- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
válasz
ferenck #6318 üzenetére
Véleményem szerint nagyon is hasznos, hogy Google-ben visszakereshetőek a régi hirdetések. Én gyakran így állapítom meg, hogy az adott eszközt mennyiért lehet manapság eladni. Nagyban megkönnyíti a dolgomat.
Olyan valóban előfordul, hogy már egy x éve archivált hirdetésre írnak rá, hogy "megvan még?!", de ilyen - nálam - szökőévente egyszer van. Túlélhető probléma.
-
-
válasz
maxika2004 #6216 üzenetére
Folyamatosan javítják a bugokat. Ha találsz bugot, és beírod a bugreport topicba (normális hangnemben, 26 db
nélkül), akkor azt is javítani fogják. De a folyamatos panaszkodással sokra nem mész.
Írd le az ötleteidet, jelentsd a hibákat, és 1-2 héten belül lesz egy remek, bugmentes hardverapró. -
válasz
maxika2004 #6206 üzenetére
Nézd. Alapszabály, hogy mindig az elégedetlenkedők a leghangosabbak, az elégedettek pedig csak ritkán dicsérnek. Persze írhatod azt, hogy ez nem igaz, de attól még nem lesz úgy.
-
válasz
SeniorTilla #6179 üzenetére
Véleményem szerint - az esetek többségében - az kereskedő, aki 8-nál több hirdetést futtat egyszerre. Vegyünk példának csak 5000 Ft-os tételeket. Nem fér bele 250 Ft?
Te pedig ha jól emlékszem notebook-okat árusítasz, amik úgy általában minimum 100000 Ft-os ártól indulnak. Nem tudom pontosan milyen haszonkulccsal dolgozol, de úgy gondolom a 250 Ft belefér hirdetésenként, főleg úgy, hogy gyakran több típust hirdetsz egy hirdetésben.Ne érts félre, nem turkálni akarok a zsebedben, de szerintem egy kereskedőnek bele kell férnie a 250 Ft / hirdetésnek, ha egy normális oldalon akar hirdetni. Mert a hasonlatnak felhozott ingyenes jófogás véleményem szerint nem normális oldal. Ránézésre egy közepes tudású programozó pár hét alatt összedob egy hasonló képességekkel rendelkező hányadék oldalt, ahol a képek pl. kb 320x240 felbontásúak, és még csak fizetős opcióként se lehet nagyobb képet feltölteni, illetve szöveget formázni.
A vaterán pedig elég megnézni a jutalékokat, hogy instant úgy döntsön az ember, hogy inkább hirdet a hardveraprón, vagy a jófogáson. -
válasz
Eztis_Aztis #6048 üzenetére
Egyelőre sehol. Valószínűnek tartom, hogy már fel van véve a javítandó ill. pótolandó dolgok listájára, mert már sokan jelezték, hogy hiányolják ezt a funkciót, ami az előző oldalon létezett.
-
válasz
laci laci #6045 üzenetére
Értékeléseidet jobb fent, az avatarodra, majd a nickedre kattintva hozhatod elő. [link]. Az értékelések új rendszere miatt (1 üzlet = 1 értékelés) kisebb számot láthatsz, mint az előző oldalon, de egy értékelésed sem veszett el, mindössze 1 üzlet = 1 értékelés logika alapján lettek átalakítva.
"használhatatlan"
Erre erősen rácáfol, hogy ránézésre kb. ugyanolyan mennyiségben kerülnek fel ma is a hirdetések, mint az előző napokon, az előző rendszerben.
-
válasz
FrozenThrone #5942 üzenetére
Itt lehet kiválasztani: [kép]
-
Sziasztok!
Nagyjából két hónapja jeleztük itt, hogy meglehetősen zavaró, hogy a mentett kereséseknek megfelelő hirdetések felkerülésekor egyből két e-mail-t is kapunk:
- Egyet arról, hogy találat van.
- Egyet pedig arról, hogy erről a találatról privát üzenetet is kaptunk a "Hardverapró" felhasználótól.Egészen két hónappal ezelőttig ez nem így működött, hanem úgy, ahogy kell neki: nem kaptam privát üzenetet a Hardverapró felhasználótól, csak egy e-mail-t arról, hogy a keresésemnek megfelelő hirdetés került fel.
A kérdésem az, hogy hogyan lehet kiküszöbölni a dolgot? Nem szeretnék arról e-mail értesítést kapni, hogy a Hardverapró felhasználó privát üzenetet küldött nekem, de letiltani sem akarom "őt". Továbbá a privát üzenetek e-mail értesítőjét sem szeretném kikapcsolni, hiszen a privátokról értesülni akarok.
(Egyáltalán mi a fenéért kellett ezt így módosítani? Tök jól működött, mikor csak e-mail értesítő érkezett. Érthetetlen, mert ennek így az idegesítésen kívül más funkciója nincs.)
-
válasz
hozsoltika67 #3137 üzenetére
-
Üdv!
UP-olás közben jutott eszembe az alábbi javaslat: Az UP-olási felületen nem legördülő menüben kellene megjelennie a hirdetéseknek, hanem egymás alatt felsorolva, mellettük checkbox-szal. Legalábbis szerintem sokkal egyszerűbb az, ha van mondjuk valakinek 15 hirdetése, hogy kijelöli az összeset (akár egy "összes" checkbox-szal), majd az "upolom" gombra kattint, mint az, hogy kiválasztja a legördülő menüből egyenként őket, és mindegyiknél az "upolom" gombra kattint. Amíg utóbbi 15 oldalbetöltéssel és 30 kattintással jár, addig előbbi 1 oldalbetöltéssel, 1 kattintással.
-
Üdv!
Nem tudom volt e már, de jó lenne, hogy ha hirdetésfeladásnál a kategóriák ugyanolyan sorrendben lennének elhelyezve, mint ahogy a hirdetések listázásánál van. Utóbbit kezdem megszokni, de mikor hirdetést adok fel, mindig keresgélni kell, hogy hol van az adott kategória.
-
Üdv!
Egy olyan javaslatom lenne, hogy hirdetésfeladáskor legyen egy választható checkbox arra, hogy "HIBÁS termék". Rengeteg olyan hirdetés kerül fel, hogy a címbe nem írják bele, hogy hibás a termék, és a leírásban is csak a legutolsó sorban írják le, hogy "... annyi nagyon kicsi hibája van, hogy a kijelző el van repedve, valamint az érintőgombok nem működnek... de amúgy hibátlan !" ...
Nagyon jó lenne, hogy ha a "hibás" checkbox be van pipálva egy hirdetésnél, akkor azt az oldal egy ikonnal vagy egy felirattal jelezné a hirdetések listázásánál. (Vagy esetleg olyan formában, hogy "HIBÁS - Hirdetés neve".)
Valamint jó lenne, hogy hibás termék feladásakor ezen checkbox bepipálását egy szabály kötelezné a hirdetőkre.
-
-
válasz
jaffa 2843 #1811 üzenetére
Igazából nem tévedtél semmit. Az az RSS gomb, amit Kalandor kijelölt a linkelt képen, egy olyan RSS-re irányít, amiben a kiemelt hirdetések találhatóak, és nem olyan RSS-re, amiben az "újonnan feladott hirdetések", ahogyan azt te is kérted. Én egyelőre nem tudok róla, hogy lenne ilyen RSS.
-
Üdv!
A galériában várható valamiféle nagyítás funkció? Mert a jelenlegi 533*400-as ill. 600*399-es képekkel némelyik esetben nem sokra lehet menni.
Erre még válaszolunk majd.
[ Módosította: Kalandor ]
-
válasz
SimonYana #1527 üzenetére
Ha még lehetne is ilyen jog, azt nem kiemeléshez vagy UP-hoz kéne kötni, hanem megbízhatósághoz. Mert ha tegyük fel valaki nem megbízható vagy csaló hirdet valamit, és ezt valaki szóvá teszi a hozzászólásokban, illetve figyelmezteti a potenciális vásárlókat, akkor az nem túl jó, hogy ha ezt a csaló hirdető törölni tudja.
-
Szerintem megint csak azok kaptak, akik írtak már ebbe a topic-ba.
Így inkább bemásolom neki:
(#1370) cs.zs.:
"A belépés átmenetileg le lett választva a lapcsalád többi oldaláról, tehát külön kell belépni a Hardverapróra. Ez nem marad így, csak addig, amíg kiirtjuk a belépést végző és szinkronizáló script hibáit." -
válasz
zozika001 #1331 üzenetére
Átlag hirdetőként bőven el lehet lenni az 5 UP-pal. Csak okosan kell felhasználni. (Értsd: Akkor, amikor valószínűleg a legtöbben nézik épp hardveraprót.)
DE az, hogy el fogsz e tudni valamit adni, NEM az UP-on fog múlni. Sokkal inkább azon, hogy mennyi pozitív értékelésed van, és hogy mennyire ízlésesen, igényesen hirdeted meg az adott terméket.
A többi már csak a vásárlón múlik. Úgy vélem a legtöbb vásárló tisztában van azzal, hogy mit is akar venni. Márpedig akkor azt be fogja írni a keresőbe, és ha te hirdetsz olyan terméket, azt ki is fogja dobni találatként a kereső. És ha belenéz a hirdetésedbe, és azt látja, hogy igényesen van meghirdetve, és van egy rakat pozitív értékelésed, akkor nem fog fennakadni azon, hogy "csak" napi egyszer UP-olod az adott terméket. -
Értem. Azt hittem a legutóbbi böngészés óta felkerült hirdetéseknél kéne írnia csak. Elnézést a tájékozatlanságomért.
(Kicsit nehézkes így kiszűrnöm az új hirdetéseket, hogy az UP-olási dátum és a hirdetés feladási dátum 'egybeolvadt', ergo nincs feladási dátum szerinti rendezhetőség.)
-
Üdv!
Az "ÚJ" jelzés - egyelőre - szándékosan nem frissül a hirdetéseknél?
-
Üdv!
Tudom, hogy jelenleg (és még jó pár napig) bughunt van folyamatban, de azért csak beírom design-nal kapcsolatos apró javaslatom:
A szöveges értékeléseknél nem ártana az avataroknak egy keret (mint az adatlapnál), mert jelenleg olyan ... sehogy nem néz ki. Így képzeltem pl: [link]
Amúgy csak így tovább!
-
válasz
WildSeven #1060 üzenetére
Illúzió? Itt nincs semmiféle illúzió. Mint írtam, alapvetően ingyenes az oldal. Minden fizetős lehetőség csak opcionális. Ráadásul az egész hardverapro.hu site-on nem említik SEHOL, hogy "ingyenes". Se tolakodó módon, se diszkréten ... sehogy. Szóval nem nagyon értem, hogy ugyan mivel is tévesztenék meg a felhasználókat?
-
válasz
WildSeven #1041 üzenetére
"ne tévesszétek meg az ingyenesség illúziójával a felhasználókat"
Érdekes. Nekem most is fent van 4 db hirdetésem, ma is tudtam őket UP-olni, és mégse került egy fityingembe se az egész.
Szóval tessék megérteni, hogy alapvetően nem fizetős az oldal, csak opcionálisan az.
-
válasz
SUPREME7 #735 üzenetére
Nincs egyik se. Nekem a legfrissebb 50 hirdetéshez kell az RSS, és nem a legfrissebben UP-olt vagy kiemelt hirdetéshez. És a feladási dátum szerint se lehet rendezni. Bár úgy van elnevezve a jelenlegi rendezés, hogy "idő szerint", de ez figyelembe veszi az UP-okat, azaz nem feladási dátum alapján vannak rendezve.
-
Sziasztok!
Tetszik az új hardverapró.
Van még mit rajta csiszolni, de jó irányba halad.
Két dolog van amit hiányolok:
- Apróhirdetések rendezése feladási dátum alapján
- RSS az 50 legfrissebb apróhirdetéshez
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest