- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Telefonokat böngészek mostanában és csere/beszámítás ami még érdekel a vétel/eladáson kívül. Láttam a keresőben itt, hogy többen jelezték már. Jó lenne jelölhető opció hogy hajlandó-e cserélni a hirdető vagy nem. Szóval ha van ilyen tervben akkor vegyétek az enyémet is plusz egy szavazatnak a legyen-re. (sokszor nekem is jól jött volna az elmúlt években, nem csak most)
Köszi
-
Rivaul
addikt
csak egy kérdés. Ha duplán adok fel egy hirdetést (eddig nem volt szabad ha jól tudom) de mind kettőt kiemelem? El lesz távolítva a fizetség ellenére vagy kibúvót jelent a pénz befizetése? Igazából csak érdekel a dolog
droid.04
(#1524)
Ezt én is kérném újfent -
Rivaul
addikt
Éjjeli kérdésre visszaugorva: Miért van zárva a pirosas topic s ha nem megy a rendszer akkor miért nincs addig is nyitva? Ez a folyton hangoztatott független rendszer érv ellen szól eléggé s hiteltelenné teszi az indokokat. Kérnénk a megnyitását legalább addig míg nem megy az új fix-en!
-
-
Rivaul
addikt
válasz
zozika001 #1331 üzenetére
Elmondanád nekem mégis hova mész? Csak érdekel. Vate..a? Ex..essz? Apr..d? Melyik kínál ingyenes frissítést a hirdetéseidnek? Jah hogy egyik sem? Biztos több esélyed lesz eladni egy cd-olvasót ott mint egy szakmai site-on... nem tudom mi a nem érthető azon ha 20 hirdetésed van akkor üzletszerű a dolog, így is ingyen hirdetheted őket s ingyen lehet rájuk keresni. Ez egy kiemelési opció aminek egy része szintén ingyenes, a többletér kérnek díjazást. Szóval a gusztustalant inkább köszönöm-re kéne cserélni
-
Rivaul
addikt
válasz
yodamester10 #1248 üzenetére
Szinte ugyan ott van mint a régin. Jobb felső sarok "privát üzeneteim" címszó alatt. Ha nem jeleik meg esetleg akkor a fórumból tudod őket megnézni de rajta vannak. Nálam jelenleg mind 2 oldalon használható.
kjani18
Nem fogják összevonni. A hirdetésed elejébe linkeld be a pontokat. Akit érdekel a termék az úgy is rákattint ha magától nem is keresne rá. Eddig is független volt a pontozás s ezután is az lesz, csak a fórumon lett neki topic nyitva ahogy akár ki nyithat egy kávéfőző fanatic topicot is
TechN7ne
Miért kell még mindig ezen lovagolni ilyen stílusban? Ahelyett hogy próbálnál segíteni másoknak. Eddig a help-es topicokban igyekeztél, szomorú egy hozzáállásod lett. Ez van, hozd ki belőle amit tudsz s kész. -
Rivaul
addikt
Vannak még fent 2012-es hirdetések is. ezek amik át lettek "hozva" ezek is lejárnak 45 nap múlva? Mert így elég sok még a szemét.
-
Rivaul
addikt
válasz
sing1ep1ayer #1199 üzenetére
Az eddigi témába már nem nyilatkozom.
Tweet és Face
mind2 a jelen generáció nyomora sajnos. Már csak az lenne a rosszabb ha kommenteket is lehetne +/- olni...
Én pl a város miatt küldtem mindig pü-t, téged nem zavar de én nem szívesen vesztegetek időt egy árura ami Répáshután van mikor egy ezressel drágában de így mégis olcsóbban megkapom közelebb.
A galériával nem foglalkoztam.
mint láthatod valóban mindennek több oldala van, mindenkinek eleget tenni lehetetlen. Ami az egyiknek rossz az a másiknak jó s vica-verza.
-
Rivaul
addikt
válasz
sing1ep1ayer #1195 üzenetére
Az a baj hogy amíg a boltba sem nyersz az ételen a boltal szemben addig az egyéni "nyerészkedésnek" is van létjogosultsága. Az hogy én nem írok árat nem azt jelenti hogy magas áron is adom. Ergo nem károsítok meg senkit. A fix ár meg a "magadfajtát" vonzza s azzal tesznek előnyre szert, mindennek 2 oldala van. Ha valami korrekt áron van kiírva akkor nem fognak vesződni egy olyan hirdetéssel ahol nincs ár. Én sem veszem sokszor figyelembe az ár nélküli hirdetéseket, félreértés ne essék de attól még mind 2 verzióra lehet szükség, főleg üzletelésnél. Részemről kimerítettem a témát
-
Rivaul
addikt
válasz
sing1ep1ayer #1192 üzenetére
Ne sarkítsd. Ez egy működő dolog volt eddig is s ez után is. Ez olyan mint az alku, van aki él vele van aki nem... Nekem 2600 nap alatt s cirka 3mft adás-vétel alatt semmi bajom nem volt ezzel. Nem lehet a szabad választás jogát elvenni azért mert neked nem tetszik.
-
Rivaul
addikt
válasz
sing1ep1ayer #1190 üzenetére
Tudod most nincs igazad.
Ha kiírod ezt az árat, attól még lehet utólag alkudozni, meg egyezkedni, ez nem hátráltat semmi ilyesmiben.
Mivel saját topicom van csere témában így elég jól tudom hogy nagyon is képes előnyt jelenteni ha nincs kint ár. Egy fix ár esetében könnyen ronthat az üzleten 1-2 ezer forint különbség is. Ha nincs ár akkor sokkal jobban lehet ingadozni a max és min ár között egy vélt értékkel. Ez a saját hirdetésednél komoly előnyt jelent csere esetén s súlyos ezresek maradhatnak az ember zsebében. Ne légy ennyire szűk látókörű. A lehetőség még mindig jobb mint a korlátozás... Sztem ez jobban betudható fejlődésnek/szabadságnak...
-
Rivaul
addikt
Hupsz ez bugos ba kéne.
-
Rivaul
addikt
Most látom hogy van JÉG opció/ikon ez mekkora jó.
-
Rivaul
addikt
Édes istenem, nem unjátok még a sírást?
-
Rivaul
addikt
Most látom hogy eltűntek a hirdetéseim jobb alulról az "itt szóltam hozzá" menü alól. Azt lehetne még vissza kérni?
-
Rivaul
addikt
Akkor az elmúlt 1,5 nap észrevételei amit én kérnék megfontolni.
A profil nem tartalmaz hozzászólás/hirdetés adatokat. Új, Régi
Sok üzlet nem is a pirosak miatt hanem azért jött létre mert látható hogy aktív tag az illető s sok eladással rendelkezik. Van akinek többet számít a nick-jek mint egy "iphone" lehúzása.A keresést lehetne feladási sorrendbe beállítani hisz alapból az uppoltakat használja az oldal. Esetleg az új ikonra kattintva listázhatná ezeket.
Ezen kívül a hirdetés fejlécébe a feladási időpontot is ki kéne írni (óra/perc). Nem csak belülre.
Privátokat szeretném ha integrálnák az új profilomhoz is.
Meg van az elmúlt 7 év mindegyike, ezért nem lenne jó mindig ide-oda lépkedni ha kell valamelyik.
Az arculat az egy dolog de kicsit elszeparáltnak hat jelenleg az apró a többi oldaltól, ezt lehetne finomítani.Remélem nem nagyon badarságok. Am nagyon sok minden van ami pótolva lett s rég hiányzott
-
Rivaul
addikt
válasz
Bjørgersson #922 üzenetére
Szigorúbb moderálás mellett gondoltam a dolgot. A józan észre már véletlenül sem hagyatkozom
-
Rivaul
addikt
Nem lehetne egy topicot nyitni ami a véleményeknek van s egyet ahol pedig tisztán a javaslatokat lehet feltenni? Ennek így nem sok értelme maradt sajnos, pedig értelmes kérések is akadnak
-
Rivaul
addikt
Huh
Végigolvastam utolsó ittlétem óta írt hozzászólásokat. Az a baj hogy ugyan azon emberek, ugyan azon "véleményét" ha fogalmazhatunk így látom egyfolytában. A hasznos kérések csak elvesznek a nagy lázadásba... Csak az az érdekes hogy a piros pontokkal kapcsolatban Lec kollégát mint ha nem láttam volna. Biztos neki nem kell a 578 piros. Ha ő fel tudja dolgozni a történteket akkor más miért nem? Ez mindig is egy közösség volt (bár most...) ötleteket, javításokat tegyetek ide ne lázadást szítsatok mert ezt a lehetőségünk is elbaltázzátok
Főleg hogy 6 hsz-en ként le van írva ugyan az a válasz.... Aki ismer tudja hogy nagyon türelmes vagyok de én már pihentettem volna 1-2 tagot.
-
Rivaul
addikt
válasz
Deadpapa #562 üzenetére
A pirosak eddig is függetlenek voltak a ph-tól ezen kár is háborogni. Jobb lett volna ha megkapja mindenki amit eddig összeszedett de ezután is mutogathatod ugyan úgy mint eddig ha azt szeretnéd.
Más:
Az meg hogy nem megy valami az első pillanatra nem hiszem hogy reklamációnak adna helyet. Aki kicsit is otthon van ebben a műfajban az nagyon is jól tudja hogy a legjobban összerakott dolgokba is csak akkor derül ki a hiba ha kipróbálják. Gondolom elég sokan fekszenek a kérdésen s javítják folyamatosan.Többször írtam már. Nem szarozni kell hanem segíteni/kérdezni/jelezni. Írták hogy a tulajoknak se minden tetszik de csak akkor lehet ezzel foglalkozni ha már működik minden rendesen. Tipikus hazai mentalitás sajnos hogy így állunk mindenhez
-
Rivaul
addikt
válasz
mester871102 #533 üzenetére
Akinek 10 hirdetése van az már számíthat üzlet szerű kereskedőnek amiért valamelyest jogos is hogy fizetnie kelljen.
-
Rivaul
addikt
Az viszont pozitív nagyon is hogy egy felhasználó összes hirdetését lehet látni. Mégpedig visszaélés miatt is. Halálom mikor valaki hirdet egy lapost hogy nem kapcsol be de nem tudja mi a baja így inkább hozzáértőnek eladná... Közbe van még 3 leadó laposa s szervizelést is hirdet
Jut eszembe. Akkor most a hsz-ek is külön kerültek a piaci számításba és a fórumba? Látom piacon csak azokat jeleníti meg ami ott történt. Vica-verza?
-
Rivaul
addikt
Kicsit zavar hogy nincs kiírva mennyi hirdetésem volt az eddigiekben. Ezen kívül elég rossz megannyi üzlettel s bizalommal magam mögött 0-0 statot látni. Mind1 ez majd növekszik. A hozzászólások számának kijelzését valóban hiányolom. Ezen kívül jelenleg nem nullázódik a topicok új hsz számlálója ha belépek s írok is bele. Ahányszor megnyitom az oldalt azt írja hogy az összes bennük található üzenetek újak.
Az ÚJ jelzés viszont a friss hirdetések mellett az nagyon tetszik, ezen kívül a max-min ár is hataémas előrelépés a keresésben.
Hirtelen ennyi
kristee
Igen azt tudom. Csak kérdés hogy meddig megy még az oldal, mivel külső forrású s egy idő után nem hiszem hogy tovább lesz rá szükség a friss adás/vételek esetén. Az új tagok meg már nem is fogják keresni csak a jelenlegit látják majd... -
Rivaul
addikt
Apróra nem enged be de fórumra igen. Hibás mail/jelszó-t ír.
Többszöri frissítésre meg vanAmúgy meg az hogy valami szokatlan nem azt jelenti hogy rossz. Adjatok neki egy kis időt. Magunkénak kell ezt is tenni, soha nem a kinézetről szólt ez az oldal hanem a használóiról.
Bár a profilomról hiányolom az eddigi hozzászólásaim számát
Aktív témák
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest