Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
PHM
addikt
Megkerülhetetlen rendszer nem létezik, ez nem az oldalt minősíti.
A "Hirdetés jelentése" gombbal jelezheted a problémát.
De akár itt is felvetheted a problémát.
Egyébként szvsz azért archiválta a hirdetést az illető, hogy ne tudd
negatívan értékelni. Ezzel azonban nem kerülte el a következményeket.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PHM
addikt
A hirdetést maga a hirdető tette lejárttá, azaz archiválta.
Márpedig, ha nem jelented, azzal lehetővé teszed, hogy másokat is becsapjon.
Ráadásul, amennyiben megalapozottnak találtatik a panaszod,
módot kaphatsz az utólagos értékelésre, amit szövegesen is megtehetsz.
A lényeg az végül is, hogy a csalók-ügyeskedők így gyorsan kipontozódnak.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
senior tag
Ha jelented az illetőt az adatlapján lévő Jelentem (mint vevőt) » gombbal, ott másold be a hirdetés linkjét és írd le a történteket (Ha kész a jelentés, és már csak az elküld gomb lenyomása hiányozna, akkor szólj priviben, és akkor én átállítom jegeltre a hirdetést). Nagyon előrelátó volt, hogy lementetted a hirdetést, ezért kétség sem fér hozzá, hogy az eladó volt itt a ludas.
A rendszert illetően: mi is emberek vagyunk, sajnos nem tudunk egy tökéletes rendszert csinálni, de törekszünk rá. Hogy is szokták mondani? Igen: Csak az nem hibázik aki nem dolgozik.
[ Szerkesztve ]
essexboy
-
HÁZIGAZDA
ó, te jó ég, ne haragudj, de ennek se értelme, se időnk nincs rá. ellenben ügyesen kitértél a válasz elől, ugyanis NINCS olyan nagy látogatottságú oldal, ahol te a fórumban diktálod le, hogy milyen legyen az arculat. nincs. egy sem. de még olyan sem, ahol ilyen topikok és így mennek, mint nálunk arculatváltáskor.
ez a weboldal pedig, amit minden egyes arculatváltásnál betalálsz ugyanezzel a felütéssel, mégis itt fórumozik, mégis odafigyel és hát elég sokat változtat, akár. ráadásul pont én menedzselem ezt, jellemzően, ha már az én ízlésemet fikázod, meg pont rólam írod, hogy minden visszajelzést letojok.
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
én értem, hogy elégedetlen vagy, de lassan hagyd abba a hangulatkeltést légyszi. az egy hirdetés, ami az egész lapcsaládon fut, fixen be van rendelve, ide is kikerült. nem kéne kikeverni belőle, hogy "itt már csak a pénz beszél, blabla".
remélem nem gond, és megengeded, hogy próbálunk a felszínen maradni és megélni. egyébként is, nyugodtan melegítheted a káröröm feliratú pólót, mert azért alapvetően a két nagy multi (fáccse, goglé) garantáltan ki fogja nyírni ezt a piacot is, velünk együtt. de ha ők nem, akkor a 4-5 milliárdos buktát bevállaló jófogika.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest