- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
válasz
malnabokor #3298 üzenetére
Majd éjszaka felrakjuk az új kategóriákat. Köszönjük a javaslatot!
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok, egy építő jellegű észrevételem lenne: a Blackberry esetében mostmár több mint egy éve léteznek a 10-es rendszerű készülékek (Q10, Q5, Z10, Z30), a hardveraprón is van jópár hirdetés, szóval meg lehetne oldani, hogy az OS10-el felszerelt készülékek egy külön kategóriát kaphassanak (hogy ne az 'egyéb' kategóriába kerüljenek)?
-
phone01
csendes tag
Sziasztok!
Sms-el már nem lehet fizetni hírdetés kiemeléséért?
üdv -
Racze
tag
Üdvözlet!
Azt szeretném kérdezni, h jól láttam, h nincs ingyenes hirdetésmeghosszabbítás? Most csak a 180Ft-os opciót látom, de nem túl rég még ingyenes volt, nem? -
Megoldható lenne, hogy visszateszitek a hirdetések szövegének szerkesztőpalettájához az off taget is? Én szerettem pl. a keresőkulcsszavakat kis betűvel feltüntetni. De másra is hasznos lehet.
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok. elég nagy buggra lettem figyelmes.
Felrakok egy hirdetést nem jelenik meg a hirdetések listájban mint új. viszont ha UPPolom egyből ott van.
ezt ha kérhetném korrigáljátok -
HuMarc
veterán
válasz
WindyJoe #3284 üzenetére
Csak egy tipp: A PH!-n működnek beárazós topikok, (összes egy helyen) nem tudom, hogy tudtál-e ezekről, de árat belőni ezekben is be lehet
Egyébként mindkét észrevételedet helytállónak tartom.
-
WindyJoe
aktív tag
Hali!
2 észrevételem volna az apróval kapcsolatban:
1. Az hozzászólás értesítést nem lehetne megoldani 1 gombbal? Akár úgy is, hogy hirdetés feladás v módosításnál lehessen bejelölni... (A #2806 kicsit macerásnak és kókánynak tűnik...)
2. Az "Archíválva" és "Jegelve" felíratok nem lehetnének kicsit föntebb az ár mellett, hogy ne takarják el a szöveget? Elég idegesítő, mikor az ember régebbi hirdetéseket olvasgat, hogy pl az alapján lőjje be az árat. ABP-ben be tudom állítani, hogy ezek a képek ne jelenjenek meg, de akkor meg nincs semmi más információ a hirdetés állapotáról (mint pl régen az áthúzott cím). Vagy akár az is jó lenne, hogy a mostani helyükön maradnának, de a szöveg mögött és halványabb színnel, hogy olvasható maradjon a hirdetés.Üdv.
-
laci laci
addikt
Üdvözlet.Az lenne a kérdésem az, miért van az,hogy Hardveraprón csak fanatikus-tag vagyok a Prohardveren pedig senior-tag?Nagyon köszönöm a választ.
-
Sziasztok. Lenne egy javaslatom ill. kérésem. Legyen választható opció, hogy cég vagy magánszemély hirdetését szeretném-e látni a kereséskor. Egyre több céges hirdetés van itt és nem vagyok kíváncsi ezekre, gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Más apróhirdetéses oldalakon van ilyen választási lehetőség. Köszönöm.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winner_hun #3277 üzenetére
És tényleg, köszönöm!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Bjørgersson #3276 üzenetére
Itt meg tudod nézni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #3269 üzenetére
Tudott már valaki foglalkozni velem?
-
kieséses alapon azt hiszem ez a legjobb topik a témának. nem lehetne azt megoldani, hogy aki a hardveraprón csalási ügybe keveredik az nem kitiltásra kerül (legalábbis nem első körben), hanem a csak a hirdetési joga függesztődik fel. így ha több embert megkárosított (akár önhibáján kívül), de rendezni akarja, akkor mégis könnyebb felvenni vele a kapcsolatot.
aztán ha rendezi a dolgokat, akkor akár vissza is kaphatja a hirdetési jogát, esetleg úgy, hogy az adatlapján ottmarad, hogy korábban meg lett vonva tőle. (ez nem ugyanaz, mint a feketepontos rendszer, mert itt egy harmadik fél, egy moderátor is igazolja, hogy nem volt korrekt.)
+ ezekből az emberekből lehetne egy rss feed-et, vagy valami up-to-date értesítőrendszert létrehozni, így ha valakivel van egy folyamatban lévő üzletem és hirtelen felkerül erre a listára, akkor tudhatom, hogy én is a követelők közé tartozom és nem úgy derül ez ki, hogy mikor már hetek óta nem válaszol, akkor látom az adatlapján, hogy már rég ki van tiltva. (és kezdhetem vadászni az egyéb elérhetőségét a gyereknek.)
-
Orion82
tag
Sziasztok!
Megoldható lenne, hogy a képbeillesztésnél, ha nem megfelelő a méret, vagy egyéb kritériumoknak nem felel meg, akkor ne azt írja ki hogy "hiba" hanem azt, hogy konkréten mi a gond vele? A jelenlegi üzenet nem egyértelmű szerintem. Azt hiszem a régi oldalon konkréten volt fogalmazva az ilyen jellegű probléma. Ezt kellene követni és nem mindent újra szerkeszteni, mert nem biztos, hogy attól az jobb.
-
ricshard444
veterán
Betettem egy AMD kártyát, ugye az más színekkel operál alapból, mint a Geforce.
Jó ez, csak ne cseréljétek le mostanában ezt a Skin-t már
-
regener
veterán
Sziasztok,
lenne egy kérdésem a HA felületével kapcsolatban: készül valamikor "responsive layout"?
Magyarán a felbontás csökkenésével átrendeződnének a dobozok vagy elis tűnnének (gombokká alakulnának amik kinyitnák az X dobozt - a hirdetések is összemenénnek de megmaradnak, tehát veszteség sem keletkezik). Ezzel meglenne oldva a mobil/tablet böngészés is teljeskörűen szvsz.Vélemény?
-
föccer
nagyúr
válasz
Bjørgersson #3267 üzenetére
Jelentsd magadat amiben leírod a kérdést/óhajt/bánatot. Akkor bekerül a listába és aki leghamarabb oda ér foglalkozik vele.
üdv, föccer
-
Bjørgersson
félisten
Ki az a hardverapród, akit zavarhatok pü-ben egy korábbi üzletemmel kapcsolatban?
-
Tidus
addikt
Egy észrevételem lenne a Hardverapró-val kapcsolatban.
Pontosabban a Alaplapok összefoglalásban, az Socket FM1 és Socket FM2 kategóriákat ki lehetne(kellene) egészíteni Socket FM2+ kategóriával is.
Mivel már keverten vannak a hirdetések az FM2 jelzésüek között, az FM2+-os alaplapok.
És egyre több FM2+-os hirdetés lesz, mivel az elkövetkező néhány hétben érkeznek a hozzájuk való Kaveri CPU-k.
De ettől függetlenül az alaplapok kaphatóak már néhány hónapja. -
Neoteric
addikt
Na így hogy a kiemelt hirdetések + fejlécek háttere picit világosabb pont f@sza!
Már csak egy hasonlóan minimal designos fej + láb kéne, és külsőre kész is.
A mobil verzió meg szvsz nem is létfontosságú, gyönyörűen megy s2-n meg ipaden is mobil chromemal. -
animatrix11
őstag
király
-
válasz
animatrix11 #3259 üzenetére
Nem lesz, legalábbis a közeljövőben. Ha törlöd a kedvenceidből, akkor az értesítés is megszűnik.
-
válasz
animatrix11 #3257 üzenetére
-
animatrix11
őstag
Azt hol lehet beállítani, hogy küldjön mailt ha egy hirdetés topicjában hozzászólnak?
-
Lasy
veterán
egy hüle kérdés, ha van egy kiemelésem, de a terméket elvitték, akkor azt a kiemelést átírhatom, vagy átruházhatom a másik hirdetésemre?
használtam a keresőt.
[link]Köszönöm.
-
poli27
veterán
Nem terveztek skincserét lehetővé tenni? mert ez a szín marhára nem tetszik :S
-
matyi012345
őstag
Jó lett az oldal, jobban hasonlít az eredetire.
További jó munkát!
-
Orc
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy én vagyok béna...
De ezt a hirdetést nem tudom értékelni:
[link]
Próbáltam utánaolvasni, de megoldást nem találtam, kérlek segítsetek.Köszi:
Orc -
válasz
Bjørgersson #3243 üzenetére
De mi ennek az oka?
-
joshua7
veterán
1 kérdés: ha keresős hirdetést adtam föl, és valaki fölajánlotta, amit keresek, azt lehet értékelni? Mert azt mondja, nem látja, hol tudná elindítani azt.
-
dréko
csendes tag
Egyszerűen csak ezen topicon keresztül tudok belépni,miért van ez?
-
válasz
essexboy #3234 üzenetére
Ez így viszont szerintem nem túl jó. Nekem volt már olyan vevőm, aki 100%-ban meg volt velem elégedve, mégis kihagyta az utolsó két értékelést... Rejtély, hogy miért..
Az ésszerű az lenne ha tényleg lenne egy semleges mező, ami nem számítana semelyik pontba és kész, de kötelező legyen mindet kitölteni. -
válasz
Predator2 #3232 üzenetére
Amennyiben nem kattintod be sem az igen-t sem a nem-et egy kérdésnél, akkor nem regisztrálódik a rendszerben az a sor. Viszont ha már egyszer bekattintottad az egyiket, utána már nem lehet kivenni a pöttyöt, azaz vagy negatívként, vagy pozitívként tudod azt a kérdést értékelni. To-do listára fel van véve, hogy a pöttyöt ki lehessen venni.
-
-
Predator2
addikt
Helló
Nem tudom, hogy volt e már róla szó, de be kéne vezetni a semleges értékelést is!
Üzleteltem sajnos egy egy piti kis hazudozóval aki heteken keresztül hitegetett stb...
Értékeltem is feketével de voltak "részek" amik teljesültek de ezekre miért nem lehet semleges értékest adni?
Vagy esetleg lehetne választani, hogy pozitív értékelést akarok adni vagy negatívat. Ha negatívat akkor semmilyen formában nem akarom gyarapítani a pirosainak a számát. Viszont jelenleg ez van.Üdv
-
goxgo78
csendes tag
Csak egy számomra fontos kérdés mikor fog müködni mobilon az oldal?
Ha meg megy már mobilról mondja el valaki, hogy hogy kell.
Nekem belépeskor megáll.
köszi -
Tsabee
csendes tag
Nekem nagyon nem jön be az kinézet, nem tudok sok időt fent lenni, mert zavarja a szemem.
Ha esetleg megoldható egy olyan funkció amivel lehetne skint/skineket választani (benne a régivel) az nagyon jó lenne. -
R.P.
aktív tag
Szerintem remek lett az új dizájn, elismerésem! Egyetlen apró észrevétel, hogy a gombokról és legördülő listákról szedjétek már le a border-radiust, mert úgy még jobban nézne ki, ha egységesen, minden szögletes lenne. Nekem így ezek egy kicsit kilógnak az arculatból.
Üdv!
-
HUNPSP
aktív tag
Sziasztok!
Meglepve tapasztalom, hogy a színkombináció jobb, mint az előző verzióban (na, nem a régire gondolok, hanem az eddigi "bétára"). Azt hiszem, így teljes az összhang.
Most megnéztem, mikor jött az első üzenet a váltással kapcsolatban:
"RIOS Gépház privát üzenete HUNPSP számára 2013-06-18 15:39"
Tehát mondhatjuk, hogy kb. fél év alatt teljesen rendbe, "újjá" tettétek az oldalt. Szép munka, főleg így az összképet látva (na, meg biztos, hogy lesz ez még jobb is, de azok tényleg csak apróságok - legalábbis külső szemmel), és örülök, hogy segíthettem én is jobbá, ilyenné tenni az új arculatot. -
Orion82
tag
Csatlakozom azokhoz, akik szerint jobb lett az oldal. Szerintem is jobban átlátnató modz, mint korábban + a retinámat sem égeti ki. Kifejezetten nyugtató ez a barnásított, drappos árnyalat.
-
default.
őstag
wow! király lett az apró! szép !!
-
RaZroX
addikt
lesz rá lehetőség, hogy az előzőt is lehessen használni ?
-
Backspace
tag
Nemrég vettem egy apróhirdetés kiemelést és ez sajnos nem történt még meg. Az "Eddigi kiemeléseim" menüpont alatt azt írja, hogy nincsenek vásárlásaim!
Van esetleg valamennyi átfutási idő, amíg aktiváljátok vagy ez esetleg valami bug?Remélem jó helyen járok a kérdésemmel!
-
bobace
addikt
Jött a privát üzenet, csekkoltam az oldalt és...
... nagyon jó lett, sokkal egységesebb, szebb, letisztultabb számomra. (Mondjuk már a régi újat is kezdtem megszokni)
Gratula -
sing1ep1ayer
őstag
Már egyszer javasoltam és csak azért írom le mégegyszer, hátha el lett felejtve, nem pedig csak azért várat magára, mert nincs rá időtök:
A "kitörlöm ezt az oldalt a kedvenceimből" opcióra (kis kuka a kedvenc topikok mellett) mindenképp jó lenne egy megerősítés mielőtt radíroz, mert a sok pici ikon közt túlságosan könnyű tévedésből arra kattintani.
Egyébként nagyon jó irányba halad az oldal fejlesztése, gratula hozzá!
-
KaiotEch
nagyúr
Naaa gyerekek erről beszélünk, ez a HA már nagyon jól néz ki, illik az arculatba!
-
szerintem jobb lett. már csak azért is mert átláthatóbb.
-
gban
veterán
Nekem sokkal jobban bejött, míg az új privátok jelzése piros volt "(83 új)", ha nem gond ezt jó lenne visszaállítani.
Sokkal jobban észrevehető. -
SOAD19
addikt
-
zoltan6
addikt
érdekesek az emberek,eddig mindenki sírt hogy túl világos,égeti a szemet,most hogy sötétebb lett meg az a baj?
nekem amúgy bejön,kifejezetten tettszik. -
Dronte
aktív tag
Akkor nem csak nekem folyt ki tőle a szemem, jól van
-
ricshard444
veterán
Hát srácok, ez az új "dizájn" nagyon ronda, mintha a kontraszt máshol járna, eltűnt a jellegzetes sárga, és ez a gatyába rondított, majd kimosott barna van.
Egyébként én teljesen megszoktam a másikat, és szerintem sokan.
-
randras
veterán
Jó lett a design egyszerűsítés! Kicsit talán túl egyszerű is lett, de határozottan jobb.
A kedvencek box ikonjai fehér háttér előtt nekem túl sötétek, a footer sáv pedig kimaradt a redesign-ból, szerintem pótolandó, illetve talán a hirdetések címe lehetne normál weight, esetleg világosabb (sötét szürke pl.) A hirdetésfeladás link sajnos nem elég hangsúlyos, illetve a jobb oldali boxok kaphatnának valami bordert, belső pöttyözöttet pl., mint a hirdetés-címek elválasztói. A kereső csoportok (li) hasábjai talán hasonlóképp.
Remélem nem kapja fel senki a vizet, hogy megint design kötekedés van, ezeket max. 5 perc beállítani, és megnézni, hogy hat szerintem megérné.
-
RaZroX
addikt
Hát ez az új design nagyon nem tetszik... az előző jobb volt.
-
PeeterssoN
őstag
Nagyon jó lett az "új" hardverapró, legalábbis kinézetre!
-
DeFranco
nagyúr
Aktív témák
- EAFC 25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS notebook topic
- Gurulunk, WAZE?!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!