Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
mixyboy
tag
Hali!
En is nemreg feltettem UHU linuxot (PCWorld melleklet volt)! Es nem tudom, hogy lehet modemet feltenni! De most mar lattam, hogy nezzem meg a tarcsazoban, ott lehet kivalasztani! (majd kesobb megnezem).
A masik, hogy VodaNet-et hasznalok! Ugye ahhoz meg a Connect Me nevu szoftvert, aminek nincs linuxos valtozata. de mindenhol olvastam, hogy, van beepitett GPRS modul! vagy vmi ilyesmi! Szal ezt hol erhetem el? Es ha van Vodanet+linux kombinaciot hasznalo ember valahol a kornyeken, akkor az irja meg, ha vmi nehezseg, vagy csapda adodott a konfiguralaskor! Thx!
Egyebkent nekem is fagy vmi mp3 lejatszo. De mivel meg igazabol idom sem volt megnezegetni, asse tudom melyik fagyott le, es butasagot nem akarok irni! Es kulonben is, lehet, h. csak egyszeri izeke volt! Szal a modem & gprs kerdes meg mindig all! Szal segitsetek, ha tudtok! Koszike!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest