sötétebb megvalósításokért.
The Truth is out there...
-
flymi
addikt
Privát üzenet küldése után miért marad a privát üzenetnél? Visszaléphetne a HA főoldalára.
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
maxika2004
őstag
hát igen az nagyon nem jó, remélem megérjük,
meg a képeket eltüntetik, aminek szintén semmi értelme...
mert aki képeket meg akarja nézni, az ugyis megteszi nagyban,
igy ugy sem látszik semmi , csak kb fele hirdetés fér el egy oldalon...És akkor már egészen használható lesz !
-
Köszönöm a munkátokat!
A múltkori váltásnál hangot adtam nemtetszésemnek, ezért úgy érzem, hogy az a korrekt, ha most is leírom, hogy ez viszont nagyon jól sikerült! Szerintem sokkal jobban illeszkedik a lapcsaládhoz, és jóval felhasználóbarátabb! Ezzel kellett volna kezdeni!
Még egyszer köszi, és további jó munkát!
-
flymi
addikt
Hirdetés mentésénél listázhatná mindig a tetejére, hogy ne kelljen keresgélni az 50 darab között és manuálisan a "helyére húzni".
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Vannak termékeim, amik nem kelnek el 1 hónap alatt, sőt 2 alatt sem, de a 3. vagy 4.-ben igen. A termék itt van raktáron, de mivel pl. kuriózum, nem biztos, hogy hamar elviszik. Ettől még a hirdetés semmivel nem rosszabb, mint egy olyan, ami 3 hete van fent csak. Hova rohanunk, hogy 1 hónapon belül el kell adjunk mindent? Aki kereskedő, az tudja, hogy mindig van/lesz olyan terméke, ami tovább van raktáron, nincs ezzel semmi baj.
Ezért nekem nem stimmel ez a magyarázat, hogy friss hirdetések legyenek fent. Nyilván arról van szó, hogy pénz legyen belőle nektek mint szolgáltatónak, gond még ezzel sem lenne. DE: itt a szponzorált hirdetések is jelen vannak, azaz a bannerek, stb, amikből a többi hirdetési oldal (és ti is) pénzt csinál magának. Tehát két forrásból jön a bevétel ez a tuti üzlet.
Amúgy mivel kis országban élünk, nézzük meg, mi a helyzet vaterán és jófogáson, nagyon más nincs is, ami érdemben említhető lenne.
Vatera: 9.-Ft termékfeltöltési díj minden termék után, plusz elég komoly jutalék az eladott termék után, DE csak akkor, ha sikeres üzletet közvetítettek az eladónak
Jófogás: ingyenes, korlátlan számú hirdetés adható fel, nincs jutalék eladás után sem
Hardverapró: 250.- Ft / hirdetés, 8 ingyenes van, de nagyon lekorlátozott lehetőségekkel, aki tényleg szeretne eladni, annak ki kell fizetnie a 250.-Ft-ot
Ez a helyzet most sajnos. A HA lett a legdrágább hirdetési oldal.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
flymi
addikt
válasz VinoRosso #6178 üzenetére
Az az eladó "trógersága".
Én úgy vagyok ezzel, hogy privát üzenetre illik válaszolni.Nem működik a név alapján keresés, de gondolom ez nem új. Viszont régi oldalon elég volt beírni a felhasználó nevének egy részét és máris dobta, még csak be sem kellett írni az egészet. Ez ott volt hasznos, ahogy bonyolult volt a név illetve sok karakteres.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz SeniorTilla #6179 üzenetére
Véleményem szerint - az esetek többségében - az kereskedő, aki 8-nál több hirdetést futtat egyszerre. Vegyünk példának csak 5000 Ft-os tételeket. Nem fér bele 250 Ft?
Te pedig ha jól emlékszem notebook-okat árusítasz, amik úgy általában minimum 100000 Ft-os ártól indulnak. Nem tudom pontosan milyen haszonkulccsal dolgozol, de úgy gondolom a 250 Ft belefér hirdetésenként, főleg úgy, hogy gyakran több típust hirdetsz egy hirdetésben.Ne érts félre, nem turkálni akarok a zsebedben, de szerintem egy kereskedőnek bele kell férnie a 250 Ft / hirdetésnek, ha egy normális oldalon akar hirdetni. Mert a hasonlatnak felhozott ingyenes jófogás véleményem szerint nem normális oldal. Ránézésre egy közepes tudású programozó pár hét alatt összedob egy hasonló képességekkel rendelkező hányadék oldalt, ahol a képek pl. kb 320x240 felbontásúak, és még csak fizetős opcióként se lehet nagyobb képet feltölteni, illetve szöveget formázni.
A vaterán pedig elég megnézni a jutalékokat, hogy instant úgy döntsön az ember, hogy inkább hirdet a hardveraprón, vagy a jófogáson.Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
addikt
Ami nálam van még, írok privát üzenetet, elküldöm, majd üres lesz az ablak. Ezt lehetne esetleg hogy ott maradjon az üzenetem ? Mert így sosem tudom elment-e.
Illetve véleményem szerint a mi saját avatarunk nagyon pindúr, úgy kell vizslatni. Kaphatna központibb helyet. Illetve a jegeles tok dizájnos lenne ha már így képeket is látunk, vagyis látnunk kell és nincs lista nézet
, ( azért remélem majd ki lehet lőni) ha a képre rá kerülne. Az is nagyon pici jelentéktelen ikon lett h valami jegelt.[ Szerkesztve ]
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
PHM
addikt
Valószínűleg valami bug lesz:
Találtam egy olyan hirdetést, amelyet nem lehet elmenteni.
Hiába klikkelek az elmentés gombra, nem történik semmi.
Másik hirdetés(ek)nél rendeltetésszerűen működik a mentés.
Win10 Pro, + Firefox böngésző.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Vesa
veterán
Az univerzum mentsen meg minket attól, hogy itt is a jófogás és vatera szemléletű megoldások legyenek. Azt miért nem számolod bele, hogy itt napi X alkalommal ingyen a lista elejére teheted a hirdetéseidet, míg pl. Jófogáson 3 napi kiemelés ára 3500ft? A 3ft tartozásért behajtókat rádküldő vateráról nem is beszélve.
A HA és PH a legkorrektebb, leginkább még emberközeli szolgáltató. Nagyon nem szerencsés ezekkel a vatera féle moslékokkal összehasonlítani...[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
flymi
addikt
A régi rendszerben 9 aktív hirdetésem volt. Örülök, hogy azért nem redukálták mindjárt 8-ra a váltás után. Vagy ezt nem kellett volna felhoznom?
[ Szerkesztve ]
-
MineFox54
őstag
Kezdőlapról jó lenne ha lehetne részletes keresést indítani.
-
Ice&Lime
veterán
Az SSD kategória lehetne ilyen például:
-az "SSD (1,8" - 2,5")" lehetne csak simán SSD / mert már többféle van
-a kapacitások lehetnének a következőek szerint megadva, mert azóta eléggé megváltoztak a dolgok:
16 GB - 64 GB / 118 GB - 128 GB / 200 GB - 280 GB / 360 GB - 525 GB / 800 GB - 1 TB / 1 TB+-a csatoló felületek pedig lehetnének ezek szerint: SATA, mSATA, M.2, PCI Express, egyébb
-
b-max
senior tag
Vaterán nem számoltad bele a jutalékot , szeritnem úgy lenne korrekt az összehasonlitás.
Illetve vedd figyelembe azt is , hogy hosszú távon a vaterán bizniszelni kétesélyes, mivel 3 figyelmeztetés után kivágnak. És ugye egy rosszul megfogalmazott kérdés, vagy akár a termékfotón a háttérben homályasona látható felirat végett is be lehet kapni egy ilyet, csak idő kérdése, hogy mikor jön össze a három. Engem valami homályos indoklással tettek ki (nem vagyok biztonságos) miután az összes adatomat, személyi igazolványt bekértek , - igy ugye ujraregisztálni se lehet .Jofogás valóban ingyenes, de kb. 2 napod van, hogy eladd a terméket. Utána a lista legmélyére kerülsz, ahonnan egy db UP 350-650 Ft ...
A HA - ra visszatérve, valószínűleg üzleti modell lett felállítva, gondolom ez a megoldás, amivel a legkevesebb usert vesztik, viszont a legtöbb bevételt hozza. Sajnos a kapitalizmus ilyen. Meg kell élni a cégnek, a kiadás csak több lesz, s minő gonoszság, a tulajdonosok, a dolgozók szeretnének jól élni. A túlélés záloga ez, nem pedig az, hogy mindenkinek megfeleljenek.
Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
Vesa
veterán
Az a baj, hogy embereknek fogalmuk nincs, milyen összegekbe, milyen költségekbe kerül egy ekkora oldalt üzemeltetni. Egy ilyen nagyforgalmú, nagy tárhelyet igénylő, sok usert kiszolgáló oldal, nem a havi 1500Ft-os shared tárhelyen csücsül. Brutális kiadás van ezekkel, tudom jól. Ehhez képest szerintem a jelenlegi üzleti megoldásuk több, mint korrekt! Valójában nagyon jól csinálják!
-
maxika2004
őstag
[Hogy kinek hogy tetszik a teljesség igénye nélkül,
az utsó pár nap véleményei, 3-4 óra olvasgatás után:
( minden vélemény listázva )- - - - Negatív - - - -
Látom én ebben a munkát, vannak jó ötletek is benne... de akár fizetnék is a régiért ...
BASSZUS!!!
Használhatatlanná tettétek a legjobb hirdetési oldalt. … Szívassuk a tagokat a cél?Sírva könyörgök a régi kinézet után. Majdnem kiugrottam az erkélyen mikor megláttam az új kinézetet.
Gratulálok! Elmentek a fenébe ezzel az új oldallal.Észrevételek az új skinhez: Borzasztó
Nekem sem jön be ez az új kinézet telefonon ezek után nem is fogom használni
Úristen ez mennyire gagyi lett ez a oldal régen jobb volt sokkal . Egyszerűen átláthatatlan a egész
Ezért kár volt a fél napos leállás.
Számomra visszalépés ez az új hardverapró
Istenem ez mekkora szar lett, kérem vissza régi hardveraprot.
Ez az új Hardverapró egy katasztrofális hulladék és nem feltétlenül az új felhasználói felület, hanem sokkal inkább annak megváltozott funkcionalitása miatt.
Az új oldal szerintem tipikus példája annak, amikor a kevesebb több lehetett volna. A jól bevált kinézet egyértelműen a hardverapró brand része volt,
ez az új oldal úgy néz ki, mintha 10 évet visszarepültünk volna az időben
Nagyon szörnyű lett ez így,ebben a formában
Biztos sok meló van benne, de kár volt
Első benyomásom:
- Úgy néz ki, mint a jófogás és társai
- Átláthatatlan, majd'minden funkció elkerült máshováNekem erről a mindenáron újításról " a műtét sikerült, a beteg meghalt" mondás jut eszembe.
Sajnos eltűnt a hardverapró egyénisége,most már mindinkább hasonlít a vatera, jófogás és társaira.
követni kell a trendetÉn elismerem és értékelem a munkátokat, de nem igazán élhető ez az új hardverapró.
Ok, a bugokat kifogjátok javítani, de ez sajnos nem old meg mindent.
Egy szavazásra kíváncsi lennék, hogy mennyi felhasználónak jön be ez az új felület, és hány %-nak tetszik a régi.Én azt javaslom, hogy vissza a régit! Ez egy rémálom.
Ami legnagyobb érvágás részemről hogy nem átlátható a felület
Az új design katasztrófa. Értem én, hogy fel akartok ülni a reszponzív vonatra, de könyörgöm, nézzétek meg asztali gépen is. Egyszerűen szar.
Az új felület nem felhasználó barát. Nem jó.
Az apró kinézete valami bazári gagyi! Nem is értem, hogy ez hogyan fér bele a lapcsalád imidzsébe?
nem értem, hogy ha valami jól működik, abba miért kell belenyúlni
Nem csak kárbavész a munka, hanem még kontraproduktív isNekem ez az jófosás.hu stílus nem igazán adja. A régi tömör, könnyen áttekinthető, gyorsan át tudtam futni rajta és csak azt tartalmazta ami érdekel (mi, hol, mennyiért, kitől).
Nekem nem a design a problémás -bár az se tetszik,
Új hardverapro design-nal kapcsolatban: Mobilon nem szép az egész sőt..
A másik topicból rögtön rákattintottam az anyázásra.
+1 Szerintem is sokkal jobb volt úgy!
+ + + + POZITÍV + + + +
Teljesen jo lett az uj design. (nem irónia)
Nekem alapvetően tetszik
Én nem csatlakozom a köz felháborodásához, teljesen meg vagyok elégedve
Nagyon tetszetős fiatalos lett az oldal
Remek lett az új oldal.
--------------------------------------------30 vs 5 az arányok azt hiszem láthatóak !!!
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz maxika2004 #6192 üzenetére
Most ezzel mit szeretnél bizonyítani? Én sem vagyok maradéktalanul elégedett az új felülettel, de a hozzáállásuk maximálisan korrekt, odafigyelnek az észrevételekre és eleve lehetőséget adnak arra, hogy itt bárki elmondja a véleményét, mely lehetőség kb. sehol máshol nem létezik.
Másodsorban, ferdítesz keményen, így a listád nem ér semmit. Csak így hirtelen sokszoros pozitív visszajelzést láttam mint amit ide te betettél, még akkor is, ha a negatívból nyilvánvalóan több van.
-
DS39
nagyúr
válasz maxika2004 #6192 üzenetére
Az én véleményem nincs itt, pedig nekem is tetszik az új oldal. Lennének ötleteim hogy mit alakítsunk rajta, de az alap jó.
A probléma hogy a fejlesztési idő jó részét elvette ez, és a lényeg, a funkcionalitás nem jó. Rengeteg apró bug van a rendszerben, ami erre következtethető vissza. Illetve nem volt idő tesztelni sem házon belül, mert akkor ezek kiderülnek.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
a lényeg (az adatbázis, a koherencia, az egyidejűségek elvi szintű kizárása, az adat strukturálása, a kód strukturálása) nagyon is jó. bugból tényleg sok van, de azért a ma délutáni állapot már nem is hasonlítható a péntek délutánihoz, és ez még csak egy szolid hétvége, dolgozunk majd rajta tovább. pár héten belül szerintem kb. bugtalan lesz, valamint az ilyen-olyan arculati optimalizálásokon is túl leszünk.
-
HÁZIGAZDA
ritkán szereti valaki, amikor megváltozik alatta egy rendszer. a legutóbbi hardveraprós váltásnál tényleg szinte csak negatív visszajelzések voltak, ráadásul nem ennyi és nem így, hanem több ezer hozzászólásos topik volt, őrjöngéssel tele. most a negatív hozzászólások zöme az, hogy tegyük vissza az előzőt.
ezek első benyomások, az könnyen lehet negatív. az új aprót majd az idő fogja megmérni, ha három hónap múlva is ugyanolyan bugos, mint most, majd elverik rajtunk a userek a port. mivel most a saját kódunkról van szó, és azért a lényege jól működik, tudjuk, hogy jó lesz ez...
-
maxika2004
őstag
Nem szeretnék bizonyitani semmit, ezek a tények....
és a kinézettel kapcsolatos hibákra is rávilágítani ... mert értem én hogy igy bug-ugy bug...
de ebből rengeteg olyan van amit én ,
(aki 11 ÉVE REGISZTRÁLTAM ! ) pl soha nem használok )
és sok mezei felhasználó sem..... viszont a kinézet nagyon irritáló, és eddig választ még nem olvastam,
hogy lesz e esetleg valami változás ebben is !!!Természetesen értékelem a melót, és gondolom nem kicsi volt,
illetve az üzleti dolgokat meg is értem, azt nem is kritizálom....
de kinézetileg nagyon fájó a változás, és sok más embernek is ....
és bízom benn lesz változás, de jó lenne erre valami reményt kapnunk ! -
maxika2004
őstag
Nem feltétlen az előzőt szeretném szeretnénk vissza, de azért nézz rá a két oldalra :
és csak 5 kérdésem lenne :
1 - melyik az átláthatóbb
2 - mi értelme volt az időt - helyet felcserélni
3 - mi értelme van es mennyit látni a kis képekből ?
4 - melyik szinei kellemesebbek , jobbak ?
5 - melyik oldalon van több ihirdetés ?Köszönöm elöre is a válaszokat !
-
HÁZIGAZDA
válasz maxika2004 #6199 üzenetére
kár a hangulatot kelteni. linkeld be légyszi a képfeltöltést, hirdetésfeladást, komplett admint, mindent. és ne az első napok bugjaiból fejtsd meg, hogy mi érte meg és mi nem, mert nem reprezentálja jól a valóságot. nyilván zavaróak a hibák, de azért reményeink szerint nem tartanak örökké.
az előző apróról meg annyit, hogy azt rajt után komplett vissza kellett vonni első körben és hónapokig tartott, mire egyáltalán, úgy-ahogy jól működött.............
Aktív témák
- Asus Vivobook S15 i3/8gb/512gb/FullHD GAR
- 2024 Apple Watch SE 44 mm, Apple garancia: 24.12.23., 100% akku
- Gamer PC (Ryzen 5 5600, 32GB DDR4, RTX 4060 8GB, 2TB NVMe SSD, 750W Gold)
- Tekken 7 collector's edition
- XBOXONE fat,S,X,series S/X készülék, kontroller/joystick felújítás,javítás-szervíz és adásvéte
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest