Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Én azt javaslom, hogy vissza a régit!
Ez egy rémálom. Egy az egyben az OLX-jófogás mizéria jut eszembe, amikor is az OLX-en minden jó volt, a dizájn, a képek minősége, szóval minden, és NEM KERÜLT PÉNZBE semmi fontos funkció, lehetett hetente INGYEN hirdetést előre sorolni stb... Aztán jött a jófosás, ahol alapból minden kula, és ráadásul minden fizetős, ja és a képek is szarok. Na azóta sem hirdetek ott... De ha itt is ez lesz, akkor hol hirdessünk ezek után??
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz maxika2004 #6169 üzenetére
Ja, hogy az újnál ott van a dátum is?? Ha nem zoomolok rá nem is látszik... Szerintem a háttér és sok egyéb szöveg is ordít a sötétebb megvalósításokért.
-
Lackooo84
nagyúr
-
-
Lackooo84
nagyúr
A régi igen, a távkapcs még ingyen hosszabbítós (volt). Az smseket sajnos rögtön ki szoktam törölni, egyébként sem volt semmi info benne, csak, hogy "sikeres fizetés". Meg ugye abból is gondolom, hogy gond lehet, hogy azt írja mellette: "ingyenes hirdetés", holott már 4 éve lóvéval hosszabbítgatom... Na mindegy végül is nem vág földhöz, csak gondoltam jelzem.
Ja még valami, a PH pontokat hol lehet nyomon követni?
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz energy4ever #6322 üzenetére
Sztem ha lejár felrakhatod ugyan azt a hirdetést újra, miért ne rakhatnád?
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óra topik
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest