Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz #58984960 #1385 üzenetére
Másik észrevétel!
Hardveraprónál valami más megoldás kellene! Ne lehessen , vagy ne is legyen ott az a gomb , hogy ÉRTÉKELD! Ez egyáltalán nem egyértelmű , hogy aki arra rá nyom az megvásárolja! Okosabb lenne , hogy Megveszem! Vagy lehetne akár licit is és lépésenként licitálni , mert akkor egy kedvezőbb árat is írhatnák rá! Tudom , hogy ez nem vatera! Viszont nakosnál is már vagy 20-an megnyomtuk az értékel gombot , mert azt hittük ott valami értékelés lehet az áruval vagy a személlyel kapcsolatban! Nem gondolnám , hogy az azt jelenti : MEGVETTEM!® SimonYana ®
-
HÁZIGAZDA
válasz #58984960 #1640 üzenetére
nem, nem fölösleges lépés, mert ott eldöntheted, hogy akarsz-e kiemelést stb. olvasni kell, emberek, olvasni! tudom, ma már nem divat, de annál inkább nem bánom, ha ez egy ilyen site lesz. nem kell úgy rohanni, inkább csináljuk értelemmel a dolgokat
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
-
őstag
válasz #58984960 #2009 üzenetére
Ha nem is teljesen kivenni,de mondjuk opcionálisá tenni,hogy a beállításaiknál ki lehessen pipálni az email értesítés lehetőségét. Hisz van,akinek kell,és van akinek nem.
Szerintem így megoldhatóbb lenne,nem kellene újra sokat dolgozni vele,hogy ezt a funkciót megszüntessék a fejlesztők.Szerk:
(#2011) peto.istvan: akkor lehet mégse olyan egyszerű,ahogy mi gondoljuk.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest