Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
Aktív témák
-
mixyboy
tag
Hali!
En is nemreg feltettem UHU linuxot (PCWorld melleklet volt)! Es nem tudom, hogy lehet modemet feltenni! De most mar lattam, hogy nezzem meg a tarcsazoban, ott lehet kivalasztani! (majd kesobb megnezem).
A masik, hogy VodaNet-et hasznalok! Ugye ahhoz meg a Connect Me nevu szoftvert, aminek nincs linuxos valtozata. de mindenhol olvastam, hogy, van beepitett GPRS modul! vagy vmi ilyesmi! Szal ezt hol erhetem el? Es ha van Vodanet+linux kombinaciot hasznalo ember valahol a kornyeken, akkor az irja meg, ha vmi nehezseg, vagy csapda adodott a konfiguralaskor! Thx!
Egyebkent nekem is fagy vmi mp3 lejatszo. De mivel meg igazabol idom sem volt megnezegetni, asse tudom melyik fagyott le, es butasagot nem akarok irni! Es kulonben is, lehet, h. csak egyszeri izeke volt! Szal a modem & gprs kerdes meg mindig all! Szal segitsetek, ha tudtok! Koszike!
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Exkluzív órák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest