- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
SeniorTilla #1388 üzenetére
Nekem nem olyan nagy probléma, ha az eladó mellett ott egy negatív!
Eddig sem nagyon néztem, kinek hány pontja van, ilyen vagy olyan!
Az eladó személyét nézem mindig, és azért a régebbi megbízható tagok, már ismerik egymást. Ha nem is személyesen, de a tevékenységét mindenképpen.
Én úgy vagyok vele, hogy pár ezer forintért nem járatom le magam, és biztos vagyok benne, hogy a szintén több éves regisztrációval rendelkező kollégák ugyan így vannak ezzel.
Ha megnézed az eladó adatlapját, akkor látszik, hogy mióta van itt, és milyen aktív, és abból kiderül minden.
Felőlem lehet itt valakinek 10 feketéje is, ha én tudom, hogy amúgy milyen, akkor simán vásárolok tőle.
(#1397) Parci
Az egyik gépen eleve nem volt gondom, a másikon nem lehetett belépni. Elolvastam, amit írtatok, a Chrome beállításaiban töröltem az összes hardveraprós sütit, újraindítottam a böngészőt és rögtön simán belépett.
Szóval ezt a "hibát" nem is értem! -
kungzi
veterán
ez nagyon nem jó hír
amúgy azt nem értem, hogy ha már egyszer váltunk az új oldalra, akkor miért nem úgy, hogy legalább az alapvető funkciók úgy mennek, ahogy kellenének
ez olyan, mint ha pl egy webshop oldal elindul és mindent lehet rajta csinálni, kivéve belépni és rendelni
komolyan mondom, örülök az új oldalnak, de ezek a hibák nevetségesek
amúgy ha nem töröltem a hirdetést még, akkor még egyszer leadhatják az értékelést vagy az ilyenkor törlődik?
-
válasz
SeniorTilla #1396 üzenetére
igazából ez nem olyasmi, amit előre meg tudnánk csinálni 100%-osan. tehát rugalmasak leszünk olyan értelemben, hogy fejleszteni, csiszolni szeretnénk (ez az a sok meló, amit házon belül nem tudnánk fenntartani, mert közben ott a többi portál is, ezért is akartuk leválasztani az apró fejlesztését magunkról. az más kérdés, hogy aztán szívások sorozata jött
), nem kell attól tartani, hogy ami most van, az marad örökre és nem nyúlunk hozzá.
vannak tervek "ellenőrzött eladó" minősítésre meg ilyesmi.
persze előbb üljenek el a hullámok...
-
-
válasz
Mercutio_ #1393 üzenetére
Nem feltétlenül, mert beállíthatom, hogy nulla értékeléssel ne vásárolhassanak a regisztráltak sem. Egy mobilszámos reg már hidd el, sok amatőrt visszatart a kicsapongásoktól
mert ezek az emberek általában nem az okosak közül kerülnek ki
Az a rendszer is sz*r, mert pl. egy pozitívba belebújtathatsz egy negatív értékelést, és ennyi. Ritka eset, hogy a vaterás "ügyfélszolgálat" biorobotjai elgondolkodnak valamin, és ha szólsz nekik, akkor törlik a hamis értékelést. Nekem 1x volt egy ilyen esetem, akkor - legnagyobb csodálkozásomra - törölték.
Kíváncsi leszek, itt mennyire működik majd a rendszer. Abban biztos vagyok, hogy a problémákat sokkal rugalmasabban fogják kezelni a modik, mint eddig is. Ez nagyon jó a PH-ban.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
Vevőként a vakerán se garantált az adatok valódisága csak egy (eldobhato) mobilszám kell hozzá, hogy regelj. És máris vásárolsz majd osztod a negatívot
Számla szám és társai csak az eladók esetén kötelező. -
antikomcsi
veterán
Jó reggelt! (Akinek még az van)
Igazából semmi komoly, csak szeretnék köszönetet mondani a tájékoztató jellegű privát üzenetekért, nagyon barátságos gesztusnak tartom, köszönöm, hogy erre is szakítotok időt!
És a fentiek mellet még hasznos is ráadásul, nem csak sima promó!
Köszönöm!
-
tomson67
tag
Erős megszokást igényel az új HA. Látszik benne a munka, innovatív, de a gyep, a szép zöld gyep...
Amúgy ami nekem legjobban hiányzik, az a hirdetések részletes nézete, ezt a pucér csak címekből álló, kevés információt hordozó felületet soha nem fogom megszokni. Kevés a jó cím, bosszantó a dolog, eddig egy oldal teljes nézetben két perc alatt megvolt, most meg... tucatszor kell kattintani egy oldalon. Nem vénnek való való oldal lett ez.Remélem javításra kerül ez a dolog.
-
SimonYana
addikt
Még egy észrevétel!
Eladtam ezt a winyót!.
A mai napig nem kaptam meg az érte járó pontomat! Nekem jött van 3 mail is ezzel kapcsolatban , de ateszke44-nek semmi nem ment!
Én értékeltem és írta is , hogy ezért Ő 2 pontot kap , de Ő semmit nem kapott:
Természetesen én sem kaptam meg a pirosamat! Nem tudom , hogy neki ami van 2 pirosa , az az e amit tőlem kapott a vásárlásért , de már majdnem eladtam mindenemet és még mindég o pontom van!
Fantasztikus ez a rendszer!
4db külső vinyót adtam el és egy pontom sincs! -
SimonYana
addikt
válasz
Nagyon elbeszélsz mellettem ! Nem érted a lényeget! Nekem az a bajom , hogy miéert van ott ha még nem vette meg! Ha meg megnyomja szerencsétlen azt a gombot miért számít vásárlásnak! Te valami teljesen másról regélsz itt nekem!
-
válasz
SimonYana #1387 üzenetére
Alapvető gond az értékelési rendszerrel az is, hogy nem hiteles, mert olyan felhasználók véleményén alapul, akik nincsenek hitelesítve.
A PH-ra bárki regisztráhat, sok dupla/triplareg is van, stb. Nincs ellenőrzés, se telefonszám, se bankkártya, se név és cím tekintetében, mint a vaterán. Bármikor regisztráhat bárki hamis adatokkal, vagy adatok nélkül.
Sok olyan eladó van itt, akik évek alatt építették ki az üzletkörüket, és gyűjtötték be a pozitív visszajelzéseket. Ez nagyon fontos. Én pl. a vaterán nem vásárolok olyantól vagy nem adok el olyannak, akinek 2-3 negatívja van, illetve ekkor már fenntartásokkal kezelem az üzletet.
Ha egy PH-s vesz valamit, akár csak bosszúból, poénból, stb., beadhat egy negatívot. Úgysem lehet megtalálni, nem lesz következménye, mert holnap csinál egy másik reget, a régit kidobja.
Ilyenkor mi van, mit lehet majd tenni? Illetve hogyan lehet ezt megakadályozni?
-
SimonYana
addikt
válasz
#58984960 #1385 üzenetére
Másik észrevétel!
Hardveraprónál valami más megoldás kellene! Ne lehessen , vagy ne is legyen ott az a gomb , hogy ÉRTÉKELD! Ez egyáltalán nem egyértelmű , hogy aki arra rá nyom az megvásárolja! Okosabb lenne , hogy Megveszem! Vagy lehetne akár licit is és lépésenként licitálni , mert akkor egy kedvezőbb árat is írhatnák rá! Tudom , hogy ez nem vatera!Viszont nakosnál is már vagy 20-an megnyomtuk az értékel gombot , mert azt hittük ott valami értékelés lehet az áruval vagy a személlyel kapcsolatban! Nem gondolnám , hogy az azt jelenti : MEGVETTEM!
-
törölt tag
Sziasztok!
Először is minden elismerésem az új oldallal kapcsolatban. Van pozitív és negatív észrevételem de összességében az elismerésé a szó. Nem semmi össze rakni egy ilyen oldalt.
Két kérésem lenne. Talán tudnátok változtatni rajta, persze ha a többség is úgy szeretné.
1. Ha küldök egy privát üzenetet tűnjön el magától a visszaigazoló ablak. Kicsit fura, hogy nyomkodni kell.
2. Megoldható lenne, hogy a privát üzenet listában létrehoznátok egyfajta jelöléseket. Hasonló mint ami az outlookban is van. Pipa, vagy kis zászló vagy valami kis megkülönböztetés, ha olyan személytől várok visszajelzést akitől fontosabb lenne, mint a többi kollégától. Akkor még nem baj, ha csak 2-3 felhasználó szerepel a listában de ha 10-20-30 stb, akkor már átláthatóbb.
Köszönöm!
-
polgi803
őstag
Egy újabb kérdés.El lehet majd menteni egy adott hírdetést,mint régen,vagy nem "elmentem ezt az oldalt" opcióval...
-
SimonYana
addikt
Még egy észrevétel!
Hogyha én beállítom mondjuk a hardverapró felsorolását négyzet rácsosra , nem lehetne , hogy ezt a beállítást megőrizze és ne kelljen minden átkozott belépésnél beállítani? Köszönöm e figyelmet! -
nemtudom buge, de privatok kozott rakeresve a szemelyre HA nincs talalat, PH van, azt nemtudom hogy az osszes privat szinkronban van e. de 2011 ig eleg tetems szamu privat uzi bejon a HA-n szoval csak a keresovel lehet a gond.
-
tomab04a
aktív tag
KHAOSS :S
-
cs.zs.
veterán
válasz
proradeon #1372 üzenetére
Bocsi hogy nem olvastam végig mindent, de amit bemásoltál, azt épp igen.
Másképp fogalmazok.
Minden szétvált mindentől ? Mert pl mobilarénáról prohardverre átlépve is újra be kell jelentkeznem (telefonon), és ezt a részét nem értettem, mivel elvileg csak a hardverapró újúlt .Légyszi ne bántsatok nagyon ...
-
-
Szerintem megint csak azok kaptak, akik írtak már ebbe a topic-ba.
Így inkább bemásolom neki:
(#1370) cs.zs.:
"A belépés átmenetileg le lett választva a lapcsalád többi oldaláról, tehát külön kell belépni a Hardverapróra. Ez nem marad így, csak addig, amíg kiirtjuk a belépést végző és szinkronizáló script hibáit." -
cs.zs.
veterán
Sziasztok,
eddig ha pl Mobilarénára beléptem, beléptem a társoldalakra is. Most külön-külön mindegyikre be kell lépnem. Ez szándékosan van így ?
Így marad, vagy másképp lesz ?üdv
Cs Zs -
helkis
veterán
oks, ahogy eddig is, szeretnék partner lenni a dologban, egy fontos kérést mindig tegyél fel magadnak: elveszik-e a változással az, amiért idejönnek az emberek! (kéne egy Sim-PH
)
szerintem az alapvető probléma az, hogy hiányoznak, sérülnek a régi alapok: a szabadság érzése, az hogy szinte bármit meg lehetett oldani házon belül normális értelmes emberekkel!
itt csak falakat, és skatulyákat látok egyelőre, ami remélem hamarosan változik majd..a chemotoxozás-nál látjátok már az alagút végét?
-
kjani18
őstag
Itt az input, válaszolj rá légyszíves!
- Az eddig megkapott pontokat ( és nem csak a pirosakat! ) miért nem lehet átvinni az új rendszerbe?
Indoklás: Nem lenne nagy meló, egy program megcsinálhatná megfelelő szorzóval pld.
Ha mindenkinek újra kell kezdenie, az még hagyján ( bár nem igazságos) de így a feketék is elvesznek, a korrektebbektől elvesztek, a problémásoknak meg tiszta lapot adtok?-Legyen 5 up, ez üzletpolitikai dolog, támogatom! De ne kelljen ez miatt annak, akinek nincs, külön bankkártyát, paypal számlát csinálnia jó pénzért, vagy letejelni a távközlésnek! Legyetek szívesek egy sima átutalásos rendszert is csinálni, számlája mindenkinek van, aki itt hírdet, vagy mással át tud utaltatni, sokkal kevesebb költséggel, több marad nektek is, nekünk is.
-Adjatok lehetőséget az aláírásban link elhelyezésére, hogy sokkal több infót adhassak/kérhessek egyszerű módon, nektek is egyszerűbb, mint ezer adatot tárolni valakiről.
Köszi, hogy oszthatom az észt ész nélkül
-
kungzi
veterán
ahogy megvannak az értékelések mikor íródnak jóvá? mert most kaptam az elmúlt fél órában 2-t, de még nem kaptam meg, vagy nem látom
-
SimonYana
addikt
Uraim!
Reménykedem , hogy hamarosan változik a színvilág is , mert fél óra után ki sül a szemem ettől a sok világos színtől!
Nektek hogy áll? Mert szerintem igencsak a Tietek is , mikor egész nap a monitort kell bámuljátok , hogy a hibákat javítsátok!
De az is lehet én vagyok vaksi és a szemüvegem helyett a napszemüveget kellene feltennem! -
"Köszönjük a türelmet és őszintén elnézést kérünk a kellemetlenségekért! Dolgozunk a hibákon, ahogy csak bírjuk."
Nincs mitKorrekt a hozzáállás, kitartást nektek.
Köszönjük a folyamatos értesítéseket is -
Kerto
tag
Ez egy nagy lépés volt a Vatera felé,ha szeretnél eladni valamit használd a (fizetős) kiemeléseket,és az up is fizetős lett. Persze felelősséget nem vállal a PH-sem a balul elsült üzletekért. Csak én érzem úgy,hogy egy nagy lehúzás lett az egész? Személyes vélemény,jöhet a megkövezés
-
gaben1117
senior tag
Nem akartam a másik topikba beírni, hátha már volt.
A "Legutóbb bejelentkezve" menüpont az illető profiljánál nem megy rendesen. Van akinél semmit sem mutat, van olyan akinél meg egy héttel ezelőtti dátumot mutat úgy, hogy egész nap levelezek vele privátban.
Amúgy gratula az új oldalhoz, én kezdem nagyon megszeretni.
Ma fel is adtam egy hirdetést, hogy kipróbáljam. Örömmel vettem észre, hogy bővebb leírásnak van hely. Korábban sokszor elfogyott az 1000 karakter, mielőtt leírtam volna mindent, amit akartam. Szóval köszi szépen ezt is.
-
WildSeven
tag
A baj az hogy még csak az általad emlitett "3" hirdetés mint felső határt se lehet darabját napi 2x upolni (:
Szerk.:
Bár hozzáteszem, egy normál legális felhasználónak (tegyük fel hogy pl zozika001 az, bár tudom ő üzletszerűen kereskedik .. ) simán lehet 6 hirdetése mindenféle hardveraprón történő milliomossá válás nélküli normál emberi céllal.
-
kungzi
veterán
a privát üzenet érkezéséről jött email-ben rossz a link, mert még a régi oldalra mutat
-
válasz
zozika001 #1345 üzenetére
ez nem igaz. nyilván nem fogjuk most ész nélkül átírni 5-ről 15-re, pláne, hogy más meg mást kérne. de, bár minden alkalommal megkapjuk, hogy leszarjuk a userek véleményét, ez nem így van. most is elég régóta erről beszélgetünk, érvelünk. és hatással van a véleményünkre. szóval rövidtávon marad az 5, ja. és amíg nem győződünk meg róla, hogy egyértelműen rossz döntés, hátrányos a rendszer, a hardverapró szempontjából, addig is. viszont ehhez az inputot meg tőletek, most például tőled kapjuk.
-
válasz
zozika001 #1342 üzenetére
az a kérdés, hogy tényleg rosszabbul jársz-e majd. mert hogy másnak is csak 5 up-ja lesz, tehát igazából maximum azokkal szemben jársz rosszabbul, akiknek kevés hirdetése van. akiknek több, azok viszont nem tudnak "eléd upolni". szóval azért nem olyan egyértelmű ez, bár értem, hogy első gondolatra miért tűnik rossznak. adjunk neki némi időt, látszódjon a gyakorlatban, hogy mi változik.
-
zozika001
csendes tag
válasz
proradeon #1340 üzenetére
részben igazad lehet, bár nekem az a tapasztalatom, hogy szinte senkit nem érdekelt mennyi pozitíviom van. én pedig szinte soha nem is néztem, de nem vagyunk egyformák.. köszönöm neked, hogy nem támadtál le a nézeteim miatt és egy újabb szempontból vizsgáltad a kérdést
-
zozika001
csendes tag
igen 4-5 darab, átlagosan 500 ft os hirdetésből csinálom itt az évszázad üzleteit
Ne Nevetess már! Ha ez szerinted üzletszerű, akkor valami nagyom más gazdasági dimenzióban élhetsz mint én. igazából nem is érdekes a kérdés, egyszerűen csak még meg kell ezt emészteni, hogy itt is ez lett ( ha ez nekem fáj, az hagy fájjon már lécci!!) amúgy meg vannak ingyenes oldalak, úgyhogy kopp.
-
válasz
zozika001 #1331 üzenetére
Átlag hirdetőként bőven el lehet lenni az 5 UP-pal. Csak okosan kell felhasználni. (Értsd: Akkor, amikor valószínűleg a legtöbben nézik épp hardveraprót.)
DE az, hogy el fogsz e tudni valamit adni, NEM az UP-on fog múlni. Sokkal inkább azon, hogy mennyi pozitív értékelésed van, és hogy mennyire ízlésesen, igényesen hirdeted meg az adott terméket.
A többi már csak a vásárlón múlik. Úgy vélem a legtöbb vásárló tisztában van azzal, hogy mit is akar venni. Márpedig akkor azt be fogja írni a keresőbe, és ha te hirdetsz olyan terméket, azt ki is fogja dobni találatként a kereső. És ha belenéz a hirdetésedbe, és azt látja, hogy igényesen van meghirdetve, és van egy rakat pozitív értékelésed, akkor nem fog fennakadni azon, hogy "csak" napi egyszer UP-olod az adott terméket. -
Krisz79
őstag
Prohardver -ről való átlépéskor miért kell újból bejelentkezni a Hardverapróra?
Reméljük ezt nem fogják módositani... -
-
Rivaul
addikt
válasz
zozika001 #1331 üzenetére
Elmondanád nekem mégis hova mész? Csak érdekel. Vate..a? Ex..essz? Apr..d? Melyik kínál ingyenes frissítést a hirdetéseidnek? Jah hogy egyik sem? Biztos több esélyed lesz eladni egy cd-olvasót ott mint egy szakmai site-on... nem tudom mi a nem érthető azon ha 20 hirdetésed van akkor üzletszerű a dolog, így is ingyen hirdetheted őket s ingyen lehet rájuk keresni. Ez egy kiemelési opció aminek egy része szintén ingyenes, a többletér kérnek díjazást. Szóval a gusztustalant inkább köszönöm-re kéne cserélni
-
Eternitys
aktív tag
Szerintem az up-olásban meg kell találni középutat. Eddig ugye volt napi 30db-ra(15x2)lehetőség, most ösz-visz 5db-ra van lehetőség ingyenesen. Nektek is jobb az ha naponta minél többször látogatják az eladók az oldalt, így persze nem csak uppolni fognak hanem pl több hidetést is kiemelni és többet böngészni/vásárolni is. Nagyobb látogatottság=nagyobb forgalom, mindenkinek jó.
-
Krisz79
őstag
Én nem találom a hozzászólásom, pedig nem is volt benne semmi!
Törölték??? -
IstvánLászló
őstag
Szépestét mindenkinek.
Lehet hogy nem idekéne irjak de nem találtam topikot a kösznet nyilvánításának.
Nekem az új óldal ami móst készűl tetszik jól nézkí,ha lehetne a fehér alapot kiscsrélnétek a betük hátterében.
Szerintem egy lájtósab szín mindenkinek jóbb lenne,mert vakit a hófehérszín mindenkit.
Ezutón köszönném meg a megújúlásér dólgózók nem kevés múnkáját.
Itt köszönném meg mindenkinek az őnzetlen segítő késségét.
Továbbí sok sikert kivánók az átálláshóz. -
zozika001
csendes tag
Csatlakozom előző fórumtársaim észrevételeihez. Sajnos egyenlőre klasszisokkal gyengébb, átláthatatlanabb az új arculat. A napi 5 hirdetés újítással pedig már-már a gusztustalan anyagiasság határát sikerült súrolni. Ha ez marad, talán le is lépek, szerintem lesznek még mások is, akik szintén így fogják ezt gondolni... Azért köszi az elmúlt évek munkáit, bár talán az igazi cream-csapat rég itt sincs.
-
így van, hamar értékes lesz a sokat értékelt, ismert és elismert reg. az up meg nem valami varázsszer és amúgy sem jó, ha mindenki össze-vissza up-ol, teljesen értelmetlenné válik a lista. hogy mást ne mondjak, azért is kellett annyira a réginél a feladás szerinti rendezés, mert az up szerinti nem ért semmit........
-
válasz
zoltan6 #1322 üzenetére
legyen akkor ezer up? úgy jó lesz? de most komolyan. napi 5 up az 2-3 hirdetésnél annyi, mint a régi rendszerben. ja, és az új rendszerből hamarosan eltűnnek a régi hirdetések (4 hét múlva). és más sem up-ol annyit.
egyszerűen nincs igazatok ebben. van, aki rosszabbul jár, de van, aki még jobban is. máshol van a hangsúly, de ezzel nincs gond, egyetlen érvet sem hallottam, csak attól, akinek több hirdetése van és ezért neki kevés.
-
zoltan6
addikt
válasz
Austin F. #1321 üzenetére
ezzel az 5 uppal nekem is bajom van,azóta mióta az új hardverapró van,nem hogy nem adtam el semmit,de még érdeklődő sem volt,egyetlen privát üzenetem sem jött azóta,(a régin átlag napi 3-5)szerintem is sok lesz a visszaélés dupla-tripla regek miatt,én úgy fogom kijátszani,de szerintem mindenki,hogy 1db hirdetést fogok feladni,és abba ömlesztek bele mindent,aztán azt fogom naponta 5x uppolni.
-
Austin F.
tag
Azt figyeltem meg, hogy az átállás óta összesen felhasználónként 5 darab UP lehetőség lett a Hardveraprón.
Ez helytelen, mert ezzel többszörös regisztrációra csábítjátok az usereket (ez a legegyszerűbb módja, hogy több UP lehetőséget szerezzen valaki), ami tudomásom szerint egyrészt (helyesen) tiltott nálatok, másrészt a jól bejáratott usernevekhez társított bizalom rovására megy.
Javaslom, hogy az UP-ok számát (mint eddig is) ne felhasználónként, hanem hirdetésenként maximáljátok.
Régi felhasználótokként egyben további sok sikert kívánok az oldalhoz és az új verzióhoz!
-
politomi
tag
Én is csatlakozom JHC és Thoty tagokhoz.
Én feltettem már ezt a kérdést pár napja, sőt azután többen is, de válasz nem jött ezzel kapcsolatban.
Per pillanat a sok kis apró dolgon kívűl ez a dolog zavar a legjobban az oldallal kapcsolatban.
Már kezdem megszokni a profilom helyét, az Up-olásokat, de a régi valahogy jobban közreállt. A design-t és a színvilágot már meg sem említem.
Ennek az oldalnak csak a konkurencia őrül. Tudják hogy innen elég sok user fog elpártolni és ez nekik előnyös. Az apród még nagyobb lesz mint eddig, csak ott a hardveres hirdetések ár és minőségi színvonalával vannak gondok.
Azt nem hiszem el hogy ilyen változtatás után a hardveraprónak nagyobb lesz a látogatottsága mint azelőtt.
Nagyon remélem hogy sikerül egyszer olyan formába önteni ami eléri a régi felhasználhatóságát design ide-oda. -
JHC
tag
Üdv!
A régi Hardveraprón volt olyan listázási lehetőség, hogy a hirdetéseket ne UP-olás szerint, hanem feladás szerinti időrendben jelenítse meg. Nem tudom rajtam kívül hányan használták, de én például rendszeresen minden nap nézem a friss hirdetéseket, és így jól jönne ez az opció. Előre is köszi. -
Hunter2
addikt
A régi HA-n volt olyan funkció hogy ha rászűrtem a saját termékeimre akkor látszott hogy ki volt az utolsó hozzászóló és nem kellett bemenni mindegyik hirdetésbe egyenként hogy lássam hogy ki mit kérdezett (annak ellenére hogy mindegyikhez oda volt írva hogy "küldj pü-t" de ez egy másik kérdés).
Ahogy nézem ez a funkció már nincs meg, pedig hasznos lenne. -
helkis
veterán
ehhez képest a kivel érdemes topic be van zárva, és kiírva, hogy lehet az újat használni..
szóval így nincs választási lehetőség, hanem csak kényszer.. ok linkelni még lehet a phmegbízhatóságot ahogy eddig..de!
egy nagyon fontos tényező ebből a rendszerből hiányzik, méghozzá a jogorvoslat lehetősége (pl. eddig a jelentsd a csalókat topicban azért lehetett tisztázni ezt azt.. itt lesz hozzá felelős? bíró? ill. mi alapján dől el majd hogy mi lesz? esküdtszék?) vagy marad az első ítélet?
nem tudom te/ti mennyit üzleteltek, de a magánemberek közötti üzlet 1000 dolgon múlik, nem olyan mint egy webshop!
akinek pl nem tetszik valami kiba..ból simán adhat feketét is.. nincs visszacsatolás, nincs ellenőrzés, nekem ez nem tetszik.. ahogy a kötelező ár sem.. minek? alkudozás után mérlegelés kérdése az egész..a túl sok visszakereshető adat után nem lennék meglepve, ha kedvenc nem életszerű hatóságunk is feltűnne hamarosan.. de ne legyen igazam..
az 5 paraméter is elég szubjektív az eladó és a vevő oldaláról, tehát adott esetben mindkettőjüknek is lehet igaza, amivel a rendszerbe vetett hit csorbul.. (furcsa hogy csak piros és fekete pont van, semleges értékelés miért nincs?) mindenkinek lesz ilyen olyan pontja abból nem lehet leszűrni semmit.. akkor már ha a kérdés elég ebay-es akkor lehetne 1-5ig is a megelégedést értékelni..
+javasolnám az üzleti rangok bevezetését, amiből kiderülne ki milyen státuszban van +amúgy is jobban illene az oldal baráti-otthonos környezetéhez, ami a mostani HA-val elveszni látszik szvsz..ezt a mail-küldés-visszaküldés dolgot nem lehetett volna házon belül megoldani, elég macerás az egész..
male-el üzleteltem egy hdd-t, ő már elmondta, hogy nincsenek véletlen biztos klikkelések, ez is jó lenne amíg megszokjuk az új oldalt..
egyelőre ennyi, sajna nem tudtam még nagyon beleásni magam..
a gyorsaság tetszik!skinek lesznek ph-aloldalakhoz passzolók?
-
-
mghltm
addikt
válasz
Pr0GrEsSiVe #1310 üzenetére
nem erheto el, csak az uj ha-t lehet hasznalni
-
Sziasztok!
A régi felület elérhető még valahol? mert az új egy rakás...
-
yodamester10
őstag
Én hiába lépek be az új oldalon,akkor is azt írja,hogy belépés pirossal,és csak itt látom a privátjaimat.
Megoldás? -
Chaser
legenda
A notebook topik volt, nem látszorr a 0. hsz valamiért.
Ami viszont erősen érinti a HA-t az él. Egyik hirdetésembe kaptam hsz-t és akárhányszor nézem meg, lépkedek ki/be, mindig újat jelez a motor. Fórumrészen ott van az "itt szóltam hozzá" részlegen, tudom hogy ott most hirdetések nem látszanak. HA felületen ugyanaz a helyzet. -
Értem. Azt hittem a legutóbbi böngészés óta felkerült hirdetéseknél kéne írnia csak. Elnézést a tájékozatlanságomért.
(Kicsit nehézkes így kiszűrnöm az új hirdetéseket, hogy az UP-olási dátum és a hirdetés feladási dátum 'egybeolvadt', ergo nincs feladási dátum szerinti rendezhetőség.)
-
Üdv!
Az "ÚJ" jelzés - egyelőre - szándékosan nem frissül a hirdetéseknél?
-
maestro87
őstag
válasz
Fail3D! #1297 üzenetére
Csak a Samsungon belül mobil kategóriában 1681 hirdetés van..."nagyon kevés". Mondjuk a felét törölni kellene, mert régiek, de akkor is sok van.
De ha jól veszem ki a hozzászólásodból akkor ezek ügyében nem te fogsz dönteni, szóval nem az a fontos, hogy neked tetsszen az ötlet hanem azoknak akik kivitelezni is tudják, mert ez így csak felesleges OFF hozzászólás. Majd a vezetőség eldönti!
A design-on kívül tényleg vannak fontosabb dolgok is, de nem is mondtam hogy most azonnal csinálják meg. -
Ha mar "bug" a hirdetesemet atirtam, de nalam az oldalso savban meg mindig a regi hirdetes neve talalhato.
Aktív témák
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR