- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
tomab04a
aktív tag
válasz
SimonYana #1694 üzenetére
Komolyan le akarunk ereszkedni idáig? Menjél oda és vigyél szendvicset, üdítőt, ebédre főtt kaját a srácoknak, kérdezd meg mire van szükségük, neveld a gyerekeiket, aztán majd lehet hogy meglesz VÉGRE a bankkártyás fizetés... Egy-két ember, nem csak te, kezd nagyon elszállni. Nekem sem jön be ez-az, de ilyen korrekt hozzáállású brigádot -aki partnerként kezel, ahogy nem lenne kötelessége, mert maradhatnál "felhasználó" is-, ritkán látsz. Közösségire vették a srácok, fogadják a kritikát, mint látod rendszeresen olvassák a topikot és írnak is bele, időt szánva Rád és a többiekre. Vegyünk már vissza picit.
szerk:A lényeg, hogy ne pörögjetek rá a dologra, idővel minden meglesz.
-
hooray
csendes tag
Várható, hogy idővel az új HA-n látható lesz adott eladó "összes tulajdonsága", értem az alatt az összes PH-s tevékenységének (szakmai/közösségi/piaci) számszerű adatait és ez mellett a fórumon látható publikus elérhetőségeit?
-
CyberJedi
tag
hol a rákban van a "telefonszámok hová tűntek" c. kérdésre a válasz?? vagy 10en kérdeztük, de mivel a válaszban nem szerepel a "telefon" szó, nem tudok 2000 hsz-t elolvasni, hogy megtudjam!
kérnék szépen egy iránymutatást.
gyors kommunikációs lehetőség nélkül semmit nem ér ez az egész.
(((ha pedig esetleg nem tervezitek: gratulálok, jöhet az új piacvezető "gyors, átlátható" hardver-apróhirdetéses oldal, aki majd lehetővé teszi. számtalan példát láttunk már erre.)))
-
SimonYana
addikt
válasz
#96630784 #1651 üzenetére
Értem én, hogy 1db UP 18Ft
10db UP 180Ft
100db UP 1800Ft???-itt azért már némi kedvezmény belefért volna nem??Legalábbis jobb helyeken úgy szokták/nem kötözködés
ÉN MÁR ANNAK IS ÖRÜLNÉK , HA VÉGRE VÁSÁROLHATNÁK A BANKÁRTYÁMMAL!
Mikor lesz végre elérhető ez a lehetőség!?
Nem kell a pénz , mert már erre várok jó pár napja!
Előre is köszönöm a figyelmet! -
johnyblaze
aktív tag
hát én amikor először megláttam az új "design"-t arra gondoltam na ezt is jól elb@xták.
mostanra talán már kicsit megemésztettem a dolgot,de valahogy,bántja a szemem még mindíg.
szerintem meg kellett volna tartani a régi JÓL BEVÁLT receptet.
a napi 5 up jó ötlet és a hírdetésekhez végre normálisan fel lehet tölteni képet.így legalább azért igényesen néz ki.plussz az hogy a több éves hírdetések ki lettek söpörve.
de szerintem ezeket a plusszokat nyugodtan bele lehetett volna rakni a régi kinézetbe is.
az biztos hogy jópár hónap mire talán megszokom,és szerintem vagyunk így páran.... -
manaszon
csendes tag
Nekem tetszik ez az új design, picit furcsa volt elsőre, de pár perc alatt megszoktam, azóta tetszik. Kicsit félek ettől a stílus-újítástól, remélem nem fogjátok elrontani
Viszont van egy dolog, ami nem tetszik: azoknál az apróhirdetéseknél, amelyeknél nincs kép, az ár, a megnevezés, és a feladás/upolás dátuma is kicsúszik teljesen balra. Nem lehetne a képnélküli hirdetéseknél egy "nincs kép" képet beszúrni? Tök jó lenne, mert esztétikailag szerintem sokkal szebben mutatna, hogy nincs kicsúszva oda oldalra a szöveg, meg nem olyan egyhangú az egész hirdetés (csak szöveg).
Képet is készítettem róla, hogy miről beszélek: -
válasz
sakal83 #1689 üzenetére
egyelőre nem, de egyelőre csak hetekre látunk előre.
szeretnénk kitakarítani minden bugot, működővé tenni mobilon, felvarrni az arculatot, bekötni a többi fizetési módot, megcsinálni egy-két dolgokt még. utána lesz egy szusszanásnyi időnk, hogy megnézzük, hogy hogyan tovább.
a fentiek előtt biztosan nem tervezzük, hogy visszatesszük a wc-papír megoldást.
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Mi értelme az új értékelési rendszernek, ha "engedélyt" kell kérnem, a az eladótól hogy értékelhessem? Ha átver, úgy sem adja meg az engedélyt, és nem tudok neki negatívat adni
-
Buszos
aktív tag
Szervusztok!
1. Ma lebeszéltem egy találkozót egy notival kapcsolatban. Mondtam, hogy le is veheti a hirdetést, tuti megveszem. Erre 45 perccel a tali előtt jön egy sms, hogy eladta. Na erre én értékelést kezdeményeztem, de meglepődve láttam, hogy csak akkor húzhatom le ezt a korrekt embert, ha ő visszaigazolja az üzletet. Majd hülye lesz...
2. Csak én nem látom senki telefonszámát, mail címét az adatlapon?
-
válasz
zozika001 #1681 üzenetére
figyelj, nem tudom, hogy mi a célod, nekem úgy tűnik, csak a sértettség és a rosszindulat beszél belőled. abban meg nem tudok segíteni. ha fel akarsz háborodni, háborodj. mi addig dolgoznánk tovább inkább, aki ugyanis értelmes visszajelzést, ötletet ad, az - csodák csodája - előrébb viszi a dolgokat, és hát a nagyjukat be is építjük.
-
zozika001
csendes tag
-
KAMELOT
titán
válasz
zozika001 #1675 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond. Maradt ugyan az mint volt sőt lettek újítások.
1. látni mennyien nézték meg a hirdetésedet
2. látni az egyes hirdetéseid alatt a többi hirdetésedet is
3. szebb lett az arculata
Szóval nem tudom neked mia gondod ezzel. Inkább örüljünk, hogy ingyen hirdethetünk. Ja és mellesleg a házigazdák fejlesztenek és segítenek itt nekünk. -
danih
veterán
válasz
Semmi nagyképűség, még ha fáj is, kérdés volt, tanulj már meg olvasni, értelmezi.
Egy szolgáltatást vagy használsz, vagy nem, van sok másik, keress másikat ha nem tetszik, ilyen egyszerű. Ha valami ingyen van, és használod, akkor pedig ne követelőzz, hanem bízd a piacra a döntést. Ha a júzerek döntenek (az idő megmutatja), ahhoz az üzemeltető is idomulni fog. Addig meg ott a zekszpressz. -
válasz
zozika001 #1677 üzenetére
nem fogok most belemenni ebbe az utcába, írtam már több száz választ, nem az szokott lenni, hogy menjen bárki a francba. ne is adj tehát a számba ilyet. viszont nem vagyok köteles beszámolni neked, tényleg nem vagy a főnököm.
csináljuk a bugokat, bárki, aki követi a topikot, láthatja, hogy milyen a hozzáállás.
te rohadtul elégedetlen vagy, ennyi lejön a hozzászólásaidból. semmi gond, jelezted. téma lezárva, szorítkozzunk a konstruktív dolgokra, ha vannak.
-
zozika001
csendes tag
szívesen várnék türelemmel, ha amikor egy ilyen jellegû probléma felvetésre nem mindig ( legalább is sokszor) olyan kontra jönne vissza hogy na és akkor hova mész? valami újabbat s találóbbat kérlek és akkor lenne mire alapozni a türelmemet. Ahhoz képest, hogy 180 fokos fordulatot vett az oldal arculata, te könnyen kéred másoktól a türelmet..
[ Módosította: Parci ]
-
válasz
mi lenne, ha nem keltenéd a hangulatot? nem tetszik, oké. másnak belefér, az is oké. esetleg valaki még szereti is, amaz is oké. rossz dolog, amikor valaki konkrétan rosszindulatú. ne már.
másrészt, ha két hónap múlva sem tetszik, azt komolyabban vesszük majd. egyrészt, mert addig elég sokat fog változni. másrészt, mert addigra nem a régi használata lesz már berögzülve.
mi lenne, ha például te is olyan türelemmel állnál a dologhoz, mint amit tőlünk elvársz..?
-
zozika001
csendes tag
Bocsi, ha újfent hangoztatom az oldal szerkesztésével kapcsoatos nézeteimet.: Szerintem tudomásul kellene vennetek, hogy egy nagyszerû lépést tettetek a Vat.ra és társai felé. Amikor pedig valaki azt írja ide, hogy ezekhez a hasonló húzásaitok miatt elgondolkodik azon, hogy egyáltalán látogatni fogja e ezt az oldalt, inkább komolyan kellene vennetek ezt a problémát mintsen "zsarolgati" a népet azzal, hogy "na és akkor hova mész?" megjegyzéseket dobáltok vissza. Csöppet fölényes és visszatetszõ, nem kis mértékben pedig nagyképû... de csak addig míg nem koppantok.
[ Módosította: Parci ]
-
KAMELOT
titán
Mondjuk ez nagyon jó funkció. Lehet látni mennyiszer nézték meg a hirdetést. Ez már nálunk SK-ban szintén ilyen apró oldalon évek óta így van.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
PumpkinSeed #1662 üzenetére
Lehet ogy én találtam ki.
Megyek, megveregetem a vállam a tükör előtt.
-
gyuri2008
veterán
Nekem egyre jobban tetszik az új oldal
Szerintem hamar meg lehet szokni.
Szerintem tényleg idegesítő amikor több várost adnak meg az üzletkötésre.
A korrekt az lenne,ha azt a várost adná meg a hirdető,ahol lakik és ténylegesen ott köttetik meg az üzlet. -
snooze
veterán
hali!
nem lehetne az hardverapro hirdetésekbe külön választani az iphone5 és az 5c/5s hirdetéseket,ugye az utobbi készülékek még nincsenek forgalomba,csak elöjegyzés..köszi! -
törölt tag
igy van, de mint másból sem ebből sem lesz semmi szerintem!mert mindig az a válasz, hogy majd igy-meg úgy dolgozunk rajt de sajnos diktatúra van teljes mértékben
-
z0d1AK
nagyúr
Nem tudom volt-e már felvetés (biztos), de esetleg én örülnék egy hsz követési opciónak itt is. A hirdetések adminisztrációjánál, vagy valahol jelezhetné, ha a hirdetéshez hozzászólás jön, mert egyébként elég ritkán kattintok bele a hirdetésekbe csak azért, hogy meglessem jött-e kérdés, érdeklődés.
-
Zoli133
addikt
válasz
PumpkinSeed #1660 üzenetére
Az új rendszerben már csak max 3 várost lehet bejelölni.
-
PumpkinSeed
addikt
Szvsz tenni kellene valamit az ellen, hogy az átvételi helyhez bepipálnak minden várost, és ezek után csak egy városban lehet átvenni. Nagyon idegesítő, hogy keresnék városok alapján és egyszerűen megbénítják az ilyenek a keresést.
-
törölt tag
válasz
-=Vacsek=- #1658 üzenetére
Cyber city
-
-=Vacsek=-
senior tag
hirdetés szerkesztésénél nem lehet megadni alku szerinti opciot és kötelezően kell beállitani várost ami a hirdetésben átvétel szerint jelenik meg de ha én neten adom át az milyen város?
-
törölt tag
Én azt értem, fizetek én szivesen nem arról van szó, nem vagyok garasoskodó mint az oldalt látogatók vagy 60%-a
Nem keveset fogok venni a jövőben amikor stabilan megy az oldal, de a mennyiségi gratist mindenhol figyelembe veszik és adják!Így az oldal több upot is elad és többet el is lőnek a felhasználók!Ez sima gazdaságpolitika
-
Üdv. Lesz mód eltüntetni a fizetett hirdetéseket? Engem pl nagyon zavarnak
(Vagy grízmajom script?)
-
danih
veterán
Aha, tehát az emberek, főleg az általad kiemelt "kockák" nem azér hirdettek itt, mert az ország talán legnépszerűbb IT-s aprója a HA, hanem az "ellentrendi" dizájn miatt - és mivel az új dizájn nem jó, majd jól elfognak innen menni.... hova is?
Olyan ez mint a klasszikus viccben a bűzösborz a lábszagban... majd megszokja. -
syl5
őstag
Gyerekek, nem nyafogok, napok óta próbálok megbarátkozni, próbálom használni ezt az új csodát, de egyszerűen fáj. Szinte sose veszek boltból új terméket, de most kéne egy TV, és már nagyon annak a határán vagyok, hogy hagyom az aprózást, mert szabályosan kiégeti a szemem az új design és strukturálisan sem az igazi. Kategóriákat is lehetett volna bővíteni, ha már nagy változtatás.
Egyébként a véleményem az, hogy nem kislányok cserélgetik itt a rózsaszínű játékaikat, hanem kockák a megunt hardvereiket. Kockáknak viszont nem a trendi design - ha ez az- a lényeg, hanem a használhatóság. Lehet ezzel az új oldallal számos új érdeklődőt vonzotok majd ide, de szvsz ugyanannyi IT-s szakembert, vagy erősen IT érzelmű fickót el is fogtok veszteni.
-
törölt tag
Értem én, hogy 1db UP 18Ft
10db UP 180Ft
100db UP 1800Ft???-itt azért már némi kedvezmény belefért volna nem??Legalábbis jobb helyeken úgy szokták/nem kötözködés
-
asvald
senior tag
Az létezik hogy egy felhasználónak tegnap este 8körül még 20pirosa volt mára meg 60?
-
kungzi
veterán
Egyre jobban kezdem megszeretni az oldalt. Főleg így, hogy rengeteg hibát javítottak. Köszi a munkátokat.
-
sakal83
addikt
Engem is érdekelne, hogy részletes listázási mód (egymás alatti hirdetések, amelyeken a hirdetés teljes szövege is látható) visszavezetésre kerül-e valaha.
Számomra lassan áttekinthető sajnos így.
-
-
Szólista
senior tag
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem: régebben lehetett időkorlátot beállitani a részletes keresőnél(1nap,1hét,1-3honap....) ezt most nem találom vagy nincs?
A másik pedig,hogy lehet beállitani az árnál,hogy alku szerint legyen? -
törölt tag
válasz
KAMELOT #1632 üzenetére
Nálam pont ilyen eset volt. Automatikusan megírtam, láttam, hogy megjelenik és bezártam az ablakot. Most jön a csavar. miután befejezted a hirdetés először csak egy előképet látsz. Az oldal alján rá kell menni a feladásra és csak utána élesedik be. Ez is szerintem fölösleges lépés hiszen úgy is lehet módosítani a hirdetést a feladást követően is.
-
törölt tag
válasz
Viper26 #1638 üzenetére
Kérdés!
Ha módosítok egy hirdetés folyamatosan eltűnik majd az átvételi helyszín? Automatikusan kiveszi a pipákat. Zavaró még a privát után fennmaradó ablak is de ezeket már írtam.
Még egy kérdés:
Nem lehetne ismét kihelyezni a saját hirdetéseket a jobb oldali oszlopba. Hasonló módon a régihez? Vagy legalább egy lenyíló menübe belerakni azt, ami egy új ablakba megjelenik. Jó lenne egyből átlátni a hirdetéseket és nem kattintgatni.
-
Viper26
nagyúr
Ez most így, ebben a formában komoly?
-
M1k133
tag
Sziasztok!
Nem nagyon szeretem az ilyen újításokat, ha valami több éve bevált akkor változtassuk meg.
De már minden újítást meg tudnék szokni, elfogadni (mást nem is tehetek, persze) , de egy dolgot nem lehetne a régiből visszakérni azt részletes listázási módot, amikor a hirdetés szövege is látszódott, az volt a legjobb és teljesen egyedi volt a Hardverapróban , hogy nem ilyen listaszerű átláthatatlan mint minden többi apró oldal (Apród, Expressz, Vatera, ebay , stb) .Van erre valami megoldás, és másnak nem hiányzik??
Üdv,
M. -
válasz
KAMELOT #1632 üzenetére
Nem adtad fel. Azaz pontosabban kitöltötted a hirdetés adatait, rányomtál a Feladás folytatása gombra, majd valószínűleg bezártad a fület vagy ablakot. A hirdetésed ilyenkor bekerül a rendszerbe, de inaktívként. Hogy aktív legyen, ahhoz a kitöltés és Feladás folytatása gombra nyomás után, a következő oldalon még meg kell nyomni a Hirdetés feladása gombot.
Ha megkérsz egy apródot, akkor aktívvá teszi neked a hirdetésedet és nem kell újra feltenned.
-
KAMELOT
titán
Hello! Adtam fel hirdetést és nem látom a hirdetéseim között! Most ezt nem értem?! Vagy várni kell míg elemzik a hirdetésemet? Köszönöm a segítséget előre is!
-
Ötlet/javaslat:
Az "Átállás folyamatban. Sok a bogár, de csapatjuk!" mondat alá ki lehetne írni, hogy a régi pontok nem kerülne át az új értékelési rendszerbe? Esetleg egy linkkel együtt, ami erre a bejegyzésre mutat. -
PHM
addikt
válasz
stereo 2.0 #1627 üzenetére
- Próbálj meg a fórumról privit írni, ott működnie kell.
- A hirdetések listázásánál, a hirdető neve mellett, míg magában a
hirdetésben felül jobb oldalt van egy "+" jel, arra vidd az egérkurzort. -
válasz
muchacoado #1625 üzenetére
amiért a 2560 pixelt sem használjuk ki. mert ha weboldalt fejlesztesz, akkor a legkisebb elterjedt felbontásra kell célozni. ez egy ideje 1024 pixel.
-
stereo 2.0
csendes tag
Sziasztok! Nem tudok privátüzenetet írni mert azt írja ki hogy hba az üzenet küldése során!
A régi verzióban ha volt valami termék amit nem akartam újra megkeresni késöbb azt eltudtam menteni mert volt olyan gomb "elmentem ezt az oldalt"! Most ezt hol találom? -
Tornado85
tag
Hellók!Csak nálam van bibi,de nem tudok privát üzit írni senkinek:A ( kép linkeket() se tudok megnyitni amit üzibe kapok
ph szerverre feltöltött képek,oo azt látom mér nem csak nálam
-
muchacoado
aktív tag
1. Gyorskeresésnél a városok jók voltak a népesség száma alapján rendezve Budapest..Debrecen..Nyíregy stb...
2. MIért nem használjátok ki az 1920 pixelt??? -
SimonYana
addikt
Na most megkaptam!
-
sing1ep1ayer
őstag
Csak egy megjegyzés:
Párszor hivatkoztatok már rá, hogy szerettétek volna kicsit széthúzni az oldalt. Ennek köszönhető például, hogy egyszerre most kevesebb apró fér el a képernyőn, mint korábban. Csak azt nem értem, miért függőlegesen húzzátok szét, miért nem vízszintesen? Régebben standard volt, hogy szinte mindenki 1024x768-as monitort használt, manapság pedig a fullHD az, ami elég gyakori, csakhogy ott a felbontás függőlegesen alig növekedett, míg széltében majd a duplája lett, szóval inkább arra kellett volna terjeszkedni (szerintem).
Bocs az okostojáskodásért! -
SimonYana
addikt
Kép belinkelése sem működik nálam! Ez egyedi hiba?
-
Mici80
tag
Már szinte teljesen megszoktam az új aprót!
-
SimonYana
addikt
Új észrevétel! Nem működik a linkelés a Priviben!
Most küldtem kétszer is és nem tette be! -
maestro87
őstag
válasz
Fail3D! #1309 üzenetére
Az a baj, hogy nem választhatok ki egy típust, mert én inkább ár alapján választanék mobilt és nem márka alapján. Annyi biztos, hogy Android vagy Windows Phone-os lesz. Más meg pont fordítva gondolja és ezért nem jó a mostani kategorizálás. Most például kinéztem magamnak 2 mobilt amire rá is tudok keresni, de lehet hogy valaki egész olcsóbban kínál egy sokkal jobbat de teljesen más márkát mint amit kinéztem, így az összes márkát végig kellene böngésznem, hogy rátaláljak. Ha meg ár szerinti növekvő sorrendbe rendezem akkor megjelennek a 2010-es vagy azelőtti hirdetések is ami biztos, hogy már nem aktuálisak. A régi felületen ha jól emlékszem volt részletes keresés is amivel ki lehetett szűrni, hogy csak pl. a féléves hirdetéseket mutassa, az azelőttieket meg ne. De ilyet én most nem találok.
-
-
ez nem stimmel, ugyanazt a html oldalt hívja be mindkettő link. maximum az odascrollozás nem működne, de az oldalnak be kéne jönnie.
viszont linkek, screenshot nélkül nem tudunk ellenőrizni semmit. ha tehát valaki szeretné, hogy javítva is legyen a hiba, amit talált, segítsen nekünk légyszi azzal, hogy rendes hibaleírást ad, linkkel, infókkal.
-
tudom, hogy volt, de eddig nem kellett pénzt adni az upolásért.
jobban megérné, ha nem lenne ez az opció, valamint akkor nem lenne értelme havonta újrarakni a hirdetéseket. (vagy naponta ahogy néhányan "próbálkoznak")dSERiES: igen volt ez a kérdés, Parciék ebbe a kérdésbe fognak beleőszülni.
-
dSERiES
senior tag
Üdv..
Nemtudom hogy ez már megoldott vagy folyamatban lévő dolog, de nekem 'volt' 1 pár pirosam és most 0-át ír.... Ezek majd itt megjelennek vagy mindenki bukja az eddigi pirosait?
Köszipuszi: Szabi -
Sokan utálni fognak ezért a kérdésért, de fel kell tegyem.
Ha van feladás szerinti listázási lehetőség, akkor minek vegyek UP-okat?
-
mghltm
addikt
válasz
antikomcsi #1603 üzenetére
a 404-et azert dobhatja, mert nem letezo hozzaszolasra hivatkozik a link. peldaval mutatom:
hardveraprorol latszodo link ( nincs jelenleg 113-as hozzaszolas )
prohardverrol latszodo link ( tenylegesen az utolso hozzaszolasomra mutat )
-
Hozzászóltam egy hirdetéshez, ami látszik is rendesen az "Itt szóltam hozzá" részben.
Ha az aprón rákattintok, akkor 404-es hiba, ha pedig innen a PH fórumról akkor simán bejön gond nélkül.
Aktív témák
- GAMER PC Asus FX6600 8gb Ryzen 5 5500 16gb ram 1tb ssd Win11
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Apple Macbook Air 2020 8/256GB dobozos
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Thinkpad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest