- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
operator10
senior tag
Jó estét ennek a ''halott'' Topicnak
Egy kis tanácsot, segítséget kérnék.Felhúztam egy UHU-t.Ubuntu és sok egyéb más disztro után.Uhu az egyetlen sajnos ami minden macere nélkül támogatja az összes ''vasamat''De sajna van egy kis gondom, ami ha jól halottam nem csak nálam fordul elő.Tehát szépen rendben felment minden.De az első újraindítás után nincs Grub
Csak error15 a rám vigyorgó szöveg
Teljesen mindegy hogy a telepítés végén az ajánlotton hagyom e az mbr ''telepítési'' helyét, vagy saját kezűleg bármi mást állítok be.Akkor is ugyanez a helyzet
Mi lenne a teendőm?Újra kellene telepítenem a grubot,Remélem nem, mert olyant még nem csinélltam
Szóval ha tud valaki segítsen légyszi.Köszi
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest